Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(ataka26 @ 2016 03 02, 19:54)
Na negražu girtis, bet pasigirsiu . Šian prabėgau 10km stadijone su kolega kalbant o vidurkis 1km buvo 5,25min na kaip nudžiugau,turiu viltį , kad jau atsistatinėju  bigsmile.gif

mėnuo tik kaip bėgioji, o jau taip bigsmile.gif nu fainai.
na bet tu gan rimta bėgikė, tai matyt normalu, kad greitis grįžo netrukus.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 02, 20:28)
mėnuo tik kaip bėgioji, o jau taip bigsmile.gif nu fainai.
na bet tu gan rimta bėgikė, tai matyt normalu, kad greitis grįžo netrukus.

Kažin kaip jausiuosi ryt, mat šian dar su vežimu 8km nuėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 02, 19:41)
gerai tie tikslingi, apgalvoti pasiruošimai konkrečiom varžybom, įtariu, taip galima iš saves maximumą išspaust per važybas smile.gif nebandžiau, bet visada įtariau, kad turėtų būt naudinga.
tai užtenka gi ir pojūčių tų smile.gif be skaičiukų geriau save jauti manau.
man ilgai nereikėjo tų dūžių. Buvau pasiskolinus iš brolio kažkada, neužkabino, nepirkau sau. Dabar irgi šią vasarą nusipirkau, bet nė velnio nežiūrėjau pulso, labiau dėl navigacijos pirkau, kad miškuose neklaidžiot  biggrin.gif Tik dabar kažkaip, net nežinau kodėl, atakai pasirodžius užsikabinau  smile.gif vis nauja motyvacija.

šian kažkaip idomiai bėgosi, po kalnus bandžiau. Atrodo lipu mirtu nebegaliu, pažiūriu pulsą, 174 tik kokie. Nu jomajo galvoju, kame kampas, lygumoj bėgant ir 185 taip baisiai nejaučiu doh.gif Ir dar kojų raumenys pakerta, šlaunys vos ne iki skausmo į kalną statų ir ilgą bėgant. treniruotis ir treniruotis man dar...

Tai va man tas ir įdomu. Noris tuos pojūčius pasitikrtinti.

QUOTE(ataka26 @ 2016 03 02, 20:54)
Na negražu girtis, bet pasigirsiu . Šian prabėgau 10km stadijone su kolega kalbant o vidurkis 1km buvo 5,25min na kaip nudžiugau,turiu viltį , kad jau atsistatinėju  bigsmile.gif

Gražu gražu. Normaliai. - O kaip mes paskui žinosim?
Išties džiugu pasidalinti čia sėkmėm ir įvairiais klausimais iškilusiais.
gossip.gif group.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

ar čia yra kas iš galiorkos, ar visi jau po 20 km bėgiojat, 5min/km imat ir pnš? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 03, 14:03)
Sveiki smile.gif

ar čia yra kas iš galiorkos, ar visi jau po 20 km bėgiojat, 5min/km imat ir pnš? smile.gif

o kiek tu bėgioji? nu mes šiaip normalios esam unsure.gif bent aš lėtai paprastai bėgu, tokiu tempu tai tik nebent pasibandyt porą km, kas gaunas.

rastafarinas, atsirado daugiau info apie tavo laukiamą bėgimą

- Kauno Marių šlaitai, skardžiai ir vaizdingos atodangos trasose bus;
- siauri takeliai vingiuojantys šalia 5 ar 10 km skardžių privers bent trumpam pasijausti kaip kalnuose;
- laukiniai, tik žvėrių lankomi šlaitai bus;
- sukilimo bus;
- labai skirtinga danga - siauri takeliai, platūs takai, offroad'as ir net šiek tiek plento;
- visos trasos po vieną ratą;

gal nesirink pirmam kartui ilgiausios biggrin.gif kažkuriame trail (gal dringyje nepamenu jau) praeitais metais rašė, kad trasa gan lengva, sukilimo mažai, techniškai paprasta, tai dėl sukilimo tiesa buvo, bet šiaip vietomis vos galvos nenusisukau lotuliukas.gif o dabar patys rašo, kad laukiniai takai, tai nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 04, 08:28)
o kiek tu bėgioji? nu mes šiaip normalios esam unsure.gif bent aš lėtai paprastai bėgu, tokiu tempu tai tik nebent pasibandyt porą km, kas gaunas.

