Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(Caridian @ 2015 09 10, 15:59)
Papildyta:

Gal teko kuriais metais begti ta atstuma? Kaip srautai, ar panasiai kaip su moteru begimu, kad ''stumdomasi"? Issirinkau 4,2 km, nors tikrai nubegciau ir 10, bet orientuosiuosi i laika, o ne i atstuma, noriu nubegti tuos 4,2 km pagal save gerai.

Ne, pirmas kartas man. Ir tai - užregistavo mane.
Pagal srautus ir organizatorių atsiprašymus tai suprantu, kad tikrai daug ten bus biggrin.gif
O dėl laiko galiam taip daryt - aš su 5 km čia Kaune taip dariau - tipo, į laiką čia orientuosiuos, viską biggrin.gif -, nu bet ką - nebuvo laiko net kada checkintą man tą savo laiką - kad bėgau, kad bėgau, ir tai supratau, kad jau seniai net ne tarp pirmųjų lotuliukas.gif Bet jau kaip rašiau, gavosi, kad tikrai greičiau atbėgau nei kad viena bėgdama, tik kad nekontroliavau jau nieko lotuliukas.gif

Taip net ir galvoju - fainai tos varžybos, reik bent jau prisiverst pasisocializuoti, bet vienai bėgt smagiau smile.gif

Užmačiau Kaune bus spalį bėgimas [tradicinis kažkoks smile.gif], mažu ten reiks gal. Tik dar registracija neveikė, bandžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 rugsėjo 2015 - 16:23
QUOTE(guodzik @ 2015 09 09, 20:39)
Man pasiseke kad dalyvavima kauno begime laimejau o pati mokejau uz nike begimus ir puse kainos uz vilniaus. Darboviete apmoka viska bet kita dali aukojam. Siaip nike tai dar atsiperka, maikes visa kita bet suma vis tiek susidaro.
4.2 ir man jau kazkaip ne prestizas begti  biggrin.gif

jo, kai gauni maikę tai kažkaip geresnis jausmas smile.gif Tik nike šiemet labai panaši, kaip kad prieš du metus, tai turiu dvi beveik identiškas. VM irgi atsiemiau maikę vakar, mėlyna, graži tokia. O dar už startinį paketą pati nemokėjau, tai už dyką gavos smile.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 10, 07:34)
ar tortą pilną E moki, čia gi pasitenkinimas kažkoks  smile.gif

Man net nežinau, ar gaila, tik susimąstau, ar reikia man to renginio, kam man jo reikia, ir t.t. gi imi - ir bėgi sau  biggrin.gif - O dar va į Vilnių važiuot  biggrin.gif

Tik štai tokia įdomi patirtis - su mase kažkaip tikrai greičau bėgi, aš atbėgau 7 min greičiau nei tiek pat prabėgu viena  biggrin.gif Prie starto kai 'rovė' visi  biggrin.gif , ir aš su visais, aišku  lotuliukas.gif - po 2 km supratau, kad jau bėgu greičiau nei reikia  lotuliukas.gif , bet paskui susinormalizavo, net pabaigai jėgų buvau pasilikus.
Turėsiu omeny Nike  biggrin.gif

lotuliukas.gif kol man daėjo kas per pilnas E doh.gif

šiaip sunku savo tempą palaikyti su minia, tikrai yra noras rauti. Kartais visai gerai suveikia, nesunkiai didesniu nei įprastai tempu nubėgu, bet kartais būna ir šakiai pareina poto doh.gif

Atsakyti
Kaip sekesi vilniaus maratone? 4u.gif
As tiek pergyvenau o atbegau tikrai geru rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 13, 17:40)

