Laba diena!
Man 26m, Turiu laisvo laiko, kurį mielai praleisčiau su mažuoju draugu ar drauge. Labai vertinu nuoširdų santykį būnant kartu, tad dažniausiai randam bendrą kalbą patirties esu turėjusi dirbant auklės darbą su 1,5-11 metų vaikais. Sveika gyvensena, savęs pažinimas, pozityvus auklėjimas- dalykai, kurie man artimi. Labai vertinu buvimą gamtoje, tad jei šalia yra koks parkelis ar miškelis, šaunu! Esu rami, paprasta, linksma, mėgstu laiką leisti tiek pasyviai, tiek aktyviai.
Gyvenu Čiurlionio g., mašinos nevairuoju, tad tinkamiausi būtų aplinkiniai rajonai, bet jei ką, galėtumėm pasikalbėti ir apie tolimesnius. Jums galėčiau skirti kelias dienas per savaitę, arba kasdien po keliatą valandų.
Jei kažko neparašiau, ar kyla kokių klausimų, drąsiai skambinkit 869207582 arba ąž/
Iki
Sveiki,
Norėčiau pasiūlyti mūsų valandinę auklę. Nuoširdi, švelni. maloni, sąžiningą moteris. Greitai randa bendrą kalbą su vaikais. Pas mus ji prižiūrėjo 2 vaikus, mergytę nuo 5 mėn. ir berniuką tada jam buvo 4 m. Šiuo metu mums jos ne taip jau dažnai ir reikia, o ji norėtų ir galėtų prižiūrėti daugiau vaikučių. Tad mielai pasidalintume Gyvena Viršuliškėse, tad būtų patogu iš čia ar aplinkiniai mikrorajonai.
Norėčiau pasiūlyti mūsų valandinę auklę. Nuoširdi, švelni. maloni, sąžiningą moteris. Greitai randa bendrą kalbą su vaikais. Pas mus ji prižiūrėjo 2 vaikus, mergytę nuo 5 mėn. ir berniuką tada jam buvo 4 m. Šiuo metu mums jos ne taip jau dažnai ir reikia, o ji norėtų ir galėtų prižiūrėti daugiau vaikučių. Tad mielai pasidalintume Gyvena Viršuliškėse, tad būtų patogu iš čia ar aplinkiniai mikrorajonai.
QUOTE(uogie @ 2017 03 13, 10:54)
Sveiki,
Sveiki,
Ar dar ieškote pasiūlýmų? norėjau paklausti, kada auklytė būtų laisva? Koks atlygis: valandinis ar dieninis? Jei dar neturite variantų, gal galėčiau su jumis pasikalbėti? Laukčiau jūsų kontaktų
Sveiki,
Gal kartais atsirastų auklytė, gyvenanati Balsiuose? Ieškome 1,3 m. mažyliui.
Gal kartais atsirastų auklytė, gyvenanati Balsiuose? Ieškome 1,3 m. mažyliui.
Vilniuje, Pašilaičių rajone ieškome valandinės auklytės beveik 4 metukų berniukui.
Lauksiu pasiūlymų į až
Lauksiu pasiūlymų į až
QUOTE(gėlužė @ 2017 04 26, 09:22)
Vilniuje, Pašilaičių rajone ieškome valandinės auklytės beveik 4 metukų berniukui.
Lauksiu pasiūlymų į až :4u:
Lauksiu pasiūlymų į až :4u:
Laba diena.Esu Vanda,gyvenu Karoliniskese.Ieskau val.aukles darbo.Iki siol dirbau aukle(merg.3,5m ir 7m).Dabar jos lanko darzeli.Esu laisva.Jei neturit dar aukles,galeciau jums padeti.Tel.869840827.
Laba diena,
Mes pradedame ieskoti auklytes 1 m mergytei nuo rugsejo men (pratintis reiktu pradeti nuo rugpjucio men). Pradzioje reiketu priziureti 3-4 men visa darbo diena (gal ir ilgiau), veliau norime pradeti pratinti prie darzelio, taciau auklytes vis tiek reiks ligos atveju. Esame is Lazdynu. Platesne informacija telefonu arba asmenine zinute mob tel 862384536.
