Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas

QUOTE(keistuole @ 2016 07 21, 15:28)
neduoda ir kitą dieną  schmoll.gif

Man tai duoda be problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2016 07 21, 13:41)
Man tai duoda be problemų  ax.gif

nu skriaudžia jie mane nors tu ką
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2016 07 21, 12:25)
Sveiki. Toks klausimas iškilo. Rezervavom vietą nuo rugpjūčio 2 d. Ventspilio kempinge, važiuojam su savo šune. Jei kas važiavote su šunimis, kur einate maudytis, kad negainiotų? Aišku, mėlynos vėliavos paplūdimį aplenksim, toliau radau internete schemą, kad už to paplūdimio iškart kaituotojų paplūdimys, toliau nudistų ir... tada jau laukinis? Net neįsivaizduoju, kur geriau eiti, kad neprikibtų niekas. Radau latvišką straipsniuką, (transleiterio pagalba biggrin.gif ), kad yra šunų paplūdimys iškart už nudistų paplūdimio. Ar tiesa? Žodžiu, pasidalinkit maudynių Ventspilyje su šuniukais patirtimi  4u.gif  smile.gif

Buvau liepos pradžioje Ventspilyje. Su mažu šuniuku. Šiaip tas nudistų pliažas (užklydom netyčia) tuščias, be to platus, visi nudistai toli nuo jūros ir kopose. Mačiau didelių šunų pliaže dar iki nudistų pliažo - tai gal ten buvo šunų? nėjau iki rodyklės pažiūrėti.

Tai tiesiog manau nereikia eiti į centrinį paplūdimį.

Buvom ir laukiniam paplūdimy kitam miesto gale, už upės, taip pat prie Bušnieko ežero, tai visur ženklai kad su šuniu negalima, bet su šunimis ten tikrai eina ir labai nemažai.

Žodžiu, priklauso nuo oro, situacijos ir aplinkinių.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 07 21, 13:48)
nu skriaudžia jie mane nors tu ką

Po paros duoda vėl ventus, gal dar nepraėjo tiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(bellateja @ 2016 07 21, 13:53)

Buvom ir laukiniam paplūdimy kitam miesto gale, už upės, taip pat prie Bušnieko ežero, tai visur ženklai kad su šuniu negalima, bet su šunimis ten tikrai eina ir labai nemažai.

Bet įdomūs žmonės.... na jei negalima tai negalima .

Aš tikrai nepatylėčiau blush2.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal kas nors nuomavosi dviracius Venspilyje. Kur randasi nuoma ir kokios butu kainos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(5634 @ 2016 07 25, 07:41)
Laba diena. Gal kas nors nuomavosi dviracius Venspilyje. Kur randasi nuoma ir kokios butu kainos?  bigsmile.gif

Dviračių nuomos niekur nematėm. O būtų kainos labai įvairios. Pagal skelbimus nuo 25 iki 80 eur.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 07 25, 09:26)
Dviračių nuomos niekur nematėm. O būtų kainos labai įvairios. Pagal skelbimus nuo 25 iki 80 eur.

Jei domina dviračių nuoma parašykite man asmeninę žinutę, duosiu kontaktus, yra dvi vietos kur pigiausiai nuomoja Ventspilyje
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2016 07 21, 14:14)
Po paros duoda vėl ventus, gal dar nepraėjo tiek laiko?

matyt nebuvo praėję.
Jau išmokau tuos ventus užsidirbt iš karto.
Ačiū visoms už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellateja @ 2016 07 21, 14:53)
Buvau liepos pradžioje Ventspilyje. Su mažu šuniuku. Šiaip tas nudistų pliažas (užklydom netyčia) tuščias, be to platus, visi nudistai toli nuo jūros ir kopose. Mačiau didelių šunų pliaže dar iki nudistų pliažo - tai gal ten buvo šunų? nėjau iki rodyklės pažiūrėti.

Tai tiesiog manau nereikia eiti į centrinį paplūdimį.

Ačiū, labai naudinga, pasinaudosim Jūsų patarimais thumbup.gif
Atsakyti
Buciau labai dekinga, jei kas pasidalintu patikrintomis vietomis, kur apsistoti Ventspilyje 4 asmenu seimai rugpjucio menesio atroj pusej. Didziausias privalums butu kuo arciau papludimio ir zinoma, ne kosmine kaina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakarolina: 25 liepos 2016 - 16:37
QUOTE(mamakarolina @ 2016 07 25, 16:36)
Buciau labai dekinga, jei kas pasidalintu patikrintomis vietomis, kur apsistoti Ventspilyje 4 asmenu seimai rugpjucio menesio atroj pusej. Didziausias privalums butu kuo arciau papludimio ir zinoma, ne kosmine kaina  4u.gif

bandykit ieškoti per piejuras puslapį, nes kiek kas jau čia dalinosi, viskas užimta.
Atsakyti