Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(zappy @ 2015 09 08, 13:40)
Sveikos, bėgikės smile.gif

Ar yra bėgiojančių su BROOKS GOST 6 arba 7?
Asicsus ėmiau 1 dydžių didesnius, o su šia firma nesusidūriau dar, tai įdomu kaip dydžiai (neturiu galimybės matuotis, nes pirksiu internetu).

Turiu brooks ghost 6 vienu dydžiu didesnius nei paprasti batai.
Papildyta:
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 08, 19:54)
ar labai baisiai,jei begciau 10 km be treniruociu? tiksliau, po
3 men petraukos  g.gif

Man tai baisokai atrodo smile.gif , nežaločiau taip savęs, neverta. Na, nebent prieš tai žymiai didesnius atstumus bėgiojot ir forma vis dar labai gera. Žinau yra tokių, kurie be treniruočių ir 20 km bėga doh.gif .
Atsakyti
O sakykit, bėgikės, ką tos iki kelių kojinės 'daro' - pastebiu, kai kurie bėgikai /-ės jas dėvi. Tokios kažkiek kaip futbolinkų. Čia dėl blauzdų nesušąlimo tik, ar kad koks mėšlungis nesutrauktų vėsesniu metu? g.gif

O šati kalbant apie mėšlungį - gali būt, kad pėdos skliautą traukia bėgant mėškungis? Vakar bėgau [virš 9 km biškį] - tai taip mėšlungiškai tą skliautą maust ėmė, dorai ir nesupratau bėgdama, kas ten daros doh.gif biggrin.gif .
Parbėgau namo, ir ką - paskui jau ir neskaudėjo - nei einant, nei bėgant. Gal kuri susidūrėt? Čia gal įprastas koks dalykas? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 08, 17:54)
3 men petraukos  g.gif

Aš bėgau 10 km po daugiau nei 1,5 metų pertraukos (visiško nebėgiojimo) ir viskas puikiai. Kažkada tai buvo mano "nuolatinis" atstumas, tad ir nusprendusi vėl prasibėgti net negalvojau apie mažiau smile.gif Žinoma, bėgau labai lėtai, bet įveikiau nesunkiai. Manau, čia psichologinis dalykas, o 3 mėn nėra taip daug. Klausykit savo kūno, neužsibrėžkit "ŠIANDIEN būtinai turiu nubėgt 10km", o išbėgusi jausit kiek galit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 08, 17:54)
3 men petraukos  g.gif

as begsiu Vilniaus maratone10 km, nesu tiek megsu. Max ka esu nubegusi yra gal kokie 8 km o siaip begioju po 5-6 km. g.gif biski abejoju savo jegom nors ir insanity lankau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2015 09 09, 00:24)
Aš bėgau 10 km po daugiau nei 1,5 metų pertraukos (visiško nebėgiojimo) ir viskas puikiai. Kažkada tai buvo mano "nuolatinis" atstumas, tad ir nusprendusi vėl prasibėgti net negalvojau apie mažiau smile.gif Žinoma, bėgau labai lėtai, bet įveikiau nesunkiai.  Manau, čia psichologinis dalykas, o 3 mėn nėra taip daug. Klausykit savo kūno, neužsibrėžkit  "ŠIANDIEN būtinai turiu nubėgt 10km", o išbėgusi jausit kiek galit  mirksiukas.gif

galvoju reikia bandyti, laiko limitas 1,5 val, tai jei ne begsiu, per tiek tikrai nueisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 09, 13:57)
galvoju reikia bandyti, laiko limitas 1,5 val, tai jei ne begsiu, per tiek tikrai nueisiu  lotuliukas.gif

As jei begu greičiu apie 9 km/h 10 km nubėgu per kažkur 1,10 val.

