Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

Sveiki,

Esu mamytė turinti du sūnelius. Vienam 3 mėnesiai, kitam 4 metukai. Vyresnysis lanko darzeli, todel lieku tik su mazuoju. Mielai i kompanija priimtume vyresni vaikiuka valandiniam priziurejimui, maksimum pusei dienos. Gyvename prie bigo.
Atsakyti
Sveikos,
esu 32m moteris, baigusi ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą. dirbu darželyje. Šiuo metu prižiūriu savo dukryte, kuri yra 1,5m. Ieškom kompanijos draugijai.
Atsakyti
Ieškau valandinės auklės 2 metų berniukui Pilaitėje. Per savaitę reikia porą kartų po 2-3 val. arba atsiradus reikalui išleisti kelioms valandoms(atskirais atvejais liktų ir 9 metų brolis). Už valandą galiu mokėti 3 eurus. Ačiū.
Atsakyti
Sveiki,
Esu mergytes, kuriai 2 metukai, mama. Esu atsakinga, darbsti, be zalingu iprociu, mylinti vaikus, ruosianti skanu ir sviezia maista, turinti automobili smile.gif kadangi dukryte negavo darzelio, siuo metu buname namuose, todel mielai priimtume i draugija, kartu pazaisti ir pabuti lauke, o jei reikia ir pamiegoti viena vaikuti.
Mes gyvename virsuliskese ir turim daug zaislu smile.gif
Mano telefono nr. 868387545.
Labai lauksime 4u.gif
Atsakyti
Reikalinga 1-2 kartus per mėnesį 2 d. ryte/vakare ateinanti auklė berniukui 4m. Justiniškėse nuvesti-parvesti į/iš darželio ir 1 nakvynė (mamos komandiruočių metu).
Taip pat - galimų ligų atveju (tada nuo 7.00-7.30h iki 17.30-18.00h).

Laukčiau skambučių/sms 867354942 arba el.l.: juratejurat@gmail.com.
Atsakyti
Ieškome AUKLYTĖS LIGOS ATVEJU 3 metukų berniukui Vilniuje, Užupyje (netoli Olandų g, važiuoja 6g, 34, 27) Vaikas lanko darželį. Prižiūrėti reikėtų ligos atveju darbo dienomis 7:30-18 val., įprastai reiktų prižiūrėti jau praėjus ūmiam periodui, išimtiniais atvejais- pirmą ūmaus susirgimo dieną. Atlyginimas nuo 2 iki 3 eur už valandą. Tel. 861726336.
Atsakyti
ieskoma aukle mazdaug nuo spalio men ligos atveju minties g.
Atsakyti
QUOTE(*Lialia* @ 2015 09 08, 09:30)
Sveikos,
esu 32m moteris, baigusi ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą. dirbu darželyje. Šiuo metu prižiūriu savo dukryte, kuri yra 1,5m. Ieškom kompanijos draugijai.

Laba diena,

su malonumu galėčiau būti pagalbininke Jūsų berniukams. Esu patyrusi pradinių klasių mokytoja, paskutiniu metu dirbau aukle.Laukiu Jūsų skambučio tel. nr. 868308401.
Atsakyti
Sveiki. Ieškome valandinės auklės 1 m. 4 mėn. berniukui ligos atveju, kadangi nuo spalio pradeda lankyti darželį. Gyvename Kalnėnuose. Lauksiu žinučių iš susidomėjusių.
Atsakyti
Ieskome atsakingos, saziningos aukles 3m.berniukui ligos atveju. Antri metai lankom darzeli, pirmus metus sirgo apie 50 % lankymo laiko, mazdaug kas dvi savaites.
Reiketu priziureti ~ 9-17.30h.

Zverynas, netoli Panoramos
Lauksiu az.
Atsakyti
Gal kas ieškote patyrusios valandinės auklės? 4u.gif

esu IV kurso studentė, 22 metų, pirmus dvejus studijų metų prižiūrėjau dvynukes, mielai vėl grįžčiau prie šio darbo. gyvenu Vilniuje, Jogailos g-vėje, bet galiu vykti ir į kitus rajonus. mielai parvesčiau vaikučius iš darželio/mokyklos, paruoščiau pietus/vakarienę, galiu prižiūrėti savaitgaliais ar kelias valandas kol tėveliai tvarko kitus reikalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew @ 2015 08 25, 12:39)
Nuo spalio mėnesio ieškome valandinės auklės kuri galėtų prižiūrėti 2 m. berniuką arba/ir  6 m. mergaitę ligos atveju ir kartais vakarais ar savaitgalį po kelias valandas. Gyvename Fabijoniškėse, todėl būtų smagu, jei atsirastų auklytė netoli namų. Galėtume tartis ir dėl fiksuoto kasmėnesinio darbo užmokesčio. Jei sudomino prašom rašyti až arba skambinti 861246266.

Vis dar ieškom smile.gif
Atsakyti