Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas

QUOTE(slitka @ 2017 08 08, 17:22)
Sveikos smile.gif na ir mes jau venspilyje, oras labai neblogas, saulute sviecia, seimyna prie juros buna, as kopose smile.gif panos, help, kazkuri is nariu buvo imetusi nuoroda su izymiuoju konservu kiosku....vakar bludijom , bet neradom, gal galit imesti ta nuoroda smile.gif vietoj kiosko radom,  bent jau man taip atrodo, nauja grill bara smile.gif

eikite palei jahtu uosta nuo juros, po kaire rmontuos laivus, o kioskelis bus po desine
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2017 08 08, 20:56)
eikite palei jahtu uosta nuo juros, po kaire rmontuos laivus, o kioskelis bus po desine

Kuo įpatingi tie konservai? Vakar mačiau tą kioską, bet nežinojau jo paskirties 😯
Atsakyti
Aciu mergaites!!!!
Atsakyti
QUOTE(notrele @ 2017 08 08, 21:54)
Kuo įpatingi tie konservai? Vakar mačiau tą kioską, bet nežinojau jo paskirties

sprotai klasika biggrin.gif
ten parduoda nekondicinius, t.y. palamdytos skardines, be etikeciu, kaina apie 40 cnt uz didele skardine, viduje viskas tvarkoje 4u.gif
man skaniausia lasisa garstyciu padaze wub.gif
Atsakyti

bet lašiša tai jau Rygos fabriko, o pvz kokie šprotai, tai Ventspilio

Atsakyti
Kas dėl tų šprotų, tai žiūrėkit galiojimus. Aš pernai užsipirkau kažkokių brangesnių ir tik grįžus į LT pamačiau, kad jų galiojimo gal diena belikus buvo://///
Atsakyti

Kaip visiems skirtingai
Aš tai nusipirkau su pomidorų padažu, paragavau, visai patiki,

atėjau kitą dieną dar, sako jau visus pardavėm po pietų atveš

Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2017 08 08, 22:06)
sprotai klasika biggrin.gif
ten parduoda nekondicinius, t.y. palamdytos skardines, be etikeciu, kaina apie 40 cnt uz didele skardine, viduje viskas tvarkoje  4u.gif
man skaniausia lasisa garstyciu padaze wub.gif

Po 40 ct mes šiandien neradome, pirkome po 80. Dar nusipirkau sardinių (apie 80 ct), lašišos kelias skardines įvairiuose padažuose (apie 1.40 eur), ir šprotų aliejuje ir tomato padaže. Dar mačiau, kad vietiniai pirko rūkytą žuvį, bet po kiek nepamenu. Kas mėgsta žuvį tai rekomenduoju žuvies kioskelį, kurį užtikome prei Superneto pard. už VEntos, kur vaikų parkas Fantazija. Kainos tikrai mažesnės nei senąjame turguje, nes kaip tik prieš dieną turguje pirkome. Tame mobiliąjame kioske yra ir rūkytos ir šviežios žuvies.
Atsakyti
QUOTE(notrele @ 2017 08 09, 19:26)
Po 40 ct mes šiandien neradome, pirkome po 80. Dar nusipirkau  sardinių (apie 80 ct), lašišos kelias skardines įvairiuose padažuose (apie 1.40 eur), ir šprotų aliejuje ir tomato padaže. Dar mačiau, kad vietiniai pirko rūkytą žuvį, bet po kiek nepamenu. Kas mėgsta žuvį tai rekomenduoju žuvies kioskelį, kurį užtikome prei Superneto pard. už VEntos, kur vaikų parkas Fantazija. Kainos tikrai mažesnės nei senąjame turguje, nes kaip tik prieš dieną turguje pirkome. Tame mobiliąjame kioske yra ir rūkytos ir šviežios žuvies.

maciau ta kioskeli birzelio men, bet skubejom, tai nesigilinau i kainas, o ar zuvys buvo sviezios, nesusene, nesudziuve?
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2017 08 09, 21:06)
maciau ta kioskeli birzelio men, bet skubejom, tai nesigilinau i kainas, o ar zuvys buvo sviezios, nesusene, nesudziuve?

Man pasirodė, kad nesudžiūvę, bet kioske jų mažai, tik kelios rūšys. Didesnis pasirinkimas prie SUPERNETO už Ventos.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2017 07 26, 11:33)
O kiek benzinas Latvijoje kainuoja? Galvoju, kurioje sienos pusėje geriau užsipilti  biggrin.gif

Brangiau keliais centais Latvijoj

QUOTE(dzhina @ 2017 08 08, 19:56)

Dirba iki 17 val, yra iškaba , mes šiemet irgi pirkom šprotų aliejuj, pomidorų padaže (rankų darbas) , skumbrės, šita sūroka pasirodė.
Pigių po 40ct nebuvo, visos buvo su etiketem, galiojimai geri buvo
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2017 08 10, 11:37)
Brangiau keliais centais Latvijoj
Dirba iki 17 val, yra iškaba , mes šiemet irgi  pirkom šprotų aliejuj, pomidorų padaže (rankų darbas) , skumbrės, šita sūroka  pasirodė.
Pigių po 40ct nebuvo, visos buvo su etiketem, galiojimai geri buvo

pigesnius nekondicinius jie dažniausiai ne vitrijoje deda, o pas save kioskelyje turi, mes pro langelį pasižiūrim, matosi giliau ant lentynų turi, už pardavėjos nugaros, vietiniai mums patarė pasidairyti taip 4u.gif
Atsakyti