QUOTE(bamba @ 2016 01 11, 13:10)
O, rėkyva man palikusi didelį įspūdį. Praeitais metais iki pažastų išsimaudžiau, įkritųsi į upelį Aš Bėgimo taurės dalyvavau, bet būtent po rėkyvos 'persimečiau' ant trail taurės. Labiau užkabino miškai ir pelkės Bėgimo taurė irgi patinka, dalyvauju, kai gaunas, bet ji toliau nuo vilniaus būna, ir aš patingiu važiuot 200km dėl 10km bėgimo
Aš ir tuos didžiuosius bėgimus mėgstu, vilniaus maratoną myliu labai, stengiuos jo nepraleist, man smagu kartais ir tokioj didelėj minioj startuot na būtent dėl to tokio kiekybinio minios jausmo, nemoku nupasakot
na matyt viską mėgstu be galo, kur bėgti leidžia, gal kiek kvailai mano pastas nuskambėjo.
Aš ir tuos didžiuosius bėgimus mėgstu, vilniaus maratoną myliu labai, stengiuos jo nepraleist, man smagu kartais ir tokioj didelėj minioj startuot na būtent dėl to tokio kiekybinio minios jausmo, nemoku nupasakot
na matyt viską mėgstu be galo, kur bėgti leidžia, gal kiek kvailai mano pastas nuskambėjo.
Aš Šiaulietė, tai viduryje Lietuvos, tad mes į visus bėgimus važiuojam Na Vilniaus maratoną tik galiu pasveikinti, kad tobulėja Bet kai pvz praitais metai Rygoje bėgau 10km nes jau laukiausi, tai startavo su manimi apie 5-6tūkstančiai va čia tai smagumas, linkiu kada nuvažiuoti superinė organizacija
Rėkyvos trasa aplamai unikali kaip sekėsi įveikti ? per kiek laiko?