Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 04, 17:59)
Nu ir net pagooglinau  biggrin.gif
Tai aha, ten "bėk su Gardėsiu", tai nestebina, kad davė batonų  biggrin.gif Savo tinklapy rašo, kad šiemet nebus, nes Laisvės alėja atnaujinama.

Ką, žiūrėsiu, ar čia man pavyks kur tą savo tikslą įgyvendint iki žiemos  smile.gif

nu blogiausiu atveju, tai kalėdinis bėgimas gi tikrai bus? bigsmile.gif

juodšiliai visai fainai buvo, tik kažkaip žiopla aš, antrame rate kelis kartus turėjau sustoti ir laukt bėgikų, kad kelią parodytų doh.gif pirmą ratą neįsidėmėjau maršruto kai buriu bėgom su 10 kilometrininkais, o antrą ratą vos keli bėgom, tai blūdijau keliose vietose blush2.gif nors atrodo ir sužymėta kažkiek buvo unsure.gif
ir dar nervina per laukus, aukštas žoles bėgti, nes vis į batų raištelius įsipainioja kažkas, atsiriša, na bet trailas, matyt nėr ko skųstis cool.gif

Dabar planuoju Ropėjoj sudalyvaut, jei netingėsiu http://www.tengris.l...ostatai2015.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 05 spalio 2015 - 12:18
QUOTE(bamba @ 2015 10 05, 12:17)
nu blogiausiu atveju, tai kalėdinis bėgimas gi tikrai bus? bigsmile.gif

juodšiliai visai fainai buvo, tik kažkaip žiopla aš, antrame rate kelis kartus turėjau sustoti ir laukt bėgikų, kad kelią parodytų doh.gif pirmą ratą neįsidėmėjau maršruto kai buriu bėgom su 10 kilometrininkais, o antrą ratą vos keli bėgom, tai blūdijau keliose vietose blush2.gif nors atrodo ir sužymėta kažkiek buvo unsure.gif
ir dar nervina per laukus, aukštas žoles bėgti, nes vis į batų raištelius įsipainioja kažkas, atsiriša, na bet trailas, matyt nėr ko skųstis cool.gif
Dabar planuoju Ropėjoj sudalyvaut, jei netingėsiu http://www.tengris.l...ostatai2015.htm

Tai jau bus ir Kauno ruduo, valio! biggrin.gif
O tai jūs tamstele kiek ten bėgot? 20? Ar daugiau? - Raištelius reik antrą mazgą kilpučių rišt biggrin.gif
Čia juokauju šiek tiek. O trail'us seniai bėgat? Man atrodo fainai turėtų būt [ypač kai pamatau foto, kad kalnuose bėga biggrin.gif ] - Ar sunkiau bėgt nei 'paprastą' bėgimą? Ar tik smagiau? biggrin.gif Saugotis jaučiu reikia visokių grumstų, akmenų? [čia gal aš taip diletantiškai įsivaizduoju trail'ą smile.gif ]

Papildyta:
Ai, tam o Kalėdiniam tai... jaučiu šalta man jau bus... unsure.gif biggrin.gif Aš dabar taip vis išbėgu į lauką, ir žiūriu: "galiu-negaliu, šąla ausys - nešąla" lotuliukas.gif
Iš tikrųjų tai samgiau kai vėsiau, ir greitis didesnis [tempas], nes per karščius tai... Žiūrėsiu, žiūrėsiu, kaip aš čia su bėgimu 'pražeimavosiu". smile.gif

O Ropėjuj žiūriu trasų ilgiai geri labai. Ne per trumpi ir ne per ilgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 05, 17:10)
Tai jau bus ir Kauno ruduo, valio!  biggrin.gif
O tai jūs tamstele kiek ten bėgot? 20? Ar daugiau? - Raištelius reik antrą mazgą kilpučių rišt  biggrin.gif
Čia juokauju šiek tiek. O trail'us seniai bėgat? Man atrodo fainai turėtų būt [ypač kai pamatau foto, kad kalnuose bėga  biggrin.gif ] - Ar sunkiau bėgt nei 'paprastą' bėgimą? Ar tik smagiau?  biggrin.gif Saugotis jaučiu reikia visokių grumstų, akmenų? [čia gal aš taip diletantiškai įsivaizduoju trail'ą  smile.gif ]

