Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

Ieskau 7 metu mergaitei valandines aukles pavasario ir vasaros atostogu metu 3-6 val per diena Tiktu ir studente ar moksleive, mergaite savarankiska tiesiog bijo buti viena namie. Laukiu zinutes i AZ.
Atsakyti
Sveiki, ieškau valandinės auklytės 2,5 metų berniukui Santariškėse. Reikėtų 1-2 dienas per savaitę, kartais vakarais ar savaitgaliais pagal išankstinį susitarimą. Vakarais ir savitgaliais dar į kompaniją prisijungtų 7,5 mergaitė. Lauksiu až 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`lina @ 2016 03 06, 20:34)
Ieskau 7 metu mergaitei valandines aukles pavasario ir vasaros atostogu metu 3-6 val per diena Tiktu ir studente ar moksleive, mergaite savarankiska tiesiog bijo buti viena namie. Laukiu zinutes i AZ.

Laba diena, esu 18-mete mergina iš pilaitės rajono. Mielai priziureciau jūsų mergaite smile.gif Esu draugiška, aktyvi neturinti žalingų įpročių (negerianti, nerukanti). Nors atsizvelgiant i pakankamai ne didele gyvenimo patirtį jaunas žmogus gali rasti kur kas įdomesnės ir smagesnes veiklos kaip užimti jūsų vaiką. Ir dar noreciau pasiteiraut kokiame rajone gyvenate? smile.gif
Pagarbiai,
Dovile
Atsakyti
Noriu pasiūlyti savo auklytę (augino mano 2 dukrytes): 51 metų lietuvė, be žalingų įpročių, aukle dirba 14 metų (prižiūrėjo 16 vaikučių nuo 6 mėn iki 9 metų). Atsakinga, energinga, punktuali, rūpestinga, kūrybinga, stengiasi, kad vaikutis dažnai žaistų / leistų laiką lauke, o pagal amžių mokytųsi dainelių ar eilėraštukų. Gali dirbti pagal susitarimą – nuo keletos valandų per dieną iki pilnos darbo dienos. Galimos ankstesnių vaikučių tėvelių rekomendacijos.
Auklytės mob.tel. 867059837 (Rasa, Vilnius)
Atsakyti
Ir mes ieskome valandines aukles. Vaikui 1,3. Gyvename Karoliniskese. Domina 3 kartus i savaite po 3-4 valandas. Laika galima laisvai suderinti.
Atsakyti
Ieškau valandinės auklės su galimybe ligos atveju pabūti ir visą dieną. Vaikams beveik trys ir šeši metai. Mandagūs, sukalbami, normalūs vaikai smile.gif Veiksmas vyksta Šv. Stepono gatvėj, uždaras kiemas, butas didelis, per du aukštus- vietos žaidimams per akis ax.gif
Dėl atlygio tikrai sutarsime. Kreiptis AŽ arba tel. 865907081
Atsakyti
Sveiki, ieškome rūpestingos, pareigingos auklės 1,5m mergaitei. Reikėtų prižiūrėti mergytę 2 pusdienius per savaitę, kartais savaitgalį. Gyvename Šeškinėje. Skambinti tel. 8 684 05330
Atsakyti

Sveiki teveliai!

Patyrusi auklė iš Pilaites, laukia Jūsų pasiūlymų

galiu dirbti lanksčiu grafiku, esu punktuali,tvarkingą, lengvai randu bendra kalba su vaikais
4u.gif

Atsakyti
Sveiki, esu dvieju vaikuciu mama 2,5 ir 5,5. Siuo metu visa laika bunu namuose viena, mano vaikai lanko darzeli. I darba kolkas neisejau nes vyksta pratinimosi prie darzelio ir ligu procesas, kadangi pasirodo mano vaikai ne is serganciuju turiu daug laisvo laiko kurio metu galeciau priziureti jusu vaikus, padeti namu ruosoje (esu super tvarkos myletoja), ar siaip kartais ir pati pagalvoju kad butu gerai tureti zmogu kuris isvestu vaikus i lauka, sutvarkytu namus, nuveztu vaikus i burelius ir dar daug kitu darbu kurie sukasi aplink musu didziausia turta - vaikus. Jeigu jums kaip tik reikia tokios pagalbos skambinkit 867590050. Fabijoniskes (vairuoju, turiu savo masina). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule10 @ 2016 03 10, 18:14)
Sveiki teveliai!

Patyrusi auklė iš Pilaites, laukia Jūsų pasiūlymų

galiu dirbti lanksčiu grafiku, esu punktuali,tvarkingą, lengvai randu bendra kalba su vaikais
4u.gif

Sveiki! Gyvename prie Minsko IKI. Ieskome valandines auklytes savo 1,5 m. mergytei. Rasykite, skambinkite 8-645-21537.
Atsakyti
Laba diena:)

galėčiau būti puikia rūpestinga 25 metų drauge Jūsų mokyklinio amžiaus vaikui. Patirties su vaikais įvairaus amžiaus turiu gana daug, teisių neturiu. Domiuosi sveika gyvensena. Tinka bet koks laikas iki rugsėjo mėn smile.gif Jei kyla klausimų, rašykit až, ačiū!

4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės! Esu 23 metų mergina, kuri papildomai ieško auklės darbo. Šiuo metu dirbu auklėtoja darželyje, esu baigus Lietuvos edukologijos universitetą, ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programą. Taip pat esu dirbusi aukle šeimose. Esu pareiginga, punktuali, mylinti vaikus, sukalbama. Galėčiau prižiūrėti vaikutį po kelias valandas. Tinkamiausi rajonai: Karoliniškės, Lazdynai, Žemieji Paneriai, tačiau svarstyčiau ir kitus rajonus.,kadangi esu vairuojanti. Į visus kilusius klausimus atsakysiu individualiai žinute.
Atsakyti