Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 26, 11:05)
Ai tai liuks  smile.gif . - Išvis būt toks maratonas / bėgimas fainas, kur pavieniui visi po miškus laksto. Pasigroži gamta sau, kur nors tolumoj kokį bėguolį pamatai  biggrin.gif Bent jau man tai ta vienatvė bėgant yra, nu,  itin jėga.  smile.gif [nu ir kad gražu aplink būtų, čia must be biggrin.gif]

Voras - gykit, sveikit  4u.gif

o tai kas trukdo? miškų pas mus daug. Jei šiaip klaidžiot bile kaip nedrasu, juk trail bėgimo taurė yra biggrin.gif vietos gražios, trasos daug maž sužymėtos, dalyvių mažai, bėgi vienas mišku, dairais wub.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 26, 11:41)
Dar pagalvojau, kad laikas ir man nėr itin svarbus. Dabar būt faina kada iki 20 km nubėgt, nu pradžiai ir 15kos gana (na taip kad jau užfiksuotai ir nesunkiai nubėgt smile.gif]. Bet čia jaučiu jau reikia kažkaip specialiai treniruotis, sistemą turėt.

nu tikrai nereik kažkokios labai jau rimtos sistemos. 10 jei nubėgat lengvai (na nešliaužiant nevemiant), tai ir 20 nubėgsit. Po truputį ilginat distanciją, nepersistengiat, o šiaip nusiteikimas svarbu. Nusiteiki, kad dabar bėgsi 15km, ir bėgi, kad ir lėtai. Jei viskas gerai gavos, kitą kart jau ir 18 ar 20 bandai cool.gif
o ir tų planų internete milijonas, jei noris struktūros daugiau.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 10 26, 17:02)
o tai kas trukdo? miškų pas mus daug. Jei šiaip klaidžiot bile kaip nedrasu, juk trail bėgimo taurė yra biggrin.gif vietos gražios, trasos daug maž sužymėtos, dalyvių mažai, bėgi vienas mišku, dairais wub.gif
nu tikrai nereik kažkokios labai jau rimtos sistemos. 10 jei nubėgat lengvai (na nešliaužiant nevemiant), tai ir 20 nubėgsit. Po truputį ilginat distanciją, nepersistengiat, o šiaip nusiteikimas svarbu. Nusiteiki, kad dabar bėgsi 15km, ir bėgi, kad ir lėtai. Jei viskas gerai gavos, kitą kart jau ir 18 ar 20 bandai cool.gif
o ir tų planų internete milijonas, jei noris struktūros daugiau.

Einu trail googlint. Bet ten tik ilgos distancijos turbūt būna? - Man labai patiktų, manau.
Esu bėgus mišku, tik va kai iš miesto tai dar su mašina važiuot. Reiks reiks, nes jei ypač ilgesnei distancijai tai smagiau.
Ir dėkui už padrąsinimus. Jo, ir po 15kos nevėmiau, normaliai. O tai štai ir klausimas - reikia užkąst, kai tarkim 20 km bėgi? Nes man tas vaizdas, kad 1000 kalorijų sudegini, kažkaip veikia labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 26 spalio 2015 - 18:33
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 26, 17:30)
Einu trail googlint. Bet ten tik ilgos distancijos turbūt būna? - Man labai patiktų, manau.
Esu bėgus  mišku, tik va kai iš miesto tai dar su mašina važiuot. Reiks reiks, nes jei ypač ilgesnei distancijai tai smagiau.
Ir dėkui už padrąsinimus. Jo, ir po 15kos nevėmiau, normaliai. O tai štai  ir klausimas - reikia užkąst, kai tarkim 20 km bėgi? Nes man tas vaizdas, kad 1000 kalorijų sudegini, kažkaip veikia labai  biggrin.gif

Distancijos ten įvarios, būna ir po 7km 10km.
http://www.tengris.l...p?act=c&id=1122
šiemet beliko dvi varžybos, prie ignalinos ir vilniuj. Bet manau (tikiuosi) kitamet vėl startuos jie nuo pat sausio. Aš į Ignaliną norėčiau, bet manau praleisiu šį kart dėl atstumo, toli važiuot.

užkasti per 20km nereik, svarbu nebėgt pusę paros nieko burnoj neturėjus smile.gif atsigert, bent vandens, tai jau reikėtų, jei vasara tai netgi būtina ir daugiaui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 10 26, 19:04)
Distancijos ten įvarios, būna ir po 7km 10km.
[...]

drinks_cheers.gif Všistko jasne teraz. hi.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 10 25, 15:57)
Aš su pačiais paskutiniais atbėgau, nepavyjau nė vieno žmogaus ir nepateisinau organizatorių lūkesčių lotuliukas.gif

Cha biggrin.gif , užtat tu jauna.