Pasigirkit smile.gif - Jūs 10 km bėgot, jei gerai menu?
Aš tai nebėgau tų 4,2 km
Dar vakar gerklę šlykščiai skaudėjo - pastitaupiau. Važiavau į mišką šnd, pasivaikšiojau, ale grybų paieškojau biggrin.gif
Tik grįžtant į miestą kirminas sukirbėjo, jau, atseit, geriau ėmiau jaustis - tai pralėkiau grįžus apie 8 km [Endomondas dar pavedė, nenaudėlis - tik minutes skaičiavo, o km - ne. Ale distanciją jau atsimenu, tai atleidžiu jam biggrin.gif ]
Atsakyti
Aš bėgau maratoną pirmą kartą. Nubėgau per 4.12, visai džiaugiuosi. Bet baisi nuobodybė, koncentruosiuos dabar į 5-10 km kurį laiką.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 09 13, 20:49)
Aš bėgau maratoną pirmą kartą. Nubėgau per 4.12, visai džiaugiuosi. Bet baisi nuobodybė, koncentruosiuos dabar į 5-10 km kurį laiką.

Bėgot 42 km?
Pagarba.

Aš, bent jau šiai dienai, po 9-10 pabėgu, 15 vieną syk tik pasistengiau. Tai 20 km įsivaizduoju, kažkur tunelio gale biggrin.gif - bet visas maratonas tai man kažkas wow atrodo.

O kiek laiko bėgiojat jūs jau?
Atsakyti
As begau 10. Trasa ir pats begimas lb patiko. smile.gif laikas bus apie 1 val ir 3 minutes smile.gif likau lb patenkinta savimi ypac kai as ilgu atstumu nebegioju. Atsibosta kartais ir laiko bet motyvacijos pritrukstu. Arba jegu nes lankau kitas treniruotes. Sunkiausiai jauciausi ties 6-7km, kai pribegau 8ta, supratau kad liko vos 2 smile.gif o paskutini km padidinau tempa nes supratau turinti dar jegu smile.gif siaip as geriau daug: ir vandens ir to saldaus gerimuko bet sustojusi pasivaikscioti nebuvau, bent tuo esu patenkinta smile.gif 42 tai man kosmosas, pusmaratoni gal kada pasiryzciau smile.gif maciau viena apsivemusi, vienas numire tai kazkaip pagalvoju kad aj gal ne g.gif
O kai jus begat, kur jusu svorio centras? As jauciu kad svori metu ant kulnu todel man po begimu skauda ciurnas g.gif treneris viaada rekia, bek nuo pirstu galu! Bet kazkaip daugiau jegu atima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 13, 21:21)
As begau 10. Trasa ir pats begimas lb patiko.  smile.gif  laikas bus apie 1 val ir 3 minutes  smile.gif  likau lb patenkinta savimi ypac kai as ilgu atstumu nebegioju. Atsibosta kartais ir laiko bet motyvacijos pritrukstu. Arba jegu nes lankau kitas treniruotes. Sunkiausiai jauciausi ties 6-7km, kai pribegau 8ta, supratau kad liko vos 2  smile.gif  o paskutini km padidinau tempa nes supratau turinti dar jegu  smile.gif  siaip as geriau daug: ir vandens ir to saldaus gerimuko bet sustojusi pasivaikscioti nebuvau, bent tuo esu patenkinta  smile.gif  42 tai man kosmosas, pusmaratoni gal kada pasiryzciau  smile.gif  maciau viena apsivemusi, vienas numire tai kazkaip pagalvoju kad aj gal ne g.gif
O kai jus begat, kur jusu svorio centras? As jauciu kad svori metu ant kulnu todel man po begimu skauda ciurnas g.gif treneris viaada rekia, bek nuo pirstu galu! Bet kazkaip daugiau jegu atima  doh.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Man tai bėgant esmė būna būt kuo mažiau / anksčiau pavalgius [minimus 3 val., idealu čia) , nes nuo kokių 3 km imu jaust skrandyje besivartaliojant košę biggrin.gif

O ką dar sportuojat?
Kaip fainai, kad jūs su treneriu. Aš tai su youtube treneriu ir forumais, dar pas ortopedą pasikonsultavau. Tiesą sakant, norėčiau bent konsultacijos rimtesnės profesionalaus trenerio, bet net nežinau, kur kreiptis g.gif iš kur jūs 'gavot' bėgimo trenerį? smile.gif

