Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

QUOTE(ugne24 @ 2016 08 18, 09:27)
Sveiki, esu paskutinio kurso studentė ieškanti auklės darbo ne visą darbo dieną, pvz. pasiimti mokyklinuką iš mokyklos ir ruošti pamokas, palydėti į būrelį ir pan. kol grįš tėvai. Turiu auklės darbo patirties su visokio amžiaus vaikais.

Sveiki. Ar jau radot aukletini? Kuriam rajone gyvenate?
Atsakyti
Skubiai ieskom auklytes, merginos, kuri galetu pabuti su 1m mergyte ryte arba po po pietu, kol paimsiu, nuvesiu vytesneli i darzeli. Pasibaikscoot lauke ar namie pazaisti. Gyvenam Lairenuose, tad geriausia kokia mergina is Kairenu, Galgiu, Dvarcioniu, Sauletekio. 867558285 ax.gif
Atsakyti

Esu 3vaikų mama(10m ir dvynukai 6m) ir ieškau valandinės auklės darbo. Iki pietų dirbu mokykloje mokytojo padėjėja, o nuo 14val galiu prižiūrėti vaikučius. Esu iš Grigiškių.

Atsakyti
Sveiki. Ieškome auklės beveik 2 metų mergaitei Pašilaičiuose: ligos atveju - visą darbo dieną, bei kartais vakarais (vieną kartą per savaitę).

Ieškome turinčios patirties, atsakingos, sąžiningos ir vaikus mylinčios auklės. Tikimės, kad šeimos draugė prižiūrės mergaitę, žais ir bendraus, taip pat paruoš/pašildys maistą.

Atlygis pagal susitarimą ir atsižvelgiant į darbo su vaikais patirtį. Tikimės, kad draugausime ilgai smile.gif

Jei Jūsų ir mūsų poreikiai atitinka, prašome susisiekti telefonu 863001161.

Simona
Atsakyti
Sveiki,
ieškau papildomo auklytės darbo. 4u.gif Esu iš Vilniaus.
Šiuo metu dirbu pusei etato, todėl turiu keletą dienų, kai esu laisva ir galėčiau prižūrėti jūsų vaiką ar padėti namų ruošoje smile.gif
Turiu auklės darbo patirties tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Dirbau Vokietijoje.
Dėl atlygio susitartume. mirksiukas.gif Laukiu pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
Auklė Naujojoje Vilnioje ir apylinkėse. Lietuvių kalba - gimtoji, bet kalba ir rusiškai. 43m, aukštasis humanitarinis išsilavinimas. Ieško valandinio darbo nuo 9 iki 15 val, darbo dienomis, 2-3 kartus per savaitę.
tel. 865135707
Atsakyti
Ieškome valandinės auklytės Tarandėje dviems mergaitėms 3 ir 7 metų. Prižiūrėti vaikučius reiktų bent porą savaičių per mėnesį pilną darbo dieną. Tel. 869606100
Atsakyti
Sveikos super mamytės, nestuke.gif

Man 26 metai, esu įgijusi psichologijos bakalauro bei magistro laipsnius ir šiuo metu ieškau darbo susijusio su įgyta kvalifikacija. Paieškos kiek užtruko, todėl norėdama panaudoti savo laisvą laiką prasmingai pamaniau, jog būtų naudinga sugrįžti vėl prie auklės amato. Labai myliu vaikus ir mes greitai randame bendrą kalbą ir kartu sugalvojame visokiausių išradingų žaidimų ir veiklų. Studijuodama dirbdavau auklė, teko susipažinti su tikrai įdomiomiomis šeimomis ir jų vaikais. Prižiūrėjau nuo 8 mėnesių iki 4 metų vaikus. Dažnai po vieną, bet kartais ir su broliu ar sese. Šiuo metu ieškau darbo ne pilną darbo dieną ar vaikui/ vaikams sergant, kad turėčiau galimybę sudalyvauti darbo pokalbiuose. Gyvenu lazdynuose, todėl būtų labai patogu dirbti aplinkiniuose rajonuose. Suinteresuotos mamos prašau rašykite man ASMENINĘ žinutę. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ieškau valandinės auklės, bei ligos atveju pilnai darbo dienai Salininkuose (Vilnius). Mergytės dvi vienai greit bus 2 metukai, kitai 4 metukai.
Netrukus turėsiu grįžti į darbą, o mano merginos tikrai daug sergančios. Laukiu pasiūlymų smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir tėveliai,
Esu 48metų auklė iš Vilniaus, su įvairaus amžiaus vaikais dirbu jau 20metų. Šį darbą atlieku su didele meile ir atsidavimu. Esu draugiška, tvarkinga, be žalingų įpročių ir lengvai bendraujanti trijų vaikų mama. Šiuo metu draugaujam su dvejomis mergytėmis ir mielai norime priimti į kompaniją dar kelis vaikučius. Esate laukiame mano namuose Vilniuje, Viršuliškių mikrorajone, pilnai darbo dienai arba valandomis. Valandos kaina nuo 2eur. Turiu daugybę rekomendacijų, o dėl platesnės informacijos kreipkitės AŽ arba telefonu 868390204,

Pagarbiai,
Jolanta
Atsakyti

Sveiki, ieskau valandines aukles 1 metu berniukui, pora ar tris kartus per savaite po kelias valandas. Gyvename siek tiek uz Vilniaus, uz PC Big, tad butu patogiau vairuojanti. Lauksiu zinuciu :)

Atsakyti
Gal reikalinga valandine aukle Kalnenuose, Pavilnyje? Rasykite i pm.
Atsakyti