Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(Jokubauskaite @ 2015 10 13, 09:18)
Minejau kuprine? g.gif

lotuliukas.gif "kepurė" ten buvo, kaip aš ten perskaičiau biggrin.gif doh.gif

QUOTE(bamba @ 2015 10 13, 09:26)
aš vakar ryte bėgau su jom, neperšilta. Grižus liaškos vistiek pašalusios buvo.
Viršuj tai deduosi maikę ilgom rankovėm (su prailgintom rankovėm ir skyle pištui, tai uždengia dalį delno),  ir ant kaklo tokį ratą medvilninį kur per galvą maunas. Daugiau kaip ir nieko, bet galvoju kitą kart jau mausiuos ant ausų juostą, ausys pirmus km šala smile.gif

tada bandysiu ir aš timpas. O "rato" ir man reiktų, ne iki šiol tai tą patį džemperį rankoves išsivilkus apmūturiuodavau [kai dar saulutė labiau šildė], bet dabar jau reiks kaklui kažko normalesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 13 spalio 2015 - 10:24
Moterys, dabar galvoju, gal jūs kuri patarsite: o jei dar vėsesniam orui, ar verta vėjo striukę pirkti? Tokios plonos būna, su kvėpuojančiu vidumi.
Kaip apsirengę žadate bėgioti kai dar labiau pavės orai?

Beje, prabandžiau tas Karrimor tympas. Šiai liuks, bet ten, kur virš užpakalio ta kišenėlė, tai toks pusė apskritimo ir išprakaituoja, dėl to kišenės audinio. Bet gal kai labiau atšals, nebus taip? g.gif

Tai va, o man dabar įdomu, ką toliau verta pirktis, šaltėjant orams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 15, 10:07)
Moterys, dabar galvoju, gal jūs kuri patarsite: o jei dar vėsesniam orui, ar verta vėjo striukę pirkti? Tokios plonos būna, su kvėpuojančiu vidumi.

Beje, prabandžiau tas Karrimor tympas. Šiai liuks, bet ten, kur virš užpakalio ta kišenėlė, tai toks  pusė apskritimo ir išprakaituoja, dėl to kišenės audinio. Bet gal kai labiau atšals, nebus taip?  g.gif

Tai va, o man dabar įdomu, ką toliau verta pirktis, šaltėjant orams.  g.gif

nelabai žinau ar tai yra vėjo striukė, bet turiu tokią visiškai ploną, be jokio pamušalo. Man ji labiausiai naudojamas daiktas. Ji nešildo, bet man viršutinė dalis retai šala. Maunuos ją ant maikės arba ant ilgom rankovėm maikės ir iš esmės taip prabėgioju kiaurą žiemą (džemeperį maunuos jau kai didelis minusas tik).
Nelabai jau randu identišką internete, kažkas tokio: http://www.swimshop....t-sky-blue-teal

kai dar labiau atvės, mausiuos po timom pašiltintus šortus. Kaip jau ne kartą minėjau man bjauriai liaškos šąla, visa kita dzin, galiu kad ir su maike prie minuso.

dėl prakaitavimo tai nežinau net, nepastebėjau. Tipo sušlampa nuo prakaito audinys? nepatogu ar tik kosmetinė bėda čia?

užsiregistravau į Ropėja 29km. Nesusilaikiau, liga kažkokia doh.gif dar kadangi vėlai registravaus, 18eurų kainavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 10 15, 13:05)
nelabai žinau ar tai yra vėjo striukė, bet turiu tokią visiškai ploną, be jokio pamušalo. Man ji labiausiai naudojamas daiktas. Ji nešildo, bet man viršutinė dalis retai šala. Maunuos ją ant maikės arba ant ilgom rankovėm maikės ir iš esmės taip prabėgioju kiaurą žiemą (džemeperį maunuos jau kai didelis minusas tik).
Nelabai jau randu identišką internete, kažkas tokio: http://www.swimshop....t-sky-blue-teal

kai dar labiau atvės, mausiuos po timom pašiltintus šortus. Kaip jau ne kartą minėjau man bjauriai liaškos šąla, visa kita dzin, galiu kad ir su maike prie minuso.

dėl prakaitavimo tai nežinau net, nepastebėjau. Tipo sušlampa nuo prakaito audinys? nepatogu ar tik kosmetinė bėda čia?
užsiregistravau į Ropėja 29km. Nesusilaikiau, liga kažkokia doh.gif dar kadangi vėlai registravaus, 18eurų kainavo doh.gif

Dėkui.
Taip, apie tokią ploną striukytę kalbėjau drinks_cheers.gif
Liuks, reiškia naudingas daiktas.

29 km - wow !!!
Oi su tom kainom... Bet va nustebau, čia į Kauno LMBA - 1 euras jei iš anksto, 3 eurai jei vietoj. Dabar bile tik nubėgt gerai žmogau biggrin.gif Gal kas pafinansuoja, ką ia žinosi iš ko ta kaina susideda.

Dėl to prakaito - sušlampa apatiniai ten, kur nugaroje kišenė yra va taip, papai6iau biggrin.gif . Kur jos nėra viskas liuks biggrin.gif - matyt, ten koks audinys nelabai kvėpuojantis.
Atsakyti
QUOTE(Jokubauskaite @ 2015 10 13, 09:18)
Beje, ar begat su kaukem? Turiu slidinejimo, bet jauciu praverstu, nes begant vejelis visai nemaloniai liecia oda, ypac, kai lauke ~ 0 laipsniu vakare, galvoju, apsaugociau. Nors bijau detis, kazkaip aplinkiniams gal pavojingai gali atrodyt, ne?  biggrin.gif

Man tai toks daiktas atrodo reikalingas, kai lauke -20. Esu mačius bėgiojančių prie 0 laipsnio su kaukėm, tai man asmeniškai atrodė kvailai.
Šiaip patariama rengtis bėgimui taip, kaip rengtumeisi tiesiog eidamas į lauką, jei temperatūra būtų 10 laipsnių aukštesnė.

QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 15, 11:07)

Man neperpučiama striukė – pagrindinis bėgimo rūbas pavasarį-žiemą-rudenį (manoji be jokio pamušalo, bet storesnio audinio nei bambos įdėta). Aš ją naudoju praktiškai kasdien, o priklausomai nuo temperatūros renkuosi apatinį sluoksnį – nuo trumparankovių marškinėlių iki ilgarankovių+džemperio).
Kelnių pašiltintų neturiu, jei šalta tiesiog maunuosi tympas+sportines kelnes.
Atsakyti
Supratau - neperpučiamos reiškia reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 15, 11:07)

Beje, prabandžiau tas Karrimor tympas. Šiai liuks, bet ten, kur virš užpakalio ta kišenėlė, tai toks  pusė apskritimo ir išprakaituoja, dėl to kišenės audinio. Bet gal kai labiau atšals, nebus taip?  g.gif

Tai va, o man dabar įdomu, ką toliau verta pirktis, šaltėjant orams.  g.gif

aš su vėjo striuke ir dabar bėgioju. Turiu tokią - https://www.montane....te-speed-jacket ji visiškai besvorė, bet man labai tinkama tiek prie +10, kai yra vėjo, tiek prie -10 ar dar žemesnės temperatūros. Pernai visą žiemą su ja atbėgiojau.

turiu merino vilnos bėgimo kojines, žiemą super dalykas thumbup.gif ir Nike termo bėgimo kelnes. Šiandien pirmą kart jas išsitraukiau, tai visai komfortiškai bėgau, o pernai visą žiemą su jomis variau.

kai jau temperatūra žemiau -10 krenta, prie šių dviejų rengiuosi dar šiltesnį džempą (iš slidinėjimo serijos, su visomis savybėmis aktyviam sportui). Daugiau nieko nereikia. Geros tympos ir gera vėjo striukė visas pagrindas, na neskaitant kepurės, pirštinių ir flysinio snood'o (irgi naudoju tą patį kaip sllidinėjimui).
Atsakyti

Dėkui, Carlin. Taip išsamiai. Net įgijau drąsos ir žiemą bėgiot thumbup.gif Stengsiuos.
Nors jau imu ilgėtis ir tų jogiškų pratimų, ypač prasitampymų... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 17 spalio 2015 - 07:16
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 17, 07:15)
Dėkui, Carlin. Taip išsamiai. Net įgijau drąsos ir žiemą bėgiot  thumbup.gif Stengsiuos.

nieko nėra smagiau kaip bėgti sningant bigsmile.gif kai krenta tokios didelės didelės snaigės, jau truputi sutemę, gatvės apšviestos žibintų ir tu bėgi sau ramiai per tas snaiges wub.gif gaila, kad pernai žiema vos kelis tokius kartus ištaikiau, nes beveik nesnigo.

O dėl prasitampymo, aš reguliariai darau plunk pratimus, nes prie bėgimo dar į sporto klubą einu... kadangi po vaikų turiu bėdų su nugara, tai be šitų pratimų ryte neatsikelčiau, iškart nugara duoda apie save žinot unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 17, 06:15)
Nors jau imu ilgėtis ir tų jogiškų pratimų, ypač prasitampymų... smile.gif

tai po bėgimo pasitampyk, jei laiko turi. Ar nesigauna pačiai taip?
aš seniau labai stropiai tampiaus 20min po kiekvieno bėgimo, ir apšildavau prieš. Gimus vaikams tam neskiriu nė 1min biggrin.gif bet tfu tfu tfu jokio skirtumo
bėgai kaune gal šiandien?

kaip pas živilę sekėsi kas bėgot?

aš ropėjos laukiu rytoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 17 spalio 2015 - 12:24
QUOTE(bamba @ 2015 10 17, 13:24)

Sekėsi labai net gerai. Daug geriau nei tikėjausi (jei nebūčiau anksčiau užsiminęs apie planus dalyvaut, turbūt būčiau praleidęs - džiaugiuosi, kad prisikalbėjau ir teko sudalyvaut smile.gif).

VM'as patiko (kaip visada), Kaune buvo sunku, bet įsimintina, naikį - PB pagerintas, bet šitas turbūt smagiausias šiemet gavosi. Nors lyg ir nieko ypatingo, atrodo, bet būna tokių dienų, kai kojos, atrodo, žemės neliečia. smile.gif

Batono, gaila nedavė sad.gif, bet Haribo guminukais dar ir dabar džiaugiuosi. smile.gif

O, kalbant apie paliegusius - gal kam yra nugarą skaudėję? Man lyg pirmas sykis. Skauda šokinėjant / bėgant, ten kur plaučiai randasi. Kiek pasiskaičiau, tai lyg užspaustas nervas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 10 17, 12:24)

Aš bėgau, gerai sekėsi, turbūt pirmasis ir vienintelis bėgimas šiemet, pavykęs pagal planą – norėjau 5 min/km prabėgt, tai taip ir gavosi, nors į laikrodį per daug nesidairiau.
Man patinka šitas bėgimas tuo, kad gali save išbandyt standartinėj 10 km trasoj – ne itin dažnai LT gali tą padaryt.

Sėkmės ir laukiam Ropėjos įspūdžių mirksiukas.gif
Atsakyti