Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

aš tą patį rengiuos, nesureikšminu labai, esu ir su medvilniniais paprastais treningais bėgus, bile patogu ir nieks netrukdo irnesakyk.gif tik kaip ataka jau sakė, geriau kojas uždengt. Paskutiniam Dukštose kai bėgau, viena mergina su bridžais buvo, tai su gailesčiu žiūrėjau kaip brūžinasi blauzdas į visus tuos krūmus doh.gif pirštines gali paimt, kartais tenka keturiom "bėgt" biggrin.gif nors aš ir nuogom rankom pasilaikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 05 kovo 2016 - 08:38
QUOTE(bamba @ 2016 03 05, 07:29)
aš tą patį rengiuos, nesureikšminu labai, esu ir su medvilniniais paprastais treningais bėgus, bile patogu ir nieks netrukdo irnesakyk.gif  tik kaip ataka jau sakė, geriau kojas uždengt. Paskutiniam Dukštose kai bėgau, viena mergina su bridžais buvo, tai su gailesčiu žiūrėjau kaip brūžinasi blauzdas į visus tuos krūmus doh.gif pirštines gali paimt, kartais tenka keturiom "bėgt" biggrin.gif nors aš ir nuogom rankom pasilaikau.

Tai vat, o vasarą norisi kojas gražias demonstruoti, o ne nubraižytas biggrin.gif aš viena kart bebėgant vasara sumasciau iš asvaltuoto takelio išklysti ir miškeliu pasimėgauti....jetau tu mana ka įbridau į dilgines, mažai nepasirode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 05, 08:24)
Tai vat, o vasarą norisi kojas gražias demonstruoti, o ne nubraižytas biggrin.gif aš viena kart bebėgant vasara sumasciau iš asvaltuoto takelio išklysti ir miškeliu pasimėgauti....jetau tu mana ka įbridau į dilgines, mažai nepasirode  doh.gif

aha, dilgelės gerulės būna. aš vasarą visad tik su šortais bėgioju, tai oj dilgeles nekartą patyriau. brrr kaip malonu biggrin.gif bet nu oką daryt, kai +30 net pagalvot nenoriu apie timpas. O ta mergina kur mačiau tai keistai, vasario mėnesį į miškus su bridžais išvarė, idomu kokia motyvacija mastau.gif
gražių kojų tai aš niekad neturiu, demonstruoju mėlynes, nubrozdinimus ir pan blush2.gif na nešnekant apie lašiakus, bet čia atskira tema. Bet ipratau jau, nekompleksuoju, sunkiai mano gyvenimo būdas su gražiom kojom derinas biggrin.gif

ir dar turiu bėgiko įdegį neblogą kasmet. Oda mano saulę greit pagauna ir tamsiai ruda pasidaro. Specialiai ten prie jūros ar kur niekada nesideginu. Tai rezultatas gan nuspėjamas. Rudos kojos iki šortų linijos ir rankos taip pat biggrin.gif rankos dar pereinamos būna, nes kartais su rankovėm maikė o kartais be biggrin.gif
žodžiu galiu į miss konkursus prašytis nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 05 kovo 2016 - 09:39
QUOTE(bamba @ 2016 03 05, 08:29)
aš tą patį rengiuos, nesureikšminu labai, esu ir su medvilniniais paprastais treningais bėgus, bile patogu ir nieks netrukdo irnesakyk.gif  tik kaip ataka jau sakė, geriau kojas uždengt. Paskutiniam Dukštose kai bėgau, viena mergina su bridžais buvo, tai su gailesčiu žiūrėjau kaip brūžinasi blauzdas į visus tuos krūmus doh.gif pirštines gali paimt, kartais tenka keturiom "bėgt" biggrin.gif nors aš ir nuogom rankom pasilaikau.

QUOTE(bamba @ 2016 03 05, 09:37)
aha, dilgelės gerulės būna. aš vasarą visad tik su šortais bėgioju, tai oj dilgeles nekartą patyriau. brrr kaip malonu biggrin.gif bet nu oką daryt, kai +30 net pagalvot nenoriu apie timpas. O ta mergina kur mačiau tai keistai, vasario mėnesį į miškus su bridžais išvarė, idomu kokia motyvacija mastau.gif
gražių kojų tai aš niekad neturiu, demonstruoju mėlynes, nubrozdinimus ir pan blush2.gif na nešnekant apie lašiakus, bet čia atskira tema. Bet ipratau jau, nekompleksuoju, sunkiai mano gyvenimo būdas su gražiom kojom derinas biggrin.gif

ir dar turiu bėgiko įdegį neblogą kasmet. Oda mano saulę greit pagauna ir tamsiai ruda pasidaro. Specialiai ten prie jūros ar kur niekada nesideginu. Tai rezultatas gan nuspėjamas. Rudos kojos iki šortų linijos ir rankos taip pat biggrin.gif rankos dar pereinamos būna, nes kartais su rankovėm maikė o kartais be biggrin.gif
žodžiu galiu į miss konkursus prašytis nail.gif

Dėkui užu patarimus. Supratau, manau. Nes kai aš bėgu miškais, tai bėgu takeliais žinomais ar miško keliukais, tai jau tų visų dilgėlių išvengiu. O va kai nežinoma, tai reikia gal ir geriau apisrengti. Nu pažėsiu balandį, kas ten bus smile.gif Pirščiatkas dėsiuos smile.gif.