Mes pradedame ieskoti auklytes 1 m mergytei nuo rugsejo men (pratintis reiktu pradeti nuo rugpjucio men). Pradzioje reiketu priziureti 3-4 men visa darbo diena (gal ir ilgiau), veliau norime pradeti pratinti prie darzelio, taciau auklytes vis tiek reiks ligos atveju. Esame is Lazdynu. Platesne informacija telefonu arba asmenine zinute mob tel 862384536.
Galiu priziureti jusu mazyli,kai noresite sutvarkyti reikaliukus.
Esu mama su patirtim,man 42 m.Taip pat dirbau aukle,turiu tikras rekomendacijas.Be zalingu iprociu.Gyvenu Fabijoniskese,tinkamiausi butu aplinkiniai rajonai.
Darbo ieskau vasarai darbo dienom darbo valandom.
Valandos kaina priklauso nuo valandu kiekio,vaikiuko amziaus..Galiu priziureti ir visai kudikeli😀.Rasykit,atsakysiu visiems..
Geros dienos🌷
Esu mama su patirtim,man 42 m.Taip pat dirbau aukle,turiu tikras rekomendacijas.Be zalingu iprociu.Gyvenu Fabijoniskese,tinkamiausi butu aplinkiniai rajonai.
Darbo ieskau vasarai darbo dienom darbo valandom.
Valandos kaina priklauso nuo valandu kiekio,vaikiuko amziaus..Galiu priziureti ir visai kudikeli😀.Rasykit,atsakysiu visiems..
Geros dienos🌷
Laba,
Gal kam reikia auklytės? Šiuo metu laukiuosi (20 sav.) ir kadangi nedirbu, turiu laisvo laiko.
Esu būsima jauna mama, man 22m., gyvenu Naujininkuose. Turiu šiek tiek patirties ir su mažais leliais ir su pradinukais
Jei ką sudominau ar turit klausimų, rašykite į AŽ.
Gal kam reikia auklytės? Šiuo metu laukiuosi (20 sav.) ir kadangi nedirbu, turiu laisvo laiko.
Esu būsima jauna mama, man 22m., gyvenu Naujininkuose. Turiu šiek tiek patirties ir su mažais leliais ir su pradinukais
Jei ką sudominau ar turit klausimų, rašykite į AŽ.
Sveikos mamos kadangi šią vasarą namuose bus pirmokėliai-dvyniai, ieškau dar kelių vaikučių prižiūrėti savo namuose. Gyvename Fabijoniškėse. Patirties turiu ir dirbant aukle. (yra rekomendacijos) Dėl smulkesnės info kreipkitės tel: 861877145 Jolanta.
QUOTE(jolanta @ 2017 02 28, 23:17)
Sveikos mamytės ir tėveliai,
Esu 48metų auklė iš Vilniaus, su įvairaus amžiaus vaikais dirbu jau 20metų. Šį darbą atlieku su didele meile ir atsidavimu. Esu draugiška, tvarkinga, be žalingų įpročių ir lengvai bendraujanti trijų vaikų mama. Šiuo metu draugaujam su dvejomis mergytėmis ir mielai norime priimti į kompaniją dar kelis vaikučius. Esate laukiame mano namuose Vilniuje, Viršuliškių mikrorajone, pilnai darbo dienai arba valandomis. Valandos kaina nuo 2eur. Turiu daugybę rekomendacijų, o dėl platesnės informacijos kreipkitės AŽ arba telefonu 868390204,
Pagarbiai,
Jolanta
Esu 48metų auklė iš Vilniaus, su įvairaus amžiaus vaikais dirbu jau 20metų. Šį darbą atlieku su didele meile ir atsidavimu. Esu draugiška, tvarkinga, be žalingų įpročių ir lengvai bendraujanti trijų vaikų mama. Šiuo metu draugaujam su dvejomis mergytėmis ir mielai norime priimti į kompaniją dar kelis vaikučius. Esate laukiame mano namuose Vilniuje, Viršuliškių mikrorajone, pilnai darbo dienai arba valandomis. Valandos kaina nuo 2eur. Turiu daugybę rekomendacijų, o dėl platesnės informacijos kreipkitės AŽ arba telefonu 868390204,
Pagarbiai,
Jolanta