Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(ataka26 @ 2016 02 08, 12:56)
vakar oras super buvo  thumbup.gif  sveikinu su startu ir finišu smile.gif na o jai nori kad kalnai nežudytu, tai reikia kasdienias treniruotes paįvairinti kalniukais  biggrin.gif

nu pastaruoju metu bandau karts nuo karto itraukti kalnu. Gal ir jauciasi minimalus progresas, pries metus isvis miriau sapieginen papuolus, dabar tiesiog siaip labai labai sunku. Bet iki bent pusiau normalaus jausmo ir tempo dar toli. O kad ir pulsas iskart arti simto devym buna jei ilgas ir status kalnas. Nu slabakas as. Lygumu begikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 02 08, 13:10)
nu pastaruoju metu bandau karts nuo karto itraukti kalnu. Gal ir jauciasi minimalus progresas, pries metus isvis miriau sapieginen papuolus, dabar tiesiog siaip labai labai sunku. Bet iki bent pusiau normalaus jausmo ir tempo dar toli. O kad ir pulsas iskart arti simto devym buna jei ilgas ir status kalnas. Nu slabakas as. Lygumu begikas smile.gif

po kalnus pasilakscius, lyguma bėgtum labai lengvom kojom biggrin.gif aš kai rošiuosi kur rezultatui ar laikui, tai visada į pasiruošimo etapa itraukiu kalniukus, tada bėgdama jau renginyje kai labai sunku prisimenu kalniukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 02 08, 13:42)
sunkiai man su Dukstom sekesi smile.gif Nu nors tu ka, bet kalnai mane zudo, jau sestam km kojos drebejo, atrode griusiu. Nu kirvis tie kalnai, nezinau kaip persilauzt, o cia dar tokie status, kur kabarojies keturiom, o zeme slydi, minksta, vienoj vietoj pasilaikiau uz sakos, tai visas krumas su saknim rankoje liko biggrin.gif Nu kazkaip finisa pasiekiau. Gyva, bet pavargus ir purvina. Ir aisku laiminga smile.gif  O vaizdai tai kokie grazus. Neries regioninis parkas kaip koks stebuklas atrodo, dar su oru pasiseke, giedra, sauleta  smile.gif

Nu kaip faina thumbup.gif !!! Nu gal dasigyvensiu iki miškų ir aš biggrin.gif
Sveikinu thumbup.gif drinks_cheers.gif !!! user posted image

Aš tai šnd kol susiruošiau, tai ėmė lyt ir lynot, įvairiais intensyvumais. Tai taip fainais, - mat supratau, kad bėg kai lynoja yra WOW. :-) Aišku, nepervargau, bet tas vanduo taip gaivina. user posted image
Atsakyti
Nu ką miargai prisiduodu - neuždraudė man bėgiot biggrin.gif
Tik sakė nešokinėt per skardžius ir panašiai nestraksėt biggrin.gif
Ir išvis numenkino mano rūpestį tą doctor.gif, tai net taip vos vos susinervijau lotuliukas.gif Aišku, idealu tai nėr, toli gražu, bet tai priėmė kaip "mūsų dienų" normą ir tiek. Pasiprocedūrinsiu mažumėlę brunette.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 10, 21:10)
Nu ką miargai prisiduodu - neuždraudė man bėgiot  biggrin.gif
Tik sakė nešokinėt per skardžius ir panašiai nestraksėt  biggrin.gif
Ir išvis numenkino mano rūpestį tą  doctor.gif, tai net taip vos vos susinervijau  lotuliukas.gif Aišku, idealu tai nėr, toli gražu, bet tai priėmė kaip "mūsų dienų" normą ir tiek. Pasiprocedūrinsiu mažumėlę  brunette.gif  smile.gif

Na va, nėra to blogo kas neišeitų į gerą 4u.gif smagu , kad ir toliau būsi bėgikų gretose

Vakar prasibėgau, taip smagiai per lietutį. O dabar 7d vėl stop, šian antakių microbliding pasidariau, tai reikia, kad sugytų flirt.gif ir būsiu pavasariui pasiruošus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 10, 23:10)
Na va, nėra to blogo kas neišeitų į gerą  4u.gif  smagu , kad ir toliau būsi bėgikų gretose