rastafarinas, atsirado daugiau info apie tavo laukiamą bėgimą

- Kauno Marių šlaitai, skardžiai ir vaizdingos atodangos trasose bus;
- siauri takeliai vingiuojantys šalia 5 ar 10 km skardžių privers bent trumpam pasijausti kaip kalnuose;
- laukiniai, tik žvėrių lankomi šlaitai bus;
- sukilimo bus;
- labai skirtinga danga - siauri takeliai, platūs takai, offroad'as ir net šiek tiek plento;
- visos trasos po vieną ratą;

gal nesirink pirmam kartui ilgiausios biggrin.gif kažkuriame trail (gal dringyje nepamenu jau) praeitais metais rašė, kad trasa gan lengva, sukilimo mažai, techniškai paprasta, tai dėl sukilimo tiesa buvo, bet šiaip vietomis vos galvos nenusisukau lotuliukas.gif o dabar patys rašo, kad laukiniai takai, tai nežinau biggrin.gif

Labai išsamus punktas ,,SUKILIMO BUS" jug yra skirtumas kur 100m sukilimas kur 600m
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 04, 08:32)
Labai išsamus punktas ,,SUKILIMO BUS" jug yra skirtumas kur 100m sukilimas kur 600m

na tai dar parašys manau, kai trasos tikslios bus smile.gif bet paprastai 100 nieks BUS nevadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 04, 10:28)
o kiek tu bėgioji? nu mes šiaip normalios esam unsure.gif bent aš lėtai paprastai bėgu, tokiu tempu tai tik nebent pasibandyt pora km, kas gaunas.

Aš čia senbuvė, bet ilgai nebėgiojau, jaučiuosi atsilikus (prisimenu jus čia daugumą) biggrin.gif Pradėjau nuo nulio vėl, po 2-3 km beveik kasdien
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 04, 09:07)
Aš čia senbuvė, bet ilgai nebėgiojau, jaučiuosi atsilikus (prisimenu jus čia daugumą) biggrin.gif Pradėjau nuo nulio vėl, po 2-3 km beveik kasdien

nu man tavo nickas kažkur matytas unsure.gif tai gal čia ir mačiau, nes temą senokai seku, gal nevisada tik rašydavau smile.gif
o kodėl buvai nustojus bėgt?
po 2-3km kasdien tai jau tuoj 5km bėgsi manau, tai normaliai visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 03 04, 11:27)
nu man tavo nickas kažkur matytas unsure.gif tai gal čia ir mačiau, nes temą senokai seku, gal nevisada tik rašydavau smile.gif
o kodėl buvai nustojus bėgt?
po 2-3km kasdien tai jau tuoj 5km bėgsi manau, tai normaliai visai 4u.gif

Prieš 2-3 metus rašydavau. Tave tikrai atsimenu. Ar ne su tavim endomondo "draugaujam" biggrin.gif
Kažkaip vidinės motyvacijos nebuvo bėgiot, aišku, teisinausi - darbai ir visa kita. biggrin.gif
Atsakyti
mylimuke! pažįstu iš kitos temos biggrin.gif kurioje esu pasyvi stebėtoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 03 04, 12:23)
mylimuke! pažįstu iš kitos temos  biggrin.gif  kurioje esu pasyvi stebėtoja  biggrin.gif

Kur čia taip? Ir kodėl tik stebi, nepasisakai? biggrin.gif
Atsakyti