QUOTE(bamba @ 2016 02 20, 10:04)
bėgimo? aš tai svajoju kokį trenerį bėgimo atrasti sau. Na kažką kas pakonsultuotų kaip geriau bėgt, mažiau nesamonių daryt ir pan.
O dar geriau į kokį klubą įstot. Prieš neštumą į šviesos karius ruošiaus, bet neščia jau nestojau, tai taip ir liko
gal pavasarį į kokias viešas treniruotes užsuksiu, anksčiau ėjau, ten focusininkai vesdavo, labai daug visko gero sužinojau
nu neblogai tau su fantazija nors kartais panašiai ir būna kai kokiuose purvynuose su draugais monstrais voliojies
O dar geriau į kokį klubą įstot. Prieš neštumą į šviesos karius ruošiaus, bet neščia jau nestojau, tai taip ir liko
gal pavasarį į kokias viešas treniruotes užsuksiu, anksčiau ėjau, ten focusininkai vesdavo, labai daug visko gero sužinojau
nu neblogai tau su fantazija nors kartais panašiai ir būna kai kokiuose purvynuose su draugais monstrais voliojies
Jo, man reiktų kažkaip tą fantaziją reiktų darbu paversti, tada ekonominė gyvenimo pusė būtų užtikrinta 300 proc.
---
Nu tu tai ir be trenerio pavarius rimtai. O man tai gėda stoti, ale, galvoju, sakys, "ką tu či, diletante, kiek tu čia bėgi? Nes mes tai ohohohoho ". Vieną syk net kleboniškį žiūriu laksto kois tai maratono klubas. Aš irgi prabėgau pro juos , nu ir galvoju "Maratono.... Juk aš tai maratono dar nenubėgus..., O jūs čia visi kieti tokie..." .
Sveikatą pataisius, nugarą sutrvirtinus, tai gal ir visai norėčiau. Tada eičiau tikrai pas trenerę. Kaune yra Inga Juodeškienė, kartais ji būdavo for free Ąžuolyno bėgimo treniruotėse. Patiko man labai ji.
O šiaip tai mintis su klubu gera labai. Net galvoju dabar.