Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

Che, man ir žandai kaista (rausta bele kokia proga, beveik biggrin.gif), ir visa šlapia grįžtu biggrin.gif O įdušą neinu iškart, ir karšto nemėgstu, tai nežinau.

Buvau pažėt tų Everlast. At tai... Bile kas taip kažkaip.
O įdomiausia tai kad dvigubai brangesni nei online smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 10, 16:42)
priimsit į bėgiojančių klubą?  smile.gif 

Jei bėgi, esi automatiškai priimta. Paprastai čia smile.gif

per šalčius iškart į dušą lyst yra skausminga baisiai. Aš palaukiu kiek galiu (dažniausiai skubu), tai per didžiuosius šalčius įlindus po 20min, norėjosi tiesiog spiegti. Degino šlaunis, ir niežėjo vienu metu. Išlipau raudonom kaip burokas kojom, pilvu lotuliukas.gif Kelių valandų prireikė kol atsigavo oda. Bet ir nušalus gerai buvau, tą dieną apie -20 buvo.

QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 10, 19:23)
O įdomiausia tai kad dvigubai brangesni nei online smile.gif.

man rodos retai kada kitaip būna smile.gif
o kuo blogi batai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 10 sausio 2016 - 21:19
QUOTE(bamba @ 2016 01 10, 21:19)
[...]
o kuo blogi batai?

Na, tokie paprasti, kaip čia gal juokingai, ar ką čia - gal netgi snobiškai beskambėtų ! biggrin.gif

Hm. Lygus ir kietas padas. Kaip čia tiksliau nupasakoti... Toks, kad rodos, jei daug bėgsi, tai ims "degti" padas nuo to lygumo biggrin.gif Ir šiaip, toks jausmas kaip su bet kokiais kasdieniškai sportbačiais. O tie, su kuriais dabar bėgioju, tai taip stipriai apspaudžia iš šonų koją, ir man tas patinka; gal pripratau. Anie - neapspaudžia, kaip inkariukai tas jausmas. - Aiii, tai čia tau patiktų visai :-) Nors nežinau. Man tas lygumas gal labai ne prie širdies pasirodė.

Jei atvirai, tai man norėtųsi tokių batų, kad padas kuo minkštesnis būtų [lankstus gal, tiksliau]. Kaip basa kad bėgčiau smile.gif Reiks kitą vasarą per smėlį pabandyt.
-
Į klubą jamam biggrin.gif
Ar seniai bebėgiojate?
Atsakyti
Jai šiek tiek rimčiau tai porą metų wink.gif šiuo metu turiu kažkur 4mėn bėgimo pertrauką, nes prieš mėnesį leliuko susilaukiau smile.gif

rastafarinas
visi sportinio tipo batai lygiais padais skirti šašlykus gamtoje kepti, na jai spec paminkštinti tai geriausiu variantu ant bėgtakio ar pasivaikščiojimui smile.gif lygus padas jokios amortizacijos nesuteikia, o čia jau kenčia sanariai ir nugara smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 10 sausio 2016 - 22:37
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 10, 22:27)
Jai  šiek tiek rimčiau tai porą metų wink.gif šiuo metu turiu kažkur 4mėn bėgimo pertrauką, nes prieš mėnesį leliuko susilaukiau smile.gif

rastafarinas
visi sportinio tipo batai lygiais padais skirti šašlykus gamtoje kepti, na jai spec paminkštinti tai geriausiu variantu ant bėgtakio ar pasivaikščiojimui smile.gif lygus padas jokios amortizacijos nesuteikia, o čia jau kenčia sanariai ir nugara smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif smile.gif

Nu jie gal ne visai lygiai, va . Bet taip nuspręndžiau, kad jei prie bato rašo ir "trainers", ir "running", tai nieko itin gero.

O pora metų, super. Aš tai neseniai, gal pusmetis geriausiu atveju, ir tai blyn kaip demotyvavausi šiandien doh.gif - mažumėlę maistą žiūriu [miltų ir cukraus nevalgau], nukrito per savaitę virš kilogramo, o po vakar nesuprantu, ar persibėgiojau, ar apsirijau lotuliukas.gif - nu žoždiu ir vėl plius tas kilogramas, tai eina sau doh.gif doh.gif doh.gif

O jūs tamsta, ar "tu", smile.gif - tai greit atsigavot, išsiilgot sporto? Labai šaunuolė thumbup.gif ! Ir bamba mane stebina, pozityviąja prasme smile.gif. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 sausio 2016 - 22:50
Galiu tik vieną pasakyti, kad bėgime gali bėgti su stringais ir nuplyšusia maike , bet batams turi skirti didžiausia investiciją smile.gif

rastafarinas
kuo ilgiau delsiu tuo daugiau laiko reiks formom atgauti smile.gif o gegužį jau noriu pirmame bėgime sudalyvauti smile.gif Tad jau nuo vasario reiki pradėti judėt, kad raumenynas atsigautu, kvėpavimo sistema atsistatytu smile.gif

