QUOTE(ataka26 @ 2016 02 29, 21:28)
Jai pvz rošiuosi 10km varžybose bėgti (čia turi jau žinoti datą) tai pervsavaitę 1 treniruotę darai laktatinę, tai 3km apšilimas , 3km bėgimas artimas varžybų tempui arba varžybinis, po to 3km atsistatymas, kita sav 3apšilimas 4km varžybiniai 3km atsistatymui ir taip iki 10km
gerai tie tikslingi, apgalvoti pasiruošimai konkrečiom varžybom, įtariu, taip galima iš saves maximumą išspaust per važybas
nebandžiau, bet visada įtariau, kad turėtų būt naudinga.
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 01, 21:33)
Oi merginos, jau užsimaniau ir aš širdies dūžius žinot
Bet pigaus / prasto laikrodžio nenoriu, o apie brangų ilgai galvoju
.
Susidomėjau, nes vien pojūčiais remiuosi, o būt įdomu ir 'faktinius duomenis' žinoti.
Ataka, kaip tau ačiū
tai užtenka gi ir pojūčių tų
be skaičiukų geriau save jauti manau.
man ilgai nereikėjo tų dūžių. Buvau pasiskolinus iš brolio kažkada, neužkabino, nepirkau sau. Dabar irgi šią vasarą nusipirkau, bet nė velnio nežiūrėjau pulso, labiau dėl navigacijos pirkau, kad miškuose neklaidžiot
Tik dabar kažkaip, net nežinau kodėl, atakai pasirodžius užsikabinau
vis nauja motyvacija.
šian kažkaip idomiai bėgosi, po kalnus bandžiau. Atrodo lipu mirtu nebegaliu, pažiūriu pulsą, 174 tik kokie. Nu jomajo galvoju, kame kampas, lygumoj bėgant ir 185 taip baisiai nejaučiu
Ir dar kojų raumenys pakerta, šlaunys vos ne iki skausmo į kalną statų ir ilgą bėgant. treniruotis ir treniruotis man dar...