Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(bamba @ 2016 02 20, 10:04)
bėgimo? aš tai svajoju kokį trenerį bėgimo atrasti sau. Na kažką kas pakonsultuotų kaip geriau bėgt, mažiau nesamonių daryt ir pan.
O dar geriau į kokį klubą įstot. Prieš neštumą į šviesos karius ruošiaus, bet neščia jau nestojau, tai taip ir liko smile.gif
gal pavasarį į kokias viešas treniruotes užsuksiu, anksčiau ėjau, ten focusininkai vesdavo, labai daug visko gero sužinojau smile.gif

lotuliukas.gif nu neblogai tau su fantazija biggrin.gif nors kartais panašiai ir būna kai kokiuose purvynuose su draugais monstrais voliojies biggrin.gif

lotuliukas.gif Jo, man reiktų kažkaip tą fantaziją reiktų darbu paversti, tada ekonominė gyvenimo pusė būtų užtikrinta 300 proc. smile.gif
---
Nu tu tai ir be trenerio pavarius rimtai. O man tai gėda stoti, ale, galvoju, sakys, "ką tu či, diletante, kiek tu čia bėgi? Nes mes tai ohohohoho lotuliukas.gif ". Vieną syk net kleboniškį žiūriu laksto kois tai maratono klubas. Aš irgi prabėgau pro juos lotuliukas.gif , nu ir galvoju "Maratono.... Juk aš tai maratono dar nenubėgus..., O jūs čia visi kieti tokie..." smile.gif.
Sveikatą pataisius, nugarą sutrvirtinus, tai gal ir visai norėčiau. Tada eičiau tikrai pas trenerę. Kaune yra Inga Juodeškienė, kartais ji būdavo for free Ąžuolyno bėgimo treniruotėse. Patiko man labai ji.

O šiaip tai mintis su klubu gera labai. Net galvoju dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 20 vasario 2016 - 12:52
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 20, 11:51)
lotuliukas.gif Jo, man reiktų kažkaip tą fantaziją reiktų darbu paversti, tada ekonominė gyvenimo pusė būtų užtikrinta 300 proc. smile.gif
---
Nu tu tai ir be trenerio pavarius rimtai. O man tai gėda stoti, ale, galvoju, sakys, "ką tu či, diletante, kiek tu čia bėgi? Nes mes tai ohohohoho  lotuliukas.gif ". Vieną syk net kleboniškį žiūriu laksto kois tai maratono klubas. Aš irgi prabėgau pro juos  lotuliukas.gif , nu ir galvoju "Maratono.... Juk aš tai maratono dar nenubėgus..., O jūs čia visi kieti tokie..." smile.gif
Sveikatą pataisius, nugarą sutrvirtinus, tai gal ir visai norėčiau. Tada eičiau tikrai pas trenerę. Kaune yra Inga Juodeškienė, kartais ji būdavo for free Ąžuolyno bėgimo treniruotėse. Patiko man labai ji.

O šiaip tai mintis su klubu gera labai. Net galvoju dabar.

nu aš pavarius tik tiek, kad idiotiškai bėgioju. Ilgieji bėgimai iš esmės tik per varžybas, pati laiko nerandu. Trumpų greitų irgi nebėgu. Bėgu chaotiškai, jokios sistemos, tik tiek kad be pertraukų. O vasarą išvis galvos netenku, kaip šiemet, pvz gavos du maratonai su 3 savaičių pertrauka, nu didelio proto čia jau požymis, tikrai cool.gif

užsidedi marškinėlius su gerai skambančiu užrašu ir jau visi pagarbiai žiūri, nu fainai biggrin.gif nemanau, kad jau maratono klube jie visi maratoną bėgę biggrin.gif O kad ir bėgę, ot tai didelė garbė, tu manau be vargo irgi prabėgtum, noro tik reik turėt smile.gif