Vakar prasibėgau, taip smagiai per lietutį. O dabar 7d vėl stop, šian antakių microbliding pasidariau, tai reikia, kad sugytų  flirt.gif ir būsiu pavasariui pasiruošus  bigsmile.gif

Nu tai duok Die kad čia jau į tą "gerą" smile.gif
Nes man taip keistai ta reabilitologė, tik pagal lapelį skyrė gydymą, pati net tos mano nugaros nežiūrėjo. neįkvėpė manęs tai biggrin.gif

Per lietutį tai pasaka. Rodos, visą odą atgaivina. Man lb patinka.

- Pavasariui tikrai jau pasiruošėt biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif !!!
Atsakyti
o faina, kad begiot neuzdraude smile.gif As galvojau visi gydytojai draudzia. Isvis susidariau tokia nuomone, kad dauguma zmoniu tiki, kad begimas yra baisiai kenksminga veikla smile.gif

as noriu dabar 'sniego zmogus' begime sudalyvaut. Bet nesiregistruoju, kazkaip tikiuosi save sulaikyt biggrin.gif zadejau siemet pamazinti varzybu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 02 11, 20:03)
o faina, kad begiot neuzdraude smile.gif As galvojau visi gydytojai draudzia. Isvis susidariau tokia nuomone, kad dauguma zmoniu tiki, kad begimas yra baisiai kenksminga veikla smile.gif

as noriu dabar 'sniego zmogus' begime sudalyvaut. Bet nesiregistruoju, kazkaip tikiuosi save sulaikyt biggrin.gif zadejau siemet pamazinti varzybu smile.gif

O geras, kur kas, - apie "sniego žmogų" negirdėjau ničnieko g.gif

Jo, tik taip numykė, kad sąnarian negerai, ir dzin vusa kita biggrin.gif
Atsakyti
,,Sniego žmogus" Trail bėgimo II etapas smile.gif Rūdininkų poligone smile.gif 20km 10km i 5km
Atsakyti
aha, sniego zmogus is trail etapu smile.gif

rastafarine, bus Kaune Laukinis trail begimas 04.17 , pabandyk gal patiks smile.gif bet dar nera registracijos, turetu atsirasti daugiau info kazkada cia laukinistrail.weebly.com As begau abiejose 'laukiniuose' ir verkiuose ir si sekmadieni dukstose tai tikrai fainai labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 11 vasario 2016 - 21:40
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 11, 20:23)
,,Sniego žmogus" Trail bėgimo II etapas smile.gif Rūdininkų poligone smile.gif 20km 10km i 5km

O, Poligone, man jau labai labai patinka biggrin.gif thumbup.gif . Tiksliau reiktų skyti "imponuoja" smile.gif

QUOTE(bamba @ 2016 02 11, 21:40)
aha, sniego zmogus is trail etapu smile.gif

rastafarine, bus Kaune Laukinis trail begimas 04.17 , pabandyk gal patiks smile.gif bet dar nera registracijos, turetu atsirasti daugiau info kazkada cia laukinistrail.weebly.com As begau abiejose 'laukiniuose' ir verkiuose ir si sekmadieni dukstose tai tikrai fainai labai smile.gif

Oooo, kaip būt faina!... Kaip gerai kad uždrodei. Lb norėčiau išbandyt. - O kaži nieko jei ne su spec trail'o sporbais bėgčiau, tiktų "paprasti"? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 vasario 2016 - 21:57
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 11, 20:54)
O, Poligone, man jau labai labai patinka  biggrin.gif  thumbup.gif . Tiksliau reiktų skyti "imponuoja" smile.gif
Oooo,  kaip būt faina!... Kaip gerai kad uždrodei. Lb norėčiau išbandyt.  - O kaži nieko jei ne su spec trail'o sporbais bėgčiau, tiktų "paprasti"? smile.gif

tiktu, tiesiog leciau begsi, kur bus kokios slidesnes, pavojingesnes vietos, eik tiesiog smile.gif Ir gal distancija trumpesne pirmam pabandymui paimk smile.gif
Atsakyti