Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 18, 20:21)
Ogeras, voriukai tik lipa  biggrin.gif
Aš irgi taip rankomis į šlaunis pasiremiu  biggrin.gif
Bet tai rimtas kalniukas, ir dar klampynė tokia  doh.gif 

Geras iššūkis čia. Aš irgi  jau tokiam jaučiuosi pribrendus.  biggrin.gif Rimtai. Žiūriu kaip  visi į tą kalną lipa, aš taaaip noriu, kas čia man darosi nesuprantu  wacko.gif  biggrin.gif
---
Pagalvojau, che, tikras Vasario 16-tos, Lietuvos bėgimas - sunkus tas kelias, į kalną kopiam, ranką štai matau kai kas paduoda, palaiko. Labai simbolinis gavosi  drinks_cheers.gif
---

O pilvo šokius seniai lankai?

čia vienkartinė tokia pamoka smile.gif kiekviena sekmadieni einu i skirtingas sporto rūšis biggrin.gif nes nemokamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 18, 21:57)
čia vienkartinė tokia pamoka  smile.gif kiekviena sekmadieni einu i skirtingas sporto rūšis  biggrin.gif  nes nemokamai  biggrin.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 18, 22:33)

Čia pliusas kai visi studijų kurso draugai dirba treneriais ar sporto srityje biggrin.gif Šį seklmadienį į funkcinę treniruotę eisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 19, 09:01)
Čia pliusas kai visi studijų kurso draugai dirba treneriais ar sporto srityje biggrin.gif  Šį seklmadienį į funkcinę treniruotę eisiu smile.gif

O Jėz, dar ir tokių yra? Man iki šiol didžiausia naujovė buv TRX ir Zumba biggrin.gif
Atsakyti
ataka, sveikinu su pirmu bėgimu oficialiu smile.gif
Aš jau nebežinau ar noriu į rėkyvą, kažkaip dabar tie kalnai mane pykdo, tai labiau į kalnuotus veržiuos, su savim kovot. Laukiu sapieginės etapo labai, išvis lygios vietos praeitais metais beveik nebuvo trasoj doh.gif keikiaus labai, bet noriu pakartot, gal greičiau nušliaušiu šiemet, idomu smile.gif Būtų man Rėkyva arti prie namų, tai aišku varyčiau, po pelke paklampoti visada fun smile.gif

visokie kitokie sportai man irgi patinka, bet viską mečiau vardan bėgimo, kad tik jam daugiau laiko liktų smile.gif Vasarą dar pairkluoju kartais Trakų ežere, aštunvietę, dvivietę ar vienvietę, bet laiko daug užtrunka kol nuvažiuoju, valtis suneši, atgal parneši, plius brangus nežmoniškai sportas, tai apleidau blush2.gif Aišku sportas geras, visam kūnui smile.gif
Atsakyti
bamba mano vyras savo laiku akademinę valtį irklavo smile.gif dabar užtenka metalą laužyti sporto salėje biggrin.gif Na aišku dėl paklampojimo pelkėje iš Vilniaus trenktis reikia smile.gif jūsų pusėje ir taip daug bėgimų yra smile.gif

rastafarinas Funkcinė treniruotė – tai intensyvi jėgos treniruotė, skirta raumenų balansui bei sąnarių stabilumui gerinti, traumų rizikai mažinti, todėl ji tinka įvairaus fizinio pasirengimo žmonėms. Funkcinių treniruočių metu yra lavinamos kūno fizinės savybės, o jas belavinant yra suformuojamas sportiškas ir stangrus kūnas. Treniruočių metu atliekami kompleksiniai pratimai, kurių metu apkraunama daug raumenų grupių vienu metu. vo lekcija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vat jau kai laukiausi prisižadėjau sau ir sesei , kad būtinai šiose sudalyvausiu http://www.bebrokelias.lt/ bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 19 vasario 2016 - 17:14
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 19, 16:13)
bamba mano vyras savo laiku akademinę valtį irklavo smile.gif dabar užtenka metalą laužyti sporto salėje biggrin.gif Na aišku dėl paklampojimo pelkėje iš Vilniaus trenktis reikia smile.gif jūsų pusėje ir taip daug bėgimų yra smile.gif

Vat jau kai laukiausi prisižadėjau sau ir sesei , kad būtinai šiose sudalyvausiu http://www.bebrokelias.lt/  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

nu bet kokio sporto tavo vyras atsisakė, kur ežeras, vaizdai, grynas oras, vanduo, o kur prakaituotoj salėj geležis lamdyt biggrin.gif pasirodo yra tų irkluotojų, aš susidariau įspūdį, kad mažai populiarus sportas Lietuvoje smile.gif

