Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(bamba @ 2015 10 17, 12:24)
tai po bėgimo pasitampyk, jei laiko turi. Ar nesigauna pačiai taip?
aš seniau labai stropiai tampiaus 20min po kiekvieno bėgimo, ir apšildavau prieš.  Gimus vaikams tam neskiriu nė 1min biggrin.gif bet tfu tfu tfu jokio skirtumo
bėgai kaune gal šiandien?

kaip pas živilę sekėsi kas bėgot?

aš ropėjos laukiu rytoj smile.gif

Šiaip prasitampau, tik gal nežinau ar 20 min. O kai buvo atšąlę orai tai varydavau namo tiesiai biggrin.gif
Vakar Kaune gerai [tik va pamiršau prasitampyti jau renginio metu, tik tas sausainis menu nu toooooks saldus buvo, kirtau skalsiai biggrin.gif ]. Labai faina kad oras geras buvo, ir svarbiausia - miškas. Tai o dar smagiausia, kai kuo labiau viena bėgau biggrin.gif . Atbėgau greičiau nei įprastai, tik sunku numatuot, nes kai pati sau bėgu tai retai kada lygų kilometražą nubėgu [be to neskubu niekur biggrin.gif ]. Tai pagal average speed pasilyginau, kad greičiau skuodžiau - ta masovkė daro savo biggrin.gif
Ir dar faina kad paprasta kažkaip, šeimos su vaikais. Jaukus toks renginys, patiko man.
Tik štai įdomu, jie kažkur skelbia internetuose rezultatus, ar tik ką vietoje susižinai? Jų tinklapy [lbma] vakar dar nemačiau, gal ieškot nemokėjau... biggrin.gif

Tai va. Ir aš laukiu įspūdžių iš Ropėjos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 spalio 2015 - 09:55
Vakar dalyvavau Balciunaites begime. Pirmasis renginys man.
Oras puikus, trasa irgi. Laikas irgi labai tenkinantis. Gavau begale geru emociju:-)
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 10 17, 22:49)
Aš bėgau, gerai sekėsi, turbūt pirmasis ir vienintelis bėgimas šiemet, pavykęs pagal planą – norėjau 5 min/km prabėgt, tai taip ir gavosi, nors į laikrodį per daug nesidairiau.
Man patinka šitas bėgimas tuo, kad gali save išbandyt standartinėj 10 km trasoj – ne itin dažnai LT gali tą padaryt.

Sėkmės ir laukiam Ropėjos įspūdžių mirksiukas.gif

Sveikinu!
5 km / min tai čia tempas [pace], taip?

Noriu paklausti, o kokį laikrodį turit? Domina šis reikalas, ypač kainos ir kokybės santykis.
Nors šiaip planuoju kada nueit profesionalios konsultacijos, nes kol kas mano laikrodis yra Endomondo biggrin.gif , bet noriu rimčiau pasidomėt. Nes jau ir ne jaunystė kažin kokia, tai reiktų ribas savo žinoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 spalio 2015 - 10:12
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 18, 10:12)
Noriu paklausti, o kokį laikrodį turit? Domina šis reikalas, ypač kainos ir kokybės santykis.
Nors šiaip planuoju kada nueit profesionalios konsultacijos, nes kol kas mano laikrodis yra Endomondo  biggrin.gif , bet noriu rimčiau pasidomėt. Nes jau ir ne jaunystė kažin kokia, tai reiktų ribas savo žinoti.

Aš su garmin forerunner 620 bėgioju. Pigesnė alternatyva tik diržas su matuokliu, kurį prijungi prie telefono ir tame pačiame Endomondo gali sekti širdies darbą. Tai prieš laikrodį su tokiu bėgiojau.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 10 18, 10:37)
Aš su garmin forerunner 620 bėgioju. Pigesnė alternatyva tik diržas su matuokliu, kurį prijungi prie telefono ir tame pačiame Endomondo gali sekti širdies darbą. Tai prieš laikrodį su tokiu bėgiojau.

Dėkui. Einu googlint.
O šiaip,laikrodis man atrodo patogiau, nei diržas. Aš tik klausiau, nes įdomu, kiokios firmos tų laikrodukų yra, ir kaip jos vertinamos. Su sportininke tokia kalbėjau, tai sakė iki 100 Eur yra tikrai įmanoma nusipirkti kokybišką. Žodžiu, ačiū jums, einu žiūrėti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 18, 11:00)
Dėkui. Einu googlint.
O šiaip,laikrodis man atrodo patogiau, nei diržas. Aš tik klausiau, nes įdomu, kiokios firmos tų laikrodukų yra, ir kaip jos vertinamos. Su sportininke tokia kalbėjau, tai sakė iki 100 Eur yra tikrai įmanoma nusipirkti kokybišką. Žodžiu, ačiū jums, einu  žiūrėti  smile.gif  4u.gif

Dauguma laikrodžių vistiek eina kartu su diržais. Tiek tas pats Garminas, tiek Suunto. Tom Tom mačiau yra matuojantys nuo riešo.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 10 18, 13:11)
Dauguma laikrodžių vistiek eina kartu su diržais. Tiek tas pats Garminas, tiek Suunto. Tom Tom mačiau yra matuojantys nuo riešo.