Šaunuolė, kad bandai pamilti bėgimą, linkiu įsimylėti iki ausų smile.gif Ir labai sveikinu, kad nusprendei ir maistą tvarkyti smile.gif laiku bėgant, tai gausis natūraliai smile.gif pas mane iš pradžių dingo riebūs patiekalai, po to saldumynai, galiausiai alkoholis smile.gif Nesakau, pasimėgauju ir cepeinais ir kūgeliais, marcaponės tortais ir vyny smile.gif bet saikaingai, nes taip nesinori nubraukti ką pasiekei, o ir ryta teniruotę daryti po vakare gerokai išgerto alko kiekio nieko smagaus, kaip ir suvalgius kepsnį bėgti kilometražą smile.gif
Atsakyti
ataka, batus reikia atrasti sau tinkamus, nebūtinai brangius ir nebūtinai su paminkštinimais smile.gif Svarbu nesivaikyt madų, reklamų ar svetimų patirčių.

sveikinu susilaukus leliaus 4u.gif Aš prieš 1.5 metų susilaukiau, grižau į bėgimą kažkur po 5 savaičių, bet pradžia buvo lėta, sunki ir skausminga. Gal po 3 mėn nuo pradžios įsivažiavau ir jau normaliu tempu galėjau bėgt. Na bet kiekvienam savo, gal tu greičiau įsivažiuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 10, 20:57)
Aiii, tai čia tau patiktų visai :-) Nors nežinau. Man tas lygumas gal labai ne prie širdies pasirodė.

Jei atvirai, tai man norėtųsi tokių batų, kad padas kuo minkštesnis būtų [lankstus gal, tiksliau]. Kaip basa kad bėgčiau  smile.gif Reiks kitą vasarą per smėlį pabandyt.

pagal tavo aprašymą man tikrai patiktų biggrin.gif bet pažiūrėjau nuorodą, tai tokie nekokie atrodo, net nežinau.

o šiaip tu teisingai mastai, lankstus padas yra svarbu drinks_cheers.gif Bet idomu ar būna batų su visais paminkštinimais ir amortizacijom ir lanksčiu padu unsure.gif abejočiau kažkaip.
Na atrasi dar savo batus (o gal ir dabar jau atradai smile.gif ), aš tai kol kas jaučiuos kaip aukso puodą laimėjus su savo šitais. Jau berods virš pusės metų su jais bėgu, nu tfu tfu tfu dingę visi skausmai negaliu atsidžiaugt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 11 sausio 2016 - 13:03
QUOTE(bamba @ 2016 01 11, 13:03)
[...]
pagal tavo aprašymą man tikrai patiktų biggrin.gif  bet pažiūrėjau nuorodą, tai tokie nekokie atrodo, net nežinau.

o šiaip tu teisingai mastai, lankstus padas yra svarbu drinks_cheers.gif Bet idomu ar būna batų su visais paminkštinimais ir amortizacijom ir lanksčiu padu unsure.gif abejočiau kažkaip.
Na atrasi dar savo batus (o gal ir dabar jau atradai smile.gif ), aš tai kol kas jaučiuos kaip aukso puodą laimėjus su savo šitais. Jau berods virš pusės metų su jais bėgu, nu tfu tfu tfu dingę visi skausmai negaliu atsidžiaugt.

lotuliukas.gif Tai va va. Čia žodžiaios nenusakysi įspūdžio apie tuos batus lotuliukas.gif biggrin.gif

Tai tikiuosi. Nors va tie Sketchers turiu [gorun vadinasi modelis]- tai tokie ir storokas padas, ir lengvi, susirietę tokei būna po skalbimo biggrin.gif . Na, bent jau šiai dienai, matyt, jie ir bus mano geriausi batai biggrin.gif

O kodėl sakai, kad "skausmingas" buvo sugrįžimas? Čia tiesiogine prasme, ar perkeltine?
Atsakyti

bamba
nenorėjau pasakyti , kad būtinai super brangius reikia pirkti smile.gif bet , kad tai turi būti investicija į kur nereikia gailėti smile.gif nes yra žmonių kurie mano jog inkariukai tinkami bėgimui, visada sakau geriau už 10 euru iš maksimos su ne ploksčiu padu kedai, nei už 30 eurų stilingi lygiapadžiai. Bėgimui skirti batai yra skirti bėgimui, čia aš nekalbu ai kainą smile.gif
Na aš dar po 5sav negrįšiu į bėgimą, man šiek tiek per anksti atrodo smile.gif bėja dalyvauji bėgimuose ? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 11, 12:31)
O kodėl sakai, kad "skausmingas" buvo sugrįžimas? Čia tiesiogine prasme, ar perkeltine?