QUOTE(voras34 @ 2015 10 26, 11:27)
Skauda ir patinę, jau išsiaiškinau- sausgyslės uždegimas, gydymas- ramybe, šaltis. būna dažniausiai nuo per didelio krūvio ( čia man netinka), arba- nuo bėgimo į kalną ( va tą tai dariau...), per didelė apkrova Achilui.. gaila, teks ilsėtis... verysad.gif

Man buvo pernai. Buvo ištinę ir skaudėjo, tai iš pradžių bijojau liest tą vietą, bet gydytoja patarė masažuotis, stipriai įtrininėjant fastum ar kitą tepalą. Taip pat darydavau keliasdešimt pasistiebimų per dieną ant laiptų. Kai taip užsiėmiau pradėjo pastebimai gerėt.
Atsakyti
Nu sveikos smile.gif

Pirma, noriu pasidalint netyčia atrastu bėgiko, ir kaip susprantu, ne tik, blogo nuoroda blogas Nu tik pats pirmas rašinys širdį suspaudė, negaliu, ir ne apie bėgimą jis.

O dabar dar norėčiau paklaust, gal bus kokių minčių:

Žodžiu, jaučiu kai kažkiek pavargstu, ar tai užsimirštu, leidžiu atsipalaiduot smile.gif, vienos kojos pirštukus atidaužau doh.gif . Bliamba, kaip gaila nagučių, ir skauda doh.gif unsure.gif , ypač tą antrą, šalia nykščio [jis ilgesnis kažkiek yr, gal irgi įtakos turi?]. Kitus tuos mažulius irgi pamušiau, bet nieko baisaus tiems. Aš čia turbūt neteisingai pėdą dedu? unsure.gif Bet tai ką - eit į kokią privačią konsultaciją pas trenerę /-į, kad išmokintų? g.gif doh.gif Ar ten kas užssiims tuo? biggrin.gif

Ir vat pastebėjau, kad kai tiesiog atsimenu, tai nieko, o va šiandien matyt kažkaip jau į galą biggrin.gif užsimiršau. Et, nu, jau buvau beveik - lyg ir - įpratus. Net kurį laiką galvojau, kad sporbų reikia didesnių, bet nu ne - juk kitai pėdai OK viskas. [net matavaus šiandien, ar vienodo ilgio pėdos biggrin.gif ]

Tai turbūt pati ne taip dedu tą koją, "nuklišinu"? g.gif doh.gif

P.S. O fainoji dalis visi smagiai šnd miškais prasilaksčiau, oras nerealus, net į partizanų bunkerius užsukom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 31 spalio 2015 - 22:11
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 31, 21:02)
Žodžiu, jaučiu kai kažkiek pavargstu, ar tai užsimirštu, leidžiu atsipalaiduot smile.gif, vienos kojos pirštukus atidaužau  doh.gif . Bliamba, kaip gaila nagučių, ir skauda  doh.gif  unsure.gif , ypač tą antrą, šalia nykščio [jis ilgesnis kažkiek yr, gal irgi įtakos turi?]. Kitus tuos mažulius irgi pamušiau, bet nieko baisaus tiems. Aš čia turbūt neteisingai pėdą dedu?  unsure.gif Bet tai ką - eit į kokią privačią konsultaciją pas trenerę /-į, kad išmokintų?  g.gif  doh.gif  Ar ten kas užssiims tuo?  biggrin.gif

Ir vat pastebėjau, kad kai tiesiog atsimenu, tai nieko, o va šiandien matyt kažkaip jau į galą  biggrin.gif užsimiršau. Et, nu, jau buvau beveik - lyg ir - įpratus. Net kurį laiką galvojau, kad sporbų reikia didesnių, bet nu ne - juk kitai pėdai OK viskas. [net matavaus šiandien, ar vienodo ilgio pėdos  biggrin.gif ]

aš tai sakyčiau batai maži. Man visokių stebuklų būdavo (iki nagų pajuodavimo, pūslių, nuospaudų, sukietėjimų keistose vietose). Dabar bėgu daugiau nei tada, tik batus turiu gan per didelius, net po savo 56km bėgimo rekordo, neturėjau nė vienos nuospaudos. Kadangi batai laisvesni, tai pradžioj smarkiai raištukais sutraukiu, kad koja nejudėtų, bet ilgiau bėgant tos kojos kažkaip dar patinsta unsure.gif
O dėl to kad viena koja, tai nu man rodos mes visi kažkiek asimetriški esam. Aš išvis vieną koją kažkaip velku pavargus, ir skausmai, pritrynimai visada asimetriški, nu bet man atrodo čia normalu?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 02, 18:21)
aš tai sakyčiau batai maži. Man visokių stebuklų būdavo (iki nagų pajuodavimo, pūslių, nuospaudų, sukietėjimų keistose vietose). Dabar bėgu daugiau nei tada, tik batus turiu gan per didelius, net po savo 56km bėgimo rekordo, neturėjau nė vienos nuospaudos. Kadangi batai laisvesni, tai pradžioj smarkiai raištukais sutraukiu, kad koja nejudėtų, bet ilgiau bėgant tos kojos kažkaip dar patinsta unsure.gif
O dėl to kad viena koja, tai nu man rodos mes visi kažkiek asimetriški esam. Aš išvis vieną koją kažkaip velku pavargus, ir skausmai, pritrynimai visada asimetriški, nu bet man atrodo čia normalu?

