Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(bamba @ 2015 09 15, 12:41)
barefoot/minimal running shoes
šiaip gal nepirk biggrin.gif tikrai nepatariu taip iš užsidegimo. nebus taip, kad nusipirksi ir bėgsi su šypsena.
Adaptacinis periodas ilgas ir skausmingas gali būt. Tam reik pasiryžimo ir nusiteikimo i[...]

OK, supratau. smile.gif
Ne, tai taip ir nebūčiau pirkus, i š tikor, kad jau raz ir perku biggrin.gif - Turbūt vasaros smėliuko palauksiu pabandymui, ypač dėl tos šypsenos biggrin.gif .
O šiaip - turėsiu omeny.
Dabar vis tiek žiema artėja, jau apie vilnones kojnes reik galvot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liusė @ 2015 09 15, 16:28)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 09 15, 16:28)

Spalį bus Vilniaus 20 km su Ž. Balčiūnaite. Aš bėgsiu 10 km.

Gal zinot, pateiks trasos plana?smile.gif Na, tu 3,5 km., nemaciau, galvoju, gal del tokio atstumo net nepasivargins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2015 09 08, 11:40)
Sveikos, bėgikės smile.gif

Ar yra bėgiojančių su BROOKS GOST 6 arba 7?
Asicsus ėmiau 1 dydžių didesnius, o su šia firma nesusidūriau dar, tai įdomu kaip dydžiai (neturiu galimybės matuotis, nes pirksiu internetu).

Turiu abejus. Pirkau abu nes negalėjau išsirinkt smile.gif Anksčiau turėjau Asicsus nežinau kokius, iš senesmių, tai savijauta bėgant su Ghost 6 labai panaši. Prie ghost 7 jau reikėjo įprast. Jų padas toks lankstesnis. Po pirmo išbėgimo padėjau ir dakiau bus kelionėms bet tik ne bėgimui, bet paskui vėl pabandžiau ir jau porą kartų visai smagiai prasibįgau. Šiaip batus nešioju 39-40 šitie abeji 41 dydžio. Galėtų būt 40,5. Tokius asicus turėjau, bet geri ir tie.
O iš kokio miesto esi? Nors jaučiu jau nusipirkai, nes postas senokas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 18 rugsėjo 2015 - 11:24
Aš norėjau pasiteirauti, ar nuolat bėgiojantys naudojate kokius papildus sanariams?
Gal galit ką patart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 09 17, 15:06)
Gal zinot, pateiks trasos plana?smile.gif Na, tu 3,5 km., nemaciau, galvoju, gal del tokio atstumo net nepasivargins biggrin.gif

Yra 3,5 km trasa žaliai pažymėta toj pačioj schemoj, kur ir 10 km - jos persidengia, tik 3,5 km bėgikai apsisuka kur kas anksčiau.

QUOTE(Alls @ 2015 09 21, 09:39)
Aš norėjau pasiteirauti, ar nuolat bėgiojantys naudojate kokius papildus sanariams?

Ne, nevartoju, išskyrus žuvų taukus, kurių kartais duoda su startiniu paketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2015 09 21, 09:39)

O aš neseniai magnio su B grupės vitaminais pirkau, nes toks nerimas kojose randasi vakarop, ypač kai atsigulu, atsipalaiduoju.
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2015 09 21, 11:39)

Sanariams vartoju hialurono kapsules ir tikrai maziau jie traška. Hialuronas ir odai gerai, tai du zuikiai vienu šuviu biggrin.gif Dar sanariukams pataria gliukozamina vartoti. Jo kol kas nebandziau, bet ruosiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Mote @ 2015 09 22, 12:47)
Sanariams vartoju  hialurono kapsules ir tikrai maziau jie traška. Hialuronas ir odai gerai, tai du zuikiai vienu šuviu biggrin.gif Dar sanariukams pataria gliukozamina vartoti. Jo kol kas nebandziau, bet ruosiuosi.

O kokį hialuroną naudojat? nes kažkur kažkada diskutavom [dėl odos ten labiau], tai moterys abejojo didžiai paveikumu kažkaip. Gal, sakau, jūs kokį geresnė žinot?
Į AŽ galit, čia gal ne visai "į temą".
Atsakyti
Kuri mergina uzsakinejo pasiltintus leginsus begimui? g.gif Is kur ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 09 25, 19:48)
Kuri mergina uzsakinejo pasiltintus leginsus begimui? g.gif  Is kur ir kokie atsiliepimai?

As pirkau Karrimor. Viduj toks pūkelis. Bet dar tikrai per šilta su jom, tad guli neprabandytos. Kol kas tik 'vaizdiškai' esu patenkinta biggrin.gif , nes gražiai atrodo. Kai išbandysiu duosiu žinot. O gal dar kuri atsiras, kuri būtų jau išbandžiusi panašias.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 26, 07:53)
As pirkau Karrimor. Viduj toks pūkelis. Bet dar tikrai per šilta su jom, tad guli neprabandytos. Kol kas tik 'vaizdiškai' esu patenkinta  biggrin.gif , nes gražiai atrodo. Kai išbandysiu duosiu žinot. O gal dar kuri atsiras, kuri būtų jau išbandžiusi panašias.

Gal galite nuoroda imesti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 09 26, 08:19)
Gal galite nuoroda imesti? blush2.gif

SD jau nebėr, tai štai tokios
Atsakyti