Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 07, 20:02)
QUOTE(bamba @ 2015 12 07, 19:21)

Dėkui, išsamiai taip 4u.gif drinks_cheers.gif
Net pasigooglinau apie tuos trail smile.gif.

Man irgi šis žodis toks mistinis, pagarbią baimę keliantis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [išvis dabar tos mados, visokie TRX, ikx-brix, eX, activeX lotuliukas.gif - taip ir sukasi galvoj visokie sudėtingumai lotuliukas.gif ]

O jei rimtai, tai būtinai pabandysiu. Kol kas man bus treilas geras ir per medžių šaknis miško takiukais pabėgiot, čia kur lokaliai į "kalną" užbėgti, bet kai atšils orai tai gal visai bus verta pabandyti. Dabar tas šaltis iš šlapumai baugina biggrin.gif

Kažkoks lyg ir LT puslapis yra, einu googlinti toliau smile.gif.

O iš tavęs tai lauksiu įspūdžių iš gruodžio 13tos. [su foto!!! biggrin.gif - juokauju, nebūtinai smile.gif ]

na taip, tie pavadinimai tai mandrai skamba. Bet esmė tai paprasta, tiesiog bėgi mišku ar pan biggrin.gif Man patinka bėgt mišku, oras grynas, ramu. Aš savo įprastose trasose prie namų dažniausiai nė vieno žmogaus nesutinku bėgdama, ramybė. Kelis kart bandžiau palei gatves bėgt, tiesiog vakarais jau baisoka man į miškus lyst, tai jokio malonumo, smirda man tos mašinos, kažkaip netaip unsure.gif
O žiemą koks kaifas miške, ypač rytais, klaidžioti naujais maršrutais, kai gražiai švariai sninga ir dar saulėtas rytas pasitaiko wub.gif vaizdų prisižiūrėdavau wub.gif grįždavau su apsnigtais plaukais, apšerkšnijusiom blakstienom, nu gi fain bigsmile.gif

xtrasoj tai nežinau ar dalyvausiu, kaip gausis, kažkaip šį kartą nėr taip, kad labai trauktų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 07 gruodžio 2015 - 21:35
[quote=bamba,2015 12 07, 21:34]
[/quote]
na taip, tie pavadinimai tai mandrai skamba. Bet esmė tai paprasta, tiesiog bėgi mišku ar pan biggrin.gif Man patinka bėgt mišku, oras grynas, ramu. Aš savo įprastose trasose prie namų dažniausiai nė vieno žmogaus nesutinku bėgdama, ramybė. Kelis kart bandžiau palei gatves bėgt, tiesiog vakarais jau baisoka man į miškus lyst, tai jokio malonumo, smirda man tos mašinos, kažkaip netaip unsure.gif
O žiemą koks kaifas miške, ypač rytais, klaidžioti naujais maršrutais, kai gražiai švariai sninga ir dar saulėtas rytas pasitaiko wub.gif vaizdų prisižiūrėdavau wub.gif grįždavau su apsnigtais plaukais, apšerkšnijusiom blakstienom, nu gi fain bigsmile.gif

xtrasoj tai nežinau ar dalyvausiu, kaip gausis, kažkaip šį kartą nėr taip, kad labai trauktų blush2.gif
[/quote]

100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Nors su apšerkšnijusiom dar neteko parbėgt smile.gif. Bet turėkime vilties! biggrin.gif

P.S. Aną dieną dariau eksperimentą biggrin.gif - nusifotografavau prieš bėgimą, ir po [nu, po kokių ten gal 8-9 km]. Tai nežinau, ar ten oda pridrėksta, ar tikrai tie dopaminai ar kas ten biggrin.gif veikia... Žodžiu, tas 'prieš' tai baisus atvejis, palyginus su "po": oda kažkokia tamsesnė, sudribus [čia persūdau kažkiek, aišku biggrin.gif ], žodžiu, pasenus labiau buvau "prieš" lotuliukas.gif
Nu aišku, reiks galbūt pakartot čia tą eksperimentą, nes tai kol kas tik case study, reikia gal kokių išsamesnių stebėjimų biggrin.gif

Na o dėl X trasos tai aišku, bus kaip bus - jei ką tai lauksiu ir kokio kito reportažo biggrin.gif
smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 gruodžio 2015 - 22:13
Sveiki! smile.gif

Bamba, ar bėgai?

