Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(vyty @ 2015 11 29, 13:30)
[...]
rastafarinas Jei galit, prašyčiau nejūsint biggrin.gif
[...]

Maldininkai tai kokie sveikuoliai vat, nu liuks, ne vien maldomis sveikata gyva biggrin.gif

Ok, pasistengsiu galėti tujinti, nes, regis biggrin.gif , jau visai ir galiu tapt viena žymesnių šio forumo "jūsintojų". biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vyty, o ko neprisijungei? šiaip fainas bėgimas buvo, džiaugiuos, kad sudalyvavau, ir kalnelių vienas kitas (nors netaip žiauriai kaip sapieginėj) ir per upę pabraidžioti teko ir pasiklyst sugebėjom vienoj vietoj doh.gif o šiaip kuo toliau tuo labiau, nu myliu trailą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 29, 14:56)
Ok, pasistengsiu galėti tujinti, nes, regis  biggrin.gif , jau visai ir galiu tapt viena žymesnių šio forumo "jūsintojų".  biggrin.gif  biggrin.gif

Troliams leidžiama. Skaitykit taisykles! smile.gif Jei rimtai - super šaunuolė esi. O dar ir, beveik teisingai maitiniesi. smile.gif

QUOTE(bamba @ 2015 11 29, 19:47)
vyty, o ko neprisijungei? šiaip fainas bėgimas buvo, džiaugiuos, kad sudalyvavau, ir kalnelių vienas kitas (nors netaip žiauriai kaip sapieginėj) ir per upę pabraidžioti teko ir pasiklyst sugebėjom vienoj vietoj doh.gif o šiaip kuo toliau tuo labiau, nu myliu trailą wub.gif

Buvau jau kokį 20km prabėgęs kai užmačiau jūsų sektą. Būtų pritrūkę parako prizinei vietai. smile.gif O galiorkoj, nu, kažkaip nelygis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2015 11 29, 20:21)
Troliams leidžiama. Skaitykit taisykles! smile.gif Jei rimtai - super šaunuolė esi. O dar ir, beveik teisingai maitiniesi. smile.gif
Buvau jau kokį 20km prabėgęs kai užmačiau jūsų sektą. Būtų pritrūkę parako prizinei vietai. smile.gif O galiorkoj, nu, kažkaip nelygis smile.gif

Ačiū, merci beacoup, spasibo.

- O kudė tik "beveik"?.. verysad.gif biggrin.gif

---
Tik po kelių sekundžių [ biggrin.gif ] dabar, regis, lyg ir, o bet tačiau lotuliukas.gif , suvoku čia tą pasakojimą apie "maldininkus su sportabčiais" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2015 11 29, 19:21)

o kur trolių taisyklės yra? neskaičiau

tai iš anksto įspėju, kad xtrasa varžybos vyks gruodžio 13, kandidatai į prizines vietas visada laukiami smile.gif
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 29, 20:31)

- O kudė tik "beveik"?..  verysad.gif  biggrin.gif

o ką tu valgai? na išskyrus nomedas, jas tai viešai minėjai
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 30, 08:44)
o kur trolių taisyklės yra? neskaičiau

tai iš anksto įspėju, kad xtrasa varžybos vyks gruodžio 13, kandidatai į prizines vietas visada laukiami smile.gif

o ką tu valgai? na išskyrus nomedas, jas tai viešai minėjai

Tai gal jų nėra, čia aš taip spėju. Juk troliai, bele rašyt kuo daugiau biggrin.gif

Na ką. Tai jau vėl viešai rašau / skelbiu biggrin.gif , kad nevalgau Nomedų. - Nuo tada, kai aną syk parašiau lotuliukas.gif
Rimtai čia.
Papildyta:
Parašiau AŽ - kažin, ar gavot?
Neveikia čia šis reikalas kurį laiką SM'e smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 30 lapkričio 2015 - 19:21
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 30, 18:28)
Parašiau AŽ - kažin, ar gavot?
Neveikia čia šis reikalas kurį laiką SM'e smile.gif

aš gavau. ir atrašiau. bet man rodo, kad aš pati sau atrašiau lotuliukas.gif kažkoks grybas forume
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 30, 19:44)
aš gavau. ir atrašiau. bet man rodo, kad aš pati sau atrašiau lotuliukas.gif kažkoks grybas forume

Taip taip - ir man tas pats: siunčiu kitam, ir lyg aš pati gaunu biggrin.gif Bet reiškia, ir tikrasis adresatas gauna. Nu įdomiai, bet vis tiek veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 30, 20:16)
Taip taip - ir man tas pats: siunčiu kitam, ir lyg aš pati gaunu  biggrin.gif Bet reiškia, ir tikrasis adresatas gauna. Nu įdomiai, bet vis tiek veikia  biggrin.gif

o tu mano gavai?
kąnors atrašei? nes aš tik pirmą tavo gavau. nežinau, grybas čia kažkoks.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 01, 18:43)
o tu mano gavai?
kąnors atrašei? nes aš tik pirmą tavo gavau. nežinau, grybas čia kažkoks.

Nu įdomu. Iiiiiiiilga iiiilga parašiau apie tą visą maisto reikalą - nuo jaunystės pradėjau biggrin.gif - Ar gavai šitą?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 01, 20:12)
Nu įdomu. Iiiiiiiilga iiiilga parašiau apie tą visą maisto reikalą - nuo jaunystės pradėjau  biggrin.gif - Ar gavai šitą?

ne, gavau tik trumpą pačią pirmą biggrin.gif ot šūds.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 12 01, 21:19)
ne, gavau tik trumpą pačią pirmą biggrin.gif ot šūds.

biggrin.gif
Parašysiu tada iš naujo, tik vos vėliau, nes dabar negaliu. smile.gif
Papildyta:
Che, gerai, kad pasirodo, ta žinutė man pačiai ateina - tai nereikėjo iš naujo rašyti. Pasiunčiau, ar gavai? smile.gif
Atsakyti