Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(bamba @ 2016 01 11, 13:10)
O, rėkyva man palikusi didelį įspūdį. Praeitais metais iki pažastų išsimaudžiau, įkritųsi į upelį smile.gif Aš Bėgimo taurės dalyvavau, bet būtent po rėkyvos 'persimečiau' ant trail taurės. Labiau užkabino miškai ir pelkės smile.gif Bėgimo taurė irgi patinka, dalyvauju, kai gaunas, bet ji toliau nuo vilniaus būna, ir aš patingiu važiuot 200km dėl 10km bėgimo blush2.gif
Aš ir tuos didžiuosius bėgimus mėgstu, vilniaus maratoną myliu labai, stengiuos jo nepraleist, man smagu kartais ir tokioj didelėj minioj startuot smile.gif na būtent dėl to tokio kiekybinio minios jausmo, nemoku nupasakot smile.gif

na matyt viską mėgstu be galo, kur bėgti leidžia, gal kiek kvailai mano pastas nuskambėjo.

Aš Šiaulietė, tai viduryje Lietuvos, tad mes į visus bėgimus važiuojam smile.gif Na Vilniaus maratoną tik galiu pasveikinti, kad tobulėja smile.gif Bet kai pvz praitais metai Rygoje bėgau 10km nes jau laukiausi, tai startavo su manimi apie 5-6tūkstančiai va čia tai smagumas, linkiu kada nuvažiuoti superinė organizacija smile.gif

Rėkyvos trasa aplamai unikali biggrin.gif kaip sekėsi įveikti ? per kiek laiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 11, 13:18)
Aš Šiaulietė, tai viduryje Lietuvos, tad mes į visus bėgimus važiuojam smile.gif Na Vilniaus maratoną tik galiu pasveikinti, kad tobulėja smile.gif Bet kai pvz praitais metai Rygoje bėgau 10km nes jau laukiausi, tai startavo su manimi apie 5-6tūkstančiai va čia tai smagumas, linkiu kada nuvažiuoti superinė organizacija smile.gif

Rėkyvos trasa aplamai unikali  biggrin.gif kaip sekėsi įveikti ? per kiek laiko? smile.gif

na va, didelis privalumas bėgikams gyventi vidury lietuvos smile.gif trail taurė kažkaip aplink vilnių malasi, tai nėr blogai, bet Lietuvos bėgimo taurė deja liūdniau.

Esu ir iš kitų girdėjus, kad smagu Rygoj. Gal reiktų prisišuot, bet man vis patogumas nugali. Vilnius -namai, vyras su vaikais gali pabūt nesunkiai smile.gif

Aš jau nepamenu žinok, bet ilgai kabarojaus, gal 1h50min ar į kažkur link to smile.gif Bet aš ir šiaip toks lėtas bėgikas, retai kada greičiui bėgu. Sunku man prisiverst greit bėgt, vat ilgų distancijų tai nebijau, kur galima slinkti palengva lėėėėtai smile.gif O tu per kiek? tu gal iš tų 'greitųjų'? bėgimo taurėj užmatau vis 'paskaraidančių' merginų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 11, 13:27)
na va, didelis privalumas bėgikams gyventi vidury lietuvos smile.gif trail taurė kažkaip aplink vilnių malasi, tai nėr blogai, bet Lietuvos bėgimo taurė deja liūdniau.

Esu ir iš kitų girdėjus, kad smagu Rygoj. Gal reiktų prisišuot, bet man vis patogumas nugali. Vilnius -namai, vyras su vaikais gali pabūt nesunkiai smile.gif

Aš jau nepamenu žinok, bet ilgai kabarojaus, gal 1h50min ar į kažkur link to smile.gif Bet aš ir šiaip toks lėtas bėgikas, retai kada greičiui bėgu. Sunku man prisiverst greit bėgt, vat ilgų distancijų tai nebijau, kur galima slinkti palengva lėėėėtai smile.gif O tu per kiek? tu gal iš tų 'greitųjų'? bėgimo taurėj užmatau vis 'paskaraidančių' merginų smile.gif