Beje, o aš šnd sužinojau, kad vat moterom maratonus, bėgiot oficialiai leido tik nuo 1966m., kai viena drąsuolė apsirengė vyru ir įrodė (=nubėgo), kad moterys gali prabėgt ilgas distancijas - iki tol, sako, tuo nieks netikėjo. smile.gif

Turbūt jūs žinojot ! biggrin.gif Man čia tik viskas nauja (ir tuo pat smagu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 13, 22:32)
Sveiki!  smile.gif

Bamba, ar bėgai?

Beje, o aš šnd sužinojau, kad vat moterom maratonus, bėgiot oficialiai leido tik nuo 1966m., kai viena drąsuolė apsirengė vyru ir įrodė (=nubėgo), kad moterys gali prabėgt ilgas distancijas - iki tol, sako, tuo nieks netikėjo. smile.gif

Turbūt jūs žinojot ! biggrin.gif Man čia tik viskas nauja (ir tuo pat smagu)  smile.gif

gera istorija su ta pirmaja maratoninke, skaičiau apie tai knygose, tik datos nebeprisiminiau jau smile.gif kiek pamenu dar ją organizatoriai bandė išstumt iš trasos, kai patebėjo, kad ji moteris, bet kiti bėgikai palaikė jos pusę. Ot laikai buvo, negi gaila, kad kažkas tą maratoną bėga doh.gif lotuliukas.gif

aš xtrasoj nebėgau, laiko pagailėjau. Prie namų pabėgiot užtrunku apie 1h, o varžybose, kad ir Vilniuj, su visais važiavimais gaunas 2-2.5h. Ir taip šiemet melejoną varžybų aplankiau, o taip sunku atrast laiko kai maži vaikai namie doh.gif sausį galvoju į darbą grižt, tai išvis nežinau kada bėgiot reiks unsure.gif per pietus darbe bandyt, arba į darbą bėgt unsure.gif bet nemėgstu į darbą bėgt, kažkada bandžiau, nemažai daiktų reik ant kupros tystis, arba iš vakaro darbe pasilikt drabužius,šampūnus, na sudėtinga blin.
kartais galvoju, gal reik sėdėt namie iki kol 2 metai sukaks vien kad bėgiojimui laiko būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 14, 12:27)
gera istorija su ta pirmaja maratoninke, <...> kiek pamenu dar ją  organizatoriai bandė išstumt iš trasos, kai patebėjo, kad ji moteris, bet kiti bėgikai palaikė jos pusę. Ot laikai buvo, negi gaila, kad kažkas tą maratoną bėga doh.gif  lotuliukas.gif

aš xtrasoj nebėgau, laiko pagailėjau. <...>

Labas smile.gif 4u.gif
Prisiruošiau.
smile.gif
Nu bet tai ale kokie nu, išstumt bandė smile.gif . Dabar tai juokinga, bet kai pagalvoji, kiek pokyčių jau įvykę, vien per šimtmetį praėjusį.

Xtrasa - tai gal ir gerai. Ir dėl laiko suprantu. Man jau kur daugiau nei 1,30 val. tai tikrai atrodo nemenkai laiko.
Žiūrėsiu ir aš kaip man su tuo "kalėdiniu' pavyks. Nes taip keistai sergu - nesergu jau kelinta savaitė - kelias dienas gerai, paskui kur pašąlu - tai kitą dieną ausį skauda, tokai visa susismūtkinus [ biggrin.gif ], naktį išprakaituoju, karšta/šalta kažkos momentas biggrin.gif . Nu ir taip varau kas dvi tris dienas. Tai štai žiūrėsiu, kurios tos dienos ant mano to planuojamo bėgimo pasitaikys lotuliukas.gif - jei "sveikatos" - bėgsiu, jei ne - bus "ne".

O tai tavo darbas geras thumbup.gif "Bėgimui palanki darbovietė" smile.gif
O jei rimtai - tai geras taip, galėtų daug kur būt. Bent jau dušas darbovietėj - esminė sąlyga, manyčiau. Man taip patiktų.
- Nu arba galima, aišku, jau tik namo po darbo bėgti. Tada ir to dušo ten nereiktų.

Bet tai tu šaunuolė nereali- nes vaikučiai tai dar mažuliai, čia irgi reikia to laiko 'ištaikyti'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 15 gruodžio 2015 - 19:16
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 15, 18:12)
Labas  smile.gif  4u.gif
Prisiruošiau.
smile.gif
Nu bet tai ale kokie nu, išstumt bandė  smile.gif . Dabar tai juokinga, bet kai pagalvoji, kiek pokyčių jau įvykę, vien per šimtmetį praėjusį.

