Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 14, 11:43)
O ašai chebra žinokit prisičiūdijau matyt kažką ir dabar man yra nervų šaknelių uždegimas nugaroj po mente. Tai liūdna labai, kad bėgti neina, kankinuosi,  noriu greičiau pasveikti...  unsure.gif

gal jau geriau nugara? o iškur žinai, kad užgedimas, pas gydytojus buvai net?
nelinksma...

man irgi nugarą skauda, vakar į muziejų draugai pakvietė, su dvyniais ejom, teko juos beveik visą laik ant rankų tampyt. Tada nejutau nieko, bet šian ryte atsikėliau taip smarkiai atspardyta nugara, kaip pencininkė normaliai net atsitiest negalėjau doh.gif Bet nieko, apšilau ir prasibėgau dar 10km, grižus makaronų suvalgiau, galvojau tuo pabaigt, bet ne, dar spurgą ir eklerus du sukišau blink.gif Čia vadinas aš dvi savaitės bandau sveikiau maitintis, tai vat šitaip ir gaunas blush2.gif net garsiai kam pasakyt gėda. Vakar dar ketvirtadalį mamos kepto pyrago praryjau. Nu dzin, bandysiu toliau, blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 17, 14:09)
nelinksma...

man irgi nugarą skauda, vakar į muziejų draugai pakvietė, su dvyniais ejom, teko juos beveik visą laik ant rankų tampyt. Tada nejutau nieko, bet šian ryte atsikėliau taip smarkiai atspardyta nugara, kaip pencininkė normaliai net atsitiest negalėjau doh.gif Bet nieko, apšilau ir prasibėgau dar 10km, grižus makaronų suvalgiau, galvojau tuo pabaigt, bet ne, dar spurgą ir eklerus du sukišau blink.gif Čia vadinas aš dvi savaitės bandau sveikiau maitintis, tai vat šitaip ir gaunas blush2.gif net garsiai kam pasakyt gėda. Vakar dar ketvirtadalį mamos kepto pyrago praryjau. Nu dzin, bandysiu toliau, blogiau nebus smile.gif

nebus nebus smile.gif aš visada valgydavau taip, 5 darbo dienas valgau pagal taisyklingos mitybos principus, savaitgali leidžiu sau atsipalaiduoti smile.gif Aišku ne taip, kad sukertu tortą ant viršaus megapaka traškučių ir užgeriu cocacola lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 17, 15:09)
nelinksma...

O, labas smile.gif

Aš tą skausmą žinau, nes yr kada buvęs, ten tiksliau tarpšonkaulinio nervo uždegimas - skauda, net įtrinant skauda tą vietą, ir dar bruožas, kad ryte sunkiausia, sustingimas toks, paskui išsivaikštai. Nebuvau pas daktarę, bet tai kad gydymą kaip ir žinau [gerėja, tpfu tpfu tpfu smile.gif] - vitaminas B, nuo skausmo [čia jei nori, neprivaloma biggrin.gif ], dar galima Nimezilį
Bet nu - vajezau vajezau - dar ir virusas mane atakavo biggrin.gif , tai su liūdesiu pracheckin'u Endomondo ir trečia diena su virtualiais pasauliais bendrauju biggrin.gif [ačiū technologijoms smile.gif]

O tai tu ir drąsi, ir labai stipri, kad su tuo 'apspardytu' jausmu dar 10 km pavarei? ! Kad valgei tai gerai, nes tai ką - žiema, ir taip visko reikia daugiau, medžiagų, o jei dar lyg su sveikata kas tai ir metas netinkamiausias. O kaip dabar, praėjo skausmas?

O su tuo sveiku maistu tai jo, sudė;inga. Mano draugelė 'įvaldžius' tokią low carb mitybą [mažai angliavandenių, kiek suprantu, iki 100 gr dienai] - tai ir aš bandau dabar, bus ryt dvi savaitės biggrin.gif drinks_cheers.gif Gerai, kad tų riebesnių leidžiama, tai visai nieko. Tik man su saldumynais iššūkis, bet žinai, kas faina - to užkimšimo jausmo nėra.