O dėl "lašiako" tai labai padeda angliavandenių sumažinimas [no to" bulkos" / rafinuotas cukrus ir balti miltai/ -maždaug].

O vat aš vasarą stengiuos kuo labiau pavėsiuos bėgt - žiaru man saulė, nors įdegis gražu. Bet kažkaip jau ir nuo amžiaus rudėju biggrin.gif.
Atsakyti
Angliavandeniai bėgiko mityboje būtini, aišku ne būlkos biggrin.gif

bamba aš jai vasara planuoju į bruzgynus dažnai ilgas koines deduosi, nes kompresinukes beveik visada dėviu kai bėgu
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 05, 10:32)
Angliavandeniai bėgiko mityboje būtini, aišku ne būlkos biggrin.gif

bamba aš jai vasara planuoju į bruzgynus dažnai ilgas koines deduosi, nes kompresinukes beveik visada dėviu kai bėgu

Jo jo - košės, ruginė duona, daržovės. Vaisiai. drinks_cheers.gif Dar riešutai va smile.gif

Ataka, o kam konpresinės?Kam linkę venos plėstis? g.gif

Nu aš pravariau šnd beveik 13, - neplanavau, bet iki namų reikėjo grįžt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 05, 09:16)
O dėl "lašiako" tai labai padeda angliavandenių sumažinimas [no to" bulkos"  / rafinuotas cukrus ir balti miltai/ -maždaug].

O vat aš vasarą stengiuos kuo labiau pavėsiuos bėgt - žiaru man saulė, nors įdegis gražu. Bet kažkaip jau ir nuo amžiaus rudėju biggrin.gif.

be šansų, jau mečiau visus tuos mitybos klausimus, neprasidedu. Maitinuos 90proc angliavandeniais. Bandelės, sumuštiniai, bulvės, šūdų valgytoja, kaip mažas vaikas, net nenoriu jau tos temos liest. Mano viso gyvenimo kryžius matyt.
Ačiū D, bent medžiagų apykaita greita, nes pagal tai ką ir kiek valgau, jau seniai turėjau >150kg būt unsure.gif

pavėsiuose ir aš stengiuos, bet tai gaunas kas gaunas biggrin.gif
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 05, 09:32)

padeda tos kompresinės tau kažkuo? esu girdėjus iš kažko kad nelabai ką daro, įsitikinimas labiau. Pati nebandžiau, tiesiog ir taip gerai. Bet mačiau gražių spalvotų, kelis kart gundžiaus išbandyt smile.gif
Atsakyti
bamba aš naudoju tik vienos firmos šitas , čia prie didelių krūviu http://www.s-sportas... arba šias, jos laisvesnės tai kasdienos treniruotėms http://www.s-sportas...jines_-_V2/1761 ai dar Jomos firmos giria bėgikai kad neblogos smile.gif daugiau viskas kas compresiniai , tai marskinėliai , sortai ir kiti biesai , nelabai turi įtakos bėgimui smile.gif
Na įsitikinimas ar ne bet nuo dilgeliu apsaugo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 05, 13:57)
bamba aš naudoju tik vienos firmos šitas , čia prie didelių krūviu http://www.s-sportas... arba šias, jos laisvesnės tai kasdienos treniruotėms http://www.s-sportas...jines_-_V2/1761 ai dar Jomos firmos giria bėgikai kad neblogos smile.gif daugiau viskas kas compresiniai , tai marskinėliai , sortai ir kiti biesai , nelabai turi įtakos bėgimui smile.gif
Na įsitikinimas ar ne bet nuo dilgeliu apsaugo biggrin.gif  lotuliukas.gif

rastafarinas per kiek subėgiojai 13km? smile.gif aš šian 10k po mišką su lengvais kalniukais, biškelį miškuose dar slidu
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 05, 13:57)
Na įsitikinimas ar ne bet nuo dilgeliu apsaugo biggrin.gif  lotuliukas.gif

nu nuo dilgėlių tai tikrai tikiu, kad gerai saugo biggrin.gif
nu gal kurią dieną susikaupsiu ir nusipirksiu vienas pabandymui smile.gif
praeitą vasarą pirkau laikrodį ir kuprinę su pūsle vandeniui, tai vat šiamet galėsiu ties kojinėm koncentruotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 05, 18:06)
nu nuo dilgėlių tai tikrai tikiu, kad gerai saugo biggrin.gif
nu gal kurią dieną susikaupsiu ir nusipirksiu vienas pabandymui smile.gif
praeitą vasarą pirkau laikrodį ir kuprinę su pūsle vandeniui, tai vat šiamet galėsiu ties kojinėm koncentruotis  biggrin.gif

vat kuprinės aš norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 05, 20:04)
vat kuprinės aš norėčiau  bigsmile.gif

geras dalykas, aš salomon pirkau, brangi, bet tikrai patogi.
Pirkau prieš Asvejos bėgimą, ten bučiau be jos neišsivertus, karšta diena pasitaikė, bet ir vėliau panaudojau, super daiktas.
Atsakyti