Xtrasa - tai gal ir gerai. Ir dėl laiko suprantu. Man jau kur daugiau nei 1,30 val. tai tikrai atrodo nemenkai laiko.
Žiūrėsiu ir aš kaip man su tuo "kalėdiniu' pavyks. Nes taip keistai sergu - nesergu jau kelinta savaitė - kelias dienas gerai, paskui kur pašąlu - tai kitą dieną ausį skauda, tokai visa susismūtkinus [ biggrin.gif ], naktį išprakaituoju, karšta/šalta kažkos momentas  biggrin.gif . Nu ir taip varau kas dvi tris dienas. Tai štai žiūrėsiu, kurios tos dienos ant mano to planuojamo bėgimo pasitaikys  lotuliukas.gif  - jei "sveikatos" - bėgsiu, jei ne - bus "ne".

O tai tavo darbas geras  thumbup.gif "Bėgimui palanki darbovietė"  smile.gif
O jei rimtai - tai geras taip, galėtų daug kur būt. Bent jau dušas darbovietėj - esminė sąlyga, manyčiau. Man taip patiktų.
- Nu arba galima, aišku, jau tik namo po darbo bėgti. Tada ir to dušo ten nereiktų.

Bet tai tu šaunuolė nereali- nes vaikučiai tai dar mažuliai, čia irgi reikia to laiko 'ištaikyti'.

vitamo c pagerk, ir cinko. Aš kai keistai jaučiuos geriu didelį kiekį vit C ir kažkiek cinko, nežinau greičiausiai placebas, bet man padeda bigsmile.gif

gerai pagalvojus, mano darbovietė viskam palanki. Tik aš nevisada mokanti prisitaikyt. O šiaip jo, darbe jei dušo nėr tai kokie bėgimai gali būt lotuliukas.gif bet kad ir turint tą dušą nepatogumų daug sudaro, na bet labai norint, matyt viską galima.
Man iš pradžių bėgimas atrodė toks mažai laiko reikalaujantis dalykas. Niekur važiuot nereik, laukt kokių grupinių treniruočių, na persirengi ir bėgi. Bet su laiku pakeičiau nuomonę. Jei nori kartais ilgesnius bėgimus pabandyt, na kad ir virš 10km, tai jau oho kiek laiko reik. 2-3val bėgimui nevisada atsiranda, o jei dar plius laikas dušui, rengimuisi unsure.gif
Atsakyti
rastafarinas, gal bėgai kalėdiniam?
Atsakyti
jau endomondo pamačiau, kad bėgai smile.gif šaunuolė!!!kaip sekės, kaip jauteis?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 20, 17:37)
jau endomondo pamačiau, kad bėgai smile.gif šaunuolė!!!kaip sekės, kaip jauteis?

Aha smile.gif net medalį [virtualų] Endomondas įteikė man lotuliukas.gif , už grečiausius 10 km biggrin.gif

Gerai žinok jaučiausi, net smagu, kad paklausei biggrin.gif Taip ir sveikatingai, nu ir šilta nerealiai, palyginus, ko tikėjausi iš Kalėdinio bėgimo [įsivaizdavau na tokią jau baltą žiemą... smile.gif ]

Labai daug chebros bėgo, tai ilgokai teko laukti prasiskirstymo. Smagi trasa [miškas, panemunės šiltas tas turbūt ten smile.gif], išskyrus tai, kad asfaltas, nes visgi takučiais miško bėgt smagiau. Bet radau tokių pakraštėlių, tai 'pakaifavau' visai smile.gif

Šiaip savo rekordų jokių nesumušiau, taip normaliai atbėgau, bet nebuvau padusus - dar galėjau bėgt toliau. Bet kai greitį palyginau, tai Rudens bėgime dėl panašaus tempo jaučiausi labiau 'besiplėšanti', tai gal čia koks progresas ir įvyko biggrin.gif

O taip - be galo maloni atmosfera. Visi nuotaikoj, su šeimom, viena mama bėgo su kūdikiu vežimėlyje [5 km !], nemenka dalis visokiais Seniais Šalčiais apsirengę, pižamom kalėdinėm, labai įvairaus amžiaus- nuo vaikų iki senolių [pastarieji prieky varė, man dar iki jų 100 metų biggrin.gif ], ir šuo lėkė dar ten kažkur. Po kokių 6 km aptingau, ale tai gale tokia chebra vyriškių bėgo ["dasivijo"], girdžiu šneka juokauja apie darbus, tai susinepatoginau, kad aš taip arti jų jau "gavausi", ėmiau greičiau bėgt lotuliukas.gif Nu ir ką įsibėgau ir įsibėgau visai, net pralenkiau keletą jaunuolių "į galą" - na tai jau man čia beveik pasiekimas, ne kokia priešpaskutinė ar ką biggrin.gif

