Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(Carlin @ 2015 11 12, 08:45)
man va tokie neperšlampami visai patiktų biggrin.gif
http://www.amazon.co...g/dp/B005CFUW9M

čia didesnis dydis būna gera kaina.

Geras bigsmile.gif Aš kažkaip galvojau, kad nebūn tokių net, nes nu jei neperšlampapi, tai gali koja viduje prakaituoti.

- Koks šiandien oras nuo pat ryti: šilta, lyja. Išėjau su reikalais į lauką, ir galvoju: "- kaip aš bėgčiau per tą lietų" - įsivaizdavau kaip permirkus parbėgu - net įkvėpimas aplankė biggrin.gif lotuliukas.gif

Bet kažkaip neturiu dar sriukės normalios nuo lietaus, tai teko susilaikyti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 lapkričio 2015 - 09:34
QUOTE(linete33 @ 2015 11 11, 17:05)
bet kur tun neperslampamu rast  lotuliukas.gif

http://www.aplenksave.lt/ turi irgi

pvz tokio tipo http://www.aplenksav...ss-3-gtx-w.html

bet man jie tokie sunkūs atrodo.
Aš iki šiol išsiverčiau be žieminių batų, ir šiemet neplanuoju pirkt. Per visą žiemą gal kokius 3-4 krtus esu sušlapus kojas, bet grižau namo, išdžiovinau ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 11 12, 08:45)
man va tokie neperšlampami visai patiktų biggrin.gif
http://www.amazon.co...g/dp/B005CFUW9M

čia didesnis dydis būna gera kaina.

ek,kad mano dydis pelenes biggrin.gif va siandien lyja ir bek,kad nori su vasariniais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 12, 09:33)
Geras  bigsmile.gif Aš kažkaip galvojau, kad nebūn tokių net, nes nu jei neperšlampapi, tai gali koja viduje prakaituoti.

- Koks šiandien oras nuo pat ryti: šilta, lyja. Išėjau su reikalais į lauką, ir galvoju: "- kaip aš bėgčiau per tą lietų" - įsivaizdavau kaip permirkus parbėgu -  net įkvėpimas aplankė  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Bet kažkaip neturiu dar sriukės normalios nuo lietaus, tai teko susilaikyti.  biggrin.gif

o as striuke turiu,tai batu ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 11 12, 18:48)
ek,kad mano dydis pelenes biggrin.gif va siandien  lyja ir bek,kad nori su vasariniais biggrin.gif
Papildyta:

o as striuke turiu,tai batu ne biggrin.gif

biggrin.gif

Nu o aš prasinešiau šnd, nors neplanavau - ištaikiau tarp lietų. Bet tingumas ėmė, net než, o jau valgyt kaip paskui norėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 02, 18:21)
(...)Dabar bėgu daugiau nei tada, tik batus turiu gan per didelius, net po savo 56km bėgimo rekordo, neturėjau nė vienos nuospaudos. Kadangi batai laisvesni, tai pradžioj smarkiai raištukais sutraukiu, kad koja nejudėtų, bet ilgiau bėgant tos kojos kažkaip dar patinsta unsure.gif
(...)

Sveikos visos smile.gif,

Bamba, sakykit, o kiek didesnius batus dėvit? Tarkim, pagal pėdos ilgį - 0.5, 1 cm didesniu vitpadžiu?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 21, 23:00)
Bamba, sakykit, o kiek didesnius batus dėvit? Tarkim, pagal pėdos ilgį - 0.5, 1 cm didesniu vitpadžiu?
4u.gif

beveik 2cm didesnius, bet aš nerodiklis, manau ir mažiau užtektų, pasimatuokit geriau kokioj pardėj kas patogu
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 22, 12:07)
beveik 2cm didesnius, bet aš nerodiklis, manau ir mažiau užtektų, pasimatuokit geriau kokioj pardėj kas patogu

Va va, apie pardes ir aš mintiju drinks_cheers.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 22, 12:03)
Va va, apie pardes ir aš mintiju  drinks_cheers.gif
Ačiū  smile.gif

poto gi galima paieškot pigiau internetu, bet dydžius tai išsimatuot pas mus iš anksto. Juk ir plotis skirtingas būna, tai kitaip jaučias skirtingi modeliai, vienų didesnių noris, kitų mažesnių.
Atsakyti
issioperavau kojoj dermatofibroma, tad begiot uzdraude dviem savaitem,vadinasi atsirado gera valanda laisvo laiko,kuri skiriu valgymui, dziugu jau savaite praejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 11 22, 17:36)
issioperavau kojoj dermatofibroma, tad begiot uzdraude dviem savaitem,vadinasi atsirado gera valanda laisvo laiko,kuri skiriu valgymui, dziugu jau savaite praejo biggrin.gif

Ir operacijos kai kada naudingos. Sustiprėsit, pavalgysit. smile.gif Man irgi kažkoks gražuolis ant blauzdos tupi. Iki šiol galvojau, kad trečias spenelis smile.gif (pagūglinau, lyg panašiai atrodo). Mes su juo draugiškai sugyvenam smile.gif O kodėl nusprendėt operuot?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 22, 13:05)
poto gi galima paieškot pigiau internetu, bet dydžius tai išsimatuot pas mus iš anksto. Juk ir plotis skirtingas būna, tai kitaip jaučias skirtingi modeliai, vienų didesnių noris, kitų mažesnių.

drinks_cheers.gif Nors šnd su maniškiais prasilėkiau tai liuks - net senos nuospaudos dingo kaip tais biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2015 11 22, 21:59)
Ir operacijos kai kada naudingos. Sustiprėsit, pavalgysit. smile.gif Man irgi kažkoks gražuolis ant blauzdos  tupi. Iki šiol galvojau, kad trečias spenelis smile.gif (pagūglinau, lyg panašiai atrodo). Mes su juo draugiškai sugyvenam smile.gif O kodėl nusprendėt operuot?

kliuvo jis man kazkodel, neptiko,paskaiciau,kad nebuna piktybinis ,bet issipjoviau, geriau jau mazas randukas nei spenelis ant kojos biggrin.gif
Atsakyti