Dėkui. TomTom'ą užmačiau sportsdicet'e, toks ekonomiškesnis.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
aš ilgai rinkausi laikrodį, kokius metus negalėjau išsirinkt. Nusipirkau suunto galiausiai, esu patenkinta. Reiktų pirma sugalvoti, ko nori iš laikrodžio,ką su juo veiksi, tada dalis atkrenta. Pvz jei nori triatlono funkcijos, ar tik bėgiot su juo, kiek ilgai batarkė turi laikyt, GPSo ar reik.
http://www.dcrainmak...ison-calculator man šis puslapis padėjo kažkiek, ten lentelėj pasirenki modelius kuriuos nori lygint, ir gauni visus parametrus.

Ropėja man visai patiko, graži trasa miške. Tik rytas toks kreivas buvo, nespėjau pavalgyt, teko startuot 12val alkanai, paskutinį kart valgius vakar vakare doh.gif tai jau ties 2km išsitraukiau šokoladą (gerai, kad dašuto jį pasimt). Ryte kažkodėl niekaip negalėjau prisiversti apsirengt bėgimo rūbus, tiesiog nenorėjau jokios sintetikos ant odos, nu tai ir nesikankinau, bėgau su 10metų senumo medvilninėm kelnėm ir medvilnine maike biggrin.gif na bet rūbai netrukdė, tik nušalau kojų pirštus, nes iškart peršlapo ir taip šlapiai teko 3val šaldytis, bet nieko, smulkmena.

Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 10 18, 15:47)

Ačiū už patarimus 4u.gif

Dėl orelio tai jau jo, lietutis kone nesustojo unsure.gif biggrin.gif . Tai jaučiu vien toks oras kaip nuvargina! Man yra tekę apie pora valandų merkiant lietui lankstyt su fotkiku, pabąlusiom rankom, skėtis buvo sulaužytas - o paskui tie šlapi rūbai džiūvo po kraštelį mikroautobuse, pusė šlapia sėdėjau, buitiškai taip, tai po dienos taip saldu buvo į lovą krist, tas lietaus vanduo rodos visą brudą [ biggrin.gif ] išplovė... [čia aišku tik su fotku, kaip rašiau, bėgiojau, ne bėgimas buvo biggrin.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 spalio 2015 - 17:26
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 18, 16:23)
Dėl orelio tai jau jo, lietutis kone nesustojo  unsure.gif  biggrin.gif . Tai jaučiu vien toks oras kaip nuvargina! Man yra tekę apie pora valandų merkiant lietui lankstyt su fotkiku, pabąlusiom rankom, skėtis buvo sulaužytas  - o paskui tie šlapi rūbai džiūvo po kraštelį mikroautobuse, pusė šlapia sėdėjau, buitiškai taip, tai po dienos taip saldu buvo į lovą krist, tas lietaus vanduo rodos visą brudąbiggrin.gif ] išplovė... [čia aišku tik su fotku, kaip rašiau, bėgiojau, ne bėgimas buvo  biggrin.gif ]

tokio tikro lietaus kaip ir nebuvo, dulknsna labiau. Man gerai bėgas tokiu oru, aš karštį sunkiau pernešu. Bet kojos po samanas, žoles braidant greit peršlapo, plentu bėgant tai jaučiu sausom kojinėm bučiau grižus.

Liuse, o tu pulsą žiūri? tu visus 10km tokį pacą laikei? man tokiu greičiu ilgiau bėgant greit pašoka virš 180 unsure.gif
Atsakyti
Moterys gal galit man padėt susigaudyt, kokį laikrodį pirkt? Garmin, Polar, TomTom - tokias žinau firmas. O kaip angliškai vadinasi ta funkcija, kur širdies ritmą matuoja?

Pvz., kainikė "insipruoja" biggrin.gif, bet išvis nieko apie jį nerašo. tomtom

garmin pigesnis

Va šis gal jau tinkamas? garmin violetinis

o šitas išvis keistas. Bet jis irgi širdies dūžiu matuoja, taip?

Gal žinote kitų www, kur galima įsigyt normalų, bet ekonomišką? [gal jum kuriai nereikia, per daug turit biggrin.gif ]

Ir dar, klausimas: o tą juostą reikia atskirai pirkti? juosta ? Ar ji būna perkant laikrodį, kartu?

doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2015 10 18, 09:54)
Vakar dalyvavau Balciunaites begime. Pirmasis renginys man.
Oras puikus, trasa irgi. Laikas irgi labai tenkinantis. Gavau begale geru emociju:-)

Tik dabar pamačiau. - Sveikinu su debiutu!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 21 spalio 2015 - 08:44
QUOTE(bamba @ 2015 10 18, 17:37)
Liuse, o tu pulsą žiūri? tu visus 10km tokį pacą laikei? man tokiu greičiu ilgiau bėgant greit pašoka virš 180 unsure.gif

Nežiūriu, neturiu pulsomačio ir negalvoju jo įsigyt, nes gal išsigąsčiau savo pulso smile.gif O bėgau tai stebėtinai vienodu tempu (tik tie 2 km, kur buvo įkalnė ir nuokalnė buvo +-15 s, kiti buvo labai arti arba tiksliai 5 min/km), dargi laimėjau kažkokį prizą facebook'e, nes buvau tarp tiksliausiai atspėjusių savo būsimą rezultatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusė: 21 spalio 2015 - 09:25