Žodžiu, smagu. Pavykęs renginys smile.gif
Smagu išties. Negėda ir pasikviest ką prabėgt kartu būt buvę biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 20 gruodžio 2015 - 20:38
tai jei endomondo medalį davė, vadinas sumušei rekordą, arne? smile.gif

aš šianakt sapnavau, kad su supermamų forumo bėgikais kažkokiam keistam name nakvojam, buvom keturiese, rastafarinas, vyty ir dar du žmonės, bet neprisimenu kas, ir aš visus kalbinau eit pabėgiot, nieks nesutiko, nes sakėt, batų nepasiemėt. Aš aišku sakiau, kad basom galima bėgt, vienintelis vyty patikėjo manim, bet pabudau tada ir neaišku ar ėjom bėgt lotuliukas.gif

aš šiandien kažkokiais purvais kalnuotas pabėgiojau pavilny per lietų, grižau iki kelių purvuose pribraidžius doh.gif o kalnai tai vis dar man kirvis, palūžtu greit, tik pusiau eidama įveikiu didesnius. Nuokalnės irgi dabar nekas, slidu, purvas, supuvę lapai, tai skraidžiau neblogai. Gerai, tik kad žmonių nesutikau, bet tokiu oru, mažai kas į tuos purvynus lystų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 22, 21:21)
tai jei endomondo medalį davė, vadinas sumušei rekordą, arne?  smile.gif

aš šianakt sapnavau, kad su supermamų forumo bėgikais kažkokiam keistam name nakvojam, buvom keturiese, rastafarinas, vyty ir dar du žmonės, bet neprisimenu kas, ir aš visus kalbinau eit pabėgiot, nieks nesutiko, nes sakėt, batų nepasiemėt. Aš aišku sakiau, kad basom galima bėgt, vienintelis vyty patikėjo manim, bet pabudau tada ir neaišku ar ėjom bėgt lotuliukas.gif

aš šiandien kažkokiais purvais kalnuotas pabėgiojau pavilny per lietų, grižau iki kelių purvuose pribraidžius doh.gif o kalnai tai vis dar man kirvis, palūžtu greit, tik pusiau eidama įveikiu didesnius. Nuokalnės irgi dabar nekas, slidu, purvas, supuvę lapai, tai skraidžiau neblogai. Gerai, tik kad žmonių nesutikau, bet tokiu oru, mažai kas į tuos purvynus lystų biggrin.gif

Na, galim ir taip sakyt, kad sumušiau, jo smile.gif

O sapnelis tai geeeras thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Visai net faina kažkaip, nes tai neatsimenu, kada kas man sakė, kad mane sapnavo? g.gif Tikrai net gera kažkaip biggrin.gif .

O tai čia gal jau tas paslaptingas metas artėja, galvoju, - Kūčių naktis? Ar Saulės vėjai, magnetinės bangos, metų sandūra g.gif biggrin.gif - Nes aš šiąnakt irgi prisapnavau - atsinaujino tokie sveikatos negalavimai, papergyvenau matyt vakar, tai Lyncho "Trintukagalvio" stiliuj prisapnavau bileko, - turbūt reik bėgt geriau man ryt ar poryt bent kokius 5 km, kad pravalyt smegeną, nes jau hard'as visai pavargo lotuliukas.gif

Dėl kalnų ir nuokalnių sutinku. Ypač dabar, kai šlapia. Beje, ryt žiūrėjau +10 žada biggrin.gif - tai oras superinis bėgiojimui. smile.gif

Dėl žmonių liuks. Aš irgi galvojau kaip tik šiandien, kad dabar visi prekinsis prekybcentriuos, dovanas pakuos - tai pats tas bėgt į miškus biggrin.gif , bus tyku ramu ! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 22 gruodžio 2015 - 21:57
Su šventėm 4u.gif
Gal dalyvavot kas nors Vilniaus kalėdiniam bėgime?
Aš – ne, bet dalyvavau vakar vakare vykusiam bėgime "Būk matomas". Organizacija – kažkoks pasityčiojimas doh.gif Trasa nesužymėta, savanorio anei vieno, žodžiu irgi nelabai noriai paaiškino, kur bėgt. Bėgikų viso labo virš 40 per abi trasas (5 km ir 10 km), atrodėm ten gan graudžiai po Katedros aiškštę ir Bernardinų sodą lakstydami. Aš bėgau 5 km ir iš moterų (12) buvau pirma, bet negavau nei jokio diplomo nei pasveikinimo.
Atsakyti