Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(bamba @ 2015 11 02, 18:21)
O dėl to kad viena koja, tai nu man rodos mes visi kažkiek asimetriški esam. Aš išvis vieną koją kažkaip velku pavargus, ir skausmai, pritrynimai visada asimetriški, nu bet man atrodo čia normalu?

pirkau dabar naujus batus, nes su senaisiais jau 1000 km prisukau, galvoju reik atsinaujinti. Tai prieš perkant nusprendžiau pėdos testą pasidaryt - bėgi basomis kojomis ant bėgimo takelio, tave filmuoja ir paskui sulėtinus žiūri kaip dedi kojas. Ir ką - kai pamačiau kaip mano kairė koja leidžiasi ant žemės net skauda pasidarė doh.gif čiurna lūžta į vidinę kojos pusę... o dešinė koja kuo puikiausia, kaip iš vadovėlio biggrin.gif greičiausiai kažkada turėtų kairės kojos raisčių patempimo pasekmė smile.gif o gali būti ir įgimta. Taip, kad visai normalu čia su ta asimetrija.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 11 06, 15:02)
pirkau dabar naujus batus, nes su senaisiais jau 1000 km prisukau, galvoju reik atsinaujinti. Tai prieš perkant nusprendžiau pėdos testą pasidaryt - bėgi basomis kojomis ant bėgimo takelio, tave filmuoja ir paskui sulėtinus žiūri kaip dedi kojas. Ir ką - kai pamačiau kaip mano kairė koja leidžiasi ant žemės net skauda pasidarė  doh.gif čiurna lūžta į vidinę kojos pusę... o dešinė koja kuo puikiausia, kaip iš vadovėlio biggrin.gif greičiausiai kažkada turėtų kairės kojos raisčių patempimo pasekmė smile.gif o gali būti ir įgimta. Taip, kad visai normalu čia su ta asimetrija.

Jei ne paslaptis, kur čia taip prasitestavote? Vilniuje ? [galite ir AŽ smile.gif]
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 06, 15:20)
Jei ne paslaptis, kur čia taip prasitestavote? Vilniuje ? [galite ir AŽ smile.gif]

tai manau, kad ne paslaptis biggrin.gif ir ne reklama biggrin.gif
Pas juos. Šiaip ten apie bėgimą suprantantys žmonės dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 11 06, 15:57)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 06, 10:40)
gal kas iš Vilniaus dalyvausit? http://www.tengris.l..._2015_11_07.htm

geroji pusė, kad registracija tik 1euras smile.gif aš 10km bandysiu, jei netingėsiu rytoj.

Kaip sekės bėgt? Nešąlta?
Aš tai Kleboniškį laksčiau, buvau užsibrėžus bent 15 , tai kokia val nieko, o paskui vėsu, pabodo, saulė pasislėpus...
Tai grįžus pavalgiau ir smigau pietų miegučio lotuliukas.gif
Beje, išbandžiau tą surišimą batų raištelių, kur taip užveržia pačią artmiausią, tą nenaudojamą skylutę - super. Pirštuko neatmušiau thumbup.gif Ai dar paduką išėmiau, bet tas užveržimas tai jėga.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 07, 15:29)
Aš tai Kleboniškį laksčiau, buvau užsibrėžus bent 15 , tai kokia val nieko, o paskui vėsu, pabodo, saulė pasislėpus...
Tai grįžus pavalgiau ir smigau pietų miegučio  lotuliukas.gif
Beje, išbandžiau tą surišimą batų raištelių, kur taip užveržia pačią artmiausią, tą nenaudojamą skylutę - super. Pirštuko neatmušiau  thumbup.gif Ai dar paduką išėmiau, bet tas užveržimas tai jėga.

Gal galite imesti nuoroda raisteliams risti? Turiu ir as melyna pirsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 07, 14:29)
Tai grįžus pavalgiau ir smigau pietų miegučio  lotuliukas.gif
Beje, išbandžiau tą surišimą batų raištelių, kur taip užveržia pačią artmiausią, tą nenaudojamą skylutę - super. Pirštuko neatmušiau  thumbup.gif Ai dar paduką išėmiau, bet tas užveržimas tai jėga.

