Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(bamba @ 2016 01 03, 16:27)
na nelabai šala žandai. Gal biški, bet netiek, kad diskomfortas didelis būtų. Tepu kremu vaikišku nuo šalčio, kur vaikams turiu ir normaliai.
O pirštai kojų tau ne? gal dvigubas kojines maunies ar kaip? Nors įtariu man šala dėl tų barefutinių batų, ten padas gal 2mm plona, kieta gumutė ir vsio. Tai labai žemės šaltis jaučias unsure.gif
Aš dar pagalvojau, kad atšilus  iki pliuso bus bjauru, visur balos ir šlapia. Gal dabar geriau smile.gif

Kažkaip nieks nesportuoja arba tiek sportuoja kad net bendraut nereik, šitoj temoj dviese pasikalbam, kitos sporto temos irgi žiūri neitin judančios

Man pirštai ne. Anądien dėjaus tokias su gal 20 proc. vilnos - tai peršilę buvo.
-
Gali būt ir 1mas [daug sportuoja, nėr kada šnekėt], ir 2tras [poislsi, šventės] biggrin.gif
Atsakyti
Na dabar turiu klausimą :-)
Ar jums taip nebūna, kaip man šiandien atsitiko biggrin.gif , kad parbėgi, ir greit [nes jaučiu, kad lb greit vėsti imu, dėl to tas "greit" smile.gif] nusiprausus pasidaro LABAI SĄLTA?
Aš šiandien net išsigandau biggrin.gif , bet gal, sakau, dėl drėgmės lauke? Nesupratau aš "bajerio", nes prie didesnio minuso man taip nebuvo. O šiandien bėgant atrodė, kad šąla net tos vietos, kur šiaip niekada nešąlą. doh.gif ir taip ir buvo, aišku.
Gėriau arbatas, susisupau į vilnones antklodes ir tiesiog š i l d ž i a u s i doh.gif biggrin.gif Kokį pusvalandį tai drąsiai užėmė.
Buvo kam taip? Gal ką ne taip dariau, galvoju? g.gif Ar čia norma? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 sausio 2016 - 14:58
Ir dar klausimas: radau SD Everlast sporbus bėgimui. Bet kaina tokia jau buvo nebrangi, kad... nepirkau, nes pagalvojau, gal ten chlamas visiškas doh.gif biggrin.gif
Aš teisi ar nelabai? smile.gif
Atsakyti
dėl šalčio, tai man taip būna. Na bet man taip būna, kai lauke šalta. Aš šiaip neesu prie šalčmyrių, visą žiemą trumpom rankovėm po striuke pravaikštau, bet po bėgimo rengiuos megstinį ir drebu pusvalandį.

Dėl sportbačių tai nežinau unsure.gif Nemanau kad kaina ir kokybė būtinai susiję, bet nesimatavus ir firmos nežinant nerizikuočiau. Nebent guglint atsiliepimus kokius.
Aš užsisakiau dvejus naujus. Vienus tokius pat kur turiu (ale tapkes), kitus trail tapkes, su šypais smile.gif Abu vivobarefoot firmos. Lauksiu.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 09, 16:36)
dėl šalčio, tai man taip būna. Na bet man taip būna, kai lauke šalta. Aš šiaip neesu prie šalčmyrių, visą žiemą trumpom rankovėm po striuke pravaikštau, bet po bėgimo rengiuos megstinį ir drebu pusvalandį.

Dėl sportbačių tai nežinau unsure.gif Nemanau kad kaina ir kokybė būtinai susiję, bet nesimatavus ir firmos nežinant nerizikuočiau. Nebent guglint atsiliepimus kokius.
Aš užsisakiau dvejus naujus. Vienus tokius pat kur turiu (ale tapkes), kitus trail tapkes, su šypais smile.gif Abu vivobarefoot firmos. Lauksiu.

Ačiū. Na tai gal normalu. Čia man šiandien premjera, bet aišku dar sugebėjau nepavalgius išbėgt [kažkaip nemačiau reikalo] biggrin.gif , gal irgi davė savo.

