QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 13, 20:57)
Bėgot 42 km?
Pagarba.
Aš, bent jau šiai dienai, po 9-10 pabėgu, 15 vieną syk tik pasistengiau. Tai 20 km įsivaizduoju, kažkur tunelio gale - bet visas maratonas tai man kažkas wow atrodo.
O kiek laiko bėgiojat jūs jau?
Pagarba.
Aš, bent jau šiai dienai, po 9-10 pabėgu, 15 vieną syk tik pasistengiau. Tai 20 km įsivaizduoju, kažkur tunelio gale - bet visas maratonas tai man kažkas wow atrodo.
O kiek laiko bėgiojat jūs jau?
Aš bėgioju reguliariai, t.y. kelis kartus per savaitę, virš 2 metų. Lygiai prieš 2 metus bėgaus savo pirmą pusmaratonį.
QUOTE(guodzik @ 2015 09 13, 21:21)
As begau 10. Trasa ir pats begimas lb patiko. laikas bus apie 1 val ir 3 minutes likau lb patenkinta savimi ypac kai as ilgu atstumu nebegioju. Atsibosta kartais ir laiko bet motyvacijos pritrukstu. Arba jegu nes lankau kitas treniruotes. Sunkiausiai jauciausi ties 6-7km, kai pribegau 8ta, supratau kad liko vos 2 o paskutini km padidinau tempa nes supratau turinti dar jegu siaip as geriau daug: ir vandens ir to saldaus gerimuko bet sustojusi pasivaikscioti nebuvau, bent tuo esu patenkinta 42 tai man kosmosas, pusmaratoni gal kada pasiryzciau maciau viena apsivemusi, vienas numire tai kazkaip pagalvoju kad aj gal ne
O kai jus begat, kur jusu svorio centras? As jauciu kad svori metu ant kulnu todel man po begimu skauda ciurnas treneris viaada rekia, bek nuo pirstu galu! Bet kazkaip daugiau jegu atima
O kai jus begat, kur jusu svorio centras? As jauciu kad svori metu ant kulnu todel man po begimu skauda ciurnas treneris viaada rekia, bek nuo pirstu galu! Bet kazkaip daugiau jegu atima
Man tai nuo to gėrimo skrandis stojo.
Aš neišmanau apie taisyklingą pėdos statymą, bet ir Insanity (My hero?) trenerių pastabom aklai nebūčiau linkusi pasikliaut. Man rodos, jie nėra nei profesionalūs sportininkai, nei prof. treneriai.
QUOTE(Caridian @ 2015 09 13, 22:32)
Guodzik, peda statyt reikia nuo pedos vidurio (mazdaug tu pagalveliu), o ne nuo paciu pirstu.
Ir svarbu pasvirt i prieki siek tiek, tada naturaliai "pakrenti" i prieki - sudetinga begt nuo kulno butu bet zinoma, reikia kontroliuot save, valdyt kojas, atsispirt nuo zemes, neismest statomosios kojos i prieki per daug.
As vakar pasijauciau persalus, buvo minciu, ar begt, bet begau 4,2 ir tilpau i savo nustatyta laiko limita 20 min.
Kada bus galima tiksliai suzinot, pagal nr pasitikrint, gal zinot? zmoniu tikrai daug buvo ir pristabde vietomis, nejo aplenkt, taip dar butu buve galima siek tiek pagerint rezultata, jei ne stumdymasis
Ir svarbu pasvirt i prieki siek tiek, tada naturaliai "pakrenti" i prieki - sudetinga begt nuo kulno butu bet zinoma, reikia kontroliuot save, valdyt kojas, atsispirt nuo zemes, neismest statomosios kojos i prieki per daug.
As vakar pasijauciau persalus, buvo minciu, ar begt, bet begau 4,2 ir tilpau i savo nustatyta laiko limita 20 min.
Kada bus galima tiksliai suzinot, pagal nr pasitikrint, gal zinot? zmoniu tikrai daug buvo ir pristabde vietomis, nejo aplenkt, taip dar butu buve galima siek tiek pagerint rezultata, jei ne stumdymasis
20 min tai greitai, aš esu porą kartu 4,2 km bėgus, laikas būdavo virš 21.
QUOTE(bamba @ 2015 09 14, 07:40)
sveikinu su gerais rezultatais
aš visai nepegyvenau, bet sekėsi labai prastai.
sveikinu, geras laikas
man reik chebros maratonui, aš savo pimąjį bėgau vis su kažkuo pabendraudama, tai buvo smagu ir gera. Dabar visą laik viena, nuobodu.
aš visai nepegyvenau, bet sekėsi labai prastai.
sveikinu, geras laikas
man reik chebros maratonui, aš savo pimąjį bėgau vis su kažkuo pabendraudama, tai buvo smagu ir gera. Dabar visą laik viena, nuobodu.
Ačiū. O kas tau prastai sekėsi?