Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(linete33 @ 2015 11 23, 00:44)
kliuvo  jis man kazkodel, neptiko,paskaiciau,kad nebuna piktybinis ,bet issipjoviau, geriau jau mazas randukas nei spenelis ant kojos biggrin.gif

smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ar jus pabegiojusios atliekat namie kokius ABS pratimus, man kazko noretusi pilvukui, o gal bebegant, kurios stadione bega, ant turniko gal kokius pratimus darot.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 11 25, 14:03)
Sveikos  4u.gif  ar jus pabegiojusios atliekat namie kokius ABS pratimus, man kazko noretusi pilvukui, o gal bebegant, kurios stadione bega, ant turniko  gal kokius pratimus darot.

Aš padarau visai. Nes man pilvui ir rankoms po bėgimo norisi. Kai lauke šilta smagiau būdavo, ant suoliuko kur nelabai "ant akių" biggrin.gif
Dar variantas, bėgant galima pilvą prilaikyt įtempus raumenis [čia jogoj tokių fintų išmokau biggrin.gif - gal čia ir neefektyvu, bet man patinka smile.gif].

Aš iš šios serijos galvodavau bėgant, kad verta ant rankų svoriukus dėtis (ten kititelefus dedasi biggrin.gif], bet čia iš fantastikos srities gal. Ties pagalvojimais ir sustojau, nes nu kažkaip nežinau - nesu mačius kad taip kas darytų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 25 lapkričio 2015 - 14:27
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 25, 14:26)
Aš iš šios serijos galvodavau bėgant, kad verta ant rankų svoriukus dėtis (ten kititelefus dedasi biggrin.gif], bet čia iš fantastikos srities gal. Ties pagalvojimais ir sustojau, nes nu kažkaip nežinau - nesu mačius kad taip kas darytų.  smile.gif

Telefonus juk ne del svorio dedasi biggrin.gif bent hau as taip visada galvojau g.gif

O atsakant i klaudkma. As vasara darydavau pratimus, saltuoju periodu nea schmoll.gif kai nebegu kartais su vaiku tuom uzsiimam namie.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 11 25, 16:06)
Telefonus juk ne del svorio dedasi biggrin.gif  bent hau as taip visada galvojau g.gif 

O atsakant i klaudkma. As vasara darydavau pratimus, saltuoju periodu nea schmoll.gif kai nebegu kartais su vaiku tuom uzsiimam namie.

Tai aišku kad dėl svorio lotuliukas.gif Aš čia aprašyti norėjau, ant kurios rankos vietos dedasi tie svoriai [nežinau kaip pavadinti tą rankos dalį ] - yra pirkti tokių jų visose sporto parduotuvėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 25 lapkričio 2015 - 16:26
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 25, 13:26)

Dar variantas, bėgant galima pilvą prilaikyt įtempus raumenis [čia jogoj tokių fintų išmokau  biggrin.gif  - gal čia ir neefektyvu, bet man patinka smile.gif].

Aš iš šios serijos galvodavau bėgant, kad verta ant rankų svoriukus dėtis (ten kititelefus dedasi biggrin.gif], bet čia iš fantastikos srities gal. Ties pagalvojimais ir sustojau, nes nu kažkaip nežinau - nesu mačius kad taip kas darytų.  smile.gif

o kodėl manai neefektyvu? jogoj jei rekomendavo gal gerai vis dėlto? pabandysiu kitą kart, bet įtariu bus kaip su laikysena, 10 žingsnių stengiuos, poto pamirštu. o normalių pratimų presui nedarau nieko, negalima man.