tiesiogine, iš tikrųjų paskaudėdavo bėgant, klubus, pilvą. Bet vis mažėdavo to skausmo su kiekvienu bėgimu. Na aišku su protu bėgau, tiek kiek gerai jaučiaus, sukandus dantis au ašarom akyse nesiplėšiau.
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 11, 12:38)
nenorėjau pasakyti , kad būtinai super brangius reikia pirkti  smile.gif  bet , kad tai turi būti investicija į kur nereikia gailėti  smile.gif nes yra žmonių kurie mano jog inkariukai tinkami bėgimui, visada sakau geriau už 10 euru iš maksimos su ne ploksčiu padu kedai, nei už 30 eurų stilingi lygiapadžiai. Bėgimui skirti batai yra skirti bėgimui, čia aš nekalbu ai kainą  smile.gif 
Na aš dar po 5sav negrįšiu į bėgimą, man šiek tiek per anksti atrodo  smile.gif bėja dalyvauji bėgimuose ?  smile.gif

aš su lygiapadžiais bėgu blush2.gif bėgimui skirtais smile.gif

jo, ankstokai aš kažkaip. Sakau, paskaudėdavo, gal geriau pralaukt smile.gif bėgimuose dalyvauju, labiausiai patinka trail bėgimo taurės etapai. O tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 11 sausio 2016 - 13:59
Iš Trail etapu tik Rekyvos bėgime bėgu, kažkaip kažkaip daugiau neteko, o šiaip dalyvauju Lietuvos bėgimo taurėje, pažadėjau , kai vėl į važiuosiu į vėžes, kiek išeis prisijungsiu ir prie Trail.Bet jai rezultatui tai visada ruošdavausi plento varžyboms. Visada važiuoju į Ryga bėgti geguži kai būna bėgimas. Vietinės reikšmės. Ir kur nors bet ne Lietuvoje jai bėgu pusmaratonį.
Papildyta:
rolleyes.gif Iš Trail etapu tik Rekyvos bėgime bėgu, kažkaip kažkaip daugiau neteko, o šiaip dalyvauju Lietuvos bėgimo taurėje, pažadėjau , kai vėl į važiuosiu į vėžes, kiek išeis prisijungsiu ir prie Trail.Bet jai rezultatui tai visada ruošdavausi plento varžyboms. Visada važiuoju į Ryga bėgti geguži kai būna bėgimas. Vietinės reikšmės. Ir kur nors bet ne Lietuvoje jai bėgu pusmaratonį.

Na jai tie lygiapadžiai skirti bėgimui, tai viskas ok smile.gif Bet Trail trasom ir savotiška avalynė reikalinga smile.gif

O pilva ir klubus tau skaudėjo nes dar raiščiai nebuvo sustiprėja o gimda dar į savo vietą tik grįžinėjo 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2016 01 11, 13:05)
Iš Trail etapu tik Rekyvos bėgime bėgu, kažkaip kažkaip daugiau neteko, o šiaip dalyvauju Lietuvos bėgimo taurėje, pažadėjau , kai vėl į važiuosiu į vėžes, kiek išeis prisijungsiu ir prie Trail.Bet jai rezultatui tai visada ruošdavausi plento varžyboms. Visada važiuoju į Ryga bėgti geguži kai būna bėgimas. Vietinės reikšmės. Ir kur nors bet ne Lietuvoje jai bėgu pusmaratonį.

O, rėkyva man palikusi didelį įspūdį. Praeitais metais iki pažastų išsimaudžiau, įkritųsi į upelį smile.gif Aš Bėgimo taurės dalyvavau, bet būtent po rėkyvos 'persimečiau' ant trail taurės. Labiau užkabino miškai ir pelkės smile.gif Bėgimo taurė irgi patinka, dalyvauju, kai gaunas, bet ji toliau nuo vilniaus būna, ir aš patingiu važiuot 200km dėl 10km bėgimo blush2.gif
Aš ir tuos didžiuosius bėgimus mėgstu, vilniaus maratoną myliu labai, stengiuos jo nepraleist, man smagu kartais ir tokioj didelėj minioj startuot smile.gif na būtent dėl to tokio kiekybinio minios jausmo, nemoku nupasakot smile.gif

na matyt viską mėgstu be galo, kur bėgti leidžia, gal kiek kvailai mano pastas nuskambėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 11 sausio 2016 - 14:11