Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

as nuo kitos savaites jau pradesiu kibti rimčiau į begima smile.gif Geguzi Rygoje planuoju pusmaratoni pralekti smile.gif
Atsakyti
aš norėčiau kernavė-vilnius trailą birželį smile.gif bet neapsisprendžiu, vis kirba mintis kad kvailystė bus.
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 26, 18:44)
as nuo kitos savaites jau pradesiu kibti rimčiau į begima smile.gif Geguzi Rygoje planuoju pusmaratoni pralekti smile.gif

planuoji greit gal bėgt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 26 kovo 2016 - 19:52
QUOTE(bamba @ 2016 03 26, 18:52)
aš norėčiau kernavė-vilnius trailą birželį smile.gif bet neapsisprendžiu, vis kirba mintis kad kvailystė bus.

planuoji greit gal bėgt?

ne greit neplanuoju, bet noriu patogiai ir be diskomforto prabėgti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 26, 19:10)
ne greit neplanuoju, bet noriu patogiai ir be diskomforto prabėgti smile.gif

o dukrą kartu vešies ar kaip? smile.gif vienai dienai važiuosi?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 26, 18:48)
[...]
tavo kelis jau sveikas? atsigausi iki laukinio trail? bigsmile.gif
[...]

Jau OK. drinks_cheers.gif

QUOTE(ataka26 @ 2016 03 26, 19:44)

Ohoho! thumbup.gif
Aš šnd kaip tik galvojau, kad rgi norėčiau 20 km nubėgti, bet veikiausiai čia jau reikalingas spec. treniruočių planas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 26, 20:13)
o dukrą kartu vešies ar kaip? smile.gif vienai dienai važiuosi?

Vienai dienai smile.gif mums ten tik 150km tai nenuvargina smile.gif dukriukainpasa reikia padaryti,.
tiesavman įdomu per kiek maratoną nubėgus esi ?

Rastafarinas pabandyk kokią dieną 15km bėgti, bet konforto zonoje, jai tiek išbėgi, nubėgsi ir 21km
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 26, 21:51)
(...)
Rastafarinas pabandyk kokią dieną 15km bėgti, bet konforto zonoje, jai tiek išbėgi, nubėgsi ir 21km

Ačiū. Esu tiek, taip po ormaliai. tik noriu tokia energinga likt po tų 20 smile.gif Atšils labiau, bandysiu.

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 26, 20:51)
Vienai dienai smile.gif mums ten tik 150km tai nenuvargina smile.gif dukriukainpasa reikia padaryti,.
tiesavman įdomu per kiek maratoną nubėgus esi ?

vis pamirštu kaip patogiai gyvenat. Mum tai 300km, dienos išvykai biški per daug.
Maratoną per 4:09 netto, bet dabar sulėtojau, net nežinau kas ten mane vijosi, nes šiaip ir gan lengvai nubėgau. o tu per kiek?
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 26, 22:53)
Ačiū. Esu tiek, taip po ormaliai.  tik noriu tokia energinga likt po tų 20 smile.gif Atšils labiau, bandysiu.

nu tai be problemų smile.gif svarbu nebėk pavargus, nu kad nebūtų tą pačią savaitę 15 tada 20. Geriau kelias dienas nebėk prieš tai. Atsigerk gali pasimt, jei šilta bus ir matysi kokie įspūdžiai. Kada Kauno pusmaratonis? gal tau proga visai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 27 kovo 2016 - 09:05
QUOTE(bamba @ 2016 03 27, 09:01)
[...]
nu tai be problemų smile.gif svarbu nebėk pavargus, nu kad nebūtų tą pačią savaitę 15 tada 20. Geriau kelias dienas nebėk prieš tai. Atsigerk gali pasimt, jei šilta bus ir matysi kokie įspūdžiai. Kada Kauno pusmaratonis? gal tau proga visai cool.gif

Tai štai žiūrėsiu. Užsiregistravau 10-čiai Kauno maratone gal sausį- kažkaip taip ėmiau ir viskas. Gal ir pinigų pagailėjau biggrin.gif [kažkaip svyruoja motyvacija, kai reikia mokėt už tą kolektyvinį bėgimą, kai ypač vienatvę mėgstu biggrin.gif). Man gerai tie 20 km ir per miškus vienai prabėgt bus fainai, jei Dievas duos smile.gif. Bandysiu kada sau iššūkį tokį, kai sužaliuos žaluma smile.gif.

Su Šv. Velykom, bėgikės ir bėgikai 4u.gif

Linkiu šito smile.gif:
user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Na damos ar bėgiojat? šsštadienį simboliniam bėgime sudalyvavau Runway Run3km pakilimo taku smile.gif nemažai žmonių buvo virš 3000 smile.gif graži šventė
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 04 04, 08:32)
sveikos  4u.gif

Na damos ar bėgiojat? šsštadienį simboliniam bėgime sudalyvavau Runway Run3km pakilimo taku smile.gif nemažai žmonių buvo virš 3000 smile.gif graži šventė

Fainai, palikimo taku smile.gif thumbup.gif Turi tu energijos. AŠ tai tokia paliegus jaučiuosi čia su jums pasilyginus lotuliukas.gif Bet juokauju. Nebe pirmos jaunystės esu, džiaugiuos, ką galiu.

Aš vis norėdavau apsilankyti ten kur ta bazė, bet vis iki šiol neprisiruošiau.
- Bet tai koks oras šiandien!!! thumbup.gif Aš nebėgiojau daugiau nei savaitę, tik vaikščiojau kiek galėjau. bet nuo šiandien jau pradedu. Bandysiu eiti bus Kauno Maratono treniruotęšnd - pažiūrėsiu, gal ko pamokys kokių fintų biggrin.gif .
Jau pasiilgau labai bėgimo.
---
Ryt ar poryt žada iki +20 bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 balandžio 2016 - 14:05
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 04, 13:03)
Ryt ar poryt žada iki +20  bigsmile.gif  thumbup.gif

aišku smagu, kad vasara ateina, bet man geriausia iki +15 kokių, poto jau per karšta bėgt, na jei saulėta. Šią savaitę maloniai bėgas, visai nesinori šilčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 05 balandžio 2016 - 18:15