Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(liusė @ 2015 12 27, 21:03)
Su šventėm 4u.gif
Gal dalyvavot kas nors Vilniaus kalėdiniam bėgime?
Aš – ne, bet dalyvavau vakar vakare vykusiam bėgime "Būk matomas". Organizacija – kažkoks pasityčiojimas doh.gif  Trasa nesužymėta, savanorio anei vieno, žodžiu irgi nelabai noriai paaiškino, kur bėgt. Bėgikų viso labo virš 40 per abi trasas (5 km ir 10 km), atrodėm ten gan graudžiai po Katedros aiškštę ir Bernardinų sodą lakstydami. Aš bėgau 5 km ir iš moterų (12) buvau pirma, bet negavau nei jokio diplomo nei pasveikinimo.

Nu gražiausia doh.gif Jau bent rankelę galėjo paspaust, net sunku patikėti kažkaip doh.gif Suprask, "bėkit, ir būkite laimingi tuo!:lotuliukas:

Per kiek atbėgot, liuse?

P.S. Aš jus sveikinu thumbup.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 27, 21:32)
P.S.  Aš jus sveikinu  thumbup.gif first.gif

Ačiū, smagu, net išsišiepiau biggrin.gif 4u.gif
Atbėgau per 24 min, bet nejungiau laikrodžio ir nežinau, ar pilnai 5 km buvo.
Internete žiūriu plinta neigiami dalyvavusių astsiliepimai apie šį bėgimą. E. Jakilaitis parašė: "tai, ko gero, blogiausiai šiemet organizuotas sporto renginys pasaulyje" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 12 27, 22:36)
Ačiū, smagu, net išsišiepiau biggrin.gif  4u.gif
Atbėgau per 24 min, bet nejungiau laikrodžio ir nežinau, ar pilnai 5 km buvo.
Internete žiūriu plinta neigiami dalyvavusių astsiliepimai apie šį bėgimą. E. Jakilaitis parašė: "tai, ko gero, blogiausiai šiemet organizuotas sporto renginys pasaulyje" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Na išties, kaip sako, būtų juokinga, jei nebūtų liūdna.

Bet tai jūs kad atskuodėt ! thumbup.gif O seniai pati bėgiojat? [ar galiu saktyt "tu"]? Per kiek laiko tokius tempus išsitreniravot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 12 27, 20:03)
Aš bėgau 5 km ir iš moterų (12) buvau pirma, bet negavau nei jokio diplomo nei pasveikinimo.

lotuliukas.gif o tu mama mija, kaip idiotiškai, net košmaruose nesapnavau, kad taip būna. Juokas pro ašaras

aš niekur nebėgau, brangūs tie bėgimai, aš ant trail taurės mieliau leidžiu
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 28, 10:41)
lotuliukas.gif Na išties, kaip sako, būtų juokinga, jei nebūtų liūdna.

Bet tai jūs kad atskuodėt ! thumbup.gif O seniai pati bėgiojat? [ar galiu saktyt "tu"]? Per kiek laiko tokius tempus išsitreniravot? smile.gif

Gali sakyt "tu" mirksiukas.gif Bėgioju trečius metus reguliariai, anksčiau irgi kartais pabėgiodavau, bet tik dėl svorio – nesidomėjau nei nubėgtais km, nei greičiu. Greitis turbūt didėjo pirmus metus nuolat bėgiojant, šiemet jokio asmeninio rekordo nesu pagerinus, nelabai ir stengiuosi.

Atsakyti
Merginos, ypač Vilnietės, o kaip bėgiojat tokiu oru, kaip rengiatės, ar ne slidu?
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 12 27, 22:03)
Su šventėm 4u.gif
Gal dalyvavot kas nors Vilniaus kalėdiniam bėgime?
Aš – ne, bet dalyvavau vakar vakare vykusiam bėgime "Būk matomas". Organizacija – kažkoks pasityčiojimas doh.gif  Trasa nesužymėta, savanorio anei vieno, žodžiu irgi nelabai noriai paaiškino, kur bėgt. Bėgikų viso labo virš 40 per abi trasas (5 km ir 10 km), atrodėm ten gan graudžiai po Katedros aiškštę ir Bernardinų sodą lakstydami. Aš bėgau 5 km ir iš moterų (12) buvau pirma, bet negavau nei jokio diplomo nei pasveikinimo.

Su šventėm!
Ir aš spaudžiu ranką. first.gif
Vilniaus Kalėdiniame sudalyvavau. Daug teigiamų emocijų. Turbūt bus vienas iš tų kuriuos kartosiu.
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2015 12 29, 21:09)
Merginos, ypač Vilnietės, o kaip bėgiojat tokiu oru, kaip rengiatės, ar ne slidu?

