šiaip man labai patiko ir labai norėjau garmin forerunner laikrodžio bet jame nebuvo navigacijos, batarkė per trumpai laikė ilgiems bėgimams. Bet gal tau užtektų? tu lyg ir ultrų miškuose nešliaužioji?
juostos atskirai nereik pirkti. Būna su laikrodžiu. Yra tokių laikrodžių, berods tomtomai ir gal dalis garminų (čia gal meluoju reiktų guglint), kur nereik juostos ir pulsą nuima nuo riešo, bet girdėjau, kad mažiau tikslūs ir grybauja. Nors čia irgi gali būt gandų lygyje, gal jau patobulėjo jie, keli metai kaip tokius parduoda.
QUOTE(liusė @ 2015 10 21, 08:22)
Nežiūriu, neturiu pulsomačio ir negalvoju jo įsigyt, nes gal išsigąsčiau savo pulso O bėgau tai stebėtinai vienodu tempu (tik tie 2 km, kur buvo įkalnė ir nuokalnė buvo +-15 s, kiti buvo labai arti arba tiksliai 5 min/km), dargi laimėjau kažkokį prizą facebook'e, nes buvau tarp tiksliausiai atspėjusių savo būsimą rezultatą.
aš irgi išsigandau. Kol kas tiesiog bandau ignoruot, bet susimastau, kad viskas man gerai baigsis jei 3 val palaikau vidutiniškai 175 (su pakilimais iki 186)