Tai štai taip ir leidžiu dieneles, ieškau kokių akcijų atrakcijų sporto rūbam vasarai, apie bėgimą skaitinėju blog'us, į Kauno miesto maratoną [10 km] užsiregistravau. Kenčiu abstinenciją biggrin.gif , nu ką dabar smile.gif .
Atsakyti
rastafarinas sakai tu kenti irnesakyk.gif aš jau nuo 5 nėštumo mėnesio kenčiu apstinencija doh.gif 9 mėnesį jau nenorėjau pagalvoti apie bėgimą lotuliukas.gif o dabar vaikštau po 10km į diena...vis prasilenkiu su bėgimo kolegomis ir tyliai pasvajoju kaip aš vasara ir lengvai kojas kelnosiu bigsmile.gif

Aš ir į sporto prekių pasaulį pasinėrusi, kuo čia save nauju papuošti....vyras sakė , kad pirma reikia senų atsikratyti....vis žiūrinėjau naujus bėgimo batelius...bet , kad jų ir taip 5 poros namie , tai susilaikau nuo to malonumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 17, 15:49)
rastafarinas sakai tu kenti  irnesakyk.gif aš jau nuo 5 nėštumo mėnesio kenčiu apstinencija  doh.gif  9 mėnesį jau nenorėjau pagalvoti apie bėgimą  lotuliukas.gif  o dabar vaikštau po 10km į diena...vis prasilenkiu su bėgimo kolegomis ir tyliai pasvajoju kaip aš vasara ir lengvai kojas kelnosiu  bigsmile.gif 

Aš ir į sporto prekių pasaulį pasinėrusi, kuo čia save nauju papuošti....vyras sakė , kad pirma reikia senų atsikratyti....vis žiūrinėjau naujus bėgimo batelius...bet , kad jų ir taip 5 poros namie , tai susilaikau nuo to malonumo  lotuliukas.gif

doh.gif biggrin.gif Ojej, Ataka - tai jau jo, slepiuosi po lapais aš biggrin.gif Pas mane tada 'absistencijėlytėlė" biggrin.gif

Nes ištie, kaip parašei, tai šakės, įsivaizduoju, kaip sunku turėjo būt.

Aš laukimosi laikais tai tik jogą lankiau, tai nieko kažkaip visai buvo, adaptuodavaus ten tuos pratimus. Su bėgiojimu jaučiu "kiek" sudėtingiau...

Gerai sako vyras - kai išmeti sena, tai naujam vietos atsiranda. Labai gerai, reikia atsinaujinti garderobą, smagu visai būna drinks_cheers.gif

Aš tai 'skrega' su kiek mažokai bėgiojau - pirmi buvo, nenutaikiau. tai dar visaip kaip ten išėmus padą ir kitokiais fokusais bandžiau - nu nieko, įmanoma, bet galiausiai nsupręndžiau, kad nu reikia ir save mylėt. Ir tik bac - tokius ryškius citrininius nukaliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 17 sausio 2016 - 16:06
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 17, 15:01)
doh.gif  biggrin.gif Ojej, Ataka - tai jau jo, slepiuosi po lapais aš  biggrin.gif Pas mane tada 'absistencijėlytėlė"  biggrin.gif

Nes ištie, kaip parašei, tai šakės, įsivaizduoju, kaip sunku turėjo būt.

Aš laukimosi laikais tai tik jogą lankiau, tai nieko kažkaip visai buvo, adaptuodavaus ten tuos pratimus. Su bėgiojimu jaučiu "kiek" sudėtingiau...

Gerai sako vyras - kai išmeti sena, tai naujam vietos atsiranda. Labai gerai, reikia atsinaujinti garderobą, smagu visai būna  drinks_cheers.gif

aš iki 5 mėn bėgiojau po to kažkaip skersai žmonės žiūrėjo į bėgiojančią su pilvu, nors pas mane jis nebuvo didelis, tai nuo 5mėn į ėjimą perėjau biggrin.gif pora kart buvau nėštukių mankštose...o jatau kokia nuobodybė buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 17, 16:04)
aš iki 5 mėn bėgiojau po to kažkaip skersai žmonės žiūrėjo į bėgiojančią su pilvu, nors pas mane jis nebuvo didelis, tai nuo 5mėn į ėjimą perėjau  biggrin.gif  pora kart buvau nėštukių mankštose...o jatau kokia nuobodybė buvo  doh.gif

Ai jo, ten kaip ir aš galvojau į nėščiųjų joga, tai nu ką ten... smile.gif

O kad vaikščiojai tai labai gerai - vat jogos trenerė irgi labai akcentuodavo, kad gerai yra vaikščioti, tokiu spartesniu žingsniu, ir vaikščiot vaikščiot vaikščiot biggrin.gif