Labas 4u.gif smile.gif

- doh.gif doh.gif doh.gif Nu tai ką, jamsim didesnius 'škias doh.gif
- normalu turbūt tikrai drinks_cheers.gif

OK. Bandysiu su didesniais bėgt. Tai va, nu pirkti reikia, et, - ir vėl biggrin.gif
Tai va, anądien 16 nulėkiau - nu ir nieko. Smagu netgi. Tik va taip įdomiai, kad tą dieną kai bėgau, tai regis nieko neįvyko - nei kad valgyt ten žvėriškai norėt, ar ką biggrin.gif - Bet apetitas ir noras miegot tai kitą dieną pasireiškė, 'ant' rytojaus taip sakant biggrin.gif Tris Nomedas suėdžiau doh.gif [aš tipo saldumynus mažinu, nevalgyt, deja, nu kol kas niekaip dar biggrin.gif ] -

Bet oras tai nerealus, toks gražus ruduo, tie lapai geltoni - šiandien taip džiaugiaus diena smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 02 lapkričio 2015 - 19:10
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 02, 18:09)
Labas  4u.gif  smile.gif

- doh.gif  doh.gif  doh.gif Nu tai ką, jamsim didesnius 'škias doh.gif
- normalu turbūt tikrai  drinks_cheers.gif

OK. Bandysiu su didesniais bėgt. Tai va, nu pirkti reikia, et, - ir vėl  biggrin.gif
Tai va, anądien 16 nulėkiau - nu ir nieko. Smagu netgi. Tik va taip įdomiai, kad tą dieną kai bėgau, tai regis nieko neįvyko - nei kad valgyt ten žvėriškai norėt, ar ką  biggrin.gif  - Bet apetitas ir noras miegot tai kitą dieną pasireiškė, 'ant' rytojaus taip sakant  biggrin.gif Tris Nomedas suėdžiau  doh.gif [aš tipo saldumynus mažinu, nevalgyt, deja, nu kol kas niekaip dar  biggrin.gif ] -

Bet oras tai nerealus, toks gražus ruduo, tie lapai geltoni - šiandien taip džiaugiaus diena smile.gif.

nusipirksi, netiks, tai aš kalta liksiu biggrin.gif net nežinau ką čia patart, kaip išbandyt neperkant. Nepigus malonumas batai, juk nepripirksi kaskart naujos poros, pagal kiekvieną forumo komentatorių unsure.gif
nebent šituos turi tip top tinkančius, to pat dydžio kaip šiaip batai nešiojami. Tokiu atveju, bėgimui reik didesnių. Mano tai net gėda sakyt, 2 dydžiais per dideli bėgiminiai, bet normaliam žmogui gal ir vienu dydžiu didesnių pakaktų g.gif

man pramuša ant maisto pabėgiojus. Nesvarbu atstumas, ir po 5km tas pats, praeina kokios 2val ir kemšu. Šokoladus, bulkas, sūrius, viską kas po ranka. 3 Nomedos, tai man atitiktų pusę salotos, aš tortą cielą galiu suėst. Poto kitą dieną vėl bėgu, nes juk reik 'sudegint' tuos kilogramus maisto, grižtu ir vėl valgau, uždaras ratas kažkoks doh.gif bet su sveika mityba niekada nedraugavau, net nežinau ar galėčiau šitoj vietoj kažką taisyt.
Aš išvis fenomenas, kažkada primečiau, sugebu suėsti virš 4000kkcal dienoj. Turbūt sunku patikėt? doh.gif

Atsakyti
Neliksi, ramiai biggrin.gif
Aš pamaniau, turiu tokius casual sporbus, nėr jie specialiai begimui, bet man tikrai didesni nei tie, su kuriais bėgu. Bent vienam pabandymui tai tiks, manau. Tada žiūrėsiu. smile.gif

Dėl to maisto tai... Tai taip, uždaras ratas; ir dar ne pats blogiausias, kai pagalvoji biggrin.gif
Atsakyti
gal kas iš Vilniaus dalyvausit? http://www.tengris.l..._2015_11_07.htm

geroji pusė, kad registracija tik 1euras smile.gif aš 10km bandysiu, jei netingėsiu rytoj.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 11 06, 10:40)
gal kas iš Vilniaus dalyvausit? http://www.tengris.l..._2015_11_07.htm

geroji pusė, kad registracija tik 1euras smile.gif aš 10km bandysiu, jei netingėsiu rytoj.

Būt ne VLN, tai jamčiau drinks_cheers.gif
Ten neoficialiai bėgt, Kaune kur biggrin.gif
Atsakyti