Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - IX tema

Labutis, 4u.gif
Tai jei serga 15 metutai turėtumėt žinot jau apie ligą... na greit ji nepaguldo, nebijokit. Liga tik gązdinasi tokiais skausmo priepuoliais ,kad nesnaustumėt ir liga rūpintumėtės...nes jei tiek laiko serga ir nežino kas ir kaip reiškias pradžia labai lengvai ėjosi...Taip matyt dabar jai uždegimas ir smarkus paūmėjimas , bet juk ne namie ir ne viena, daktarai pritaikys vaistus palengvės... vis tiek tyrimus padaryt turi. Nuskausminamųju gaus... gaus medrolio ir bus lengviau...Nepanikuokit ir padėkit ligoniui morališkai išgyvent su kuo mažiau panikos.

Atsakyti
Sveiki, gal kam leido hormona tiesiai i sanari. Gal zinote pavadinima, vaisto pavadinimas turetu buti i K raides
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2017 04 12, 21:02)
Sveiki, gal kam leido hormona tiesiai i sanari. Gal zinote pavadinima, vaisto pavadinimas turetu buti i K raides

Kenalogas, man leido.
Atsakyti
QUOTE(Roja @ 2017 04 17, 20:27)
Kenalogas, man leido.

Man irgi... ir dabar ruošiuosi :-(
Atsakyti
Na,visiškai mirusi tema:-(
Vistiek paklausiu:gal kas turit namuose elektros stimuliatoriu raumenims stiprinti ?
Atsakyti
Sveikos, ar kam nors keite kelio sanari ? kokie atsiliepimai?
Atsakyti

Sveika Roja, čia kažkada rašinėjau kai buvo problemos su pečiu, kartais man paskaudėdavo petį ir rudeniop nuėjau pas traumatologą, pažiūrėjo ir pasakė, petys yra tvarkoje, nuo kaklo skaudą, įsitempęs kaklas, mankšta, masažai, teipavimas, šildymas :)

Atsakyti

Sveikos, 

Su artejanciais 2018 metais!

Man irgi RA. Pries 6 men man nustate sia liga. Gyvenu ne lietuvoje. 

Siaip dziaugiuosi man suteiktu gydymu, tik baisiai letai viskas man vyksta. Vat tik dabar yra siek tiek pagerejimas. Kraujo tyrimai tik dabar rodo mazyti pagerejima. O vaistu as geriu tikrai daug. Tie 6men buvo patys baisiausi mano gyvenime...daug paramos ir palaikymo man suteikia sesutes ir gydytoja, jei ne jos, nezinau kaip man butu. Kaip daznai darotes kraujo tyrimus? As kas 2 sav turiu vaziuoti I ligonine atlikti kraujo tyrimus ir karta per men buna susitikimas su gydytoja. 

O sita temute tikrai mirusi, jus gal FB grupe turite? 

Atsakyti
Ar magnetinis rezonansas parodo RA? Skauda kelius. MRT nieko nerodo. Ortopedas irgi nieko negero nerado siunčia pas reumatologą. Pradėjo skaudėti ne tik kelius, bet ir čiurnas, pirštus. Skausmas paskutiniu metu žiaurus...
Atsakyti
Sveiki,
Kur jus visi bendraujat? Cia visai tema mirusi.
Turiu klausyma, skauda pirstu sanariai, pries du menesius persaldziau stipriai. Visi tyrimai idealus, o skausmas vis mazeja, bet iki galo nepraeina. Jau 8 sav. Sakykit kas tai galetu buti?
Atsakyti

Pas mane ant vienos plaštakos piršto sąnario iškilo guziukas. Jokio skausmo nejaučiau, bet paraudęs. Atliko visus tyrimus - jokių pakitimų, buvau pas reumatologę. Diagnozė - plaštakų osteoartritas, o tie guziukai, pasirodo, vadinasi heberdeno mazgais. Nepagydoma ir iš lėto progresuojanti.

Atsakyti
QUOTE(evk @ 2018 05 30, 12:28)
<p>Pas mane ant vienos plaštakos piršto sąnario iškilo guziukas. Jokio skausmo nejaučiau, bet paraudęs. Atliko visus tyrimus - jokių pakitimų, buvau pas reumatologę. Diagnozė - plaštakų osteoartritas, o tie guziukai, pasirodo, vadinasi heberdeno mazgais. Nepagydoma ir iš lėto progresuojanti.</p>

Ogo, dar ir tokios lygos yra.
Buvau pas reumatoliga, sake tyrimai geri, gali buti skausmas dar buti nuo stuburo. Bet kokia nesamone, man rankos skauda, suka visa kuna.
Israse sulfasalazina, sakykit kas gere ji? Kokie salutinia poveikiai? Ar labai jisai kenkia organizmui?
Atsakyti