Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

Labas rytas smile.gif ,

O klausykit, kokias jūs naudojat [jei naudojate] ant sportbačių kokias apsaugas nuo paslydimo? Žinau būna tokios gumos užsitempia [gal kur matėt LT parduotuvėse?]?
Nors šitą mintį man "užbrokijo", ale vinukus įkalt geriau.

Ką jūs patartumėt, chebryte, - kaip darot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 01 sausio 2016 - 09:54
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 01, 08:53)
Labas rytas  smile.gif ,

O klausykit, kokias jūs naudojat [jei naudojate] ant sportbačių kokias apsaugas nuo paslydimo? Žinau būna tokios gumos užsitempia [gal kur matėt LT parduotuvėse?]?
Nors šitą mintį man "užbrokijo", ale vinukus įkalt geriau.

Ką jūs patartumėt, chebryte, - kaip darot?  smile.gif

nieko nenaudoju, tai neparekomenduosiu, bet mačiau akciją http://beta.lt/visa-...tegory_filter=2
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 01, 10:43)
nieko nenaudoju, tai neparekomenduosiu, bet mačiau akciją http://beta.lt/visa-...tegory_filter=2

Va va štių ir ieškojau drinks_cheers.gif
Ačiū 4u.gif
[ir kaip malonu, kad yra anksti ryte atsikeliančių šį nuostabų ir napakartojamą 2016 rytą ! wink.gif]
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 01, 10:59)
Va va štių ir ieškojau  drinks_cheers.gif
Ačiū  4u.gif
[ir kaip malonu, kad yra anksti ryte atsikeliančių šį nuostabų ir napakartojamą 2016 rytą ! wink.gif]

tai manau visi atsikelia, kas mažų vaikų turi. jiems gi nepaaiškinsi, kad nauji metai biggrin.gif nors aš miegojau vidurnaktį jau, dzin man tie nauji, užtat šian ryte pabėgiojau smile.gif

parašyk, jei pirksi, ar patogu su tokiais. Kaina nedidelė, tai ir aš gundausi. Tik bijau, kad su mano plonais batais gal jausis tie metaliukai nemaloniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 01, 15:38)
tai manau visi atsikelia, kas mažų vaikų turi. jiems gi nepaaiškinsi, kad nauji metai biggrin.gif nors aš miegojau vidurnaktį jau, dzin man tie nauji, užtat šian ryte pabėgiojau smile.gif

parašyk, jei pirksi, ar patogu su tokiais. Kaina nedidelė, tai ir aš gundausi. Tik bijau, kad su mano plonais batais gal jausis tie metaliukai nemaloniai unsure.gif

Gerai, jei pirksiu parašysiu, ar patogu buvo.

Ir dar paklausiu - tai jei šiandien ryte bėgiojai, tai taip suprasčiau, iki -15 dar nieko visai turbūt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 01, 15:10)
Ir dar paklausiu - tai jei šiandien ryte bėgiojai, tai taip suprasčiau, iki -15 dar nieko visai turbūt?  smile.gif

jei atvirai, net nesusimasčiau, aš net nepažiūrėjau kiek prieš išeidama. Nieko neįprasto nepajutau, labai gerai bėgos, nu žodžiu, matyt su kosmosu bendrauju
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 01, 16:19)
jei atvirai, net nesusimasčiau, aš net nepažiūrėjau kiek prieš išeidama. Nieko neįprasto nepajutau, labai gerai bėgos, nu žodžiu, matyt su kosmosu bendrauju

smile.gif Tai liuks.
Man šiaip irgi šaltuma priimtiniau.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 01, 15:22)
smile.gif Tai liuks.
Man šiaip irgi šaltuma priimtiniau.

kai vėsu tikrai geriau bėgas drinks_cheers.gif tik gal vis dėlto pliusinė temperatūra malonesnė, kad ir žema biggrin.gif

