QUOTE(bamba @ 2016 02 24, 22:08)
na intervaluose kaip suprantu ir turi blogai jaustis. Gal dėlto ir sunku prisiverst. Sustoju ir atrodo plaučius išvemsiu tuoj
reik atrast motyvacijos savy kažkaip. Seniai jau nedariau, bet nu blyyyn, reik gal susikaupt ir išbėgt kada
O tu tiesiog į paprastus išbėgimus įkomponuoji pagreitėjimus kelis? nedarai taip strukturizuotai, kad vat šiandien 5x200m iš visų jėgų ir tada namo?
Na, šiai dienai darau taip: aš ten bėgu "ratais", apie 1600 m, ir jame įkomponuoju du tuos super pagreitėjimus. Tai bėgu normaliai, tada tempą padidinu, o paskui varau kiek galiu, iš viso sveikatos, paskui lėtai, bet vos tik nors truputį atsigaunu ir iškart bandau bėgt bent kiek greičiau nei bėgu įprastai.
Ir aišku aš nieko neskaičiuoju, - iš akies tokį nusimatau atstumą, "iki to takiuko"
, ir bėgu]
Nu va pasikonsultavau dėl tų mano atstumų, nu tai aš per tą "ratą" padarau, manau, du pagreitėjimus po 100 arba 150 max, 200 nebus.
Bet, aišku, norėtųsi taip sistemiškiau daryti, - profesionaliau, kaip tu mini čia tuos būdus. Čia kol kas tai gal 3-4 kartai tokie buvo "bandymai". Bet patiko man.