aš labai į klubą noriu, bet bėda ta, kad nedristu. Man vis atrodo ten rimti bėgikai bus, o aš kaip balta varna nepritapsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 20 vasario 2016 - 13:14
QUOTE(bamba @ 2016 02 20, 13:14)
nu aš pavarius tik tiek, kad idiotiškai bėgioju. Ilgieji bėgimai iš esmės tik per varžybas, pati laiko nerandu. Trumpų greitų irgi nebėgu. Bėgu chaotiškai, jokios sistemos, tik tiek kad be pertraukų. O vasarą išvis galvos netenku, kaip šiemet, pvz  gavos du maratonai su 3 savaičių pertrauka, nu didelio proto čia jau požymis, tikrai cool.gif

užsidedi marškinėlius su gerai skambančiu užrašu ir jau visi pagarbiai žiūri, nu fainai biggrin.gif nemanau, kad jau maratono klube jie visi maratoną bėgę biggrin.gif  O kad ir bėgę, ot tai didelė garbė, tu manau be vargo irgi prabėgtum, noro tik reik turėt smile.gif

aš labai į klubą noriu, bet bėda ta, kad nedristu. Man vis atrodo ten rimti bėgikai bus, o aš kaip balta varna nepritapsiu.

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Taikliai tu čia.
Ir teisingai smile.gif.
Bet tai nu imkim drauge ir užsirašykim, išdrįskim. Čia tas postsovietinis auklėjimas turbūt, kad visi geri, tik ale tu žmogau, vis dar "nepakankamai" geras biggrin.gif doh.gif

Tu esi labai rimta bėgikė, babma. ir aaka, ir kitos kur čia temoje kalbėjomės. Visi rimti. Ir aš . Taip jei jau tikrai rimtai. Ir, kai sako, "ne šventieji puodus lipdo". Svarbu nora ir darbas. -Žiū, ir save motyvuosiuos nueit į klubą. Man tai fainai būtų visai.
Atsakyti
Bamba lengvosios atletikos trenerė smile.gif specilizacija nėra ilgi nuotoliai smile.gif mane ilgų nuotolių reikalais konsultuoja kolegos maratonininkai smile.gif

Aš svarstau ir apie Šviesos karių klubą, su daug kuom iš ten bendrauju smile.gif ten yra nario mokestis ir turi tam tikrą varžybų skaičių sudalyvauti bėgimo taurės etapuose (gal kas pasikeitė).

O šiaip bėgu už klubus kurie paprašo tose varžybose atstovauti .

Trenerė Juodeškienė labai geras pasirinkimas, ji profe ilgų nuotolių srityje. Šiuo metu jos du auklėtiniai įvygdė normatyvą į Olimpiadą bėgti maratoną

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 20, 14:24)
Bamba lengvosios atletikos trenerė :) specilizacija nėra ilgi nuotoliai smile.gif mane ilgų nuotolių reikalais konsultuoja kolegos maratonininkai smile.gif

Aš svarstau ir apie Šviesos karių klubą, su daug kuom iš ten bendrauju smile.gif ten yra nario mokestis ir turi tam tikrą varžybų skaičių sudalyvauti bėgimo taurės etapuose (gal kas pasikeitė).

Trenerė Juodeškienė labai geras pasirinkimas, ji profe ilgų nuotolių srityje. Šiuo metu jos du auklėtiniai įvygdė normatyvą į Olimpiadą bėgti maratoną

wow thumbup.gif
Čia, žiūriu, esat "užsislapitunusios" ir kuklios labai. smile.gif Būt čia Amerikė, tik girtumėmės viskuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 20 vasario 2016 - 14:32
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 20, 13:09)
Bet tai nu imkim drauge ir užsirašykim, išdrįskim.  Čia tas postsovietinis auklėjimas turbūt, kad visi geri, tik ale tu žmogau, vis dar "nepakankamai" geras  biggrin.gif  doh.gif