Oho, pavarei tu čia biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Aš tai vis taip "ant minimumo investicijų" varau, nes vis dar žiūriu, kiek aš čia bėgsiu. Gerai sakai, toks gal stipriausias argumentas tai, kad nesimatavus. Gal čia Kaune į SD reikia nueit, gal ten bus ta firmelė? Nes internete tai geri atsiliepimai, bet vis tiek kažkaip neįtikino (ką ten žinai, kas ten rašo, kažkaip iš pačių tekstų ne koks įspūdis, nes maždaug rašo, kad gerai", bet nieko konkretaus - dėl ko kas kam naudojo, tai gal ten net nebėgiojo su jais, ai lotuliukas.gif )

Kada tamstos koks artimiausias bėgimas laukia?

Aš tai taip susinervinau į visus čia tuos LT bėgimus pasirodo iki 12.31 daaaaug pigesnės registracijos buvo, o aš sausį atsidarau ir bac doh.gif lotuliukas.gif - nu pigiau vis tiek iš anksto, bet nekilo ranka, nežinau, tai susiabydninau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 09, 17:15)
Ačiū. Na tai gal normalu. Čia man šiandien premjera, bet aišku dar sugebėjau nepavalgius išbėgt [kažkaip nemačiau reikalo]  biggrin.gif , gal irgi davė savo.

Oho, pavarei tu čia  biggrin.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Aš tai vis taip "ant minimumo investicijų" varau, nes vis dar žiūriu, kiek aš čia bėgsiu. Gerai sakai, toks gal stipriausias argumentas tai, kad nesimatavus. Gal čia Kaune į SD reikia nueit, gal ten bus ta firmelė? Nes internete tai geri atsiliepimai, bet vis tiek kažkaip neįtikino (ką ten žinai, kas ten rašo, kažkaip iš pačių tekstų ne koks įspūdis, nes maždaug rašo, kad gerai", bet nieko konkretaus - dėl ko kas kam naudojo, tai gal ten net nebėgiojo su jais, ai  lotuliukas.gif )

Kada tamstos koks artimiausias bėgimas laukia?

Aš tai taip susinervinau į visus čia tuos LT bėgimus pasirodo iki 12.31 daaaaug pigesnės registracijos buvo, o aš sausį atsidarau ir bac  doh.gif  lotuliukas.gif - nu pigiau vis tiek iš anksto, bet nekilo ranka, nežinau, tai susiabydninau  lotuliukas.gif

aš nesakiau, kad normalu blush2.gif iš tikrųjų nežinau, tik kad ir man taip būna smile.gif Bet kol kas sveika gyva, tai gal tikrai normalu tas šaltis smile.gif

aš pirkau batus jau biški iš reikalo, nes mano dabar nešiojami jau patrinti ir bijau, kad numirs ir liksiu vidury žiemos be batų. O antrus įsimečiau jau iš intercijos, labiau pabandymui, žiemą manau pravers tie 'šypuotieji' , sukibimas geresnis.
Dar prieš perkant išbandžiau vienus savo senus brooksus (dar nesunešioti tikrai), galvojau atsargai turėsiu, jei suplyš šitie, bet šūdas, su skausmu pabėgėjau biški ir apsisukau. Nu rimtai, nebegaliu bėgt net su minimaliu pakilimu kulne, man reik lygių lygių, ale inkariuko padu doh.gif

Dėl registracijų tai taip. Ir aš turiu įprotį registruotis paskutinėm dienom verysad.gif kažkaip vis atrodo, kad nebėgsiu, nėr laiko, neverta. O poto užsidegu ir bėgu. Tai moku daugiau negu normalūs žmonės. Jei tikrai žinai, kur nori bėgt, registruokis geriau. O kur nori bėgt? Aš tai nežinau, gal vasario pirmą savaitgalį dūkštose bėgsiu (reik pažiūrėt kur tai, lyg ir prie vilniaus tada gerai būtų biggrin.gif ), lyg ir bus toks, bet nesiregistravau dar:)

