Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(bamba @ 2016 03 09, 17:52)
hm, gal tu laukies ar koks velnias?
mane būna pykina  bėgimo metu, kai pasprintuot sugalvoju iš visų jėgų, bet po bėgimo, paprastai jaučiuosi gerai. Aš net neštumo metu rytinius pykinimus 'gydžiau' lengvais pabėgiojimais.
gal tu per daug greit bėgi, nereik to 'iš visų jėgų' unsure.gif ar tau po visų bėgimų taip, ir lėtų?

Berasant ir as taip pagalvojau lotuliukas.gif
Ai, dar atsiminiau - turbūt nuo vitamino B. Matyt, reiks "rišt" jį.

Aš tai nemoku gal išsireikšt su tom 'VISOM biggrin.gif jėgom". Arba bręsta reikalas nueit pas trenerę konsultacijai. nes, na iš ties, pačiai sunkoka įvertint - ar jau riba ar ne. Kiek pažįstu save, tai ta riba turbūt jau buvo biggrin.gif .

Po visų man taip daugumoj, ypač ta uoslė sujautrėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 kovo 2016 - 18:01
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 09, 16:58)
Berasant ir as taip pagalvojau  lotuliukas.gif
Ai, dar atsiminiau - turbūt nuo vitamino B. Matyt, reiks "rišt" jį.

Aš tai nemoku gal išsireikšt su tom 'VISOM biggrin.gif jėgom". Arba bręsta reikalas nueit pas trenerę konsultacijai. nes, na iš ties, pačiai sunkoka įvertint - ar jau riba ar ne. Kiek pažįstu save, tai ta riba turbūt jau buvo  biggrin.gif .

Po visų man taip daugumoj, ypač ta uoslė sujautrėja.

o kokį tu atstumą nubėgi iš tų visų jėgų? ar poto toliau gali normaliai bėgt sulėtinus, ar reik sustot, įsikibt į į krūmą ir atgaut kvapą? biggrin.gif pagal savijautą žiūrėk, jei normaliai jauties, nedūsti, nėr jausmo, kad nugriusi, tai viskas gerai manau.

nuo vitaminų man būna bloga jei išgeriu ant tuščio skrandžio. Kartą pabandžiau, pražiaugčiojau porą val ir daugiau nebandau biggrin.gif o šiaip gali būt, negerk prieš bėgant
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 09, 18:16)
o kokį tu atstumą nubėgi iš tų visų jėgų? ar poto toliau gali normaliai bėgt sulėtinus, ar reik sustot, įsikibt į į krūmą ir atgaut kvapą? biggrin.gif pagal savijautą žiūrėk, jei normaliai jauties, nedūsti, nėr jausmo, kad nugriusi, tai viskas gerai manau.

nuo vitaminų man būna bloga jei išgeriu ant tuščio skrandžio. Kartą pabandžiau, pražiaugčiojau porą val ir daugiau nebandau biggrin.gif o šiaip gali būt, negerk prieš bėgant

Apie 250 m. Akyse kiek raibuliuoja, bet lėtai taip galiu visai bėgt, tik šnopuoju intensyviai smile.gif

Tai va tie vitaminai. Reiks prieš naktį gert.
Atsakyti
Nieko labiau nera užknisančio kai bėgi, o as nors sau eina ir rūko, arba kvepalais duoda nuo 200m, o sporto salėje tai išvis , na labai erzina, aš net savo kvepalų ar stipraus rūbų minkštiklio negaliu užuosti, nes kai bėgi nebe 5km o daugiau pradeda fui nuo jų darytis.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 09, 21:48)
Nieko labiau (...)

Ačiū. Normalu, reiškia, tų kvapų nemėgti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 kovo 2016 - 06:45
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 10, 05:36)
Ačiū. Normalu, reiškia, tų kvapų nemėgti. smile.gif

visiškai normalu 4u.gif
Atsakyti
Na sveiki ir sveikos,

Ar bėgiojot savaitgalį?

Gal patarsite smile.gif. Nes aš sugebėjau "prisibėgiot". doh.gif

Pirma sportinė trauma, krištas.

Žodžiu, bėgu, viskas puiku, saulė šviečia. Į visai pabaigą treniruotės toks status skardis buvo (ne neaukštas, max 2 m. Ir aš taip kaip būna smagiai iš tolo įsibėgėjus cho-chop, bet kartu taip įkypai, kampą kirsdama užlėkiau. Grįžtu namo, viskas OK, nieko neskauda, pavalgau, ir pan. Paskui smigau [užmigau], ir ką - pabudus kelienį taip tempia, kaip kad raumenys sumušti būtų, bet iš vidinės kelienio pusės labiau, jausmas patinimo, bet vizualiai viskas tvarkoj.
Sunkiausia tik tik pradėti eiti, įsivaikščioju jau OK. Jautriausia jei nors kiek pakreivinu kelį, tada jau "ojojoj", tad pagal tai spręsčiau, kad būsiu patempus kažką. (raisčius?) Tiesiai koją lankstyti nieko, bet jei noriu ant kelių atsiklaupus ant jo atsisėt - vėl "ojojoj" [labai nudiegia taip, baisiausiai jautru).

