Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas

QUOTE(vilmuke3 @ 2016 08 10, 19:58)
Nuomavomės Puku iela 23 va čia nuoroda buto. Labai patiko butas, viskas nauja, nesudėvėta, duše šildomos grindys, rankšluočiai, muilas, dušo žele,virtuvėj nemažas šaldytuvas, dormeo čiužiniai.  smile30x30.png  Aš buvau rezervavus šeimyninį numerį 6-iems asmenims, tai 3 naktims butas kainavo 270 eurų, tai žmogui viena naktis gavosi po 15 eurų. Ir tai dar būtų buvę šiek tiek pigiau, bet kai per booking puslapį rezervavau, tai brangiau ir sumokėjau.

ačiū ! 4u.png

Gal tik kiek brangokai, aš vis bandau rast apie 10 € žmogui
Atsakyti
Ar kempinge "Piejuras" duoda šašlykines/kepsnines? Jos mokamos/nemokamos?
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2016 08 10, 23:00)
Ar kempinge "Piejuras" duoda šašlykines/kepsnines? Jos mokamos/nemokamos?

Duoda, mokamai, tokios apvalios, su dangčiu, lyg ant ratukų (Grill 3.00 EUR/per day). Mes vežėmės savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betina: 11 rugpjūčio 2016 - 08:40
ir kokie dabar ten orai? smile30x30.png smile30x30.png
Atsakyti
ka tik kalbejau su draugais, sake, kad sviecia saule, yra debesu, vejas, nesalta, juroj vanduo stebuklingai siltas 4u.png
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2016 08 11, 10:54)
ir kokie dabar ten orai? smile30x30.png smile30x30.png

Blogi verysad.png
Šalta labai. Striukes apsirengti vaikštom. Kol kas šviečia saulė, bet vakar keletą valandų saulėta. Paskui lyja, vėl saulė.
Atsakyti
vakar grizom is Venstpilio. paskutines dvi dienos tikrai vejuotos buvo, o vanduo labai siltas. mirksiukas.png
apsipirkom konservu kioskeli mirksiukas.png , ačiu už nurodeles. be foto būtumem tikrai neradę. na bet beklaidziodami suradom viena nematyta karvute smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 11 rugpjūčio 2016 - 12:35
QUOTE(Saulutė @ 2016 08 11, 13:33)
vakar grizom is Venstpilio. paskutines dvi dienos tikrai vejuotos buvo, o vanduo labai siltas.  mirksiukas.png
apsipirkom konservu kioskeli  mirksiukas.png , ačiu už nurodeles. be foto būtumem tikrai neradę. na bet beklaidziodami suradom viena nematyta karvute  smile30x30.png

biggrin30x30.png bus mums naujas objektas kitiems metams biggrin30x30.png per 4 metus atrodo viska aplankem, bet sio kiosko dar nea biggrin30x30.png
beje, tikrai naudokit visur ventus, labai daugelyje vietu taiko nuolaidas, siemet kaip niekad ju daug isleidom smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2016 08 11, 09:36)
Duoda, mokamai, tokios apvalios, su dangčiu, lyg ant ratukų (Grill 3.00 EUR/per day). Mes vežėmės  savo.

Mes irgi. Senukuose už 3 eur. akcijinę nusipirkom, tai ir naudojome kasvakarą...

QUOTE(slitka @ 2016 08 11, 19:04)
biggrin30x30.png  bus mums naujas objektas kitiems metams biggrin30x30.png per 4 metus atrodo viska aplankem, bet sio kiosko dar nea  biggrin30x30.png
beje, tikrai naudokit visur ventus, labai daugelyje vietu taiko nuolaidas, siemet kaip niekad ju daug isleidom smile30x30.png

Mums irgi. Nes esu ir pramynusi, bet niekad neužsukom prekintis. Pirkome žuvį iš parduotuvęs, tai plekšnes išmetėm, o skumbrės skanutėlės buvo...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2016 08 11, 21:41)
Mes irgi. Senukuose už 3 eur. akcijinę nusipirkom, tai ir naudojome kasvakarą...
Mums irgi. Nes esu ir pramynusi, bet niekad neužsukom prekintis. Pirkome žuvį iš parduotuvęs, tai plekšnes išmetėm, o skumbrės skanutėlės buvo...

mes zuvyte pasipirkdavome turguje smile30x30.png
Atsakyti
mamytes, o ka is to zuvies kioskelio rekomenduotumet? gal isbandet, kazkas tikrai patiko? ryt bandysiu ieskot ir as, bandos jausmas:))
Atsakyti
ten pagrinde koncervai, man labai patinka lasisa garstyciu padaze ir tradiciniai sprotai 4u.png
dar esu maciusi voblos ir kazkokios zalios zuvies, bet tik karta, greit neliko, nes kai sumastem grizti ir nusipirkti - jau neliko... cool30x30.png
mes ryt vaziuojam i ventspili, susitiksim prie kioskelio lotuliukas30x30.png
Atsakyti