Vln visai bėgčiau ir aš tą 10, bet susivėlinau su registracija, tai gaila dbr 25 € 😀. O 4,2 begt ne unoras. Tai jaučiu už dyką pabėgiosiu tuos 10 km sekmadienį. 😄

Atsakyti

QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 09, 15:38)
ln visai bėgčiau ir aš tą 10, bet susivėlinau su registracija, tai gaila dbr 25 € 😀. O 4,2 begt ne unoras. Tai jaučiu už dyką pabėgiosiu tuos 10 km sekmadienį. 😄

oj su tom registracijom, tai aš šiemet neprotingai daug išleidau. Bėgimo taurės ir trail bėgimo taurės visuose kur tik galėjau etapuose dalyvavau, kauno pusmaratonyje, trakų, dar kažkur, net nenoriu sumuot ir saves gasdint. Nike pusmaratonį ir vilniaus maratoną bent darbovietė apmokėjo biggrin.gif Kažkaip kai kartą metuosi atrodo smulkmena, bet kai užsikabliuoji, tai susidaro tų €
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 09 09, 19:01)
oj su tom registracijom, tai aš šiemet neprotingai daug išleidau. Bėgimo taurės ir trail bėgimo taurės visuose kur tik galėjau etapuose dalyvavau, kauno pusmaratonyje, trakų, dar kažkur, net nenoriu sumuot ir saves gasdint. Nike pusmaratonį ir vilniaus maratoną bent darbovietė apmokėjo biggrin.gif  Kažkaip kai kartą metuosi atrodo smulkmena, bet kai užsikabliuoji, tai susidaro tų €

Man pasiseke kad dalyvavima kauno begime laimejau o pati mokejau uz nike begimus ir puse kainos uz vilniaus. Darboviete apmoka viska bet kita dali aukojam. Siaip nike tai dar atsiperka, maikes visa kita bet suma vis tiek susidaro.
4.2 ir man jau kazkaip ne prestizas begti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 09 rugsėjo 2015 - 21:40
QUOTE(bamba @ 2015 09 09, 19:01)
oj su tom registracijom, tai aš šiemet neprotingai daug išleidau. Bėgimo taurės ir trail bėgimo taurės visuose kur tik galėjau etapuose dalyvavau, kauno pusmaratonyje, trakų, dar kažkur, net nenoriu sumuot ir saves gasdint. Nike pusmaratonį ir vilniaus maratoną bent darbovietė apmokėjo biggrin.gif  Kažkaip kai kartą metuosi atrodo smulkmena, bet kai užsikabliuoji, tai susidaro tų €

smile.gif Bet tai jūs jau tieeek daug dalyvavot! Smagu, šiaip verta manau - nu ne už kokį alkoholį gi ar tortą pilną E moki, čia gi pasitenkinimas kažkoks smile.gif

Man net nežinau, ar gaila, tik susimąstau, ar reikia man to renginio, kam man jo reikia, ir t.t. gi imi - ir bėgi sau biggrin.gif - O dar va į Vilnių važiuot biggrin.gif

Kaune 5 km bėgau, gal nedrįsau tų 10 imti, -bet galėjau. ..
Tik štai tokia įdomi patirtis - su mase kažkaip tikrai greičau bėgi, aš atbėgau 7 min greičiau nei tiek pat prabėgu viena biggrin.gif Prie starto kai 'rovė' visi biggrin.gif , ir aš su visais, aišku lotuliukas.gif - po 2 km supratau, kad jau bėgu greičiau nei reikia lotuliukas.gif , bet paskui susinormalizavo, net pabaigai jėgų buvau pasilikus.

QUOTE(guodzik @ 2015 09 09, 21:39)
Man pasiseke kad dalyvavima kauno begime laimejau o pati mokejau uz nike begimus ir puse kainos uz vilniaus. Darboviete apmoka viska bet kita dali aukojam. Siaip nike tai dar atsiperka, maikes visa kita bet suma vis tiek susidaro.
4.2 ir man jau kazkaip ne prestizas begti  biggrin.gif

Turėsiu omeny Nike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 10, 08:34)
smile.gif Bet tai jūs jau tieeek daug dalyvavot! Smagu, šiaip verta manau - nu ne už kokį alkoholį gi ar tortą pilną E moki, čia gi pasitenkinimas kažkoks  smile.gif