aš seniau matydavau vyrą su ganteliais rankose bėgiojantį. Ir beveik nuogą, tik su šortas (neesu tikra ar ten šortai ar triusikai) ir batais. Vilniuj netoli centro, palei Nerį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 25 lapkričio 2015 - 21:26
sveikos, begikes, rasiau si klausima i kita tema, bet, pagalvojau, galbut galiu paklausti ir cia.
Gal patarsit kaip cia protingiau paskirstyt treniruotes? Begioju ilgesnes distancijas, dazniausiai po 10 km, kelis kartus per savaite. Neseniai pradejau eiti i sporto kluba, kur, pagrinde, dirbu su svoriais, nes manau, kad butina cardio ''kieki'' as tikrai ''subegioju'' ir taip. Ir, visgi, kaip butu protingiausia paskirstyti dienas begimui ir salei?(6 sporto dienoms per savaite). Abieju per diena daryt nenoriu ir negaliu, nes vienas mano begiojimas uztrunka minimum valanda.
Dekoju!
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 25, 21:22)
o kodėl manai neefektyvu? jogoj jei rekomendavo gal gerai vis dėlto? pabandysiu kitą kart, bet įtariu bus kaip su laikysena, 10 žingsnių stengiuos, poto pamirštu. o normalių pratimų presui nedarau nieko, negalima man.

aš seniau matydavau vyrą su ganteliais rankose bėgiojantį. Ir beveik nuogą, tik su šortas (neesu tikra ar ten šortai ar triusikai) ir  batais. Vilniuj netoli centro, palei Nerį lotuliukas.gif

Tai ir aš pamirštu... Paskui atsimenu vėl biggrin.gif . Na tada reiškia efektyvu drinks_cheers.gif .
Dėl hantelių propaguotojo geras smile.gif
Tai gal ir tie svoriai, kur aukščiau, ant tricepsų dedasi, tinka smile.gif. Bet tik su trusikais turbūt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 25 lapkričio 2015 - 23:11
Nu ką merginos, prasibėgau. Dabar galvoju beigi noriu pasitart: ar ne per daug prisirengiau, ar netinkami rūbai buvo, ar viskas tvarkoj. biggrin.gif

Pirma paklausiu, ar čia normalu, neperšilus skaitausi, jei po ta plona striukyte [bėgimui] - visa šlapia buvau? Sudrėkusi ir ta striukelė visa [ji pati gera, kokybiška irgi bėgimui pritaikyta]. Po apačia visi rūbai drėgni ne tas žodis buvo.

Ar normalu būti visai šlapiai po bėgimo, ar na tik kažkiek padrėkę rūbai turi būti? biggrin.gif doh.gif

Gal persistengiau? Apatinė maikė [spec, sintetinė], ilgom rankovėm kita ant viršaus [irgi spec., kažkoki a heat gear], ir tada plona striukelė. Gal tos apatinės jau nereikėjo? g.gif Na bet tokia ji plona atrodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 28, 15:47)
Nu ką merginos

Biškeli diskriminuojamas jaučiuosi. smile.gif
Aš ir žiemą prakaituoju. Pastarosiom dienom jau su 3 sluoksniais bėgau. Tikrai būtų užtekę dviejų, bet problemų nematau - daugiau skalbimo gal.
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2015 11 28, 18:45)
Biškeli diskriminuojamas jaučiuosi. smile.gif
Aš ir žiemą prakaituoju. Pastarosiom dienom jau su 3 sluoksniais bėgau. Tikrai būtų užtekę dviejų, bet problemų nematau - daugiau skalbimo gal.

Ups. doh.gif biggrin.gif - Atleiskit, prašau 4u.gif smile.gif
Ačiū smile.gif. OK, reiškias. drinks_cheers.gif

Bet taip tikrai, vėstant orui iškyla niuansai įvairūs biggrin.gif
Atsakyti
Šįryt bėgau iki Žaliųjų ežerų (na žinot, pračekint, ar spalva nepasikeitė - smalsaujantiems - vis dar žali smile.gif), tai pakeliui, prie Vilniaus Kalvarijų mačiau maldininkų būrelis grupavosi. Tik, keisti tokie, be maldaknygių, su bėgimo bateliais Gal kas pamaldose dalyvavote šiandien? smile.gif
Jei rimčiau, tai trasa žiauri - kur tik kalniukas, ten orientaciniai kaspinėliai matėsi. Organizatoriai turbūt žiauriai nekenčia bėgikų. smile.gif

rastafarinas Jei galit, prašyčiau nejūsint biggrin.gif

PS Dėl Žaliųjų spalvos siųlau manim nepasitikėt, ir nulėkt pračekint patiems. Aš dažnai meluoju. :wink:
Atsakyti