Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 31, 22:32)
Man panašiai.
Reiks įsigyt kokias.

Aš jau maniau mesti batelius teks lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 08 31, 15:57)
O kuo spec. begimui geriau nei medvilnines? Svarstau - ar verta butent spec. pirkti? 😕

medvilninės tikrai gali trinti, ypač vasarą ir ilgesniuose bėgimuose.
Aš iš sportsdirect siunčiaus. http://www.sportsdir...g/running-socks
Bet ten geriau žiūrėt kai akcijos, aš kai užtaikiau tai lyg ir 2 gbp už dvi poras mokėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 01 rugsėjo 2015 - 15:04
QUOTE(**NoTa** @ 2015 08 31, 21:42)
Aš jau maniau mesti batelius teks lauk biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif Geras biggrin.gif

QUOTE(bamba @ 2015 09 01, 15:04)
medvilninės tikrai gali trinti, ypač vasarą ir ilgesniuose bėgimuose.
Aš iš sportsdirect siunčiaus. http://www.sportsdir...g/running-socks
Bet ten geriau žiūrėt kai akcijos, aš kai užtaikiau tai lyg ir 2 gbp už dvi poras mokėjau.

4u.gif
Papildyta:
Gal kuri bėgsit šį šeštadienį "Ąžuolyno bėgimą" [KNS]?
Atsakyti
o kaip hm sport linijos kojines showoff.gif
Atsakyti
Labutis bėgikės,
Turiu klausimą. Gal kam teko patirti kelių skausmus iš vidinės pusės, kaip sekėsi kovoti su skausmu, ar bėgiojat toliau?
Mano istorija tokia - bėgiojau apie tris mėnesius reguliariai 3-4 kartus per savaitę, po 6-10 km, kol susiduriau su kelių skausmu. Iš pradžių vieno, kiek vėliau ir kito. Skausmas prasidėdavo nubegus kokius 4-5 km. Buvau pas gydytoją, sakė nieko baisaus nemato, bėgti galiu. Liepė tepti šildančiu tepalu prieš bėgimą ir šaldyti po bėgimo, gerti gliukozaminą ir heluroną pakaitomis, stiprinti vidinius šlaunies raumenis. Dar sakė gali būt patrūkinėjus girnelės kremzlė. Šiuo metu laukiu eilėje magnetiniam rezonansui. Bėgti labai noriu ir po truputį bandau pradėti iš naujo. Bėgu apie 15 min ir kol kas skausmo nėra, bet jaučiu, kad kažkas yra ne taip. Galvoju gal bateliai netinka? g.gif
Atsakyti
Mote, gali būti dėl netinkamos avalynės
Atsakyti
Sveikos, begikes, vasara begau labai velai,nes nepernesu karscio,tad miegas buvo naturalu,o dabar begu diena ir kelinta diena taip miegas suima,turetu juk energija suimt, po jogos normalu,kad miegu,o cia galkokiu medziagu truksta, begu nedaug po5 km ir letai, gal kam taip pasitaike ?
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 09 08, 00:34)
Sveikos,  begikes, vasara begau labai velai,nes nepernesu karscio,tad miegas buvo naturalu,o dabar  begu diena ir kelinta diena taip miegas suima,turetu juk energija suimt, po jogos normalu,kad miegu,o cia galkokiu medziagu truksta, begu nedaug po5 km ir letai, gal kam taip pasitaike ?

Gal ne jūsų laikas smile.gif Mane miegas dieną imdavo, enrgijos nebuvo, kai keldavausi bėgti 6 val. ryto.
Papildyta:
QUOTE(Wasarre @ 2015 09 07, 13:09)
Mote, gali būti dėl netinkamos avalynės

Lieka minimalistinius batelius išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mote @ 2015 09 05, 15:30)
Labutis bėgikės,
Turiu klausimą. Gal kam teko patirti kelių skausmus iš vidinės pusės, kaip sekėsi kovoti su skausmu, ar bėgiojat toliau?
Mano istorija tokia - bėgiojau apie tris mėnesius reguliariai 3-4 kartus per savaitę, po 6-10 km, kol susiduriau su kelių skausmu. Iš pradžių vieno, kiek vėliau ir kito. Skausmas prasidėdavo nubegus kokius 4-5 km. Buvau pas gydytoją, sakė nieko baisaus nemato, bėgti galiu. Liepė tepti šildančiu tepalu prieš bėgimą ir šaldyti po bėgimo, gerti gliukozaminą ir heluroną pakaitomis, stiprinti vidinius šlaunies raumenis. Dar sakė gali būt patrūkinėjus girnelės kremzlė. Šiuo metu laukiu eilėje magnetiniam rezonansui. Bėgti labai noriu ir po truputį bandau pradėti iš naujo. Bėgu apie 15 min ir kol kas skausmo nėra, bet jaučiu, kad kažkas yra ne taip. Galvoju gal bateliai netinka?  g.gif

pamėginkit pasidaryti pėdos analizę, parekomenduos kokius raumenis stiprinti, kokie batai tinka jūsų pėdos tipui g.gif
Atsakyti
Sveikos, bėgikės smile.gif

Ar yra bėgiojančių su BROOKS GOST 6 arba 7?
Asicsus ėmiau 1 dydžių didesnius, o su šia firma nesusidūriau dar, tai įdomu kaip dydžiai (neturiu galimybės matuotis, nes pirksiu internetu).
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2015 09 08, 10:40)
Sveikos, bėgikės smile.gif

Ar yra bėgiojančių su BROOKS GOST 6 arba 7?
Asicsus ėmiau 1 dydžių didesnius, o su šia firma nesusidūriau dar, tai įdomu kaip dydžiai (neturiu galimybės matuotis, nes pirksiu internetu).

aš brooks cadense turėjau, tai pirkau tokius pat kaip asicsus (prieš tai asics nimbus turėjau).
O šiaip visus bėgimo batus imu per didelius.
Atsakyti
ar labai baisiai,jei begciau 10 km be treniruociu? tiksliau, po
3 men petraukos g.gif
Atsakyti