na aš šiek tiek greitesnė, kadangi visą gyvenimą su sportu maluosi, tai pas mane sportinis azartas didelis doh.gif aš Rėkyvoje į 1,25val tilpau, tai vat pradėjau bėgioti ir aš lėtai, savo malonumui, nu bet kur jau...užsikabinau, o kadangi mano darbas,mano aplinka ir didžioji dalis draugų sukasi aplink sportą tai man labai rūpėjo save išbandyti, tai ir susirgau liga ,,tapk greitesniu" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 11, 13:35)
na aš šiek tiek greitesnė, kadangi visą gyvenimą su sportu maluosi, tai pas mane sportinis azartas didelis  doh.gif  aš Rėkyvoje į 1,25val tilpau, tai vat pradėjau bėgioti ir aš lėtai, savo malonumui, nu bet kur jau...užsikabinau, o kadangi mano darbas,mano aplinka ir didžioji dalis draugų sukasi aplink sportą tai man labai rūpėjo save išbandyti, tai ir susirgau liga ,,tapk greitesniu"  doh.gif

o, tai greita. Tai ir taurių prisirenki matyt? nes būna renginių, kur merginų mažai, nubėgu netyčia kokiam lietuvos užkampy 10km per 50 su biškiu minučių ir jau kokia trečia vieta lotuliukas.gif
mane dabar atstumo azartas apėmęs, kažkaip greitis per daug kančios suteikia. Nu nepernešu tos būsenos kai bėgi dūsti ir vemti nori, o man taip būna kai labai stengiuos. Tau ne?
O atstumuose ribų nėra, kabarojies sau kaip sraigė šokoladukus valgydama, jei dar miškas koks, tai išvis kaifas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 11, 13:52)
o, tai greita. Tai ir taurių prisirenki matyt?  nes būna renginių, kur merginų mažai, nubėgu netyčia kokiam lietuvos užkampy 10km per 50 su biškiu minučių ir jau kokia trečia vieta lotuliukas.gif
mane dabar atstumo azartas apėmęs, kažkaip greitis per daug kančios suteikia. Nu nepernešu tos būsenos kai bėgi dūsti ir vemti nori, o man taip būna kai labai stengiuos. Tau ne?
O atstumuose ribų nėra, kabarojies sau kaip sraigė šokoladukus valgydama, jei dar miškas koks, tai išvis kaifas smile.gif

Aš kaip sakau sunku treniruotėje, lengva varžybose biggrin.gif na bėgti rezultatui visada sunku , reikia mokėti kentėti, nustumti visus bloga į šona, kad ir kaip pasiruoštum visada sunku doh.gif Visi klaidingai mano , kad jai esi greitas ir greit bėgi, tai lengviau įveikti atstumą, nieko panašaus irnesakyk.gif tik trumpiau kenti ir tiek, nes greičiau atbėgi biggrin.gif
Na bet bėgikai yra dviejų rūšių mėgėjai ir tik dėl savęs, ir tiek kur bėga dėl rezultatų smile.gif

O kuo Trail bėgimas man patinka (aš iš tų kur iš jėgos bėga) tai man į kalniuką nuo kalniuko, nuo pūšelės prie krūmelio, per kūpstelį nenuobodu bėgti, o tai psichologinį konfortą suteikia ir atrodo lengviau smile.gif Visada savaitgali darydavau ilgąją treniruotę, tai važiuodavau į miškus bėgioti ir kūnui nauda ir galva prasivedina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 11, 14:11)
Aš kaip sakau sunku treniruotėje, lengva varžybose  biggrin.gif  na bėgti rezultatui visada sunku , reikia mokėti kentėti, nustumti visus bloga į šona, kad ir kaip pasiruoštum visada sunku  doh.gif Visi klaidingai mano , kad jai esi greitas ir greit bėgi, tai lengviau įveikti atstumą, nieko panašaus irnesakyk.gif  tik trumpiau kenti ir tiek, nes greičiau atbėgi  biggrin.gif
Na bet bėgikai yra dviejų rūšių mėgėjai ir tik dėl savęs, ir tiek kur bėga dėl rezultatų  smile.gif

O kuo Trail bėgimas man patinka (aš iš tų kur iš jėgos bėga) tai man į kalniuką nuo kalniuko, nuo pūšelės prie krūmelio, per kūpstelį nenuobodu bėgti, o tai psichologinį konfortą suteikia ir atrodo lengviau smile.gif  Visada savaitgali darydavau ilgąją treniruotę, tai važiuodavau į miškus bėgioti ir kūnui nauda ir galva prasivedina  biggrin.gif

vava, žinau tą kentėjimą puikiai biggrin.gif Aš taip klaidingai nemanau, matau gi veidus tų greitųjų, girdžiu kaip kvėpuoja lenkdami. Sunku pavadint tai bėgimu su malonumu smile.gif nu neprisiverčiu aš, na gal kartais, kai varžybose ilgesnių distancijų nėra, tenka bėgt 10km, tai nu bandau greičiau, tiesiog kad išsitaškyt. Kad nebūtų liūdna prie finišo, nes lėtai bėgau ir dar pilna jėgų liko smile.gif

dėl trail, tai teisingai parašei. Mane irgi prablaško tie besikeičiantys vaizdai, kalneliai, takeliai, kažkaip susikirsto trasa dalimis, nenuobodu.