Kažkaip atsimenu seniau labai 'parinaus', kai bėgas kažkaip 'ne pagal planą'. Prieš kelis metus, jei išeidavau bėgt, o ten slidu, griždavau po pusės distancijos visa keikdamasi, nepatenkinta. Arba jei per pūsnis klampodavau, irgi apsisukdavau ir burbėdavau namie, kad nesportas, nesamonė, čiurnas skauda, nepabėgiojau. O dabar žiūriu dzin pasidarė, bėgu bile kaip. Kartą čia išbėgau naujoj vietoj, ir ruduo, pažliugę, tai įbridau visa į purvą, atgal grižt nesinori purvu ir į kalną, į priekį krūmai visokie bjauru, net veidą apsidraskiau, tai per 30min 'įveikiau' 2.5km gal thumbup.gif bet grįžau laiminga, vis nauja patirtis.
Čia būdavo kaip toj paratlėj, 'blogam šokėjui ir grindys trukdo'. Noris tikėt, kad dabar geriau sekas, bet gi tempai sulėtėję, forma dingus, na bet gal jaust malonumą svarbiau, negu gerus skaičius endomondo matyt smile.gif arba tiesiog kiekvienas su savais tikslais, kam greitis, o kam tiesiog šiaip
Atsakyti
Nu ką - šnd jau ne taip slidu, bet tuos apkaustus užsakiau nereiks bus kaip kitaip sunešioti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 02, 13:18)
Nu ką - šnd jau ne taip slidu, bet tuos apkaustus užsakiau  nereiks bus kaip kitaip sunešioti  biggrin.gif .

na jei ką, kitamet pravers smile.gif Šiandien jau man šalta buvo bėgt, išbėgus rodė -23. Planavau 10km, grižau po 7 smile.gif Nors kūnui šilta buvo, net gal per šilta, bet kojų pirštai šalo ir liaškos. Liaškos dar dzin, bet kojų pirštus rimtai pabijojau nušalt.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2016 01 03, 12:56)
na jei ką, kitamet pravers smile.gif Šiandien jau man šalta buvo bėgt, išbėgus rodė -23. Planavau 10km, grižau po 7 smile.gif Nors kūnui šilta buvo, net gal per šilta, bet kojų pirštai šalo ir liaškos. Liaškos dar dzin, bet kojų pirštus rimtai pabijojau nušalt.

Oho, tu čia kietai šiandien thumbup.gif -23 wow... O tau žandai nešąlą? Man dėl jų nesmagiausiai kažkaip, raudoni kaip kažin kas, nors pritepu riebalais kaip reikiant.
Aš tai norėjau, jau net apsirengiau, bet kažkaip šalta net namie su tais rūbais buvo, tai pasinervinau ir atsiguliau - arbatas geriu, šalta kaip tai keistai, ir žiauriai abydna kad nepabėgiojau biggrin.gif Nors iš tikro tai jaučiu kabinasi koks tai brudas, bet vis tiek, nu labai norėjau bėgt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 03, 15:07)
Oho, tu čia kietai šiandien  thumbup.gif -23 wow... O tau žandai nešąlą? Man dėl jų nesmagiausiai kažkaip, raudoni kaip kažin kas, nors pritepu riebalais kaip reikiant.
Aš tai norėjau, jau net apsirengiau, bet kažkaip šalta net namie su tais rūbais buvo, tai pasinervinau ir atsiguliau - arbatas geriu, šalta kaip tai keistai, ir žiauriai abydna kad nepabėgiojau  biggrin.gif Nors iš tikro tai jaučiu kabinasi koks tai brudas, bet vis tiek, nu labai norėjau bėgt  doh.gif  biggrin.gif

na nelabai šala žandai. Gal biški, bet netiek, kad diskomfortas didelis būtų. Tepu kremu vaikišku nuo šalčio, kur vaikams turiu ir normaliai.
O pirštai kojų tau ne? gal dvigubas kojines maunies ar kaip? Nors įtariu man šala dėl tų barefutinių batų, ten padas gal 2mm plona, kieta gumutė ir vsio. Tai labai žemės šaltis jaučias unsure.gif
Aš dar pagalvojau, kad atšilus iki pliuso bus bjauru, visur balos ir šlapia. Gal dabar geriau smile.gif

Kažkaip nieks nesportuoja arba tiek sportuoja kad net bendraut nereik, šitoj temoj dviese pasikalbam, kitos sporto temos irgi žiūri neitin judančios
Atsakyti