QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 06, 19:45)
Bamba, o koks treilas artimiausias? A ten sunkiau bėgt nei šiaip miškais? - Labai domina
nu bus tipo xtrasa vilniuje gruodžio 13, poto nežinau, bet gal po naujų vėl trail bėgimo taurė startuos
dėl sunkumo tai priklauso nuo trasos, jei lygi, nesudėtinga, tai dar lengviau bėgt negu plentu, tik po kojom žiūrėt reik, kad už kokios medžio šaknies neužkliūt
Jei koks specifinis, su kalnais (praeitais metais sapieginės bėgimas toks buvo) tai man asmeniškai labai sunku, nes neturiu pasiruošimo, kalnais nebėgioju
Man gavos toks labiau lėtas lipimas, ne bėgimas, ir tai padūsus buvau jau pirmam kilometre.
Dar Rėkyvos idomus bėgimas, pelkėmis, minėjau jau, kad išsimaudžiau iki pažastų. Ten nėra sunku, bet reik nusiteikti bristi lediniu vandeniu, sušlapt kojas jau pačioj pradžioj, yra atkarpų kur kelis kilometrus tokia negilia pelke klampoji, lipti visokiais krūmais, peroškti upelius ir t.t. Bet čia nuo oro priklauso, bėgimas ankstyvą pavasarį, tai jei dar minusas, tada matyt sausa ta pelkė, užšalusi nuo žiemos, tik slidu tada gal
Man tas 'trailas' toks mistinis žodis, nesuprantu iki galo gal ką reiškia
Žmonės kažkaip linkę atskirt vos ne kaip atskirą sporto rūšį, o kodėl nežinau. Nu tai jei bėgti moki alsvaltu, tai kas gali neišeiti bėgant miško taku ar samanom ar žvyrkeliu. Aš miškais ir seniau pabėgiodavau, bet visai neseniai sužinojau, kad čia taip mandrai galiu pasivadinti