Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVIII

QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 26, 11:10)
SD jau nebėr, tai štai tokios

aš tokias pat turiu. Praeitą sezoną atnešiojau ir šiemet su jom planuoju bėgiot. Kai labai šalta, man jų neužtenka, maunuos dar po apačia merino apatinius šortukus. Bet šiaip tikrai geros, patogios ir kol nėr didelio minuso, šilumos užtenka.
Atsakyti
merginos- bėgikės, kiek suprantu, dauguma bėgat kokius 3 k. per savaitę? aš bėgioju neseniai, kokia pusę metų, bet, su nedidelėm išimtim, kiekvieną vakarą nubėgu 5-6 km, po to jaučiuosi super ( tiek emociškai, tiek fiziškai), todėl noriu paklausti, o kaip gi reikėtų, gal yra kokie tyrimai, kiek kartų per sav. bėgti, gal per daug negerai, gal aš čia negerai darau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2015 09 26, 15:50)
merginos- bėgikės, kiek suprantu, dauguma bėgat kokius 3 k. per savaitę? aš bėgioju neseniai, kokia pusę metų, bet, su nedidelėm išimtim, kiekvieną vakarą nubėgu 5-6 km, po to jaučiuosi super ( tiek emociškai, tiek fiziškai), todėl noriu paklausti, o kaip gi reikėtų, gal yra kokie tyrimai, kiek kartų per sav. bėgti, gal per daug negerai, gal aš čia negerai darau... g.gif

rekomenduojama bent vieną dieną per savaitę ilsėtis. Pabandykit vieną poilsio dieną įterpt, nors jei gerai jaučiatės, tai gal ir tai nebūtina. Organizmas pats pasako, kai visko per daug.
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2015 09 26, 17:50)

As begu kas antra diena. Dabar jau kai ruduo ir ryte velai svinta (begioju dazniausiai rytais, o dar i darba reikia susiruosti) tai atstumas iki 8 km. O kai laisvadieniai tada atsigriebiu iki 14 km begu. Vasaros vidurkis buvo 10-11 km.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 09 26, 16:37)
aš tokias pat turiu. Praeitą sezoną atnešiojau ir šiemet su jom planuoju bėgiot. Kai labai šalta, man jų neužtenka, maunuos dar po apačia merino apatinius šortukus. Bet šiaip tikrai geros, patogios ir kol nėr didelio minuso, šilumos užtenka.

O, tai reiškia geras pirkinys ! biggrin.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2015 09 26, 17:33)
As begu kas antra diena. Dabar jau kai ruduo ir ryte velai svinta (begioju dazniausiai rytais, o dar i darba reikia susiruosti) tai atstumas  iki 8 km. O kai laisvadieniai tada atsigriebiu iki 14 km begu. Vasaros vidurkis buvo 10-11 km.

Aš kažkur panašiai, bet kai jau apie 13-14 km tai mėgstu nebent labai lėtai, nes jaučiu, kad tą kauliuką / sąnarį prie nykščio maudžia, nors tas noras baisinis vis būna daugiau ir daugiau biggrin.gif Sakyčiau, 8 km tai labai net optimalu [man, aišku biggrin.gif ].

O šią savaitę su sveikata ne kas, tai pauzę teko padaryt verysad.gif - Labai laukiu išsveikimo ir saulėtos dienos bėgimui biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 26, 18:47)
O, tai reiškia geras pirkinys ! biggrin.gif  thumbup.gif

o dydis atitinka? man kažkaip laisvokos jos ties liemeniu, norėtųsi dydžiu mažesnių, nors ėmiau lyg ir savo dydį.

savaitgalį šitam bėgsiu, gal ką sudomins irgi smile.gif http://www.juodsilia...uodsiliu-ruduo/
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 09 28, 13:43)
o dydis atitinka? man kažkaip laisvokos jos ties liemeniu, norėtųsi dydžiu mažesnių, nors ėmiau lyg ir savo dydį.

savaitgalį šitam bėgsiu, gal ką sudomins irgi smile.gif http://www.juodsilia...uodsiliu-ruduo/

Jo, į didesnę. Bet aš SD atsiliepimuose jau apie tą buvau pasiskaičius, tai ėmiau dydžiu mažesnes.

O aš planuoju Kaunuo ruduo bėgt [nes aš kaune, paprasčiau biggrin.gif ], bet kiek vis pasižiūriu, tai neveikia jokios registracijos vis dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 09 28, 14:43)
savaitgalį šitam bėgsiu, gal ką sudomins irgi smile.gif

Mano wishliste tik su Živile prasibėgt šiais metais beliko. Jei gausis, bus dalyvavimo renginiuose sezono uždarymas, ir vienas paskutinių komercinių, ties kuriuo dar nesu uždėjęs ✓ smile.gif Liktų tik Kalėdinis, bet, jį, turbūt, ir šiemet praleisiu.

Betkuriuo atveju, dėkui už info. smile.gif Būčiau prieš porą dienų paskaitęs, būčiau susigundęs.
Atsakyti
Aš Juodšiliuose nebėgsiu, neturiu dar ūpo varžyboms.

QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 28, 15:59)
O aš planuoju Kaunuo ruduo bėgt [nes aš kaune, paprasčiau  biggrin.gif ], bet kiek vis pasižiūriu, tai neveikia jokios registracijos vis dar  g.gif

Bėk Pink run spalio 11 d.

Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 10 02, 13:38)
Aš Juodšiliuose nebėgsiu, neturiu dar ūpo varžyboms.
Bėk Pink run spalio 11 d.

Tai kad ten tik 5km, o ašai gi mat 10 noriu ! biggrin.gif
Vis dar turiu vilties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 02, 20:42)
Tai kad ten tik 5km, o ašai gi mat 10 noriu !  biggrin.gif
Vis dar turiu vilties  biggrin.gif

o Bėk už Kauną šiemet nebus varžybų? ar jau gal buvo? aš atsimenu dalyvavau kažkada rudenį, 10km bėgau ir daug batono davanų davė lotuliukas.gif

o kuo ypatingas živilės bėgimas? nemažai dalyvių susirenka, aš visada jį praleidžiu, dėl nepaaiškinamos priežasties nė vienas metais neužsinoriu ten. Gal pabandyt šiemet unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 10 03, 08:39)
o Bėk už Kauną šiemet nebus varžybų? ar jau gal buvo? aš atsimenu dalyvavau kažkada rudenį, 10km bėgau ir daug batono davanų davė lotuliukas.gif

[...]

Nu ir net pagooglinau biggrin.gif
Tai aha, ten "bėk su Gardėsiu", tai nestebina, kad davė batonų biggrin.gif Savo tinklapy rašo, kad šiemet nebus, nes Laisvės alėja atnaujinama.

Ką, žiūrėsiu, ar čia man pavyks kur tą savo tikslą įgyvendint iki žiemos smile.gif
Atsakyti