Atsakyti
dėl abstinencijos bėgime, tai aš ją taip skaudžiai išgyvenau neštumo metu. Jei matau gatvėj bėgiką, nusisukdavau, kad nervų negadint, nustojau skaityti visus blogus bėgimo tema, nė karto neatsidariau endomondo. Tiesiog negalėjau nepavydėt, juodai blogai buvo. Sapnuodavau, kad bėgu doh.gif Ir tų sapnų vis daugėdavo.

dėl mitybos, tai man visai tiktų variantas, 5 dienas sveikai, savaitgalį bile kaip. Bet aš ir tas 5 dienas sunkiai atlaikau. Labai blogi mitybos įpročiai, per daugelį metų gerai išmokti, dėlto ir sunku pakeist. Aš niekada gyvenime sveikai nevalgiau. Daržovių nemėgstu ir nevalgiau jų išvis (tik bulves), vaisių irgi nemėgstu (avokadus valgau ir labai retai obuolį doh.gif ), be šilto maisto galiu savaitėmis tempt. Žodžiu pagrindas mitybos šokoladai, tortai, sumuštiniai, sūriai, makaronai, jogurtai, sūreliai–. Ir iš esmės viskas.
Tai vat labai labai pamažu mokausi valgyti iš naujo ir kažkaip kitaip.
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 17, 14:36)

O tai tu ir drąsi, ir labai stipri, kad su tuo 'apspardytu' jausmu dar 10 km pavarei? !

tai neskaudėjo kai bėgau, per skausmą nebučiau bėgus smile.gif
sveik, vitamino c pagerk, ko čia tie virusai limpa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 17, 15:13)
Ai jo, ten kaip ir aš galvojau į nėščiųjų joga, tai nu ką ten... smile.gif

O kad vaikščiojai tai labai gerai - vat jogos trenerė irgi labai akcentuodavo, kad gerai yra vaikščioti, tokiu spartesniu žingsniu, ir vaikščiot vaikščiot vaikščiot  biggrin.gif

nežinau ar įtakojo tai ar ne , kad daug vaiščiojau ir buvau fiziškai stipri , bet gimdžiau labai lengvai ir greitai smile.gif mano ginekologė labai skatino kuo ilgiau išlikti fiziškai aktyviai
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 17, 16:17)
dėl abstinencijos bėgime, tai aš ją taip skaudžiai išgyvenau neštumo metu. [...]

Dievuliau, kaip aprašei tai net širdį suspaudė.

Kita vertus, pagalvojau - tai kone kaip narkotikas tas bėgimas! Aš dar šviežia, o ir tai - grįžinėji kur jau nusikalus, pamatai bėgantį, nu ir taaaaip užsinori. Ne juokas. unsure.gif smile.gif

Jo, C geriu, visas arsenalas pajungtas biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ataka26 @ 2016 01 17, 16:17)
nežinau ar įtakojo tai ar ne , kad daug vaiščiojau ir buvau fiziškai stipri , bet gimdžiau labai lengvai ir greitai smile.gif mano ginekologė labai skatino kuo ilgiau išlikti fiziškai aktyviai

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 17, 15:17)

aš bėgiojau iki berods 12 savaičių, bet poto kaip pradėjo pilvas augt ir pūstis blink.gif tai jau ne iki bėgimo buvo, vaikščiot tai visą neštumą vaikščiojau ir į jogą ėjau (tiesa retai), bet nė velnio nesigavo man jokio lengvo gimdymo biggrin.gif matyt kažko dar pritrūko man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 17, 16:30)
aš bėgiojau iki berods 12 savaičių, bet poto kaip pradėjo pilvas augt ir pūstis blink.gif tai jau ne iki bėgimo buvo, vaikščiot tai visą neštumą vaikščiojau ir į jogą ėjau (tiesa retai), bet nė velnio nesigavo man jokio lengvo gimdymo biggrin.gif matyt kažko dar pritrūko man  smile.gif

tai tamstelei dvigubas uždavinys buvo, visko ten dvigubai - ir maisto medžiagų, ir iš kūno, tai ką čia jau ir bekalbėti.

Taip išties tai visko būdavo - iš vienos pusės tai taip, "ne liga", bet juk iš kitos pusės alina organizmą.
Atsakyti