Reikalinga valandine aukle 2 metu berniukui Pavilnyje ligos atveju. lansktus grafikas, atlyginimas = pagal susitarima. rasykite i az.
Vasaros sezono metu galiu priziureti Jusu mazyli nuo visai kudikelio iki mokyklinuko.
Esu atsakinga,sazininga ir punktuali.
41 m.mama su patirtim.Taip pat galiu pateikti ir rekomendacija.Gyvenu prie pc Big.
Siulyti ivairius variantus.
Laukiu zinuciu i Az.Geros dieneles☺
Esu atsakinga,sazininga ir punktuali.
41 m.mama su patirtim.Taip pat galiu pateikti ir rekomendacija.Gyvenu prie pc Big.
Siulyti ivairius variantus.
Laukiu zinuciu i Az.Geros dieneles☺
Reikalinga valandinė auklė 1 metukų mergytei. Pradžiai mėnesiui nuo birželio vidurio, vėliau ilgesniam laikui nuo rugsėjo. ~4h per dieną. Rašykite į až. Veiksmas Vilniuje, Jeruzalė, Baltupiai, Santariškės.
Sveiki,
o kokia kaina dabar valandinės auklės?
o kokia kaina dabar valandinės auklės?
QUOTE(Eeivile @ 2016 05 12, 11:36)
Apie auklių įkainius yra tema kitame skyrelyje
http://www.supermama...howtopic=665247
Laba diena,
ieškome auklytės 1 m. 2 mėn. berniukui (labai teigiamas vaikutis).
Norėtume, kad labai mytėtų vaikus, neturėtų žalingų įpročių.
Žirmūnų g. (šalia "Batų kalno").
Reiktų nuo birželio ar liepos mėn.
ieškome auklytės 1 m. 2 mėn. berniukui (labai teigiamas vaikutis).
Norėtume, kad labai mytėtų vaikus, neturėtų žalingų įpročių.
Žirmūnų g. (šalia "Batų kalno").
Reiktų nuo birželio ar liepos mėn.
Sveiki,
Ieskau aukles (gali buti ir studente) pabuti su darzelinuku (4 metai) pas mus namuose darbo dienomis (10-17 val) per vasara (nuo birzelio pradzios - iki rugpjucio galo (na dar kazkuriuo metu atostogausim))
Namas nuosavas, su kiemu, salygos puikios - tad beveik atostogos
Rasykite su norimu uzdarbiu i az.
Vieta- tarp Akropolio ir Ozo.
Ieskau aukles (gali buti ir studente) pabuti su darzelinuku (4 metai) pas mus namuose darbo dienomis (10-17 val) per vasara (nuo birzelio pradzios - iki rugpjucio galo (na dar kazkuriuo metu atostogausim))
Namas nuosavas, su kiemu, salygos puikios - tad beveik atostogos
Rasykite su norimu uzdarbiu i az.
Vieta- tarp Akropolio ir Ozo.
Ieškau valandinės auklės (vaikų ligų metu ir kartais vakarais ar savaitgalį) 3 m.berniukui ir 6 m. mergaitei. Gyvename fabijoniškėse, būtų puiku rasti auklę šiame rajone. Atlyginimas - sutartinis.
Tel.nr. 861246266
Tel.nr. 861246266
Ieskau aukles 4,5 metu berniukui. Pirmine mintis buvo valandine, sveikstant po ligos ir panasiais laikotarpiais, bet norisi ir pastovumo. Galbut butu imanomas koks nors 0,5 et pastovus mokestis. Zodziu esam atviri pasiulymams.
Tiktu Santariskes, Bajoru kalvos, Jeruzale ar Karoliniskiu mikrorajonai
8 612 90819
Tiktu Santariskes, Bajoru kalvos, Jeruzale ar Karoliniskiu mikrorajonai
8 612 90819
Sveiki!
Labai myliu vaikus, esu atsakinga, patikima, sąžininga bei energinga studentė, pasirengusi vasaros laikotarpiu (nuo birželio pabaigos iki rugsėjo pradžios) ne tik prižiūrėti, bet ir būti drauge vienam ar keliems vaikučiams.
Studijuoju Vilniaus universitete (rudenį laukia ketvirtas kursas), o vasaromis prižiūriu vaikučius, tad patirties jau turiu.
Gyvenu Šeškinėje, tačiau esu pasirengusi važinėti ir į tolimesnius Vilniaus rajonus,
rašykite į až.
Geros bei saulėtos dienos!
Labai myliu vaikus, esu atsakinga, patikima, sąžininga bei energinga studentė, pasirengusi vasaros laikotarpiu (nuo birželio pabaigos iki rugsėjo pradžios) ne tik prižiūrėti, bet ir būti drauge vienam ar keliems vaikučiams.
Studijuoju Vilniaus universitete (rudenį laukia ketvirtas kursas), o vasaromis prižiūriu vaikučius, tad patirties jau turiu.
Gyvenu Šeškinėje, tačiau esu pasirengusi važinėti ir į tolimesnius Vilniaus rajonus,
rašykite į až.
Geros bei saulėtos dienos!
QUOTE(Azazella @ 2015 08 06, 15:38)
Sveiki, ieskau aukles-pagalbininkes 7 menesiu kudikiui. Puse etato, keturias dienas per savaite po penkias valandas. Is asnksto suderinus dirbti kartais prasyciau ir savaitgaliais.
Darbo vieta - Lazdyneliai, nuosavu namu kvartalas. Iki musu vaziuoja 21 autobusas. Gyvename 300 metru nuo sustojimo. darbo pradzia pilnu kruviu nuo rugsejo menesio. Si menesi pagal galimybes noreciau, kad aukle lankytusi kelias dienas per svaite, butume kartu kol aukle ir mazylis pripras vienas prie kito.
Darbo vieta - Lazdyneliai, nuosavu namu kvartalas. Iki musu vaziuoja 21 autobusas. Gyvename 300 metru nuo sustojimo. darbo pradzia pilnu kruviu nuo rugsejo menesio. Si menesi pagal galimybes noreciau, kad aukle lankytusi kelias dienas per svaite, butume kartu kol aukle ir mazylis pripras vienas prie kito.