Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(bamba @ 2016 03 05, 20:28)
geras dalykas, aš salomon pirkau, brangi, bet tikrai patogi.
Pirkau prieš Asvejos bėgimą, ten bučiau be jos neišsivertus, karšta diena pasitaikė, bet ir vėliau panaudojau, super daiktas.

Sakomono brangus brendas, turiu pora džemperių bėgimui.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 05, 15:51)
rastafarinas per kiek subėgiojai 13km? smile.gif aš šian 10k po mišką su lengvais kalniukais, biškelį miškuose dar slidu

Žinok ilgai.. 1.30 val. 13,50 km iš tikro.
Naujam parke begau, daug mažų takelių ir posūkių smile.gif O grįžus pavalgiau ir smigau:). Savaitę nebegiojus buvau, tie beveik 4km net nebuvo planuoti... :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 kovo 2016 - 23:34
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 05, 21:57)
Žinok ilgai.. 1.30 val. 13,50 km iš tikro.
Naujam parke begau, daug mažų takelių ir posūkių smile.gif O grįžus pavalgiau ir smigau:).  Savaitę nebegiojus buvau, tie beveik 4km net nebuvo planuoti... :/

gera ilgoji treniruotė smile.gif nes per ją svarbu ne km o laikas smile.gif 4u.gif aš vakar ir per ledus ir sniegiukus ir kalniukus po mišką blaškiausi tai 10km per 1,10 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 05, 20:47)
Sakomono brangus brendas, turiu pora džemperių bėgimui.

na džemperiai manau irgi geri, bet ir pigesnių gerų būna, o vat su kuprine sudėtingiau pasirodė. Kiek žiūrėjau pigesnes, tai jos biški kreivos, kai kurios juda ant nugaros, tikėtina, kad ir trina. Aš kaip smarkiai lėtas bėgikas pvz Asvejoj trasoj praleidau 7h blush2.gif tai jau norėjos, kad bent kuprinė netrukdytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 06, 07:50)
gera ilgoji treniruotė  smile.gif  nes per ją svarbu ne km o laikas  smile.gif  4u.gif  aš vakar ir per ledus ir sniegiukus ir kalniukus  po mišką blaškiausi tai 10km per 1,10 val  smile.gif

Ačiū už gerą žodį ir palaikymą 4u.gif
Bet tai kaip faina po miškus thumbup.gif Per žolę štai tam parke kad ir - treška dar įšalas, - pojūčiai nepekartojami.

Ir vat vėl apie kalnus pagalvojau. O tamstai tekę kada kur bėgiot ne LT? Man įdomu, kaip ten ekonomine prasme ar adekvačiai gaunas smile.gif. Nes, na kaip būt smagu kur gražiuos peizažuos prasilėkt smile.gif [aišku čia dar labai tolimi planai turbūt, bet pasvajoti juk galima drąsiai smile.gif]

QUOTE(bamba @ 2016 03 06, 09:40)
na džemperiai manau irgi geri, bet ir pigesnių gerų būna, o vat su kuprine sudėtingiau pasirodė. Kiek žiūrėjau pigesnes, tai jos biški kreivos, kai kurios juda ant nugaros, tikėtina, kad ir trina. Aš kaip smarkiai lėtas bėgikas pvz Asvejoj trasoj praleidau 7h blush2.gif tai jau norėjos, kad bent kuprinė netrukdytų biggrin.gif

7 val. - na ir ištvermė thumbup.gif
O kuprinėj ką dedies, tarkim toms 7 -nioms valandoms ? nes galvoju, gal ir į mažesnę telpa. Ai nu bet vanduo, kur tu jį įsidėsi daugiau. Supratau.

Aš mat kartai su kasdienine pabėgu po 300 m - trumpinu kelią namo. Tai kai mataruojas tai ne kas, rankom įtepus už rankenų laikau biggrin.gif Bet čia aš buitiškame lygmeny, ne trail lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 06, 09:25)
O kuprinėj ką dedies, tarkim toms 7 -nioms valandoms ? nes galvoju, gal ir į mažesnę telpa. Ai nu bet vanduo, kur tu jį įsidėsi daugiau. Supratau.

