Nuo rugsejo menesio ieskome zmogaus, kuris nuveztu vaika i treniruote is Pilaites i ledo rumus Azuolyno g. Reiktu tik nuvezti, 3/4k i savaite. Detales aptartume telefonu. Laukiu i a.z.
Laba diena,
Ieškome auklės 1 metukų mergaitei. Nuo rugsėjo mėnesio, nepilna darbo savaitė (apie 30 valandų per savaitę), vėliau gali reikėti ir ilgesniam laikui. Riešėje, individualių namų kvartale. Netoli yra visuomeninio transporto stotelė (važiuoja 87 maršruto autobusas).
Grafiką derinsime individualiai.
Detalesnė informacija a.ž.
Ieškome auklės 1 metukų mergaitei. Nuo rugsėjo mėnesio, nepilna darbo savaitė (apie 30 valandų per savaitę), vėliau gali reikėti ir ilgesniam laikui. Riešėje, individualių namų kvartale. Netoli yra visuomeninio transporto stotelė (važiuoja 87 maršruto autobusas).
Grafiką derinsime individualiai.
Detalesnė informacija a.ž.
Nuo rugsejo menesio ieskau aukles 7m judriai mergaitei (darbas butu popietinis, Sekines rajonas). Reiketu parvesti is mokyklos, pabuti kol grys tevai.
Mielai priimtume tiek vyresnio amziaus zmogu, tiek studenta
Susidomejusius prasau rasyti I PM
Mielai priimtume tiek vyresnio amziaus zmogu, tiek studenta
Susidomejusius prasau rasyti I PM
sveikos mamytes
Galiu prižiūrėti Jūsų vaikutį pas save namuose, kartu su savo sūneliu jam 2,7 metų.Esu mylinti vaikus,linksma, rūpestinga.Aukle dirbau ne vienus metus. Gyvename Karoliniškėse.
Galiu prižiūrėti Jūsų vaikutį pas save namuose, kartu su savo sūneliu jam 2,7 metų.Esu mylinti vaikus,linksma, rūpestinga.Aukle dirbau ne vienus metus. Gyvename Karoliniškėse.
Sveiki,
Ieškome auklės 1,2 metú mergytei. Reiktù pradžiai apie 30val per savaitę. Reiktú pamaitinti vaikà, išeiti su juo į laukà, žaisti, bendrauti. Pati visà tà laikà būsiu namuose ir dirbsiu. Gyvename Jeruzalės mikrorajone. Susidomėjusius skambinti tel: 867469311
Ieškome auklės 1,2 metú mergytei. Reiktù pradžiai apie 30val per savaitę. Reiktú pamaitinti vaikà, išeiti su juo į laukà, žaisti, bendrauti. Pati visà tà laikà būsiu namuose ir dirbsiu. Gyvename Jeruzalės mikrorajone. Susidomėjusius skambinti tel: 867469311
Šiek tiek koreguojame skelbimuką:
Vilniuje, Pilaitėje, ieškome atsakingos, rūpestingos auklytės 1,5 metukų berniukui. Ligos atveju reikėtų prižiūrėti ir darželinuką 3,5 metų brolį
Su vaikučiu reikėtų būti 3 dienas per savaitę nuo 8,30 iki 16 val. Taip pat abu berniukus reikėtų prižiūrėti 1-2 kartus per mėnesį vakarais.
Visas sąlygas aptarsime plačiau AŽ arba telefonu
Vilniuje, Pilaitėje, ieškome atsakingos, rūpestingos auklytės 1,5 metukų berniukui. Ligos atveju reikėtų prižiūrėti ir darželinuką 3,5 metų brolį
Su vaikučiu reikėtų būti 3 dienas per savaitę nuo 8,30 iki 16 val. Taip pat abu berniukus reikėtų prižiūrėti 1-2 kartus per mėnesį vakarais.
Visas sąlygas aptarsime plačiau AŽ arba telefonu
Reikalinga aukle seskineje 2 metuku berniukui antradieniais ir ketvirtadieniais rytais nuo 7:30 (arba 8:00) iki 10 val. Karta ar du per menesi gali buti taip, kad reikes ketvirtadieni ir penktadieni paziuret visa darbo diena. Klausimai ir pan. i PM.
Nuo rugsėjo mėnesio ieškome auklės Lazdynuose. Vaikams 2, 4 ir 8 metai. Prašytumėm du vaikus paimti iš darželio, taip pat esant reikalui padėti mokyklinukui paruošti pamokas. Vaikų ligos atveju prašytumėm prižiūrėti pilną darbo dieną. Sąlygos ir atlyginimas - susitarimo reikalas. Tel 868118800.
Ieškome valandines aukles 3m. berniukui Baltupiuose. Priziureti reiketu ligos metu ir kartais, kai bus poreikis tevelius isleisti pasibuti:) i az.
Valandine auklyte savaitgaliams prie pc Big.
Esu dvieju vaiku mama,patirties turiu ir dirbant aukle 1,5 m.Yra rekomendacijos.Man 42 m.Geriausiai tiktu aplinkiniai rajonai.Rasykite,klauskite kas domina ir siulykite savo variantus,rupestinguma ir atsakinguma jusu vaikucio atzvilgiu garantuoju☺.
Esu dvieju vaiku mama,patirties turiu ir dirbant aukle 1,5 m.Yra rekomendacijos.Man 42 m.Geriausiai tiktu aplinkiniai rajonai.Rasykite,klauskite kas domina ir siulykite savo variantus,rupestinguma ir atsakinguma jusu vaikucio atzvilgiu garantuoju☺.
Ieškome valandinės auklytės Vilniuje Pilaitėje - reiktų 3 metų berniukui ir 8 metų mergaitei ligos atveju, ar nenumatytais atvejais darbo dienomis. Darbo laikas lankstus, nes galiu pati pasiderinti prie darbo valandų. Lauksiu AZ.