QUOTE(bamba @ 2016 03 05, 08:29)
aš tą patį rengiuos, nesureikšminu labai, esu ir su medvilniniais paprastais treningais bėgus, bile patogu ir nieks netrukdo

tik kaip ataka jau sakė, geriau kojas uždengt. Paskutiniam Dukštose kai bėgau, viena mergina su bridžais buvo, tai su gailesčiu žiūrėjau kaip brūžinasi blauzdas į visus tuos krūmus

pirštines gali paimt, kartais tenka keturiom "bėgt"

nors aš ir nuogom rankom pasilaikau.
QUOTE(bamba @ 2016 03 05, 09:37)
aha, dilgelės gerulės būna. aš vasarą visad tik su šortais bėgioju, tai oj dilgeles nekartą patyriau. brrr kaip malonu

bet nu oką daryt, kai +30 net pagalvot nenoriu apie timpas. O ta mergina kur mačiau tai keistai, vasario mėnesį į miškus su bridžais išvarė, idomu kokia motyvacija
gražių kojų tai aš niekad neturiu, demonstruoju mėlynes, nubrozdinimus ir pan

na nešnekant apie lašiakus, bet čia atskira tema. Bet ipratau jau, nekompleksuoju, sunkiai mano gyvenimo būdas su gražiom kojom derinas
ir dar turiu bėgiko įdegį neblogą kasmet. Oda mano saulę greit pagauna ir tamsiai ruda pasidaro. Specialiai ten prie jūros ar kur niekada nesideginu. Tai rezultatas gan nuspėjamas. Rudos kojos iki šortų linijos ir rankos taip pat

rankos dar pereinamos būna, nes kartais su rankovėm maikė o kartais be
žodžiu galiu į miss konkursus prašytis
Dėkui užu patarimus. Supratau, manau. Nes kai aš bėgu miškais, tai bėgu takeliais žinomais ar miško keliukais, tai jau tų visų dilgėlių išvengiu. O va kai nežinoma, tai reikia gal ir geriau apisrengti. Nu pažėsiu balandį, kas ten bus
Pirščiatkas dėsiuos

.
O dėl "lašiako" tai labai padeda angliavandenių sumažinimas [no to" bulkos" / rafinuotas cukrus ir balti miltai/ -maždaug].
O vat aš vasarą stengiuos kuo labiau pavėsiuos bėgt - žiaru man saulė, nors įdegis gražu. Bet kažkaip jau ir nuo amžiaus rudėju

.