Tai dar šiemet LBT dalyvausi ane? Ir Trail? ar čia kitiems metams planai, o šie atsigavimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 11 sausio 2016 - 18:43
Bamba šiemet turbūt tik savo malonumui,ne rezultatui smile.gif pirmą bėgimą planuoju gegužį Rygoje jai viskas gerai puse maratono, jai ne 10km smile.gif nuo gegužio turbūt savo malonumui ir ir į bėgimo etapus gryšiu smile.gif ir po biškelį maratonui pradėsiu ruoštis smile.gif
Į Rėkyvą šiemet lėksi ?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 11, 18:53)
Bamba šiemet turbūt tik savo malonumui,ne rezultatui smile.gif pirmą bėgimą planuoju gegužį Rygoje jai viskas gerai puse maratono, jai ne 10km smile.gif nuo gegužio turbūt savo malonumui ir ir į bėgimo etapus gryšiu smile.gif ir po biškelį maratonui pradėsiu ruoštis smile.gif
Į Rėkyvą šiemet lėksi ?

na linkiu, kad gautųsi pusmaratonis Rygoj smile.gif Aš gimdžiau birželį, pirmą pusmaratonį po gimdymo nubėgau Kaune, jis berods balandį buvo g.gif 1:56 užtrukau, gal atrodo ilgai, bet man čia geras laikas, ir iki gimdymo toks būtų geras smile.gif

Rėkyvą aišku norėčiau, dalyvausiu, jei atstumas nuo vilniaus neišgasdins.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 11, 20:07)
na linkiu, kad gautųsi pusmaratonis Rygoj smile.gif Aš gimdžiau birželį, pirmą pusmaratonį po gimdymo nubėgau Kaune, jis berods balandį buvo g.gif  1:56 užtrukau, gal atrodo ilgai, bet man čia geras laikas, ir iki gimdymo toks būtų geras smile.gif

Rėkyvą aišku norėčiau, dalyvausiu, jei atstumas nuo vilniaus neišgasdins.

Aš geresnio laiko ir neplanuoju, tik tilpti į 2val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 10, 12:12)
Kokios tapkės spintoj? mane labai domina visos 'tapkinės' patirtys, nelabai kas naudoja, tai vis iš lempos tenka pirkt.
Man puikiai su jom bėgasi ir žiemą, paskutines savaites vilnones kojines užsimoviau, tai išvis lafa.

Klasika smile.gif Penkiapirščiai Vibramo, pora kinietiškų jų klonų (ne ką blogesni, beje smile.gif ), brūksų Pure Connect, Green Silence, BEKO aquabatai. smile.gif O kas pas tave?
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2016 01 12, 21:20)
Klasika smile.gif Penkiapirščiai Vibramo, pora kinietiškų jų klonų (ne ką blogesni, beje smile.gif ), brūksų Pure Connect, Green Silence, BEKO aquabatai. smile.gif O kas pas tave?

vivobarefoot one

vibramo visai norėčiau išbandyt (arba klonus), rinkaus kažkada tarp jų ir vivobarefootų
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 14, 10:25)
vivobarefoot one

vibramo visai norėčiau išbandyt (arba klonus), rinkaus kažkada tarp jų ir vivobarefootų

Man tie penki vibramo pirščiukai šiaip lb faini - tokie po medžius miškuos pasikarstyt, nu kad kas vaikystėj tokius būt davęs, tai išvis thumbup.gif Bent išbandyt tai tikrai norėčiau, kad ir ne vaikystė smile.gif

O ašai chebra žinokit prisičiūdijau matyt kažką ir dabar man yra nervų šaknelių uždegimas nugaroj po mente. Tai liūdna labai, kad bėgti neina, kankinuosi, noriu greičiau pasveikti... unsure.gif
Atsakyti