nu nieko, su bridžais netgi bėgau, nešalta, saulė švietė vilniuj. Bėgau plius minus 5:30 tempu vidutiniškai, ir galvojau apie liusę kuri 5 min/km bėgo ir sako nesunku. Nežinau ar aš neformoj ar trasa per mišką savo daro, bet man nebuvo lengva. Nu netai kad griūk negyvas, bet tikrai malonumo jokio schmoll.gif Galvoju kaip čia treniruotis kad 10km greičiau bėgt išmokt, programos gal kokios pasiieškot kur konkrečiam laikui pasiruoši unsure.gif

tai nubėgai visus 15? kaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 11 07, 16:04)
Gal galite imesti nuoroda raisteliams risti? Turiu ir as melyna pirsta doh.gif

NUORODA

QUOTE(bamba @ 2015 11 07, 17:03)
nu nieko, su bridžais netgi bėgau, nešalta, saulė švietė vilniuj. Bėgau plius minus 5:30 tempu vidutiniškai, ir galvojau apie liusę kuri 5 min/km bėgo ir sako nesunku. Nežinau ar aš neformoj ar trasa per mišką savo daro, bet man nebuvo lengva. Nu netai kad griūk negyvas, bet tikrai malonumo jokio schmoll.gif Galvoju kaip čia treniruotis kad 10km greičiau bėgt išmokt, programos gal kokios pasiieškot kur konkrečiam laikui pasiruoši unsure.gif

tai nubėgai visus 15? kaip savijauta?

Kaip fainai dėl saulės smile.gif. Čia - drėgmė, šaltas vėjas... Kitą kart tik jau pirštines reiks imt.
Nubėgau 16 biggrin.gif, netgi "po kalbelio" biggrin.gif - gerai. Va tik to pietukų miego užsinorėjaui, bet tai tokį "knaptelėjimą" padarau - ten turbūt ten max 10 min.
-
5 km/min wow! Čia pace, tempas turbūt 5?

Beje, dar, atbėgus pulsą pasimatavau - buvo beveik 100 min - tai čia gal daug? g.gif O gal apsiskaičiavau? biggrin.gif - Nu bet ne, aiškiai jutau. Einu žiūrėt tą formulę smile.gif
-
dėl to "sunkumo, tingėjimo" biggrin.gif bėgt būna ir man. Kažkoks ale ne ta diena.
Papildyta:
Pagal šią "207 – 0.7*(amžius)" gaunasi max 181 - tai tada normaliai, net į pabaigą tai aukšti "kalnai" [ lotuliukas.gif ] buvo, statūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 lapkričio 2015 - 18:05
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 07, 17:09)
Nubėgau 16 biggrin.gif, netgi "po kalbelio"  biggrin.gif - gerai.  Va tik to pietukų miego užsinorėjaui, bet tai tokį "knaptelėjimą" padarau  - ten turbūt ten max 10 min.
-
5 km/min wow! Čia pace, tempas turbūt 5?

Beje, dar, atbėgus pulsą pasimatavau - buvo beveik 100 min - tai čia gal daug?  g.gif  O gal apsiskaičiavau?  biggrin.gif  - Nu bet ne, aiškiai jutau. Einu žiūrėt tą formulę  smile.gif
-
dėl to "sunkumo, tingėjimo"  biggrin.gif bėgt būna ir man. Kažkoks ale ne ta diena.
Papildyta:
Pagal šią "207 – 0.7*(amžius)" gaunasi max 181 - tai tada normaliai, net į pabaigą tai aukšti "kalnai"  [ lotuliukas.gif ] buvo, statūs.

aš irgi po ilgesnių distancijų miego noriu, matyt normali reakcija, organizmas nori atsigauti smile.gif

5 min/km čia ne aš, o Liusė sakė per živilės bėgimą bėgo, aš 5:30 šian tik bėgau, tai vat ir stebiuos, kaip čia taip išsitreniravus ji smile.gif jo pacas čia, paprasta logika per 5min nubėgi 1km

dėl pulso man rodos kažką netaip paskaičiavai, arba tikrinais jau nustojus bėgt prieš kurį laiką, pvz namo parėjus ant sofutės? nu nemanau kad bėgant gali būt 100 unsure.gif nu gal monstras koks esi, bet pas mane tai einant daugiau būna biggrin.gif
aš šiandienos bėgime ir 191 mačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 07, 18:57)

Aš taip matavaus - nu parbėgau, atsisėdau, išgėriau vandens - gerą stiklinę biggrin.gif - ir matavausi. Iki "Monstro lygio" biggrin.gif jaučiu man toli dar... Kitą kart taip iškart matuosiuos, nelauksiu [matai, o aš galvojau kad negerai kas, 100 mat lotuliukas.gif ]