Papildyta:
Ai, tam o Kalėdiniam tai...  jaučiu šalta man jau bus...  unsure.gif  biggrin.gif Aš dabar taip vis išbėgu į lauką, ir žiūriu: "galiu-negaliu, šąla ausys - nešąla"  lotuliukas.gif
Iš tikrųjų tai samgiau kai vėsiau, ir greitis didesnis [tempas], nes per karščius tai... Žiūrėsiu, žiūrėsiu, kaip aš čia su bėgimu  'pražeimavosiu".  smile.gif

O Ropėjuj žiūriu trasų ilgiai geri labai. Ne per trumpi ir ne per ilgi  smile.gif

nežinau, nelabai skaičiavau, matyt gal ir 20 biggrin.gif man irgi gražiai visi kalnai atrodo, bet pati nenorėčiau, nes žinau, kad nepajėgčiau blush2.gif sunku su tais nelygumais. O manieji 'trailai' tai tik tiek, kad ne plentas, o šiaip lengvos trasos, žolytė, miško takeliai ir pan, nieko baisaus ir neįprasto tikrai 4u.gif
aj keisčiausias kol kas pasitaikęs bėgimas buvo 'aplink rėkyvos ežerą', reikėjo pelkėm klampot, vienoj vietoj iki pažastų iklimpau, draugė ištraukė lotuliukas.gif kovo pradžia buvo doh.gif

nebus šalta kalėdiniam, kai bėgi gi nešalta. Na tik iki starto daeit šalta gal, nes vistiek ateini plonai apsirengęs, kad bėgt galėtum, su šūba nelabai.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 10 05, 19:12)
nežinau, nelabai skaičiavau, matyt gal ir 20 biggrin.gif man irgi gražiai visi kalnai atrodo, bet pati nenorėčiau, nes žinau, kad nepajėgčiau blush2.gif sunku su tais nelygumais. O manieji 'trailai' tai tik tiek, kad ne plentas, o šiaip lengvos trasos, žolytė, miško takeliai ir pan, nieko baisaus ir neįprasto tikrai 4u.gif
aj keisčiausias kol kas pasitaikęs bėgimas buvo 'aplink rėkyvos ežerą', reikėjo pelkėm klampot, vienoj vietoj iki pažastų iklimpau, draugė ištraukė lotuliukas.gif kovo pradžia buvo  doh.gif

nebus šalta kalėdiniam, kai bėgi gi nešalta. Na tik iki starto daeit šalta gal, nes vistiek ateini plonai apsirengęs, kad bėgt galėtum, su šūba nelabai.

smile.gif
Pajėgtumėt, ką jau čia. Bet aišku, sudėtingiau... Vien koją nikstelt kaip nesunku [man ir lygioj vietoj biggrin.gif ], ką jau čia ir bekalbėt.
O miško takeliai man patinka, ir žolė. net mieste jau kur žinau, kad lygiau, tai žole bėgu [minkščiau mat man biggrin.gif ]

O su pelkėm tai ir linksmai taip aprašėt, ir baisu net [ jei tikrai iki pažastų tai fear.gif ] - bėgimas toks tik itin stipriems ir ištvermingiems; ir gerai, kad ne vienas bėgi tada žmogau, kad draugė šalia smile.gif
Atsakyti
merginos, kaip apsiregusios bėgiojate šiomis dienomis, vakarais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2015 10 08, 10:08)
merginos, kaip apsiregusios bėgiojate šiomis dienomis, vakarais?  4u.gif

As dar su sortais ir dzemperiu. Uzsisakiau megstuka. Timpas turiu, bet man dar ju nereikia.
Atsakyti
O aš jau kurį laiką su ilgom biggrin.gif
Prieš kelias dienas bėgau ir su vilnonėm kojnėm biggrin.gif [bet žiauriai gerai su jom], ir su pirštinėm biggrin.gif [greit nusiėmiau, po kokių 3 km gal], juostą ant ausų [šąla man ausys lb], ir maike be rankovių. Su džemperiu išėjau, paskui susirišau ant juosmens. Čia konkrečiai trečiadienį, nes jau toks šaltukas buvo, vėjas šaltas.
Ai tiesa tas ilgas tympas paskui 'atsiraitojau iki šortų beveik.
Bet aš nežinau, gal labai jau saugausi, tai apsirengiu, paskui nežinau, kur dėt tuos drabužius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 spalio 2015 - 18:40
Aš bėgu su ilgom kelnėm, ilgarankoviais marškinėliais ir striukyte. Šortai man skamba kaip ne apie Lietuvą. Šiandien vieną mačiau su šortukais, tai pagalvojau, kad gal pojūčiai gal ir normalūs, bet oda juk labai sausėja nuo tokios temperatūros.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 10 09, 23:35)
Aš bėgu su ilgom kelnėm, ilgarankoviais marškinėliais ir striukyte. Šortai man skamba kaip ne apie Lietuvą. Šiandien vieną mačiau su šortukais, tai pagalvojau, kad gal pojūčiai gal ir normalūs, bet oda juk labai sausėja nuo tokios temperatūros.