Ir dar mėgstu nemokamus bėgimus smile.gif Arba tokius už 1 eurą, kartais pasitaiko. Na aišku dar ir vilniuj turi vykt man, išranki žodžiu smile.gif
Arba tokius idėjinius mėgstu, kaip kad šiandien vykęs 'gyvybės ir mirties keliu' nuo antakalnio kapinių iki tel. bokšto. Bet šitie jau ne dėl kainos, šiaip iš idėjos geri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 09 sausio 2016 - 18:57
QUOTE(bamba @ 2016 01 09, 18:54)

Tai jo, čia dėl to "normalumo" tai išvis kas čia žino, kas yra normalu biggrin.gif [čia jau plačia prasme biggrin.gif ]

O kada tu jau supranti, kad vsio, "numirė"? biggrin.gif

Idėjiniai ir man patinka, tik va aš irgi išranki - man Kaune turi būti lotuliukas.gif Į šitą "gyvybės" lb norėjau, bet tai va. smile.gif

Na, ačiū už paskatinimą. Gal į kurį užsiregistruosiu. Į nemokamą tai jau užsiregistravau, balandį Ąžuolyno bus bėgimas.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 09, 18:21)
O kada tu jau supranti, kad vsio, "numirė"?  biggrin.gif

Idėjiniai ir man patinka, tik va aš irgi išranki - man Kaune turi būti  lotuliukas.gif Į šitą "gyvybės" lb norėjau, bet tai va.  smile.gif

Na, ačiū už paskatinimą. Gal į kurį užsiregistruosiu. Į nemokamą tai jau užsiregistravau, balandį Ąžuolyno bus bėgimas.

nu kai skylė dugne biggrin.gif arba šone biggrin.gif

aišku registruokis, jei tik noro ir laiko yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 09, 19:47)
nu kai skylė dugne biggrin.gif arba šone biggrin.gif
<...>

Supratau biggrin.gif
Atsakyti
rastafarinas Man tai po bėgimo atvirkščiai, bent jau žandai šilasi. Ir atrodo kaip burokėliai. smile.gif Keista.

bamba Neįsivaizduoju kaip žiemą su tapkėm įmanoma. Turiu porą spintoj, bet su jomis net ir vasarą tik karts nuo karto prasirisnoju. Žiemą tik su zefyriniais.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 09, 18:50)
Supratau  biggrin.gif

su tikraisiais bėgimo batais patariama nebėgti daugiau nei 700-800km. Jei nuo pirmo užsidėjimo tiek nubėgai, vadinas jau laikas keist. Čia apie tuos visus su amortizacijom, zefyrais, jie blogiau savo funkcijas atlieka tada smile.gif
O kai mano bato konstrukcija yra panaši į dušo šlepetės labiau, tai nelabai kas ten dėvisi, nebent plyšta.
QUOTE(vyty @ 2016 01 09, 21:40)
rastafarinas Man tai po bėgimo atvirkščiai, bent jau žandai šilasi. Ir atrodo kaip burokėliai. smile.gif Keista.

bamba Neįsivaizduoju kaip žiemą su tapkėm įmanoma. Turiu porą spintoj, bet su jomis net ir vasarą tik karts nuo karto prasirisnoju. Žiemą tik su zefyriniais.

gal veido kraujagyslės arčiau odos. Mano labai toli, aš išvs niekad neraustu, žandai nekaista ir visada biški perbalus atrodau.

Kokios tapkės spintoj? mane labai domina visos 'tapkinės' patirtys, nelabai kas naudoja, tai vis iš lempos tenka pirkt.
Man puikiai su jom bėgasi ir žiemą, paskutines savaites vilnones kojines užsimoviau, tai išvis lafa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 10 sausio 2016 - 11:12
sveikos damos 4u.gif

priimsit į bėgiojančių klubą? smile.gif

Dėl šalčio krėtimo po dušo parbėgus šaltu sezonu namo reikia bent pusvalanduką nelysti į dušą ir palaukti kol visos šiek tiek apšalusios vietos (leškos ir šikna dažniausiai) namų temperatūroje atšils, nes prausiantis po karštu vandeniu odai būna šokas, todėl įsijungia normali kūno reakcija šaltkrėtis, spazmuoja kraujagyslės smile.gif
Atsakyti