O tempus gerus jūs jau "įvaldę" biggrin.gif drinks_cheers.gif . Abi.
Mano, jei greičiau ["greičiau" smile.gif] bėgus, apie 6.30, o štai šnd tai 7.20 buvo. Bet ir neskubėjau.
Ai va pažiūrėjau 5.49 čia jau musėt mano pasiekimas biggrin.gif - per Kleboniškio bėgimą.
-
- Bamba, o kiek laiko jau bėgiojat jūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 lapkričio 2015 - 19:26
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 07, 18:24)
Aš taip matavaus - nu parbėgau, atsisėdau, išgėriau vandens - gerą stiklinę  biggrin.gif  - ir matavausi. Iki "Monstro lygio"  biggrin.gif  jaučiu man toli dar... Kitą kart taip iškart matuosiuos, nelauksiu [matai, o aš galvojau kad negerai kas, 100 mat  lotuliukas.gif ]

O tempus gerus jūs jau "įvaldę"  biggrin.gif  drinks_cheers.gif . Abi.
Mano, jei greičiau ["greičiau" smile.gif]  bėgus, apie 6.30, o štai šnd tai 7.20 buvo. Bet ir neskubėjau.
Ai va pažiūrėjau 5.49 čia jau musėt mano pasiekimas  biggrin.gif - per Kleboniškio bėgimą.
-
- Bamba, o kiek laiko jau bėgiojat jūs?

nu vat man tas pulsas ir atrodė panašesnis į sėdinčio žmogaus labiau nei į bėgančio lotuliukas.gif bet irgi gerai, kad atsistato po bėgimo pakankamai greit drinks_cheers.gif

Aš labai seniai bėgioju. Virš 10 metų matyt. Bet kad anksčiau nebuvo madoj, eidavau bėgiot, pamatydavau kokį praeivį, tai apsimesdavau kad einu, tipo pasivaikščiot išėjau, kažkaip gėda buvo man bėgiot. O dabar matai viskas ant bangos, į n renginių veržiuosi, žmonėms rodausi biggrin.gif
Tik kad aš anskčiau greitesnė buvau, dabar tempas dingo. Net nežinau kodėl.Užtat distancijos pailgėjo, nesunkiai galiu lėtai ir ilgai bėgt, anksčiau tik trumpai ir greit galėjau.

5:49 nėr blogai. Šaunuolė išvis, kad taip įsivažiavai greit bėgime smile.gif
Aš be varžybų kai bėgioju pati sau, irgi dažnai apie 6:30 būna, kažkaip neprisiverčiu spaust, noris malonumą jaust.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 07, 19:35)
nu vat man tas pulsas ir atrodė panašesnis į sėdinčio žmogaus labiau nei į bėgančio lotuliukas.gif bet irgi gerai, kad atsistato po bėgimo pakankamai greit drinks_cheers.gif

Aš labai seniai bėgioju. Virš 10 metų matyt. Bet kad anksčiau nebuvo madoj, eidavau bėgiot, pamatydavau kokį praeivį, tai apsimesdavau kad einu, tipo pasivaikščiot išėjau, kažkaip gėda buvo man bėgiot. O dabar matai viskas ant bangos, į n renginių veržiuosi, žmonėms rodausi  biggrin.gif
Tik kad aš anskčiau greitesnė buvau, dabar tempas dingo. Net nežinau kodėl.Užtat distancijos pailgėjo, nesunkiai galiu lėtai ir ilgai bėgt, anksčiau tik trumpai ir greit galėjau.

5:49 nėr blogai. Šaunuolė išvis, kad taip įsivažiavai greit bėgime smile.gif
Aš be varžybų kai bėgioju pati sau, irgi dažnai apie 6:30 būna, kažkaip neprisiverčiu spaust, noris malonumą jaust.

- Et, apsigavau pati, ir dar bijojau lotuliukas.gif doh.gif Trūktas patirties.
- Ir juokinga, aišku biggrin.gif , ir suprantama. Prieš 10 metų "gūduma", tskanat, ant "šio kanto' buvo.
- Tai čia gal ir nieko? Kaip sako čia viena trenerė Kaune, "reik bėgt, kad būtų smagu" - toks kriterijus. smile.gif
- smile.gif tai šitas tai maximumas, bet ačiū už palaikymą, smagu labai smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti