Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(bamba @ 2016 01 17, 15:30)
aš bėgiojau iki berods 12 savaičių, bet poto kaip pradėjo pilvas augt ir pūstis blink.gif tai jau ne iki bėgimo buvo, vaikščiot tai visą neštumą vaikščiojau ir į jogą ėjau (tiesa retai), bet nė velnio nesigavo man jokio lengvo gimdymo biggrin.gif matyt kažko dar pritrūko man  smile.gif

kiek supratau pas tave dvynukai, tai manau , kad tikrai ne iki bėgimo, be to dvigubas medžiagu reikalavimas, lenkiu galvą už dvynukus 4u.gif
aš 7sav paskutinį kart bėgau varžybose dėl prizinės vietos, berods paskutiniam oficialiam bėgime dalyvavau, Kauno maratone, jau buvo prasidėjas 4mėn, bet jau bėgau dėl idėjos smile.gif

rastafarinas
sutinku, tai gal ir ne liga, bet tokia būsena kuri savaip reikalauja aukų smile.gif

Atsakyti
taip, tikrai neštumas ne liga drinks_cheers.gif Bet būsena tikrai neįprasta ir švenliai tariant ne iki galo normali, ypač į pabaigą smile.gif
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 17, 15:53)

aš 7sav paskutinį kart bėgau varžybose dėl prizinės vietos, berods paskutiniam oficialiam bėgime dalyvavau, Kauno maratone, jau buvo prasidėjas 4mėn, bet jau bėgau dėl idėjos smile.gif

rastafarinas
sutinku, tai gal ir ne liga, bet tokia būsena kuri savaip reikalauja aukų smile.gif

o tai žinojai kad laukies, kai 7sav buvo? aš bijočiau dėl prizinės vietos taip unsure.gif atsimenu bėgiojau kaip kiaušinis. Man tai gerai gavos, nubėgau pilną maratoną pirmą kart gyvenime ir už poros savaičių sužinojau, kad laukiuos. Tai labai džiaugiaus, kad taip laiku viskas gavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 17, 16:15)
taip, tikrai neštumas ne liga drinks_cheers.gif Bet būsena tikrai neįprasta ir švenliai tariant ne iki galo normali, ypač į pabaigą smile.gif

o tai žinojai kad laukies, kai 7sav buvo? aš bijočiau dėl prizinės vietos taip unsure.gif atsimenu bėgiojau kaip kiaušinis. Man tai gerai gavos, nubėgau pilną maratoną pirmą kart gyvenime ir už poros savaičių sužinojau, kad laukiuos. Tai labai džiaugiaus, kad taip laiku viskas gavos smile.gif

žinojau, bet kadangi aš turėjau po 2sav skristi į Hanoverį bėgti maratoną ir buvau savo pasiruošimo pike, tad 10km bėgimas atrodė nesunkus įšūkis, palyginus kokius tempus ir atstumas iki to buvau atlaikiusi, nes, kad laukiuosi sužinojau 5sav smile.gif daktarė leido ir marat0ną bėgti, bet atsisakiau smile.gif Nors mūsų Lietuvos maratonininkės yra bėgusios maratonus jau žinodamos apie savo nėštumą ir 3mėn smile.gif Jai pradžia lengva nėštumo, tai tam tikri hormonai besigaminantis tuo metu padeda pasiekti geresnių rezultatų, bet čia iki 3mėn smile.gif
Atsakyti
aha, pasitaiko maratonus bėgančių įvairiose neštumo stadijose. Na kodėl ne, jeigu neštumas sklandus, o maratono distancija yra įprasta smile.gif
Tu žiūriu irgi prie rimčiau sportuojančių smile.gif Šitoj temoj mes labiau tokie mėgėjai susirinkę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 17, 17:32)
aha, pasitaiko maratonus bėgančių įvairiose neštumo stadijose. Na kodėl ne, jeigu neštumas sklandus, o maratono distancija yra įprasta smile.gif
Tu žiūriu irgi prie rimčiau sportuojančių smile.gif Šitoj temoj mes labiau tokie mėgėjai susirinkę biggrin.gif

koks skirtumas mėgėjas ar rimčiau 4u.gif svarbiausia yra vienijantis kertinis akmuo 4u.gif
aš save laikau tik pažengusia mėgėja smile.gif
Atsakyti
na yra dar bėgančių? kaip sekasi?

rastafarinas, pasveikai?
ataka, gal jau irgi pradėjai?

aš šį savaitgalį planuoju Dūkštose bėgti, trail taurės etapas, turėtų būt fainai, nors man ten visada fainai biggrin.gif
gal kas į kompaniją?

mano batai, kaip ir įtariau suplyšo, bėgiojau šlapiom kojom paskutines dienas. Bet šiandien jau gavau naujus, dvi poras, jaučiuos kai milijoną laimėjus. Laukiu rytojaus, kad išbandyt.
Atsakyti
laba

Ryt bus pirma bandymas bėgti biggrin.gif nžn kaip bus biggrin.gif
Šiuo metu į sporto salę 2k einu ir viena darau treniruotę kardio biggrin.gif

bamba kokie batai ??? bigsmile.gif žinau tą nekantrumo jausmą
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 02, 21:07)
laba

Ryt bus pirma bandymas bėgti  biggrin.gif  nžn kaip bus  biggrin.gif
Šiuo metu į sporto salę 2k einu ir viena darau treniruotę kardio  biggrin.gif

bamba kokie batai ???  bigsmile.gif  žinau tą nekantrumo jausmą

ar bėgai? jei taip, kaip sekės, kokie pojučiai?