Rėkyva tai ne šiaip sau paklampojimas pelkėje, net visai vertas važiavimo mano galva smile.gif bet vat kaip ir rašai, yra ir vilniuje daug visko, visa trail taurė čia aplink, tai nėra tokio poreikio važiuoti. Nors gal užsinorėsiu dar smile.gif

o kuo tas bebras patraukė? aš vis stebiu, kaip žmonės aplink dalyvauja, o pati niekaip neprisiruošiu. Gal verta išbandyt? faina turėtų būt? bandei? man skamba gerai, bet aš tokia, kad man viskas labai gerai skamba, bet visur nespėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 02 19, 16:53)
nu bet kokio sporto tavo vyras atsisakė, kur ežeras, vaizdai, grynas oras, vanduo, o kur prakaituotoj salėj geležis lamdyt biggrin.gif pasirodo yra tų irkluotojų, aš susidariau įspūdį, kad mažai populiarus sportas Lietuvoje smile.gif

Rėkyva tai ne šiaip sau paklampojimas pelkėje, net visai vertas važiavimo mano galva smile.gif bet vat kaip ir rašai, yra ir vilniuje daug visko, visa trail taurė čia aplink, tai nėra tokio poreikio važiuoti. Nors gal užsinorėsiu dar smile.gif

o kuo tas bebras patraukė? aš vis stebiu, kaip žmonės aplink dalyvauja, o pati niekaip neprisiruošiu. Gal verta išbandyt? faina turėtų būt? bandei?  man skamba gerai, bet aš tokia, kad man viskas labai gerai skamba, bet visur nespėju smile.gif

Na vyras atsisakė, nes keliuku raiščiai sustreikavo smile.gif o ir iš sporto šeimos neišlaikysi, užtenka , kad aš duona iš to uždirbu.

O Bebro kelias toks fo fun , man patinka sudalyvauti tokiuose renginiuose, kur ne laikas o linksmybės svarbiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 19, 17:50)
Na vyras atsisakė, nes keliuku raiščiai sustreikavo  smile.gif o ir iš sporto šeimos neišlaikysi, užtenka , kad aš duona iš to uždirbu.

O Bebro kelias toks fo fun , man patinka sudalyvauti tokiuose renginiuose, kur ne laikas o linksmybės svarbiau  bigsmile.gif

tu rimtai duoną iš sporto uždirbi? kokiu būdu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 02 19, 17:56)
tu rimtai duoną iš sporto uždirbi? kokiu būdu? bigsmile.gif

aš trenerė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 19, 17:13)
[...]. vo lekcija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiū už lekciją, man patinka lekcijos biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(bamba @ 2016 02 19, 17:53)
[..] visa trail taurė  [...]

Man kai tie žodžiai kartu, "trail TAURĖ", tai visada kaip Gralio taurė, ir matau ten tas Narnijos kronikas visas ir Žiedų valdovus biggrin.gif thumbup.gif [man patinka ta asociacija, net tokia visai į temą, manau, tik paromantizuota smile.gif)

QUOTE(ataka26 @ 2016 02 19, 19:42)
aš trenerė smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 vasario 2016 - 22:05
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 19, 18:42)
aš trenerė smile.gif

bėgimo? aš tai svajoju kokį trenerį bėgimo atrasti sau. Na kažką kas pakonsultuotų kaip geriau bėgt, mažiau nesamonių daryt ir pan.
O dar geriau į kokį klubą įstot. Prieš neštumą į šviesos karius ruošiaus, bet neščia jau nestojau, tai taip ir liko smile.gif
gal pavasarį į kokias viešas treniruotes užsuksiu, anksčiau ėjau, ten focusininkai vesdavo, labai daug visko gero sužinojau smile.gif
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 19, 21:04)

Man kai tie žodžiai kartu, "trail TAURĖ", tai visada kaip Gralio taurė, ir matau ten tas Narnijos kronikas visas ir Žiedų valdovus  biggrin.gif  thumbup.gif [man patinka ta asociacija, net tokia visai į temą, manau, tik paromantizuota smile.gif)

lotuliukas.gif nu neblogai tau su fantazija biggrin.gif nors kartais panašiai ir būna kai kokiuose purvynuose su draugais monstrais voliojies biggrin.gif

Atsakyti