Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

Sveikos,

Kadangi mūsų nuostabi auklė sugrįžta greitai į darbą, tad ieškome naujos.
Gyvename grigiškėse, todėl idealiausias variantas būtų šis, tačiau tinka rjei auklė būtų iš savanoriu pr, lazdynų, karoliniškių.
Turime du vaikučius: 3 metukų mergaitė ir 5 metukų berniukas, abu lanko darželį, todėl auklė mums reikalinga ligų atveju.
Prieš tai turėjome auklę, kuri namučiuose augino savo vaikučius, o prireikus priimdavo ir mus. Sergant virusinėmis ligomis (vėjaraupiai, rotas ir pan.) vaikučių nevesdavome.
Todėl ir šį kartą ieškome panašaus varianto, tačiau tinka ir studentės ar tiesiog panašūs variantai.
Tikimės surasti rūpestingą, atsakingą, be žalingų įpročių, mylintį ne tik savo vaikus, bet ir svetimus, sąžiningą žmogų.

Visas detales ir smulkmenas galime derinti pagal susitarimą.
Atsakyti
Sveiki

Ieskome aukles priziureti 7 men. kudiki popietinemis valandomis.
Gyvename Naujamiestyje.
Pageidautina,kad galetu pradeti dirbti jau nuo kitos savaites.
Atlyginimas-sutartinis.

Kontaktinis tel.nr. 8676 87694
Atsakyti
Sveiki teveliai!

Patyrusi auklė iš Pilaites, laukia Jūsų pasiūlymų
galiu dirbti lanksčiu grafiku, esu punktuali,tvarkingą, lengvai randu bendra kalba su vaikais
Gražios dienos!
smile.gif
Atsakyti
Esu mama auginanti 2 metų berniuką (vaiko priežiūros atostogose), pradinių klasių mokytoja, gyvenu Pilaitėje. Gal kokiai mamytei reikia iki pietų, kartais ir vakare išbėgti pasportuoti ar pasigražinti 4u.gif , galiu savo namuose prižiūrėti ir jūsų vaikutį. Jei susidomėsite, rašykite į až. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Auklyte ieško darbelio. Gyvenu Žirmūnuose ( netoliese Š.miestelio). Šiuo metu tenka ieškoti naujo darbelio, kadangi mano globotiniai iškeliauja pas senelius.
Patirties turiu nuo naujagimių iki darželinukų. Rekomendacijų yra.

Maloniai lauksiu Jūsų skambučio smile.gif

Mano telef.nr.: 868354840

Pagarbiai,
Alimpija
Atsakyti
Ieškau auklės, kuri galėtų prižiūrėti mano 5 metų mergaitę šeštadieniais, būtų gerai savo namuose, reikėtų ne kiekvieną šeštadienį, taip pat ne visą dieną, pusdienį, kartais nuo ryto iki vakaro. Tai gali būti mama, auginanti savo vaiką ir ieškanti draugijos savo vaikui. Taip pat kartais reikėtų pažiūrėti dukrą vakarais porai trejetai valandų.

Rašykite asmenines žinutes arba elektroniniu paštu - juditelex@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 10 02, 18:57)
Ieškau auklės, kuri galėtų prižiūrėti mano 5 metų mergaitę šeštadieniais, būtų gerai savo namuose, reikėtų ne kiekvieną šeštadienį, taip pat ne visą dieną, pusdienį, kartais nuo ryto iki vakaro. Tai gali būti mama, auginanti savo vaiką ir ieškanti draugijos savo vaikui. Taip pat kartais reikėtų pažiūrėti dukrą vakarais porai trejetai valandų.

Rašykite asmenines žinutes arba elektroniniu paštu  - juditelex@yahoo.com

Laba diena.Noriu Jums pasiūlyti savo paslaugas.Gyvenu Šeškinėje.Aukle dirbu 18metų.Konkrečiau tel.861534694.

Su pagarba
Atsakyti
user posted image

Galiu prižiūrėti Jūsų vaikučius vakarais po 17 val. ir savaitgaliais smile.gif tel 868351781, Giedrė
Atsakyti
Ieskome aukles beveik 3m mergaitei. Aukle reikalinga ligos atveju, t.y. 1,5 savaites i menesi. Gyvename Antakalnyje netoli Silo MAXIMOS.
Aukle turetu buti atsakinga, mylinti vaikus, turinti patirties vaiku ugdyme.
Atsakyti
Sveiki, esu Regina, dirbu darželyje pagrindine auklėtoja, taip pat turiu patirties dirbant šeimoje. Ieškau vakarais papildomai kelias valandas padirbėt, savaitgaliais, galėčiau išleisti tevėlius pailsėti, susitvarkyti savo reikalus. Man patinka vaikučiai, tai yra darbas kuriuo gyvenu, lengvai su jais susibendrauju, randam bendrą kalbą, esu atsakinga už tuos su kuriais dirbu, rūpestinga ir komunikabili. Gyvenu Žirmunuose, todėl būtų gerai surasti šeimą artimiausiam rajone. 864752621. Lauksių jūsų skambučių arba rašykite až. smile.gif
Atsakyti
Ieškome auklytės ligos atveju 2 metukų berniukui ir 5-erių mergaitei. Pagrinde darbo būtų su berniuku, nes tik pradėjo lankyti darželį, mergaitė serga retai. Prašysime užsiimti su vaiku ir būtu privalumas, jei galėtumėte gaminti vaikui valgyti. Kiti darbai į pareigas neįeina smile.gif Mes gyvename lazdynuose, Gudelių šile. Prie pat yra autobuso stotelė (116 aut.). Atlyginimas sutartinis. Skambinkite mob. 867519096.
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 10 02, 19:57)

Rašykite asmenines žinutes arba elektroniniu paštu  - juditelex@yahoo.com

Dėkui atsiliepusioms mamoms. Vis dar ieškau palankiausio varianto. Norėtųsi, kad nereikėtų labai toli vežti dukros. Pirmenybę teikčiau centrui, senamiesčiui, Naujamiesčiui, na, dar tarkime Žvėrynas, Žirmūnai.
Atsakyti