QUOTE(bamba @ 2016 01 17, 15:09)
gal jau geriau nugara? o iškur žinai, kad užgedimas, pas gydytojus buvai net?
nelinksma...
man irgi nugarą skauda, vakar į muziejų draugai pakvietė, su dvyniais ejom, teko juos beveik visą laik ant rankų tampyt. Tada nejutau nieko, bet šian ryte atsikėliau taip smarkiai atspardyta nugara, kaip pencininkė normaliai net atsitiest negalėjau
Bet nieko, apšilau ir prasibėgau dar 10km, grižus makaronų suvalgiau, galvojau tuo pabaigt, bet ne, dar spurgą ir eklerus du sukišau
Čia vadinas aš dvi savaitės bandau sveikiau maitintis, tai vat šitaip ir gaunas
net garsiai kam pasakyt gėda. Vakar dar ketvirtadalį mamos kepto pyrago praryjau. Nu dzin, bandysiu toliau, blogiau nebus
O, labas
Aš tą skausmą žinau, nes yr kada buvęs, ten tiksliau tarpšonkaulinio nervo uždegimas - skauda, net įtrinant skauda tą vietą, ir dar bruožas, kad ryte sunkiausia, sustingimas toks, paskui išsivaikštai. Nebuvau pas daktarę, bet tai kad gydymą kaip ir žinau [gerėja, tpfu tpfu tpfu
] - vitaminas B, nuo skausmo [čia jei nori, neprivaloma
], dar galima Nimezilį
Bet nu - vajezau vajezau - dar ir virusas mane atakavo
, tai su liūdesiu pracheckin'u Endomondo ir trečia diena su virtualiais pasauliais bendrauju
[ačiū technologijoms
]
O tai tu ir drąsi, ir labai stipri, kad su tuo 'apspardytu' jausmu dar 10 km pavarei? ! Kad valgei tai gerai, nes tai ką - žiema, ir taip visko reikia daugiau, medžiagų, o jei dar lyg su sveikata kas tai ir metas netinkamiausias. O kaip dabar, praėjo skausmas?
O su tuo sveiku maistu tai jo, sudė;inga. Mano draugelė 'įvaldžius' tokią low carb mitybą [mažai angliavandenių, kiek suprantu, iki 100 gr dienai] - tai ir aš bandau dabar, bus ryt dvi savaitės
Gerai, kad tų riebesnių leidžiama, tai visai nieko. Tik man su saldumynais iššūkis, bet žinai, kas faina - to užkimšimo jausmo nėra.
Tai štai taip ir leidžiu dieneles, ieškau kokių akcijų atrakcijų sporto rūbam vasarai, apie bėgimą skaitinėju blog'us, į Kauno miesto maratoną [10 km] užsiregistravau. Kenčiu abstinenciją
, nu ką dabar
.