Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(bamba @ 2016 02 12, 16:06)
tiktu, tiesiog leciau begsi, kur bus kokios slidesnes, pavojingesnes vietos, eik tiesiog smile.gif Ir gal distancija trumpesne pirmam pabandymui paimk smile.gif

Ok. Jau kaip laukiu dabar ! thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Na va Vasario 16d užsiregistravau bėgti S-Sporto I etape 5km smile.gif savo malonumui su sese prabėgsim tą gražia data smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 13, 22:29)
Na va Vasario 16d užsiregistravau bėgti S-Sporto I etape 5km smile.gif savo malonumui su sese prabėgsim tą gražia data smile.gif

Liuks! O kurioje vietoje čia? Prie Šiaulių?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 14, 07:18)
Liuks! O kurioje vietoje čia? Prie Šiaulių?

taip smile.gif http://www.s-sportas...naujienos/v/345
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 14, 08:38)

Po bėgimo, parašyk įspūdžius, kaip sekės :-) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 14 vasario 2016 - 22:19
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 14, 21:19)
Po bėgimo, parašyk įspūdžius, kaip sekės :-)  4u.gif

Būtinai pasidalinsiu smile.gif bet žinau, kad bus nelengva, nes trasa daug įkalnių turi biggrin.gif bet kai savo malonumui, tai įlipsiu tikrai į jas biggrin.gif
Atsakyti
O jai , kad nelengvas bėgimas buvo biggrin.gif tik 5km , bet tokioje kalnuotoje vietovėje, faktiškai atsikvėpti nebuvo kur, vos įropoji į kalną o po to visas jėgas sukaupi , kad nuo jo nenusiridentum biggrin.gif trasa mišku, iš nakties palijo, pasnigo ir pašalo biggrin.gif Bet bėgimo sezonas oficialiai atidarytas bigsmile.gif
Atsakyti

Vienas iš kalniukų
bigsmile.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 16 vasario 2016 - 21:30
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 16, 21:28)

Jėga, ataka thumbup.gif
Kalniukas tai neblogas thumbup.gif

Na gerai tu čia vasario 16-tą praleidai drinks_cheers.gif Aš tai užtat vasario 14 savo nuožiūrą trail'ą po miškus ir dumblus doh.gif pasidariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 17, 20:48)
Jėga, ataka  thumbup.gif
Kalniukas tai neblogas  thumbup.gif

Na gerai tu čia vasario 16-tą praleidai  drinks_cheers.gif Aš tai užtat vasario 14 savo nuožiūrą trail'ą po miškus ir dumblus  doh.gif  pasidariau lotuliukas.gif

Svarbiausia smagiai pabėgiojai 4u.gif o ne kaip aš vasario 14 rafaelo farširavau į save lotuliukas.gif nors iš ryto ėjau į pilvo šokio pamoką bigsmile.gif

Tiesa gundausi prabėgti Rėkyvoje biggrin.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=pUrdu9c_-gY viską galima įveikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 18, 12:42)

Ogeras, voriukai tik lipa biggrin.gif
Aš irgi taip rankomis į šlaunis pasiremiu biggrin.gif
Bet tai rimtas kalniukas, ir dar klampynė tokia doh.gif

Geras iššūkis čia. Aš irgi jau tokiam jaučiuosi pribrendus. biggrin.gif Rimtai. Žiūriu kaip visi į tą kalną lipa, aš taaaip noriu, kas čia man darosi nesuprantu wacko.gif biggrin.gif
---
Pagalvojau, che, tikras Vasario 16-tos, Lietuvos bėgimas - sunkus tas kelias, į kalną kopiam, ranką štai matau kai kas paduoda, palaiko. Labai simbolinis gavosi drinks_cheers.gif
---

O pilvo šokius seniai lankai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 vasario 2016 - 21:23