batai tokie:
user posted image
ale minimalistiniai, bet trailui skirti, šian išbandžiau, tikrai sukibimas geresnis, mažiau slysčioju purve kaip karvė ant ledo
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 02 03, 20:44)
ar bėgai? jei taip, kaip sekės, kokie pojučiai?

batai tokie:
user posted image
ale minimalistiniai, bet trailui skirti, šian išbandžiau, tikrai sukibimas geresnis, mažiau slysčioju purve kaip karvė ant ledo

Pagal padą matosi, kad trailui thumbup.gif

Kas liečia bėgimą, tai bėgau manieže ne lauke, tuo pačiu dar ir treniruotę pravedžiau saviškiams. Bet esmė kad užsidėjau bėgimo batelius ir kokį 20min sėdėjau ir žiūrėjau į bėgančius,kolegos supratingai į akis nelindo....prisipažystu bijojau ir jaudinausi, išsigandau, kad pradėjus bėgti nuvilsiu save....bet šian dar kartą įsimylėjau bėgimą, jausmas buvo fantastiškas, tik 5km bet tokie skanus.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 02 03, 21:23)
Kas liečia bėgimą, tai bėgau manieže ne lauke, tuo pačiu dar ir treniruotę pravedžiau saviškiams. Bet esmė kad užsidėjau bėgimo batelius ir kokį 20min sėdėjau ir žiūrėjau į bėgančius,kolegos supratingai į akis nelindo....prisipažystu bijojau ir jaudinausi, išsigandau, kad pradėjus bėgti nuvilsiu save....bet šian dar kartą įsimylėjau bėgimą, jausmas buvo fantastiškas, tik 5km bet tokie skanus.

matyt reikejo laiko mintis susirikiuot smile.gif šaunuole

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 04 vasario 2016 - 13:56
QUOTE(bamba @ 2016 02 02, 21:36)
na yra dar bėgančių? kaip sekasi?

rastafarinas, pasveikai?
ataka, gal jau irgi pradėjai?

aš šį savaitgalį planuoju Dūkštose bėgti, trail taurės etapas, turėtų būt fainai, nors man ten visada fainai biggrin.gif
gal kas į kompaniją?

mano batai, kaip ir įtariau suplyšo, bėgiojau šlapiom kojom paskutines dienas. Bet šiandien jau gavau naujus, dvi poras, jaučiuos kai milijoną laimėjus. Laukiu rytojaus, kad išbandyt.

Labas, bamba ir ataka 4u.gif drinks_cheers.gif

Bamba, bet tai kokia tai telepatija - einu šnd vakare parkeliu, ir apie temą, tave, mus bėgikes galvoju, ir štai - čia jau gyvastis vėl radosi temelėj biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Kokie gražuoliai batukai, wow bigsmile.gif thumbup.gif
Bėk bėk, fainai smile.gif Man tai vis šalta, bet vakar jau ir 10 km nubėgau, ir nieko kaip ir smile.gif
Tai pasveikau, bet ai... Pasipasakosiu. Nuėjau vadinasi pas šeimos daktarę, dėl visa ko pasiprašiau tą studburą peršviesti, o šnd sužinojau rentgeno fotkės verdiktą tai susiliūdnijau net. Žodžiu, apart iškrypimo, 3 lygio sudilimas [viso yr 4 "lygiai" ], ataugų bele kiek, tarpai susiaurėję. Et, eisiu pas reabilitologę dabar aiškintis ką toliau daryt. Nuo tos diagnozės šnd visą dieną regis tą stuburą jaučiu doh.gif Tai tiek žinių, pataikei čia paklaust ant "šviežienų" smile.gif

Ataka, šaunuolė tu thumbup.gif 4u.gif Palaikau ! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 vasario 2016 - 21:27
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 04, 20:27)
Labas, bamba  ir ataka  4u.gif  drinks_cheers.gif

Bamba, bet tai kokia tai telepatija - einu šnd vakare parkeliu, ir apie temą, tave, mus bėgikes galvoju, ir štai - čia jau gyvastis vėl radosi temelėj  biggrin.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Kokie gražuoliai batukai, wow  bigsmile.gif  thumbup.gif
Bėk bėk, fainai smile.gif Man tai vis šalta, bet vakar jau ir 10 km nubėgau, ir nieko kaip ir  smile.gif
Tai pasveikau, bet ai... Pasipasakosiu. Nuėjau vadinasi pas šeimos daktarę, dėl visa ko pasiprašiau tą studburą peršviesti, o šnd sužinojau rentgeno fotkės verdiktą tai susiliūdnijau net. Žodžiu, apart iškrypimo,  3 lygio sudilimas [viso yr 4 "lygiai" ], ataugų bele kiek, tarpai susiaurėję. Et, eisiu pas reabilitologę dabar aiškintis ką toliau daryt. Nuo tos diagnozės šnd visą dieną regis tą stuburą jaučiu  doh.gif Tai tiek žinių, pataikei čia paklaust ant "šviežienų"  smile.gif

Ataka, šaunuolė tu  thumbup.gif  4u.gif Palaikau ! 4u.gif  thumbup.gif

Ale nesmagu su ta nugara...tau begalo atydžiai reikia avalyne rinktis 4u.gif linkiu optimizmo 4u.gif

Bamba įmesk nuorodą kur pirkai batus 4u.gif gundausi, kaip tik reikia nauju po mišką maltis
Atsakyti