Aš mat kartai su kasdienine pabėgu po 300 m - trumpinu kelią namo. Tai kai mataruojas tai ne kas, rankom įtepus už rankenų laikau  biggrin.gif Bet čia aš buitiškame lygmeny, ne trail  lotuliukas.gif

na ten vandens talpos yra specialios. Galima ant nugaros 1.5l pūslę imt ir šone du po 0.5l. (aš neėmiau tada 1.5l didziojo maiso, nes vandens stotelių buvo kas 10km užteko šoninius pasipildyt). Tos talpos fainos tokios, jei išgeri skystį, ta vietos neužima į tokį skuduriuką susitraukia.
O šiaip tada dėjausi su savim maisto (šokolado, guminukų), servetėlių, pleistriukų, telefoną.

mano kuprinė berods tokia http://www.aplenksav...kin3-12set.html

Aš su paprasta kurprinyte (kad ir maža, sportinio tipo) bandydavau bėgt į darbą kažkada. Nors ir 6km tik, bet man nepatogu, ji juda, trina, kratosi šokinėjant. Su šita jokio diskomforto, ji kaip drabužis jaučiasi, one kaip kurprinė. Tik jau turi būt reikalas, kad tiek investuot. Nemanau, kad kiekvienam ji reikalinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 06 kovo 2016 - 11:29
rastafarinas aš esu plento begiotoja smile.gif į miškus ir jų trasas bandyt leidziuosi tik savo malonumui smile.gif Užsienio visus bėgimus turėjau plento smile.gif Na Turkijoje esu tik savo malonumui pabėgiojus po kalnus smile.gif bet ten turi tokiuose su gidais būti smile.gif
Atsakyti
Supratau drinks_cheers.gif [dėl kuprinių ir kalnų].
Atsakyti
Jo, gal ir kainuoja, bet jau vien iš vaizdo atrodo patogi; kaip liemenė labiau net nei kad kuprinė.
Atsakyti
rastafarinas, o tu kovo 11 jovanoj bėgt neplanuoji? lyg ir netoli nuo kauno
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 09, 17:07)
rastafarinas, o tu kovo 11 jovanoj bėgt neplanuoji? lyg ir netoli nuo kauno

Labas smile.gif,

Netoli, tas tiesa. Bet sugalvojau kad individualiai kovo 11 begimu pagerbsiu. smile.gif

Šnd žinok, begu kiek galiu, ir tavo žodžius atsimenu, tuos 'iki vemimo':). Nu man tik tos saldumas apima, ir rodos, na toms silpnumas šlaunyse. Net pagalvojau, gal cia ne is visu jegu varau:D.

Bet stai grizus po begiojimu tai buna, kad pykina. Tiesiog, gal tiksliau, pirma kokio kefyro turiu isgert. Neatrenku kas cia. Ir skalmibo milteliai eme smirdet, ypac ant begimo rubu (pereja ant Neutral). Jau nekalbu kai tenka prabegt pro issikvepinusius ar rukancius asmenis doh.gif .

Tau nebuna taip?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 09, 16:33)
Labas smile.gif,

Netoli, tas tiesa. Bet sugalvojau kad individualiai kovo 11 begimu pagerbsiu. smile.gif

Šnd žinok, begu kiek galiu, ir tavo žodžius atsimenu, tuos 'iki vemimo':). Nu man tik tos saldumas apima, ir rodos, na toms silpnumas šlaunyse. Net pagalvojau, gal cia ne is visu jegu varau:D.

Bet stai grizus po begiojimu tai buna, kad pykina. Tiesiog, gal tiksliau, pirma kokio kefyro turiu isgert. Neatrenku kas cia. Ir skalmibo milteliai eme smirdet, ypac ant begimo rubu (pereja ant Neutral).  Jau nekalbu kai tenka prabegt pro issikvepinusius ar rukancius asmenis  doh.gif .

Tau nebuna taip?

hm, gal tu laukies ar koks velnias?
mane būna pykina bėgimo metu, kai pasprintuot sugalvoju iš visų jėgų, bet po bėgimo, paprastai jaučiuosi gerai. Aš net neštumo metu rytinius pykinimus 'gydžiau' lengvais pabėgiojimais.
gal tu per daug greit bėgi, nereik to 'iš visų jėgų' unsure.gif ar tau po visų bėgimų taip, ir lėtų?
Atsakyti