QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 07, 20:02)
QUOTE(bamba @ 2015 12 07, 19:21)
Dėkui, išsamiai taip
Net pasigooglinau apie tuos trail .
Man irgi šis žodis toks mistinis, pagarbią baimę keliantis [išvis dabar tos mados, visokie TRX, ikx-brix, eX, activeX - taip ir sukasi galvoj visokie sudėtingumai ]
O jei rimtai, tai būtinai pabandysiu. Kol kas man bus treilas geras ir per medžių šaknis miško takiukais pabėgiot, čia kur lokaliai į "kalną" užbėgti, bet kai atšils orai tai gal visai bus verta pabandyti. Dabar tas šaltis iš šlapumai baugina
Kažkoks lyg ir LT puslapis yra, einu googlinti toliau .
O iš tavęs tai lauksiu įspūdžių iš gruodžio 13tos. [su foto!!! - juokauju, nebūtinai ]
na taip, tie pavadinimai tai mandrai skamba. Bet esmė tai paprasta, tiesiog bėgi mišku ar pan Man patinka bėgt mišku, oras grynas, ramu. Aš savo įprastose trasose prie namų dažniausiai nė vieno žmogaus nesutinku bėgdama, ramybė. Kelis kart bandžiau palei gatves bėgt, tiesiog vakarais jau baisoka man į miškus lyst, tai jokio malonumo, smirda man tos mašinos, kažkaip netaip
O žiemą koks kaifas miške, ypač rytais, klaidžioti naujais maršrutais, kai gražiai švariai sninga ir dar saulėtas rytas pasitaiko vaizdų prisižiūrėdavau grįždavau su apsnigtais plaukais, apšerkšnijusiom blakstienom, nu gi fain
xtrasoj tai nežinau ar dalyvausiu, kaip gausis, kažkaip šį kartą nėr taip, kad labai trauktų