Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

Ieškau auklės 1,5 m mergytei. Gyvename Balsiuose.
Auklė reikalinga nuo 12-13 val iki 18-19
Atsakyti
Ieškau auklės 1,5 metų berniukui ligos atveju Pašilaičiuose, netoli BIG'o. Gali būti rusakalbė. Tel. 860245351
Atsakyti
Sveiki smile.gif, ieškome valandinės auklės Vilniuje 2m. ir 4m. berniukams lazdynų rajone. Aprašysiu trumpai situaciją: pradėjau studijuoti. Paprastai vaikus prižiūri mano sesuo ir anyta, tačiau sesuo tuo pačiu ir dirba slenkančiu grafiku, o anyta taip pat pasitaiko negali atvažiuoti. Reikėtų atsakingos, sutariančios su vaikais merginos, moters, kuri galėtų atvažiuoti ekstra atvejais, kai mano mažiukų nei sesuo, nei anyta negali pažiūrėti. Laikas būtų pirm nuo 11:30val iki 18:10val., antr-penkt nuo 8:45 val iki 15:30 - 16 val, kartais trumpiau. Jei man paskambinus ir paprašius kažkurią tai dieną atvykti jūs negalėtumėt, arba galėtumėt mane išleisti tik į vieną paskaitą (3 val trukmės), tai nebūtų tragedija. Svarbu, kad turėčiau tą atsarginį variantą smile.gif Mokėti galėtume 2€ už valandą.
Atsakyti
Sveiki,ieškau auklės darbo vakarais ir savaitgaliais,šiuo metu dirbu jau penktoje šeimoje,vaikučius prižiūriu nuo 2007 metų,turiu automobilį.Esu draugiška,randu bendrą kalbą su vaikučiais.Mano nr.861698994 agnė
Atsakyti
QUOTE(edipri @ 2015 09 06, 14:52)

Mes vis dar ieskom
Atsakyti
Ieskom aukles, gyvenancios Pilaiteje, parvesti is mokyklos pirmoka ( apie 13-14 val) ir pabuti kartu iki 17.30. laika , kada paimti is mokyklos galime dar derinti. 4u.gif

8-686-40225
Atsakyti
1 m. ir 9 mėn. mergytei ieškome patikimos, draugiškos, rūpestingos ir gerai su vaikais sutariančios auklės. Mergaitė lanko darželį, auklės reikėtų ligos atveju ir kartais vakarais kelioms valandoms. Mūsų dukrytė labai komunikabili, jau kalba, mėgsta piešti, žaisti, konstruoti lego. Prižiūrėti reikėtų mūsų namuose Naujamiestyje (Savanorių pr. ir Gerosios vilties sankryža). Ligos atveju - nuo 8 iki 17 val. Kartais ir kelias valandas vakare, kai tėveliai norės išeiti į pasimatymą ax.gif Jūsų patirties aprašymų, klausimų ar pasiūlymų lauksiu asmenine žinute. Taip pat būsiu dėkinga, jei kas pasidalins patikimos auklės kontaktais.
Atsakyti
Iv kurso studentė ieško auklės darbo
Sveiki, esu IV kurso studentė, studijuoju Lietuvos Edukologijos universitete, taigi, apie vaikų ugdymą turiu daug žinių. 3 metus dirbau aukle, turiu rekomendacijas, mano grafikas labai lankstus:
I - galiu dirbti visą dieną,
II, III - galiu dirbti nuo 15h iki vakaro,
IV-nuo 11h,
V- nuo ryto iki 15h.
P.S Studijuoju sveikatos ugdymą, vedu vaikams mankšteles, ilgai būname lauke, darome daug įvairių darbelių, šokam, dainuojam,piešiam ir t.t. Žodžiu, nenuobodžiaujame smile.gif
Pirmenybę teikiu šeimoms, kurios siūlo daugiau darbo valandų, nuo 20h per savaitę. Gyvenu centre. Lauksiu skambučiųsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal galetumete rekomenduoti gera auklyte?:)Ieskau tvarkingos be zalingu iprociu valandines aukles darbo dienom 16-19.30 6 ir 3,5 metu berniukams,mokancios zaidimu forma lavinti, aukles, kuri ismokintu vaikus geru manieru,privalumas butu studijuojancios ar baigusios ikimokyklinio ugdymo secialybe studentes.tinkami rajonai aplink seskine. Aciu:)
Atsakyti
Ieškome valandinės auklytės savo dvimečiui smile.gif maždaug puse etato norinčios ir galinčios dirbti , kuri kartais ateitų jo prižiūrėti tada, kai tėveliai turės labai skubių reikalų darbo dienų vakarais, taip pat būtų visą darbo dieną tada, kai jis sirgs ir nelankys darželio. Būtu puiku, jei turėtumėt rekomendacijų. Mes iš Pašilaičių 4u.gif
Atsakyti
Skubiai reikalinga atsakinga ir mylinti vaikus auklė Didžiojoje Riešėje, Vilniuje. Šeimoje yra du berniukai (2,5 ir 1 metų amžiaus). Vyresnysis eina į darželi, tad rūpintis reikės tik mažuoju. Du vaikai bus palikti priežiūrai tik tuomet, kai kartu bus antroji auklė arba patys tėvai.
Darbo laikas: pakaitomis su jau turima aukle kas antrą savaitę apsistojant šeimininkų namuose.
Asmeninės savybės: atsakingumas, patikimumas, sąžiningumas, nuoširdumas, punktualumas, tvarkingumas.
Reikalavimai: darbo patirtis, vairuotojo pažymėjimas, geros rusų kalbos žinios.
Privalumai: automobilis.
Siūloma: sutartinis atlyginimas (priklausantis nuo darbo patirties ir reikalingų įgūdžių), automobilis, geros darbo sąlygos, jauki aplinka.
Telefonas pasiteiravimui: +370 699 34850
Atsakyti
Sveiki, ieskom auklytes 1.5 m berniukui ligos atveju, nes pradejo lankyti darzeli. Ieskom rupestingos, atsakingos ir mylincios vaikus. Darbo laikas - 08.00 - 17.00 ( arba pagal galimybes, susitarus). Veiksmas - Pavilnys, Juodasis kelias - susisiekimas labai geras - prie pat autobusu stotele - vaziuoja 31, 33 ir 58 autobusai.

susidomejusias rasyti i aze, arba skambinti 865550309

atlyginimas pagal susitarima.
Atsakyti