Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 01, 20:38)
biggrin.gif
Parašysiu tada iš naujo, tik vos vėliau, nes dabar negaliu. smile.gif
Papildyta:
Che, gerai, kad pasirodo, ta žinutė man pačiai ateina - tai nereikėjo iš naujo rašyti. Pasiunčiau, ar gavai?  smile.gif

gavau žinutę, bet joje nieko naujo, kažkokią seną rodo kaip naują doh.gif nu žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 02, 09:11)
gavau žinutę, bet joje nieko naujo, kažkokią seną rodo kaip naują doh.gif nu žodžiu...

Nu bandau dar sykį smile.gif. P.S. Galėtų jau ir baigtis visas šitas marazmas, pabodo biggrin.gif
Beje, užsiregitravau į Kauno "Kalėdinį bėgimą". Žėsim, kaip čia bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 02, 10:10)
Nu bandau dar sykį smile.gif. P.S. Galėtų jau ir baigtis visas šitas marazmas, pabodo  biggrin.gif
Beje, užsiregitravau į Kauno "Kalėdinį bėgimą". Žėsim, kaip čia bus  biggrin.gif

gavau šį kart.

Kiek kaune kainuoja kalėdinis? vilniuj 15 eurų berods už 10 ar 12km distanciją. aš nesiregistruoju, man kažkaip gaila tiek, geriau į kokį trail etapą suinvestuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 02, 11:40)
gavau šį kart.

Kiek kaune kainuoja kalėdinis? vilniuj 15 eurų berods už 10 ar 12km distanciją. aš nesiregistruoju, man kažkaip gaila tiek, geriau į kokį trail etapą suinvestuosiu smile.gif

3 eur jei iš anksto, 6 jei tą pačią dieną.

Liuks, kad gavai drinks_cheers.gif

15 tai daug. Aš irgi turėčiau kur investuot - kad ir į tuos didesniu sporbus, nes vis tik įisitikinau, kad maniškiai man 0,5 cm mažoki. Taip kaip ir su batais, bet be 0.5 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ir ko taip tyku čia? Bėgiojat visi? biggrin.gif
Aš va pasidalinsiu, kad supratau, jog aną syk, visgi, persistengiau su savo apranga, tai užtat ir šlapia buvau. Ir dar - imu pramokti bėgioti, tai ta koja kur numušdavau" pirštus, jau nebenumušu, - na vos vos. Bet įkirtau, kaip aš tą koją kreivinu.
Tai va žodžiu, atseit patobulėjau, tuom ir pasidžiaukime biggrin.gif lotuliukas.gif

Kaip jumi einas? smile.gif 4u.gif

Bamba, o koks treilas artimiausias? A ten sunkiau bėgt nei šiaip miškais? - Labai domina smile.gif
Atsakyti
šiandien išbėgau,tai vos vėjas nenunešė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 12 06, 22:07)
šiandien išbėgau,tai vos vėjas nenunešė biggrin.gif

Reikėjo po akmeną dėtis į kišenes biggrin.gif - Tao gal kur atviruose laukuose bėgiojot? g.gif smile.gif
- Aš vakar , tai dar so-so taip biggrin.gif Kas patiko, tai kad miško ošimas girdėjosi, net norėjau sustot ir nebėgt, paklausyt daugiau, nu bet tada būčiau sušąlus verysad.gif - teko bėgt biggrin.gif
Papildyta:
O, linetė Kaune bėgo drinks_cheers.gif Nors kas iš savo arealo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 06, 22:31)
Reikėjo po akmeną dėtis į kišenes  biggrin.gif - Tao gal kur atviruose laukuose bėgiojot?  g.gif  smile.gif
- Aš vakar , tai dar so-so taip  biggrin.gif Kas patiko, tai kad miško ošimas girdėjosi, net norėjau sustot ir nebėgt, paklausyt daugiau, nu bet tada būčiau sušąlus  verysad.gif - teko bėgt  biggrin.gif
Papildyta:
O, linetė Kaune bėgo  drinks_cheers.gif Nors kas iš savo arealo  biggrin.gif  thumbup.gif

aga,as po savo kojos siokios tokios operacijos pirma kart isbegau,ir vos nenuskridau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 12 06, 23:10)
aga,as po savo kojos siokios tokios operacijos pirma kart isbegau,ir vos nenuskridau biggrin.gif