Man net nežinau, ar gaila, tik susimąstau, ar reikia man to renginio, kam man jo reikia, ir t.t. gi imi - ir bėgi sau  biggrin.gif - O dar va į Vilnių važiuot  biggrin.gif

Kaune 5 km bėgau, gal nedrįsau tų 10 imti, -bet galėjau. ..
Tik štai tokia įdomi patirtis - su mase kažkaip tikrai greičau bėgi, aš atbėgau 7 min greičiau nei tiek pat prabėgu viena  biggrin.gif Prie starto kai 'rovė' visi  biggrin.gif , ir aš su visais, aišku  lotuliukas.gif - po 2 km supratau, kad jau bėgu greičiau nei reikia  lotuliukas.gif , bet paskui susinormalizavo, net pabaigai jėgų buvau pasilikus.
Turėsiu omeny Nike  biggrin.gif

per Nike begimus gauni labai fainus marskinelius kurie ir siaip 15 eur kainuoja, plius visokiu vitaminu, skanestu, pakvietima i Impuls, per moteru begima gavau moteriska garnier dezodoranta, daug paketu smile.gif zodziu tikrai atsiperka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 10, 09:45)
per Nike begimus gauni labai fainus marskinelius kurie ir siaip 15 eur kainuoja, plius visokiu vitaminu, skanestu, pakvietima i Impuls, per moteru begima gavau moteriska garnier dezodoranta, daug paketu  smile.gif zodziu tikrai atsiperka  smile.gif

Vajezau!!!
Aišku, šiek tiek 'pasodrinu' džiaugsmą, bet va kaip Ąžuolyne tai tik už medalį ir numerį /mikroschemą su 'grafkėm" 10 Eur paklojau. - Negaila, aišku, juk norėjau smile.gif

O šiaip, smagu. Tam Vilniaus jau ir 4,2 km bėgimo rėmėjų dovanikės yr - smagu tas dalykas, ką čia vaidinti biggrin.gif smile.gif

Na, aš šiais metais dar "pirmokė", išvis, tik besigilinu, kur kokie bėgimai vyksta (ir ojojoj, kiek jų čia LT, pasirodo, vyksta! ) - tai kitiems metams jau būsiu sąmoningesnė planavimuose smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 09 01, 15:04)
medvilninės tikrai gali trinti, ypač vasarą ir ilgesniuose bėgimuose.
Aš iš sportsdirect siunčiaus. http://www.sportsdir...g/running-socks
Bet ten geriau žiūrėt kai akcijos, aš kai užtaikiau tai lyg ir 2 gbp už dvi poras mokėjau.

Matyt man buvo tas variantas, kai tryne kojines (gal batai ir nekalti, nors dabar jau nezinau, nes pagaliau issirinkau spec. begimui batus).

Ar perkat medvilnines, bet sportui skirtas? Maciau, kad daugelis gamintoju tokias turi g.gif Nusipirkau spec. begimui is Nike, siek tiek kompresines ties pedos viduriu is sonu ir is virsaus, bet nesu tikra, ar patinka, kazkaip viena koja lyg per daug apspaudzia is virsaus (ten vena didesne praeina, tai gal ja spaudzia, trikdo kraujotaka, jauciau nubegus kokius 5 km., po to jau laisvinau batu raistelius - galvojau, gal jie per stipriai uzverzti).
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 10, 10:12)

O šiaip, smagu. Tam Vilniaus jau ir 4,2 km bėgimo rėmėjų dovanikės yr - smagu tas dalykas, ką čia vaidinti  biggrin.gif  smile.gif

Gal teko kuriais metais begti ta atstuma? Kaip srautai, ar panasiai kaip su moteru begimu, kad ''stumdomasi"? Issirinkau 4,2 km, nors tikrai nubegciau ir 10, bet orientuosiuosi i laika, o ne i atstuma, noriu nubegti tuos 4,2 km pagal save gerai.
Atsakyti