QUOTE(bamba @ 2015 10 17, 12:24)
tai po bėgimo pasitampyk, jei laiko turi. Ar nesigauna pačiai taip?
aš seniau labai stropiai tampiaus 20min po kiekvieno bėgimo, ir apšildavau prieš. Gimus vaikams tam neskiriu nė 1min bet tfu tfu tfu jokio skirtumo
bėgai kaune gal šiandien?
kaip pas živilę sekėsi kas bėgot?
aš ropėjos laukiu rytoj
aš seniau labai stropiai tampiaus 20min po kiekvieno bėgimo, ir apšildavau prieš. Gimus vaikams tam neskiriu nė 1min bet tfu tfu tfu jokio skirtumo
bėgai kaune gal šiandien?
kaip pas živilę sekėsi kas bėgot?
aš ropėjos laukiu rytoj
Šiaip prasitampau, tik gal nežinau ar 20 min. O kai buvo atšąlę orai tai varydavau namo tiesiai
Vakar Kaune gerai [tik va pamiršau prasitampyti jau renginio metu, tik tas sausainis menu nu toooooks saldus buvo, kirtau skalsiai ]. Labai faina kad oras geras buvo, ir svarbiausia - miškas. Tai o dar smagiausia, kai kuo labiau viena bėgau . Atbėgau greičiau nei įprastai, tik sunku numatuot, nes kai pati sau bėgu tai retai kada lygų kilometražą nubėgu [be to neskubu niekur ]. Tai pagal average speed pasilyginau, kad greičiau skuodžiau - ta masovkė daro savo
Ir dar faina kad paprasta kažkaip, šeimos su vaikais. Jaukus toks renginys, patiko man.
Tik štai įdomu, jie kažkur skelbia internetuose rezultatus, ar tik ką vietoje susižinai? Jų tinklapy [lbma] vakar dar nemačiau, gal ieškot nemokėjau...
Tai va. Ir aš laukiu įspūdžių iš Ropėjos