Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

ieskau aukles mergaitei 2m. ligos metu. Gyvename Jeruzalej. tel.865680648
Atsakyti
Sveiki,

ieškau auklytės savo dviem dukrytėm. Vienai 4 metai, kitai 2 metai ir 4 mėnesiai. Abi labai savarankiškos. Reikėtų jas pasiimti iš darželio apie 18:30 ir pabūti namie iki 20:30, kol aš grįšiu iš darbo (mano darbas slenkančiu grafiku). Grafikas būtų žinomas iš anksto.

Esame iš lazdynų, todėl ieškau auklytės iš aplinkinių rajonų.

868676305
Atsakyti
Esu atsakinga auklė-močiutė su nemaža patirtimi. Galiu pagelbėti nuo birželio mėnesio. Labai tiktų rajonai apie Vilniaus centrą. Darbelis gali būti ir trumpalaikis, tarkime, per vasarą, o vaikų ir pora.
Atsakyti

Sveiki teveliai!

Patyrusi auklė iš Pilaites, laukia Jūsų pasiūlymų

galiu dirbti lanksčiu grafiku, esu punktuali,tvarkingą, lengvai randu bendra kalba su vaikais ir tėvais.
4u.gif

Atsakyti
Sveiki, ar reiketu su mergaite buti visa diena? ir kokiame rajone gyvenate? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškau auklės padėjėjos gegužės birželio mėnesiais. Jei atsirastų poreikis ir ilgiau. Reikėtų kasdiena 2-3 valandom rytinėj dienos dalyje. Prašyčiau padėti išeiti į lauką su trimis vaikučiais ir paruošti jiems pietus. Mokėčiau 3 eurus už valandą. Daugiau info į až
Atsakyti
Sveiki,kitai savaitei ieskau aukles ligos atveju.rasyti i az.zirmunai.
Atsakyti
Sveiki,

Ieškome žmogaus, mylinčio vaikus, kuris galėtų prižiūrėti dviejų metų mergaitę ligos ar kitais atvejais pagal poreikį (mergaitė lanko darželį). Gyvename Santariškėse. Atlyginimas pagal susitarimą.
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2016 04 09, 21:37)
Sveiki, ieškau auklės padėjėjos gegužės birželio mėnesiais. Jei atsirastų poreikis ir ilgiau. Reikėtų kasdiena 2-3 valandom  rytinėj dienos dalyje. Prašyčiau padėti išeiti į lauką su trimis vaikučiais ir paruošti jiems pietus. Mokėčiau  3 eurus už valandą. Daugiau info į až

Redaguoju skelbimą ;-)

Man reikalinga pagalba pusei dienos kiekvieną darbo dieną. Reikėtų pagalbos prižiūrint 3- 4 vaikučius. Pagrindiniai darbai, tai pagaminti vaikučiams pietus (išvirti sriubą) ir padėti išeiti į lauką, bei lauke kartu pabūti. Galbūt dar suplauti po pusryčių likusiais lėkštes ar paskaityti knygelę. Laikas būtų maždaug 8.30- 12.30. Galėčiau mokėti 200eurų per mėnesį

Ką sudomins prašau susisiekti per až
Atsakyti
Rekomenduociau musu valandine auklyte. Mums pusantru
metu buvo nepakeiciama. Vaikucius gali priziureti darbo dienomis 15-20 val ir savaitgaliais. Gali paruosti jiems valgyti. Gyvena Justiniskese. Vaikuciu iesko gretimuose rajonuose. Tel kreiptis per az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(danguole.m @ 2015 11 18, 13:09)
Sveiki.

Pilaiteje auginu penkta vaikeli. Paskutinej seimoj uztrukau. ax.gif  Pati geriausia seima, kiek dirbau.
Pradejau ziuret savo mergyte, kai jai buvo vos astuoni menesiai. Ziema jau sueis sesi metukai. Pagaunu save ant to, kad tapo kaip anukele....
Matomai atejo laikas skirtis. Rudeni eis i mokykla.
Seimininku kontaktus duosiu.
Si karta noreciau valandines aukles darbo. Noreciau savo rajone. Ir seimai ir man butu visais atvejais geriau, as visada netoliese. 4u.gif
Vasara busiu laisva. Su pagarba -
                            Danguole.

Atsakyti
Sveiki,

septynių mėnesių sūnui ieškau auklės. Reikia du-tris kartus per savaitę po porą valandų. Gyvenam Lazdynėliuose. Laikas, kada reikia pagalbos: nuo 10 iki 12 arba nuo 14 iki 16 val. Lauksiu žinučių až.

Atsakyti