Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 04, 10:05)
Prieš 2-3 metus rašydavau. Tave tikrai atsimenu. Ar ne su tavim endomondo "draugaujam"  biggrin.gif
Kažkaip vidinės motyvacijos nebuvo bėgiot, aišku, teisinausi - darbai ir visa kita.  biggrin.gif

endomondo tai matyt nesumanim, nes aš ten 'persikrausčiau' tik prieš 1.5 metų. Iki tol nikepluse gyvenau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 04, 15:35)
endomondo tai matyt nesumanim, nes aš ten 'persikrausčiau' tik prieš 1.5 metų. Iki tol nikepluse gyvenau  smile.gif

Gali būti, tu ne V.B.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 04, 13:46)
Gali būti, tu ne V.B.? smile.gif

aha, tai gal nikepluse buvai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 04, 10:32)
Kur čia taip? Ir kodėl tik stebi, nepasisakai?  biggrin.gif

man patinka pasžiūrėti biggrin.gif o ne pasisakyti ta tema smile.gif ,,už miegamo durų"
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 04, 16:12)
aha,  tai gal nikepluse buvai?

Istikima nuo pradzios iki galo endomondo. Mes ne taip seniai susidraugavom, pries man dingstant is begimo takelio. biggrin.gif

Ataka26,
Supratau biggrin.gif idomu, kodel ten zmones vis skaito, bet nebendrauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 04, 15:42)
Istikima nuo pradzios iki galo endomondo. Mes ne taip seniai susidraugavom, pries man dingstant is begimo takelio.  biggrin.gif

tavo vardas iš R gal?
Papildyta:
nu matyt iš R, nes daugiau nieko ten drauguose neturiu biggrin.gif jei taip, tai aš tave puikiai atsimenu, tik buvau tikra, kad tavo nickas SM toks pat kaip endomondo vardas biggrin.gif matyt man jau galva neveikia. Dar atkreipiau dėmesį neseniai, kad vėl bėgiot pradėjai, stebėjaus, kad į čia nebeužsuki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 04 kovo 2016 - 17:08
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 04, 15:42)
Istikima nuo pradzios iki galo endomondo. Mes ne taip seniai susidraugavom, pries man dingstant is begimo takelio.  biggrin.gif
Ataka26,
Supratau biggrin.gif idomu, kodel ten zmones vis skaito, bet nebendrauja  biggrin.gif

tai kad ten dažniausiai tik paveiksliukus pažiūriu lotuliukas.gif komentuoti neturiu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 04, 09:28)
[...]
rastafarinas, atsirado daugiau info apie tavo laukiamą bėgimą

- Kauno Marių šlaitai, skardžiai ir vaizdingos atodangos trasose bus;
- siauri takeliai vingiuojantys šalia 5 ar 10 km skardžių privers bent trumpam pasijausti kaip kalnuose;
- laukiniai, tik žvėrių lankomi šlaitai bus;
- sukilimo bus;
- labai skirtinga danga - siauri takeliai, platūs takai, offroad'as ir net šiek tiek plento;
- visos trasos po vieną ratą;

gal nesirink pirmam kartui ilgiausios biggrin.gif kažkuriame trail (gal dringyje nepamenu jau) praeitais metais rašė, kad trasa gan lengva, sukilimo mažai, techniškai paprasta, tai dėl sukilimo tiesa buvo, bet šiaip vietomis vos galvos nenusisukau lotuliukas.gif o dabar patys rašo, kad laukiniai takai, tai nežinau biggrin.gif

thumbup.gif Aš tiesiog laukiu iššūkio. Bet žiūrėsiu - savaitę buvau išvykus, tai nebėgiojau, taip prasilėkiau iš inercijos parke pamačius "bėguolius" biggrin.gif Ryt varysiu jau, bent jau planas.