Tu esi labai rimta bėgikė, babma. ir aaka, ir kitos kur čia temoje kalbėjomės. Visi rimti. Ir aš . Taip jei jau tikrai rimtai. Ir, kai sako, "ne šventieji puodus lipdo". Svarbu nora ir darbas. -Žiū, ir save motyvuosiuos nueit į klubą. Man tai fainai būtų visai.

tai kad tu kaune biggrin.gif kažkaip nešeitų 'už kompaniją' į treniruotes nueit. Nu man rodos netik auklėjimas, o dar požiūrio reikalas. Jei vertinsim visiškus mėgėjus, kur pabėgioja, nes geras oras arba nes reik numest porą kg, tada taip, rimtas aš bėgikas. Bet jei žiūrėsim plačiau, tai ką aš žinau blush2.gif na bet ką čia plėstis, beprasmiškas tas lyginimasis su kitais ir etikečių klijavimas. Gal išdrįsiu kada prie kokio kubo prisijungt smile.gif
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 20, 13:24)

aš smarkiai nepažistu jų, bet vienas jų labai kvietė prisijungt, tai ir sugalvojus buvau. O dabar jau nežinau, gal kadanors. Nario mokestis negasdina, nors yra aišku klubų ir be jo.

dideliuose populiariuose bėgimuose aš tai savo darbą atstovauju. Nes registraciją apmoka biggrin.gif Kitaip turbūt išvis nebėgčiau visokiuose Nike pusmaratoniuose ir pan. Brangūs gan, o malonumo miškuos daug daugiau.

Atsakyti
rastafarine, kokių tų grybų užvalgei, endomondo žiūriu medalius dalina tau, pirma PB 5km, dabar dar PB 10km blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 02 22, 13:06)
rastafarine, kokių tų grybų užvalgei, endomondo žiūriu medalius dalina tau, pirma PB 5km, dabar dar PB 10km blink.gif

lotuliukas.gif

Tai kai nuo itin žemų startinių pozicijų pradedi, tai už tą kilimą iki "normalaus" [tavo, atakos ir pan.] lygio, Endomondo man, diletantei, duoda po medalį, kad ūpas išliktų biggrin.gif Šnd pasižiūrėjau atidžiau - tai ten visai nedaug greičiau nei per Kalėdinį bėgimą prabėgau Kaune smile.gif . Bet smagu, nes šeštadienį tokia nuotaika prasta buvo, tai jau sekamdienį variau variau kiek nešė kojos, nei sniegas nei žliogės bivo nė motais lotuliukas.gif

Bamba, o tu jau eini į dirbą? Taip tik įdomu, kaip derint sekasi.

Mačiau jau kažkokie pokyčiai vyksta 04 17 trail, bet dar lyg registracija nepaskelbta.
Atsakyti
rastafarinas aš taip pat šeštadienį po mišką bėgiojau, taip akys ir protas pailsėjo miško vaizdus matant smile.gif

Reiktų šian išbegti vakare, bet oras tai ką aš žinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 22, 13:02)
Tai kai nuo itin žemų startinių pozicijų pradedi, tai už tą kilimą iki "normalaus" [tavo, atakos ir pan.] lygio, Endomondo man, diletantei, duoda po medalį, kad ūpas išliktų  biggrin.gif Šnd pasižiūrėjau atidžiau - tai ten visai nedaug greičiau nei per Kalėdinį bėgimą prabėgau Kaune smile.gif . Bet smagu, nes šeštadienį tokia nuotaika prasta buvo, tai jau sekamdienį variau variau kiek nešė kojos, nei sniegas nei žliogės bivo nė motais  lotuliukas.gif

Bamba, o tu jau eini į dirbą? Taip tik įdomu, kaip derint sekasi.