Pas chirurgrą dar nu neskambinau, gal palauksiu bent pora dienų, nes išsiavikščiojus praeina- gal esat susidūrusios? Čia man geriau vaikščiot ar nelabai? biggrin.gif doh.gif Et...
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 14, 09:30)
Na sveiki ir sveikos,

Ar bėgiojot savaitgalį?

Gal patarsite smile.gif. Nes aš sugebėjau "prisibėgiot".  doh.gif

Pirma sportinė trauma, krištas.

Žodžiu, bėgu, viskas puiku, saulė šviečia. Į visai pabaigą treniruotės toks status skardis buvo (ne neaukštas, max 2 m. Ir aš taip kaip būna smagiai iš tolo įsibėgėjus cho-chop, bet kartu taip įkypai, kampą kirsdama užlėkiau. Grįžtu namo, viskas OK, nieko neskauda, pavalgau, ir pan. Paskui smigau [užmigau], ir ką - pabudus kelienį taip tempia, kaip kad raumenys sumušti būtų, bet iš vidinės kelienio pusės labiau, jausmas patinimo, bet vizualiai viskas tvarkoj.
Sunkiausia tik tik pradėti eiti, įsivaikščioju jau OK. Jautriausia jei nors kiek pakreivinu kelį, tada jau "ojojoj", tad pagal tai spręsčiau, kad būsiu patempus kažką. (raisčius?) Tiesiai koją lankstyti nieko, bet jei noriu ant kelių atsiklaupus ant jo atsisėt - vėl "ojojoj" [labai nudiegia taip, baisiausiai jautru).

Pas chirurgrą dar nu neskambinau, gal palauksiu bent pora dienų, nes išsiavikščiojus praeina- gal esat susidūrusios? Čia man geriau vaikščiot ar nelabai?  biggrin.gif  doh.gif Et...

Biškelį pašaldyk, gali būti per didelis smūgis keliukai iš pėdos (ypač jai kulnu bėgant pirmiau pėdą padėjai), gali būti raištis timtelėtas smile.gif o gal uždėgimas smile.gif ramiai pravaikščiok , nebėgiok smile.gif na o po kokių 3d galėsi išvada daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 14, 11:34)
Biškelį pašaldyk, gali būti per didelis smūgis keliukai iš pėdos (ypač jai kulnu bėgant pirmiau pėdą padėjai), gali būti raištis timtelėtas smile.gif  o gal uždėgimas smile.gif ramiai pravaikščiok , nebėgiok smile.gif na o po kokių 3d galėsi išvada daryti smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
na ko tylim ? smile.gif

rastafarinas kaip keliukas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 16, 09:53)
na ko tylim ? smile.gif

rastafarinas kaip keliukas ? smile.gif

Tupim ir tylim sau smile.gif biggrin.gif

Ačiū už užklausimą - smagu, kad domisi chebrikė smile.gif

Gerėja, bet šnd dar galvoju susilaikyti. Pasatrąsias dvi dienas lb prie kompo sėdžiu, tai didi pagunda, bet dar luktelsiu.

O šiaip įdomu - būtent padeda pratampymas. Ten, į kurią pusę koją lenkiant skauda, tempiau lengvai taip ir ką - hgeriau ženkliai. Kažkas ten o raumenimis taip giliai. Žodžiu, įdomūs tokie kūno pojūčiai smile.gif - gyveni žmogus, ir va, dar kiek naujovių yr smile.gif.

O kaip tamstelė? Žiūri aktyvistė didelė, ten tik tai vaikštai, tai bėgioji smile.gif. Šaunuolė. Ne pavargsti tu? Turiu omeny, kad mažiukas visgi dar, ta buitis kartais, būna (bent mane), tai labiau nuvargina nei sportai ar darbai. O čia grįžti po 7 - 10 km, ir dar laukia dėmesio namuos mažulis smile.gif [kas, žinoma, yra labai smagu, iš ties].
Atsakyti
rastafarinas vaikštau tai kartu su savo dama, stumdama vėžimą biggrin.gif o bėgioju dažniausiai jau vakare , kai vyras namie, nes tada jis su dukriuku užsiima smile.gif aš kažkaip pratus suktis smile.gif

man atrodo kažkokią sausgyslę timptelėjai, jai padeda pratempimas, tai ir daryk smile.gif sudėtinga ką būna dėl keliukų patrati
Atsakyti