Aš kai bėgu, tai man svorio centras būna, - manau- , kažkur pilvo vidury, žemiau bambos taip. Aš taip lyg kažkokį tonusą pilvo apačioj palaikau - nežinau, ar taip teisinga, kūno klausau tiesiog, ir jis man taip sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 13, 21:35)
Šaunuolė  thumbup.gif
Man tai bėgant esmė būna būt kuo mažiau / anksčiau pavalgius [minimus 3 val., idealu čia) , nes nuo kokių 3 km imu jaust skrandyje besivartaliojant košę  biggrin.gif

O ką dar sportuojat?
Kaip fainai, kad jūs su treneriu. Aš tai su youtube treneriu ir forumais, dar pas ortopedą pasikonsultavau. Tiesą sakant, norėčiau bent konsultacijos rimtesnės profesionalaus trenerio, bet net nežinau, kur kreiptis  g.gif iš kur jūs 'gavot' bėgimo trenerį?  smile.gif

Aš kai bėgu, tai man svorio centras būna, - manau- , kažkur pilvo vidury, žemiau bambos taip. Aš taip lyg kažkokį tonusą pilvo apačioj palaikau - nežinau, ar taip teisinga, kūno klausau tiesiog, ir jis man taip sako  biggrin.gif

O as pasimokiau kai isbegau alkana. Tada vos iki finisho datraukiau su gurgianciu pilvu. Pries begima likus 1.5-2 lengvai uzkandu: nedaug grikiu, si karta makaronu. Kazkiek juos jauciau pradzioj bet del jaudulio. Paskui dar begama pageriau ir to saldaus gerimuko, svarbiausia norejau kad nepritruktu jegu smile.gif
As lankau insanity, per apsilima mes begam todel ir esu gavus pastabu smile.gif specialiai tai nesitreniruoju begimui.
Atsakyti
Guodzik, peda statyt reikia nuo pedos vidurio (mazdaug tu pagalveliu), o ne nuo paciu pirstu.
Ir svarbu pasvirt i prieki siek tiek, tada naturaliai "pakrenti" i prieki - sudetinga begt nuo kulno butu smile.gif bet zinoma, reikia kontroliuot save, valdyt kojas, atsispirt nuo zemes, neismest statomosios kojos i prieki per daug.

As vakar pasijauciau persalus, buvo minciu, ar begt, bet begau 4,2 ir tilpau i savo nustatyta laiko limita 20 min.
Kada bus galima tiksliai suzinot, pagal nr pasitikrint, gal zinot?smile.gif zmoniu tikrai daug buvo ir pristabde vietomis, nejo aplenkt, taip dar butu buve galima siek tiek pagerint rezultata, jei ne stumdymasis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 13 rugsėjo 2015 - 22:35
QUOTE(Caridian @ 2015 09 13, 22:32)
Guodzik, peda statyt reikia nuo pedos vidurio (mazdaug tu pagalveliu), o ne nuo paciu pirstu.
Ir svarbu pasvirt i prieki siek tiek, tada naturaliai "pakrenti" i prieki - sudetinga begt nuo kulno butu smile.gif bet zinoma, reikia kontroliuot save, valdyt kojas, atsispirt nuo zemes, neismest statomosios kojos i prieki per daug.

As vakar pasijauciau persalus, buvo minciu, ar begt, bet begau 4,2 ir tilpau i savo nustatyta laiko limita 20 min.
Kada bus galima tiksliai suzinot, pagal nr pasitikrint, gal zinot?smile.gif zmoniu tikrai daug buvo ir pristabde vietomis, nejo aplenkt, taip dar butu buve galima siek tiek pagerint rezultata, jei ne stumdymasis smile.gif

Vava jau supratau ka netaisyklingai darau todel per daug apkraunu ciurna smile.gif o rezultatai jau yra,
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 13, 16:40)

sveikinu su gerais rezultatais 4u.gif
aš visai nepegyvenau, bet sekėsi labai prastai.
QUOTE(liusė @ 2015 09 13, 19:49)

sveikinu, geras laikas smile.gif
man reik chebros maratonui, aš savo pimąjį bėgau vis su kažkuo pabendraudama, tai buvo smagu ir gera. Dabar visą laik viena, nuobodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 14 rugsėjo 2015 - 07:41