man sunku dabar tuos laikus pagerint, greičio prasme prieš kelis metus buvau daug geresnėj formoj smile.gif dabar kai iš asvalto migravau į miškus, kalnus, tempai labai sulėtėjo, kitokia specifika. Nors išlindus ant asvalto kartais atrodo, kad skrendu smile.gif

nedirbu, darželio auklėtojos su vaikais mano nesusitvarko biggrin.gif skambinėja pastoviai kad pasimčiau, tai negaliu aš normaliai dirbt doh.gif gal už poros mėn.

o dėl derinimo, tai bent iki vaikų, sugebėdavau bėgt kokius 3 kartus savaitėj. Dažniausiai 1-2 kartus savaitgalį, ir dar kokį vakarą po darbo. Vasaros metu tai bendradarbiai kai kurie atkusdavo, tai po darbų bėgdavom kurnors su bedradarbiais pabėgioti. Tik deja jie tokie momentiniai, pabėgioja mėnesį prieš vilniaus maratoną, nubėga ten savo 10km ir toliau iki kitų metų sėdi biggrin.gif
Dabar su vaikais aišku taip gerai nebus turbūt

QUOTE(ataka26 @ 2016 02 22, 14:50)
rastafarinas aš taip pat šeštadienį po mišką bėgiojau, taip akys ir protas pailsėjo miško vaizdus matant smile.gif

aš pastaruoju metu vis žvėris sutinku miške. Širdis sustoja kaskart, bembiai visokie ir pan doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 02 22, 19:22)
man sunku dabar tuos laikus pagerint, greičio prasme prieš kelis metus buvau daug geresnėj formoj smile.gif dabar kai iš asvalto migravau į miškus, kalnus, tempai labai sulėtėjo, kitokia specifika. Nors išlindus ant asvalto kartais atrodo, kad skrendu  smile.gif

nedirbu, darželio auklėtojos su vaikais mano nesusitvarko biggrin.gif skambinėja pastoviai kad pasimčiau, tai negaliu aš normaliai dirbt doh.gif gal už poros mėn.

[...]

Tai žinai, mes kai kalbam apie "pagerint", tai aš - kaip tas darželinukas, o tu (kaip ir ataka ) - studentas ar koks magistras kaip minimum :-) Ta prasme aš taip net pati save pamotyvuoju [tais medaliais lotuliukas.gif ], nes man tai hobis tas bėgimas, ir aš ten duok Die bėgimuose 5kta nuo galo atbėgu biggrin.gif , bet iš tikro labai pamilau bėgimą.

Beje, o greitesnis tempas [nu čia vėl - diletantas mėgėjas kalba su profėm, tai tas mano "tempas" tai supraskim, kuklus tikrai smile.gif))] atsirado pas mane kai ėmiau daryt pgreitinimus - tam tikrą tarpą lekiu kiek kojos neša [pasirenku, kur žolė, minkščiau, tiesiau [ne grumstai] ir lekiu.

-

Dėk darželio nu jo, sakyčiau "geras", bet tai ką aš žinau biggrin.gif . Tau gal ir ne per patogiausia. Bet puikiai suderini, išties. Faina, kad ir bendradarbiai bėga kartu. Man gal irgi visai patiktų - fainiau kartu pabėgt būtų, nei tarkim kokiam vakarėly ten maistais vynais vaišintis; biškį tokio "cinkelio" būtų smile.gif

---

ataka, tu net stirniukų pamatai bigsmile.gif Wow. Aš vasarą vieną kart zuikutį tyliai tupintį miške mačiau. ir tai, būčiau prabėgus, bet tas jausmas, kai pakaušiu žvilgsnį užiksuoji: stabtelėjau ir pagrįžau kelis žingsnius atgal. Žiūriu: tupi krūmuos tyliai pakelėj ir žiūri smile.gif)) Kaip faina, negaliu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 22 vasario 2016 - 21:34
Rastafarinas darant greičioir intervalines treniruotes, gerini savo bėgimo laiką smile.gif atsiranda gebėjimas tam tikrą laiką išlaikyti greitesnį tempą smile.gif
Atsakyti