Oooo, tai sveikatos ir stiprybės !
Va, jau ir skraidyt bebėgiojant pramoksit biggrin.gif
(juokauju, taip gerai čia tas "nenuskridau" atrodo biggrin.gif)
Skaitau, už lango vėjas ūžauja, jūsų žodžius patvirtindamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 06 gruodžio 2015 - 23:52
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 06, 23:50)
Oooo, tai sveikatos ir stiprybės !
Va, jau ir skraidyt bebėgiojant pramoksit  biggrin.gif
(juokauju, taip gerai čia tas "nenuskridau" atrodo  biggrin.gif)
Skaitau, už lango vėjas ūžauja, jūsų žodžius patvirtindamas  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 06, 19:45)
Bamba, o koks treilas artimiausias? A ten sunkiau bėgt nei šiaip miškais? - Labai domina smile.gif

nu bus tipo xtrasa vilniuje gruodžio 13, poto nežinau, bet gal po naujų vėl trail bėgimo taurė startuos g.gif
dėl sunkumo tai priklauso nuo trasos, jei lygi, nesudėtinga, tai dar lengviau bėgt negu plentu, tik po kojom žiūrėt reik, kad už kokios medžio šaknies neužkliūt smile.gif Jei koks specifinis, su kalnais (praeitais metais sapieginės bėgimas toks buvo) tai man asmeniškai labai sunku, nes neturiu pasiruošimo, kalnais nebėgioju smile.gif Man gavos toks labiau lėtas lipimas, ne bėgimas, ir tai padūsus buvau jau pirmam kilometre.
Dar Rėkyvos idomus bėgimas, pelkėmis, minėjau jau, kad išsimaudžiau iki pažastų. Ten nėra sunku, bet reik nusiteikti bristi lediniu vandeniu, sušlapt kojas jau pačioj pradžioj, yra atkarpų kur kelis kilometrus tokia negilia pelke klampoji, lipti visokiais krūmais, peroškti upelius ir t.t. Bet čia nuo oro priklauso, bėgimas ankstyvą pavasarį, tai jei dar minusas, tada matyt sausa ta pelkė, užšalusi nuo žiemos, tik slidu tada gal unsure.gif
Man tas 'trailas' toks mistinis žodis, nesuprantu iki galo gal ką reiškia unsure.gif Žmonės kažkaip linkę atskirt vos ne kaip atskirą sporto rūšį, o kodėl nežinau. Nu tai jei bėgti moki alsvaltu, tai kas gali neišeiti bėgant miško taku ar samanom ar žvyrkeliu. Aš miškais ir seniau pabėgiodavau, bet visai neseniai sužinojau, kad čia taip mandrai galiu pasivadinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 07, 19:21)

Dėkui, išsamiai taip 4u.gif drinks_cheers.gif
Net pasigooglinau apie tuos trail smile.gif.

Man irgi šis žodis toks mistinis, pagarbią baimę keliantis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [išvis dabar tos mados, visokie TRX, ikx-brix, eX, activeX lotuliukas.gif - taip ir sukasi galvoj visokie sudėtingumai lotuliukas.gif ]

O jei rimtai, tai būtinai pabandysiu. Kol kas man bus treilas geras ir per medžių šaknis miško takiukais pabėgiot, čia kur lokaliai į "kalną" užbėgti, bet kai atšils orai tai gal visai bus verta pabandyti. Dabar tas šaltis iš šlapumai baugina biggrin.gif

Kažkoks lyg ir LT puslapis yra, einu googlinti toliau smile.gif.

O iš tavęs tai lauksiu įspūdžių iš gruodžio 13tos. [su foto!!! biggrin.gif - juokauju, nebūtinai smile.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 gruodžio 2015 - 21:03