- Norėjau paklaust - online rūbų pardėse, būna parašyta "trail" maikės. smile.gif Tai aišku nu gal marketinginis triukas, gali bėgt su bile kokia maike, bet kad jau turiu garbės būti čia temoje smile.gif, tai leisiu sau paklausti - ar reikia rengtis įprastai kaip kad bėgtum, ar kažkaip kitaip? smile.gif Nes nu aš tai manau kad tik avalynė gal įtakos turi, bet aš gal klystu? Ar ten gal aktualu tiem, kas ilgas distancijas bėga?
Einu į tą psl pasižiūrėt, gal jau galima registruotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 04, 18:27)
thumbup.gif Aš tiesiog laukiu iššūkio. Bet žiūrėsiu - savaitę buvau išvykus, tai nebėgiojau, taip prasilėkiau iš inercijos parke pamačius "bėguolius"  biggrin.gif Ryt varysiu jau, bent jau planas.

- Norėjau paklaust - online rūbų pardėse, būna parašyta "trail" maikės. smile.gif Tai aišku nu gal marketinginis triukas, gali bėgt su bile kokia maike, bet kad jau turiu garbės būti čia temoje smile.gif, tai leisiu sau paklausti - ar reikia rengtis įprastai kaip kad bėgtum, ar kažkaip kitaip? smile.gif Nes nu aš tai manau kad tik avalynė gal įtakos turi, bet aš gal klystu? Ar ten gal aktualu tiem, kas ilgas distancijas bėga?
Einu į tą psl pasižiūrėt, gal jau galima registruotis smile.gif

man tai svarbiausia geri bėgimo batai ir rūbai, kad nevaržytu judesių ir neleistu perkaisti smile.gif o ten ar trail ar maraton būna užrašyta jokio man asmeniškai skirtumo. Nors aišku plentui ir miškui aprangas vis tik skirtingos būna.

tu čia turbūt apie Compressport apranga kalbi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 04 kovo 2016 - 20:24
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 04, 20:23)
man tai svarbiausia geri bėgimo batai ir rūbai, kad nevaržytu judesių ir neleistu perkaisti smile.gif o ten ar trail ar maraton būna užrašyta jokio man asmeniškai skirtumo. Nors aišku plentui ir miškui aprangas vis tik skirtingos būna.

tu čia turbūt apie Compressport apranga kalbi?

Ne, tokios ne firmos nesu girdėjus doh.gif biggrin.gif Čia jau koks nors "high end'as"?

O tai kuo miškui apranga skirtinga? Orui tai suprantu, o plentui tai nebent kai saulė kepina, tai kepurės reik su snapeliu, tuo nuo miško skirčiau biggrin.gif Ar dar kas nors?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 04, 19:34)
Ne, tokios ne firmos nesu girdėjus  doh.gif  biggrin.gif Čia jau koks nors "high end'as"?

O tai kuo miškui apranga skirtinga? Orui tai suprantu, o plentui tai nebent kai saulė kepina, tai kepurės reik su snapeliu, tuo nuo miško skirčiau  biggrin.gif  Ar dar kas nors?

miške visada koines ilgas dečiausi ir bridzus. plente vasara sortai. ziema ir rudeni aisku nesiskiria, bet į miškus storesnes tympas visada deduosi
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 04, 18:08)
tavo vardas iš R gal?
Papildyta:
nu matyt iš R, nes daugiau nieko ten drauguose neturiu biggrin.gif jei taip, tai aš tave puikiai atsimenu, tik buvau tikra, kad tavo nickas SM toks pat kaip endomondo vardas biggrin.gif matyt man jau galva neveikia. Dar atkreipiau dėmesį neseniai, kad vėl bėgiot pradėjai, stebėjaus, kad į čia nebeužsuki.

Ta pati. Na, jau dabar ir jusu tema prisiminiau smile.gif tik tiek, kad pradedanciosios ziniu turiu pakankamai, ner ka klausti. biggrin.gif
Atsakyti