Kokia striuke renkates?

As kol kas su ilgom aptemptom kelnem ir ilgarankoviu termo virsum:

user posted image

http://demandware.ed.../4072_002_1.jpg

+ plonos vilneles slidinejimo pirstines

user posted image

Sekmadieni dar vilkausi paprasta sintetini dzemperi, bet galvoju gal kokio neperpuciamo dar paieskot.

Ir butinai risuosi sintetini salika. Kol kas be kepures, bet turiu, ir ausis apsauganti dar tokia kazkur turi but padeta g.gif

Labiausiai bijau, kad prisikvepuosiu salto oro ir susirgsiu, kol kas saltu oru begau tik 2 kartus, nieko nenutiko, atsilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokubauskaite @ 2015 10 13, 08:32)

O kam kuprinė? Daiktam nusivilkus susidėti?

Striukės dar neplanuoju dėtis. Įsigijau su Coldgear technologija džemperį - įšbandysiu kada, nes su sintetiniu jau ne kažkas. Bijau, gali būti per karšta, bet gal ir ne biggrin.gif . Žiūrėsiu.

Man tik "durniau" su ta vieta kur kryžkaulis. Bėgu su medvilninėm, tai toj vietoj paprakaitavo, ir "į galą" [po val maždaug] ėmiau jaust, kad šąlta ten. Reiks kažkaip šiltint tą vietą, matyt biggrin.gif
- Bet su tom Karrimor tympom jaučiu dar per šilta? [tos su pūkeliu, kur čia postinau link'ą] g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 13 spalio 2015 - 09:11
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 13, 09:09)
O kam kuprinė? Daiktam nusivilkus susidėti?

Striukės dar neplanuoju dėtis. Įsigijau su Coldgear technologija džemperį - įšbandysiu kada, nes su sintetiniu jau ne kažkas. Bijau, gali būti per karšta, bet gal ir ne  biggrin.gif . Žiūrėsiu.

Man tik "durniau" su ta vieta kur kryžkaulis. Bėgu su medvilninėm, tai toj vietoj paprakaitavo, ir "į galą" [po val maždaug] ėmiau jaust, kad šąlta ten. Reiks kažkaip šiltint tą vietą, matyt  biggrin.gif
- Bet su tom Karrimor tympom jaučiu dar per šilta? [tos su pūkeliu, kur čia postinau link'ą]  g.gif

Minejau kuprine? g.gif Na, as tai be jokios kuprines begu.

Del timpu, manau, dar per silta su tokiom, bet ziurekit indvidualiai, as dabar tik po mazdaug 3 km begimo apskritai pradedu silti biggrin.gif
Papildyta:
Beje, ar begat su kaukem? Turiu slidinejimo, bet jauciu praverstu, nes begant vejelis visai nemaloniai liecia oda, ypac, kai lauke ~ 0 laipsniu vakare, galvoju, apsaugociau. Nors bijau detis, kazkaip aplinkiniams gal pavojingai gali atrodyt, ne? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 13, 08:09)

- Bet su tom Karrimor tympom jaučiu dar per šilta? [tos su pūkeliu, kur čia postinau link'ą]  g.gif

aš vakar ryte bėgau su jom, neperšilta. Grižus liaškos vistiek pašalusios buvo.
Viršuj tai deduosi maikę ilgom rankovėm (su prailgintom rankovėm ir skyle pištui, tai uždengia dalį delno), ir ant kaklo tokį ratą medvilninį kur per galvą maunas. Daugiau kaip ir nieko, bet galvoju kitą kart jau mausiuos ant ausų juostą, ausys pirmus km šala smile.gif

Atsakyti