QUOTE(Caridian @ 2015 09 10, 15:59)
Papildyta:
Gal teko kuriais metais begti ta atstuma? Kaip srautai, ar panasiai kaip su moteru begimu, kad ''stumdomasi"? Issirinkau 4,2 km, nors tikrai nubegciau ir 10, bet orientuosiuosi i laika, o ne i atstuma, noriu nubegti tuos 4,2 km pagal save gerai.
Gal teko kuriais metais begti ta atstuma? Kaip srautai, ar panasiai kaip su moteru begimu, kad ''stumdomasi"? Issirinkau 4,2 km, nors tikrai nubegciau ir 10, bet orientuosiuosi i laika, o ne i atstuma, noriu nubegti tuos 4,2 km pagal save gerai.
Ne, pirmas kartas man. Ir tai - užregistavo mane.
Pagal srautus ir organizatorių atsiprašymus tai suprantu, kad tikrai daug ten bus
O dėl laiko galiam taip daryt - aš su 5 km čia Kaune taip dariau - tipo, į laiką čia orientuosiuos, viską -, nu bet ką - nebuvo laiko net kada checkintą man tą savo laiką - kad bėgau, kad bėgau, ir tai supratau, kad jau seniai net ne tarp pirmųjų Bet jau kaip rašiau, gavosi, kad tikrai greičiau atbėgau nei kad viena bėgdama, tik kad nekontroliavau jau nieko
Taip net ir galvoju - fainai tos varžybos, reik bent jau prisiverst pasisocializuoti, bet vienai bėgt smagiau
Užmačiau Kaune bus spalį bėgimas [tradicinis kažkoks ], mažu ten reiks gal. Tik dar registracija neveikė, bandžiau.