Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(ataka26 @ 2016 03 16, 11:11)
rastafarinas vaikštau tai kartu su savo dama, stumdama vėžimą  biggrin.gif  o bėgioju dažniausiai jau vakare , kai vyras namie, nes tada jis su dukriuku užsiima  smile.gif aš kažkaip pratus suktis  smile.gif

man atrodo kažkokią sausgyslę timptelėjai, jai padeda pratempimas, tai ir daryk  smile.gif  sudėtinga ką būna dėl keliukų patrati

Aaa, tai jūs čia dviese... smile.gif
Aš irgi, pamenu, - dabar net regis sunku patikėt, kiek su tuo vežimu nueidavau. Po 3 val būdavo net išvaikštai, jei kur į mišką labiau patrauki.

4u.gif
Gražios dienos, ataka 4u.gif [ir visi kiti /-os, kas čia užsukate smile.gif]
Atsakyti
užsuku, bet kažkaip išsisėmus smile.gif
dėl kelio liūdna, bet neturiu ką patart. Man yra buvę visokių lengvų "traumelių", net neaišku nuo ko iškur, bet kaip užeidavo taip praeidavo. Geriausias vaistas - poilsis smile.gif sveik ir grįžk greičiau į bėgimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 16 kovo 2016 - 19:44
QUOTE(bamba @ 2016 03 16, 19:44)
užsuku, bet kažkaip išsisėmus smile.gif
dėl kelio liūdna, bet neturiu ką patart. Man yra buvę visokių lengvų "traumelių", net neaišku nuo ko iškur, bet kaip užeidavo taip praeidavo. Geriausias vaistas - poilsis smile.gif sveik ir grįžk greičiau į bėgimą 4u.gif

4u.gif
- Kur čia nebūsi žmogus išsisėmęs - pabėgioji ir liuks, o čia dar rašyt, rašyt... biggrin.gif Turi įkvėpimas ateit smile.gif
Atsakyti
Tai ką. - iš ryto pavasaris, po pietų žiema. smile.gif
"Prasinešiau" šiandien. Kažkaip lb lengvai bėgosi. Bet pasitaupiau.

Norėjau dar užklaust, ar kokius papildus naudojat? Aš tokioj FB grupej užsekiau, kad naudoja kai ką. Bet nesupratau daug ten tuose pavadinimuose.

Įdomu, gal yra kas naudingo? Kad raumenį atstatyt. O gal užtenka varškės apkepą suvalgyt ir viskas? Daug baltymų! essen.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 19, 16:05)
Tai ką. - iš ryto pavasaris, po pietų žiema. smile.gif
"Prasinešiau" šiandien. Kažkaip lb lengvai bėgosi. Bet pasitaupiau.

Norėjau dar užklaust, ar kokius papildus naudojat? Aš tokioj FB grupej užsekiau, kad naudoja kai ką. Bet nesupratau daug ten tuose pavadinimuose.

Įdomu, gal yra kas naudingo? Kad raumenį atstatyt. O gal užtenka varškės apkepą suvalgyt ir viskas? Daug baltymų!  essen.gif

mano pagrinde kai lengvai dirbu CHIJA sėklos, spirulina ir žuvų taukai. Rimčiau prie viso šito geriu amino rūgštis (BCCA), šiuo metu vyro skolinuosi aminkes, tai net nežinau kokios ten smile.gif , Isoteca. Pagal savijautą magnį ir 2k į metus Nutrend Flexit Drink.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 19, 21:55)
mano pagrinde kai lengvai dirbu CHIJA sėklos, spirulina ir žuvų taukai. Rimčiau prie viso šito geriu amino rūgštis (BCCA), šiuo metu vyro skolinuosi aminkes, tai net nežinau kokios ten smile.gif , Isoteca. Pagal savijautą magnį ir 2k į metus Nutrend Flexit Drink.

O amino rūgštys raumenį atstato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 20, 07:16)
O amino rūgštys raumenį atstato?  g.gif

1. Apsauga nuo raumenų pažeidimo
2. Liesos raumens masės didėjimas
3. Riebalinio sluoksnio mažėjimas
4. Jėgos padidėjimas
amino rūgštys teigiamai veikia žmogaus smegenų veiklą, organizmo atsistatymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 20, 08:31)
1.  Apsauga nuo raumenų pažeidimo
2.  Liesos raumens masės didėjimas
3.  Riebalinio sluoksnio mažėjimas
4.  Jėgos padidėjimas
amino rūgštys teigiamai veikia žmogaus smegenų veiklą, organizmo atsistatymą smile.gif

Vat apie smegenis tai tikrai girdėjus. Bet gyvenime besu vartojus. Reikės išbandyt. Patiko man jūsų aprašymas thumbup.gif
Atsakyti
Na va įveikiau šian tas Rekyvos pelkes smile.gif trasa žymiai geresnė nei pernai smile.gif rezultatas 14.5km 1:38val, kaip su tokiu pasiruošimu skaitau gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 20, 22:42)
Na va įveikiau šian tas Rekyvos pelkes smile.gif trasa žymiai geresnė nei pernai smile.gif rezultatas 14.5km 1:38val, kaip su tokiu pasiruošimu skaitau gerai smile.gif

thumbup.gif Sveikinimai!
Super gerai.

Ar sudėtinga trasa? Buvo iššūkių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 21, 05:50)
thumbup.gif Sveikinimai!
Super gerai.

Ar sudėtinga trasa? Buvo iššūkių?  smile.gif

Šių metų filmuotos dar neturi, , čia praitų metų trasa iš 15km kokie 5km panašiai, daugiau mažiau biggrin.gif https://www.youtube....h?v=PnP75BXscBc ta trasa nenuspėjama , ją įveikti visada įšukis, bet pliusas koja į kažkokią duobę tik iki kelių buvau įkušusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 21, 08:39)
Šių metų filmuotos dar neturi, , čia praitų  metų trasa iš 15km kokie 5km panašiai, daugiau mažiau biggrin.gif https://www.youtube....h?v=PnP75BXscBc ta trasa nenuspėjama , ją įveikti visada įšukis, bet pliusas koja į kažkokią duobę tik iki  kelių buvau įkušusi smile.gif

Eina sau, geras, filmuota medžiaga thumbup.gif Ką gi ką gi - matau iššūkis yra, tą kojytę ten į ledinį dumbluotą vandenį įkišt - ištraukt ir paskui bėgt žiemą tai jau iššūkis thumbup.gif

Tikiuosi mano trail'e, pirmam blyne, nebus tokių lotuliukas.gif Nes tai jau čia visai rimta, kai per šaltuką smile.gif

Šiaip tai labai patiko vaizdas. [na tik ne tas sniegas biggrin.gif]

Nusipirkau amino rūgščių [bijau gert ko tais lotuliukas.gif , nors be visokių ten tų papildomų kofeinų; baisu, kad širdis neužsikalatotų. Imsiu pusę turbūt smile.gif ]
Atsakyti