Jo, kaip bėgat?
Jei niekas nesakys, aš artimiausiu metu išbandysiu, ir žiūrėsiu, kas bus biggrin.gif
Atsakyti
aš bėgu, deduos pirštines, kepurę, ant kaklo medvilninį užmautą, pašiltintas timpas, maikę ilgom rankovėm (storos medvilnės), ant viršaus striukę nuo vėjo.
Išėjus būna šalta, po 1km pasidaro šilta.
Dėl slidumo, priklausomai kur bėgi, aš labiau miškuose, tai ten labiau klampojimas per pūsnis stabdo negu slidumas smile.gif
Atsakyti
Na o man šiandiem buvo "prezentacija", ar kaip čia tiksliau, prmejera gal? Pirmas kartas "ant tike" šalčio ir sniego biggrin.gif

Aš dėjaus ant šiltų tipmų šortus [kur vasarą bėgioju lotuliukas.gif - bet žiauriai gerai buvo], dar po apačia vilnonius tokius apatinius [nes tiesiog tokius turiu biggrin.gif ], ploną striukytę pakeičiau apyploniu tokiu vilnoniu megztiniu [aš po ta striukelekažkaip lb suprakaituoju [nors ir ale super duper garina ten ir viską daro], pabijojau 'sušlapt' prie tokio minuso], o po jo apačia - berankovę ir ilgų rankovių spec sportines 'maikes' [sintetines]. Kepurę, pirštines [vilnones, ir tiek]. Kojnės tokios su vos dalimi vilnos buvo.
Tai va. Gerai visai, tik kartais dar akpišoną norėjosi dėtis, nes, matyt, kaklas sušyla, ir jei imi lėčiau bėgt ima šąlt - tai tas kapišonas pats tas. Paskui megztinio rankoves ir apačią jau raitojau biggrin.gif , bet ir supratau, kodėl bėgimui / sportui tokias 'maikes' siūlo: ilgos rankovės ir tokios trumpos, kiek žemiau krūtinės baigiasi [galvodavau kad čia be ryšio kokis tai dalykas biggrin.gif, tai tą ryšį radau biggrin.gif drinks_cheers.gif ].

O bjauriausia tas slidumas. Tai kur tik radau 'gryno' šaligatvio, tai lėkiau kiek galėjau lotuliukas.gif , o per sniegus tai nieko visai, treška tik biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liusė @ 2015 12 29, 18:11)
Gali sakyt "tu" mirksiukas.gif Bėgioju trečius metus reguliariai, anksčiau irgi kartais pabėgiodavau, bet tik dėl svorio – nesidomėjau nei nubėgtais km, nei greičiu. Greitis turbūt didėjo pirmus metus nuolat bėgiojant, šiemet jokio asmeninio rekordo nesu pagerinus, nelabai ir stengiuosi.

OK smile.gif

O tau krito svoris bėgiojant? Nes man tai tas pats, gal net koks +1 kg (jei ne 2 biggrin.gif ] tai drąsiai prisidėjo doh.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 30, 20:48)
O tau krito svoris bėgiojant? Nes man tai tas pats, gal net koks +1 kg (jei ne 2  biggrin.gif ] tai drąsiai  prisidėjo doh.gif  wacko.gif

tai čia nedaug tas kilas, gal raumenai užaugo, apimtys nebandei žiūrėt? ar sumažėjusios?
man asmeniškai bėgimas svoriui nepadeda, atvirkščiai, tik pradedu daugiau bėgiot, iškart užsimetu 2-3kg verysad.gif nu matyt apetitas išauga. Esu kelis kart apmažinus bėgimą, iškart svorį pamesdavau, nes valgiau mažiau
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 31, 12:50)
tai čia nedaug tas kilas, gal raumenai užaugo, apimtys nebandei žiūrėt? ar sumažėjusios?
man asmeniškai bėgimas svoriui nepadeda, atvirkščiai, tik pradedu daugiau bėgiot, iškart užsimetu 2-3kg verysad.gif nu matyt apetitas išauga. Esu kelis kart apmažinus bėgimą, iškart svorį pamesdavau, nes valgiau mažiau

Tai va va, apetitu nesiskundžiu, ir tikrai bėgiojant toks labai jau "natūralus" pasidaro lotuliukas.gif Apimtys nepamažėjo irgi. Bet štai šnd apsiaviau aukšta pakulne batus tai net vyras raumenis įvertino biggrin.gif - na tikrai matosi;gal tik paguodos man iš to nėr daug doh.gif biggrin.gif

Na tai ką darysi, žiūrėsiu, kaip čia kas bus smile.gif . O šiaip - iki kokio didžiausio minuso bėgioji /-at [visų klausiu smile.gif ]?

Ir ką - gerų ateinančių metų visiems /-oms: sveikatos, draugų, šilumos ir ramybės vidinės! 4u.gif
Atsakyti